FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nr. 7 Retras Pentru Marius Lacatus

«12»
alexh18.07.2007 21:42

Si cand ma gandesc ca javra aia de Oprita l-a purtat..arrrgh....l-as sugruma cu tricoul ala pe care l-a purtat atata timp si in care a aruncat asa usor cu noroi.....FMM!!

Numarul ar fi trebuit retras atunci cand s-a retras si Laca...acum sa vedem daca mai e cineva demn de a-l purta

b10hgh25.07.2007 09:50
Eu as da numaru 7 lui Dica , sau lui Neaga , asta e parereea mea , mai ales lui Dica , ca da mereu goluri si Neaga pentru ca a aratat in cele trei amicale ca este bun !!! Dar si bicfalvi il merita , pentru ca este cel mai bun jucator de varsta lui din cati am vazut .....

daca de la nationala nu sa retras nr 10 purtat de Hagi atunci nici nr 7 purtat de Lacatus nu ar trebui retras...ba chiar purtat cu responsabilitate si cu gandul ca acest 7 e magic,,,

Marius Mif25.07.2007 22:40

Lacatus merita nu numai o statuie merita mai mult pentru ca e cel care a anfipt cu un super sut mingea an poarta barcelonei an 07.05.1986 steagsimplu steagsimplu steagcruce2 steagsahmic fularsteau2 si nu numai pentru asta si pentru ce a facut dea Lungu timpului pentru Steaua forzateauaforzateauaforzateauaforzateauaforzateaua

Matteo25.07.2007 22:42

pe mine m-a deranjat mucosu asta de bicfalvi cand a spus ca nu l-a interesat ca a fost purtat de Lacatus numarul 7, ca nu e de aia l-a luat.... e cam prostovan tipu...

simonaR26.07.2007 12:20

Felicitari pentru deschiderea acestui topic!!!Parerea mea este ca in cazul in care suporterii vor cere retragerea acestui tricou,cu siguranta Jiji va decide sa il poarte toata lumea(poate chiar jandarmii)...mi se pare ca Elton a fost cedat pentru ca era cerut de suporteri,deci pentru ca numele lui Lacatus sa nu fie pangarit poate ar trebui sa nu il mai pronuntam niciodata in "templul fotbalului romanesc" ca sa nu il suparam pe domnul Becali...Laca a fost si va ramane emblema Stelei si sa ne amintim ca desi din pacate rezultatele sale ca antrenor nu sunt excelente inca,suporterii in striga numele de fiecare data cand simt ca echipa este in deriva!!!!!Retragerea tricoului cu numarul 7 ar fi doar un mic omagiu si o multumire...Laca ar merita poate mult mai mult...numai ca sunt convinsa ca acest lucru nu se va intampla prea curand...:(

_yang26.07.2007 13:31
din pacate rezultatele sale ca antrenor nu sunt excelente

Vezi ca la Galati daca nu se vindeau meciuri la Sportul si la Brasov(parca) ar fi luat titlul cu o echipa din provincie...

stoianadrian29.07.2007 04:27

Sunt de parere ca Bicfalvi merita tricoul cu nr.7, problema este a conducerii pentru ca ar trebui sa i se faca un meci de retragere lui Lacatus si retragerea numarului 7.

1on29.07.2007 19:11
Acest numar 7, este doar al lui Lacatus ! Cand cineva va face la Steaua ce a facut el, si cand cineva va atinge performantele lui in cupele europene...Atunci acel jucator va merita acel numar !

Nu sunt de acord. Atunci cand un jucator va atinge performantele lui Lacatus, numarul lui va deveni la fel de sacru ca si numarul 7. Cum ar fi ca acum Radoi sa ia numarul 7? Este foarte bine ca un jucator tanar, de perspectiva sa il poarte si sa fie motivat de acest numar.

ªi atunci când se vorbea ca sã se retragã numãrul 10 de la naționalã, în cinstea lui Hagi, am citit un editorial, nu mai știu al cui, în care se spunea ceva de genul "ce numãr ar fi purtat Hagi dacã numãrul 10 ar fi fost retras pentru Dobrin sau pentru Balaci?"

ergon31.07.2007 14:27
Marius Lacatus e unic la fel ca 7-le lui
steagcruce2
total de acord!
pentru. ceea ce a facut Marius Lacatus pentru noi, pentru Steaua, merita!
RETRAGETI tricoul cu numarul 7!
cristian8623.08.2007 14:37
Nu da chiar nu e corect , pai la cate a facut Lacatosi pentru Steaua ......macar sa i se retraga numaru , macar asta , ca statuie nu iam facut , chiar daca ar fii refuzat , a zis si el asa sa fada daca insistam .....la cate goluri a dat la Steaua , io Iasi fii retras numaru imadiat dupa pensioanrea lui .

Cat de comic esti, Danny!

Ar trebui sa devii comedian.

Indiferent daca ii va fi sau nu retras numarul 7, Lacatus ramane singurul 7 din inimile noastre.

«12»