FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nr. 7 Retras Pentru Marius Lacatus

«12»
zyder20.06.2007 20:24

Am deschis acest topic pentru ca am considerat ca este de neconceput ca un jucator ca Marius Lacatus sa nu aiba statuie(propriu),chip pe emblema clubului(figurat),numar retras definitiv(propriu).Asa cum unii au idol un jucator mediocru dar care a murit pe teren intr-un amical,mi se pare de neconceput ca noi stelistii sa tacem din gura si sa il uitam pe Marius Lacatus.

rosualbastru20.06.2007 21:45
Am deschis acest topic pentru ca am considerat ca este de neconceput ca un jucator ca Marius Lacatus sa nu aiba statuie(propriu),chip pe emblema clubului(figurat),numar retras definitiv(propriu).Asa cum unii au idol un jucator mediocru dar care a murit pe teren intr-un amical,mi se pare de neconceput ca noi stelistii sa tacem din gura si sa il uitam pe Marius Lacatus.

PS:Rog moderatorii sa adauge un poll ca eu nu am reusit desi am incercat de vreo 3 ori.Multumesc.

steagcruce2

total de acord!

pentru. ceea ce a facut Marius Lacatus pentru noi, pentru Steaua, merita!

RETRAGETI tricoul cu numarul 7!

AmuntBoy20.06.2007 22:12

Nu se va retrage numarul ca nu l-a purtat Jiji ;)

Statuie?!?!

poate o sa aibe in muzeu , dar sa aibe cine sa o faca ;)

Virgil21.06.2007 05:14

Pentru cei care nu cunosc. Inclusiv pentru zyder.

Marius Lacatus a respins inca de pe vremea cand era presedinte la Steaua, oferta de a i se face statuie.

A motivat cu modestie ca daca i s-ar face lui statuie, ar trebui sa li se faca tuturor componentilor echipei de aur, acea echipa care a cucerit Cupa Campionilor Europeni in 7 mai l986.

Te intreb zyder, i se poate face statuie impotriva vointei lui?

In privinta tricoului cu numarul 7. A disparut numarul 10 de la Steaua sau de la echipa nationala, numar purtat de regele Hagi?

Daca ar fi purtat 23, probabil ca nu ar fi fost nicio problema. Pentru ca mai exista cel putin un caz in lume privind retragerea acestui numar, acela al lui Michael Jordan/ Chicago Bulls.

zyder23.06.2007 13:27

Multumesc pentru redeschiderea topicului. steagsimplu steagsimplu steagsimplu

Flaviu8623.06.2007 13:40

nr.7 este si va fi, fara discutii, mereu al lui Laca!!! sa se retraga numarul 7 asta ramane de vazut...acuma ce sa facem sa retragem si numarul 6, dupa ce pleaca Mirel, si 10 al lui Dica.

dar sa dai numarul 7 lui Oprita...mai bine 7 intors :))

respect Steaua!

allez Thereau

c.ronaldo1723.06.2007 13:41

Raspunsul de la chestionar cu "Nu, nu merita" mi se pare prost spus. Mai bine scriai doar "Nu", pentru ca sunt diferite motive.

Gandeste-te daca am retrage toate astfel de numere, toate echipele, vom vedea in Liga Camp. numai jucatori cu numaru' 34, 53, 42, 89 etc.

forever_STEAUA23.06.2007 14:00

Si sa ramana Oprita in istorie ca ultimul care a purtat acest nr. la Steaua? Mai bine nu!

zyder23.06.2007 14:03

Daca tu il compari pe Radoi cu Lacatus esti atunci tare de tot.Daca Radoi ii capitan acuma si face legea in vestiar aia nu inseamna ca ii legenda si ii retragem numarul...mi se pare sper sa nu ma insel dar inter a retras numarul de joc in onoarea lui bergamo...deci se poate, fara sa joci cu nr 34,56 etc in Liga ;)

ps:Aliuta ii mai breaz ca Oprita???sincer acuma???

Matteo23.06.2007 14:13

e aberatie asta cu retrasu numarului...cine il va mai purta sa-l poarte cu demnitate si sa calce pe urmele lui Laca

Danny23.06.2007 17:46

Nu da chiar nu e corect , pai la cate a facut Lacatosi pentru Steaua ......macar sa i se retraga numaru , macar asta , ca statuie nu iam facut , chiar daca ar fii refuzat , a zis si el asa sa fada daca insistam .....la cate goluri a dat la Steaua , io Iasi fii retras numaru imadiat dupa pensioanrea lui .

I.N.Money23.06.2007 19:24

In primu rand,numarul 10 de la o echipa nationala nu poate fi retras,de fapt niciun numar nu merge deoarece nu este permis de cei de la UEFA,respectiv FIFA.

Apoi,personal mi-a face placere sa fie retras sau daca nu sa il primeasca jucatori care inseamna ceva pentru Steaua din actuala echipa.Daca ne uitam la ultimii doi jucatori care au purtat numarul 7,Oprita si Aliuta nu m-ar mira ca Badoi sa primeasca in acest sezon numarul "Fiarei".

Wally24.06.2007 08:15
Daca ne uitam la ultimii doi jucatori care au purtat numarul 7,Oprita si Aliuta nu m-ar mira ca Badoi sa primeasca in acest sezon numarul "Fiarei".

As vrea ca numarul "Fiarei" sa fie preluat de Bicfalvi...

_yang24.06.2007 14:05

Poate ca ar trebui sa i se dea unui tanar jucator crescut la Steaua nu venit din alta parte (cum e Bicfalvy)... Dar lui Gigi nu-i pasa de asta ci de cum sa pacaleasca statul...

jenel25.06.2007 19:05

C Ronaldo 17 a punctat f.bine .<<Raspunsul de la chestionar cu "Nu, nu merita" mi se pare prost spus. Mai bine scriai doar "Nu", pentru ca sunt diferite motive.

Gandeste-te daca am retrage toate astfel de numere, toate echipele, vom vedea in Liga Camp. numai jucatori cu numaru' 34, 53, 42, 89 etc.>>

Ai pus intrebarea gresit,te rog retrageo si modifica.

Bodanel26.06.2007 10:07

Cred ca ar trebui retras nr. In Italia s-a retras nr. pe care l-a purtat Baresi(nu mai tin minte echipa la care a jucat) si din cate imi aduc aminte Baresi a jucat doar pentru echipa respectiva.

later edit: a jucat pentru Milan.

tzepelea08.07.2007 09:22
As vrea ca numarul "Fiarei" sa fie preluat de Bicfalvi...

macar sa arate ca merita numarul "fiarei"

IONUTZ-CIPRIAN08.07.2007 09:41

Dupa cum joaca momentan,cred ca pe viitor o sa-l merite!!

Khalid10.07.2007 17:58

Nu, mi se pare o aberatie. Marius Lacatus a fost un simbol pentru Steaua,si este in continuare, iar retragerea numarului 7 nu va schimba acest lucru.

Alex_9110.07.2007 18:11

Eu as da numaru 7 lui Dica , sau lui Neaga , asta e parereea mea , mai ales lui Dica , ca da mereu goluri si Neaga pentru ca a aratat in cele trei amicale ca este bun !!! Dar si bicfalvi il merita , pentru ca este cel mai bun jucator de varsta lui din cati am vazut .....

Z3US10.07.2007 19:47

Acest numar 7, este doar al lui Lacatus ! Cand cineva va face la Steaua ce a facut el, si cand cineva va atinge performantele lui in cupele europene...Atunci acel jucator va merita acel numar !

Wally12.07.2007 12:09

Imi place sa cred ca Bicfalvi il va ajunge :D

dmb12.07.2007 14:40

Si sa se retraga numarul 1 a lui Duckadamm si numarul lui.... :biggrin:

Si cum pe fiecare pozitie a fost cineva de valoare eu propun sa se joace cu litere!

ultras_seed18.07.2007 12:18
Si sa ramana Oprita in istorie ca ultimul care a purtat acest nr. la Steaua? Mai bine nu!

mai asteptam inca un nr 7 decat sa ramana Oprita(caine spurcat) ultimul care l-a purtat....

raiders18.07.2007 12:24

eric bicfalvi are numarul 7 acum

«12»