FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Contradictii

«12»
bumbum21.06.2007 08:41

Cataline Lovin nu e fotbalist edoar un simplu jucator de fotbal care din pacate joaca la Steaua. Si nici nu are valoare. El nu face parte din categoria jucatorilor adulati de mine, nici din cea care nu are nimic nu ei ci din categoria jucatorilor care nu au facut nimic pentru club si se lauda ca joaca la cel mai bun club din Romania. Cat despre transferuri....sunt niste transferuri care le-a facut atat pentru a se impaca cu suporterii pe de o parte dar si pentru a nu cadea in ridicol dupa ce avazut ce transferuri au facut ekipele rivale.....

DanStan21.06.2007 08:59
Iar protestul fata de el mi se pare ca nu duce nicaieri, poate doar la un regres al echipei..

Protestul va duce la un progres al echipei. Ideea acestui protest nu e neaparat pastrarea unui anumit jucator sau plecarea altuia. Daca seful tau crede asta atunci e naiv. Ideea e ca la Steaua pe de o parte sunt apreciati jucatorii ce poseda abilitati deosebite si spirit de sacrificiu iar pe de alta parte sunt respinsi jucatorii si antrenorii plafonati si incapabili de a se ridica deasupra nivelului si mentalitatii ligii miticiste.

capone21.06.2007 09:35

Gigi "se da la fund" de fiecare data cand trebuie sa dea bani pentru Steaua, asta e mai chitros decat cheliosu de la crapizi. Se lauda ca e cel mai bogat dintre romani dar se "tziganeste" pentru cativa dolarei . . . la valoarea lui cumpara tot Globu' si il muta in Pipera.

Eu propun sa ne facem tricouri "anti Gigi" si sa mergem cu ele la meciuri. :D

steaua_ro

bumbum21.06.2007 10:27

capone nu e o idee rea dar.......te'ai gandit daca te lasa sa intri cu ele pe stadion.....si oricum sa zicem ca ar merge la un meci....ca dupa aia ar face niste controale la sange si poate ai iesi si sifonat din kestia asta desi doresti binele clubului

onyx23.06.2007 15:59

Salut,

Nu vi se pare deloc ciudat ca la toata valoarea lui Elton, impresarul sau nu-i gaseste echipa decat la ...arabi? Adica locul unde se aduna toti marii fotbalistii trecuti de 35 de ani, pentru a mai juca 1 an doi pe cateva milioane. Nu vi se pare curios deloc? Chiar nici o echipa sa nu-l vrea pe Elton, daca am stabilit deja ca e o valoare incontestabila?

Sa incercam un exercitiu de logica: Europa, America de Sud, Africa sunt impanzite de scouteri - mi se pare imposibil sa nu-l fi remarcat cineva pe Elton, daca e asa de bun pe cat se spune. Inseamna ca are el ceva de nu-l cauta nimeni. Inseamna ca toata mingicareala pe metru patrat si pasele de juma' de metru nu sunt suficiente pentru fotbalul mare. La fel si plasamentul si viteza care se tot vehiculeaza aici...Nu-mi spuneti ca Elton e mai bun decat Lovin si Coman, ca nu asta discutam.

Nu li se pare ciudat, avind in vedere ca majoritatea celor care scriu aici l-au votat pe Elton jucatorul meciului la fiecare meci jucat. El intra 15-25 minute, la scorul de 2-0, si cei de aici erau pe spate si il votau. Mai aveau putin si il dadeau jucatorul meciului si cind nu a intrat deloc.

«12»