FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Contradictii

«12»
fcsteaua.ro20.06.2007 11:15

Suporterii stelisti nu sunt deranjati neaparat de transferurile realizate pana in prezent ci sunt suparati pe faptul ca au fost mintiti. Li s-a aruncat in fata o pastila pe care au inghitit-o si anul trecut: transferuri mari - sanchi "de 5 stele" - pentru o dominatie in Liga I si o depasire a grupelor in Champions League. Daca ne calificam, desigur. Parca am mai auzit noi ceva legat de o hegemonie.....numai ca Saban, Carlos si Panait nu prea au fost de acord.

Analizand la rece, Vatca si Bicfalvi nu sunt de lepadat, iar Neaga, Badoi si Emegara chiar suna bine. Daca ar ramane si Goian, fericirea ar fi maxima. Adaugand si aducerea lui Adi Ilie - o mutare binevenita, as indrazni sa apreciez - putem sa privim cu incredere spre viitor. Mai degraba mahnirea rezida din faptul ca in fiecare an se arunca cu promisiuni marete, doar pentru a se ascunde faptul ca exista LIMITE chiar si pentru Steaua Bucuresti, chiar si pentru marele om George Becali. Imaginea exacerbata a printului luminii este taiata violent din cadru tocmai pentru ca transferurile nu mint. Ele exprima masura potentei financiare si a celei administrative in cadrul unui club de fotbal. In aceasta stare de nemultumire, maraitul suporterilor este alimentat si de plecarile a doi fotbalisti vazuti a "avea fata de Steaua". Mai adaugam jignirile repetate aruncate de-a valma, plus o atitudine de autoumilinta fata de suporterii echipei Dinamo, in timp ce aia ros albastri sunt "vagabonzi si hahalere" si tacamu-i gata fiert sa dea in clocot. Culmea e ca se asteapta scuze din partea unui om care nu si-a recunoscut niciodata greselile.

Revenind la problema jucatorilor de fotbal, exista o motivatie pe care eu nu pot s-o accept: "Elton pleaca de la Steaua pentru ca sistemul echipei nu poate fi pliat pe stilul sau de joc. Este prea rapid si tehnic pentru ce se joaca acum in Romania". Acum nu as vrea sa fiu gresit inteles cum ca as relua problema brazilianului. Chiar si eu m-am resemnat cu gandul ca a fost alungat si ca nu va juca pentru echipa noastra. Ma folosesc de situatie si nu neaparat de persoana. Unde ar fi problema? Mereu afirmam ca avem nevoie de jucatori valorosi ca sa ne putem bate cu granzii Europei. Oficiali, manageri, antrenori, chiar si jucatorii de fotbal admit faptul ca este necesara o infuzie masiva de fotbalisti valorosi in campionatul Romaniei pentru a obtine rezultate. In clipa de fata am avut unul de soi dar pe care il cedam tocmai pentru ca are mai multa valoare. Noi ce ar trebui sa intelegem din asta?

In alta ordine de idei nu aducem jucatori care solicita salarii prea scumpe pentru ca vezi Doamne se supara ceilalti fotbalisti din lot. Sa fie oare aceasta reteta performantei?

"Daca il aduc pe Belluschi, voi face o sedinta cu jucatorii ca sa vad ce parere au ei in legatura cu faptul ca argentinianul va fi mult mai bine platit" declara nu demult finantatorul Becali. Iata o gogomanie ordinara cu care nu ma pot impaca. Prin traducere putem interpreta asa "Draga Lovin, Coman, Ovidiu Petre, nu ai fi tu de acord sa aduc in cadrul echipei un jucator mai bun decat tine, care va fi platit de 10 ori mai bine si care are toate sansele ca sa te puna pe lista de transferari?" Iar cel vizat va raspunde "Desigur nea Gigi, valoarea echipei conteaza mai mult decat faptul ca eu as putea sta la caldurica pe un post de titular, alimentat cu salariu' matale"....

"Nu-mi insulta inteligenta" suna o replica celebra dintr-un film celebru. D-l George Becali ne insulta cu acest praf aruncat in ochi. Este un circ ieftin ce ar putea fi inlocuit de sinceritate, onestitate si realism. Nu ne-ar face sa-l iubim, dar poate antipatia fata de persoana sa ar fi ceva mai diluata. Si poate s-ar apropia mai mult de spiritul Stelei, cel pe care incearca sa-l inlocuiasca cu propriul stil, becalian....Sa sustineti bine, hahalerelor....

Joint20.06.2007 11:43

Frumos articolul, in nota obisnuita.

Oricum, cea mai mare mizerie pe care ne-a facut-o principele lu' peste a fost ca l-a alungat pe Thereau. Daca nici asta nu a confirmat la Steaua...Iar cu Elton, toate explicatiile care se aduc, chiar si de catre Jenei, mi se par putin penibile...Era un super jucator, facea foarte bine fatza si intern si in meciurile europene. Pacat de cei doi, erau cei mai buni.

cristi_kidboy20.06.2007 12:05

Va rugam stingeti calculatoarele si culcati-va si treziti-va pe data de 28 iulie !!! Atunci o sa aflam dak a mai facut Steaua vreun transfer. dak ne-am calificat in Liga Campionilor si atunci o sa inceapa Divizia a cu etapa I. Asa ca va rugam...stingeti-va luminile pentru Razboinicul Luminii 5......................4..................3..............2......................

................1 :sleep:

daniel_mititelu20.06.2007 13:19

Ca deobicei Catalin un articol bun.Pe linga plecarea lui Elton ar mai fi oproblema de exeplu pastrarea in lot a unor fotbalisti care au demonstrat ca nu sunt ei de Steaua un exeplu concret ar fi Gigel Coman.

Vatca si Bicfalvi nu sunt de lepadat..... da Cata nu sunt de lepedat dar tare mii ca nu vor prinde nici banca de rezerve asta ma refer la Bicfalvi iar Vatca ..... sa mai vedem.Si acum cu Emegara inca nu e sigur transferul....... dar una peste alta Cobra a zis jucatori de 5 stele si nu a rupt gura tirgului inca.

Suiram8720.06.2007 13:52

Desigur , de ceva timp se vorbeste de ceva care a fost atat de evident ,atat Thereau cat si Elton erau jucatori care puteam aduce acea "infuzie de stil" jocului Stelei .Bineinteles ca Elton ii punea in dificultatea pe Nicolita , Coman si Lovin ,care habar nu au pe ce pamant traiesc ,si atunci a fost considerata o problema foarte mare cu care marele tenhician Olaroiu nu a dorit sa isi bata capu.

Pana la urma eu nu am inteles unde sunt banii luati dupa Ogararu si din participarea in grupele Ligii?

Dar Becali ,"excesiv de credincios" cum e ,crede ca se va putea face performanta doar cu ajutor divin,care poate se va arata lui Banel , Lovin si Coman si celorlalti jucatori pe care eu nu ii consider de talia Stelei ,si le va arata calea spre poarta echipelor de top din Europa, desi si ajutorul asta divin i-a jucat feste lui Banel la Madrid :)) . Mult respect pentru articol. Forzza Steaua

Matrixone20.06.2007 13:53

A zis Adi Ilie transferuri de 5 stele, ca s-a bazat pe "lauda" patronului(nu merita sa-i scriu numele), dar cand a vazut omul ca din alea 30 de milioane buget, a ramas doar 3.....se adapteaza.

Suiram8720.06.2007 13:55
Ca deobicei Catalin un articol bun.Pe linga plecarea lui Elton ar mai fi oproblema de exeplu pastrarea in lot a unor fotbalisti care au demonstrat ca nu sunt ei de Steaua un exeplu concret ar fi Gigel Coman.

Vatca si Bicfalvi nu sunt de lepadat..... da Cata nu sunt de lepedat dar tare mii ca nu vor prinde nici banca de rezerve asta ma refer la Bicfalvi iar Vatca ..... sa mai vedem.Si acum cu Emegara inca nu e sigur transferul....... dar una peste alta Cobra a zis jucatori de 5 stele si nu a rupt gura tirgului inca.

Sincer prefer sa vorbesc despre acesti tineri dupa ce voi avea ocazia sa ii urmaresc in vreun meci sau mai multe ale Stelei sa vedem poate confirma ,cat despre alde Coman, Lovin sunt satul pana peste cap .Imi provoc dureri de cap sa inteleg cum au ajuns fotbalisti ,da sa ma mai intreb cum au ajuns la Steaua.

Joga Bonito20.06.2007 14:13

Cataline te-ai tuns? Sa stii ca lui Saban nu prea i-a folosit, sa nu se repete istoria :))

Atat va zic, sa aducem un fundas dreapta si cucerim Liga Campionilor :P (ce se mai aude de GOLanski? )

daniel_mititelu20.06.2007 14:17
Sincer prefer sa vorbesc despre acesti tineri dupa ce voi avea ocazia sa ii urmaresc in vreun meci sau mai multe ale Stelei sa vedem poate confirma ,cat despre alde Coman, Lovin sunt satul pana peste cap .Imi provoc dureri de cap sa inteleg cum au ajuns fotbalisti ,da sa ma mai intreb cum au ajuns la Steaua.

eu ma tem ca tinerii nu prea vor avea sanse la Steaua pentru ca stii si tu cine e antrenor la Steaua!

Culmea e ca se asteapta scuze din partea unui om care nu si-a recunoscut niciodata greselile.

asta Catalin a fost chiar tare si adevarat ai scris

godfather8620.06.2007 14:41

Daca nici Ovidiu Petre nu e jucator de Steaua atunci e clara treaba. De ce nu vreti sa intelegeti ca a fost mult timp accidentat si din cauza asta nu a fost in forma buna. Despe Lovin nici eu nu aveam o parere buna dar la ultimele meciuri a jucat fantastic de bine. Sa nu uitam ca Ov. Petre e international si cand a fost in forma a fost prima optiune a lui Piturca pentru centrul terenului. Chiar asa si Hagi si Olaroiu si Piturca antrenori care au incedere in el sa se insele numai cativa experti sa aiba dreptate. :)))).

Probabil cadaca il luam si pe Gatusso nu era bine ca era cam batran,Ronaldihnia nu era in forma, iar Ronaldo prea batran . Lol sunteti incredibili. Daca vrei gasesti nod in papura la fiecare jucator. Dar noi suntem suporteri nu si trebuie sa incurajam echipa in orice conditii . Nu numai daca ne place fata antrenorului sau nu.

andyro20.06.2007 14:54

Mi-a placut articolul, cu 2 scurte precizari : Emeghara nu e inca la Steaua, iar juniorii deja sunt imprumutati pe la Gloria Buzau (daca nu ma insel). Probabil se vor perinda pe la diverse echipe (la fel ca Litu, Simion, etc...)

@godfather : Ovidiu Petre mi se pare si mie un jucator bun, dar nu l-as fi vazut titular in cazul in care Elton era in lot si aveam antrenor. Lovin nu e jucator - 2 jocuri bune nu compenseaza aproape 2 ani de "impotenta".

godfather8620.06.2007 15:05
Mi-a placut articolul, cu 2 scurte precizari : Emeghara nu e inca la Steaua, iar juniorii deja sunt imprumutati pe la Gloria Buzau (daca nu ma insel). Probabil se vor perinda pe la diverse echipe (la fel ca Litu, Simion, etc...)

@godfather : Ovidiu Petre mi se pare si mie un jucator bun, dar nu l-as fi vazut titular in cazul in care Elton era in lot si aveam antrenor. Lovin nu e jucator - 2 jocuri bune nu compenseaza aproape 2 ani de "impotenta".

O singura precizare Elton nu joaca pe acelasi post cu Petre. Unu e ofensiv iar celelalt defensiv. Deci oricum nu isi fac concurenta unul altuia. E nevoie de ambii intr-o echipa. Si Lovin a avut si meciuri buen la Steaua. Sa nu uitam faptul ca el a fost titular cand ne-am calificat in UCL, el a fost si la Kiev, nu a fost numai impotent.

Bundy20.06.2007 15:49
Daca nici Ovidiu Petre nu e jucator de Steaua atunci e clara treaba. De ce nu vreti sa intelegeti ca a fost mult timp accidentat si din cauza asta nu a fost in forma buna. Despe Lovin nici eu nu aveam o parere buna dar la ultimele meciuri a jucat fantastic de bine. Sa nu uitam ca Ov. Petre e international si cand a fost in forma a fost prima optiune a lui Piturca pentru centrul terenului. Chiar asa si Hagi si Olaroiu si Piturca antrenori care au incedere in el sa se insele numai cativa experti sa aiba dreptate. :)))).

Probabil cadaca il luam si pe Gatusso nu era bine ca era cam batran,Ronaldihnia nu era in forma, iar Ronaldo prea batran . Lol sunteti incredibili. Daca vrei gasesti nod in papura la fiecare jucator. Dar noi suntem suporteri nu si trebuie sa incurajam echipa in orice conditii . Nu numai daca ne place fata antrenorului sau nu.

Dar Olaroiu e antrenor de Steaua dupa parerea ta? Fiindca el ii tine pe Petre si senzationalii Lovin si Coman. Daca iti plac jucatoriii astia inseamna ca iti place si Oli cu stilul lui fricos(in presa i se spune calculat:)) Petre are valoare, e clar dar sunt altii mai buni decat el, atata tot.

cristi_mold20.06.2007 17:47

Decat jucatori ca Lovin, Baciu, Saban sau Bostina mai bine am promova tineri ca Litu, Simion, Ochirosii, Bicfalvi,Tudose, Enescu, Cristi Iancu sau Andrei David.

Dar marele antrenor Olaroiu probabil nu vrea sa ii piarda pe mari jucatori enumerati mai sus, care au oferte tentantede la Real Madrid sau Barcelona. Ne plangem cu nu crestem jucatori din pepinera proprie. Pai cum sa ii crestem daca nu le dam nicio sanse sa joace la Steaua.

Simion a jucat excelent la UTA sezonul trecut si nici macar acuma nu este adus sa fie macar in lotul Stelei. Pacat. Mare pacat

andyro20.06.2007 18:00
O singura precizare Elton nu joaca pe acelasi post cu Petre. Unu e ofensiv iar celelalt defensiv. Deci oricum nu isi fac concurenta unul altuia. E nevoie de ambii intr-o echipa. Si Lovin a avut si meciuri buen la Steaua. Sa nu uitam faptul ca el a fost titular cand ne-am calificat in UCL, el a fost si la Kiev, nu a fost numai impotent.

Eu il vad pe Elton ca mijlocas ofensiv. Deci da, e concurenta intre a baga un mijlocas ofensiv si mijlocas defensiv (cat timp celalalt loc de mijlocas defensiv e ocupat de Radoi).

cRiss4Steaua20.06.2007 18:27

te felicit pentru comentariu .. ai atins punctele maxime cu care se confrunta echipa noastra iubita :)

zyder20.06.2007 18:54

Eu tot nu inteleg ce tot aveti cu Lovin... ori nu va pricepeti la fotbal ori postati si scrieti nume numa ca sa fie scrise.Lovin face si faza defensiva si faza ofensiva,la cornere ii bun la mijloc alearga mult si plus ca spre sf. returului era unul dintre cei mai constanti si buni jucatori!Va rog eu pana cand??? trezitiva!!!!!!!!!!! si veti realiza ca Jiji nu va aduce pe bellushi si pe Ronaldinho si pe cruz si pe belleti si pe deco si pe rui costa la Steaua PENTRU CA NU ARE BANI DE JUCATORI MARI SI REALIZATI EL NU ARE BANI DE UN SALAR DE UN 1MIL DE DOLAREI SAU EURO fratilor Lovin ii bun spre foarte bun la Steaua alta ii problema problema ii Stancu,Coman,Baciu,vatca,Cernea,ov Petre,Petre Marin care ii batran deja,Ghionea ca ii lent si nare competitie pe post,Bostina,asta ii buba la Steaua.

Cele buna,Forza Steaua!

ps:uitativa la fenerbahce,chiar daca nu cred ca merita o investitie gen roberto Carlos la varsta de 33 sau 34 cat are el,intr-o zi de vanzari de tricouri sepci etc cu roberto Carlos sio scos aia un sfert din salaru lu ala aia ii afacere plus imagine plus suporteri fericiti plus stadion plin meci de meci...bah tot ma intreb conducatorii astia de la Steaua noastra is retardati sau numa Jiji ii???ma scuzati daca s-a simtit careva jignit

Il Soldatino20.06.2007 20:18
Eu tot nu inteleg ce tot aveti cu Lovin... ori nu va pricepeti la fotbal ori postati si scrieti nume numa ca sa fie scrise.Lovin face si faza defensiva si faza ofensiva,la cornere ii bun la mijloc alearga mult si plus ca spre sf. returului era unul dintre cei mai constanti si buni jucatori!Va rog eu pana cand??? trezitiva!!!!!!!!!!! si veti realiza ca Jiji nu va aduce pe bellushi si pe Ronaldinho si pe cruz si pe belleti si pe deco si pe rui costa la Steaua PENTRU CA NU ARE BANI DE JUCATORI MARI SI REALIZATI EL NU ARE BANI DE UN SALAR DE UN 1MIL DE DOLAREI SAU EURO fratilor Lovin ii bun spre foarte bun la Steaua alta ii problema problema ii Stancu,Coman,Baciu,vatca,Cernea,ov Petre,Petre Marin care ii batran deja,Ghionea ca ii lent si nare competitie pe post,Bostina,asta ii buba la Steaua.

Cele buna,Forza Steaua!

ps:uitativa la fenerbahce,chiar daca nu cred ca merita o investitie gen roberto Carlos la varsta de 33 sau 34 cat are el,intr-o zi de vanzari de tricouri sepci etc cu roberto Carlos sio scos aia un sfert din salaru lu ala aia ii afacere plus imagine plus suporteri fericiti plus stadion plin meci de meci...bah tot ma intreb conducatorii astia de la Steaua noastra is retardati sau numa Jiji ii???ma scuzati daca s-a simtit careva jignit

ideea textului era cu totul alta...un nume, alt nume, poate fi orice jucator....era vorba de motivele invocate, de stilul d-lui Becali prin care incearca sa deturneze atentia unora. Crede-ma ca daca as avea vreun jucator care nu mi-ar fi pe plac, nu mi-ar fi rusine sa-mi prezint motivele intr-un articol special dedicat....Deocamdata Lovin nu se incadreaza nici in categoria jucatorilor pe care nu-i suport, dar nici in categoria celor pe care ii adulez. Este doar un jucator valoros, dar nu atat de valoros pe cat ne-am dori sau pe cat s-ar astepta de la o echipa ca Steaua. Repet, nu el face obiectul articolului (si nici Ov Petre sau Coman)

DanStan20.06.2007 21:19
Eu tot nu inteleg ce tot aveti cu Lovin...

Lovin nu stie sa paseze fara preluare, are mari dificultati in a pasa corect coechipierilor atunci cand e presat de adversar si e unul din putinii mijlocasi centrali pe care i-am vazut care nu reuseste sa-si potriveasca pasii pentru sut. Altfel, e un jucator bun. Necazul e ca nu prea mai poate progresa.

papillon20.06.2007 21:48

Salut,

Nu vi se pare deloc ciudat ca la toata valoarea lui Elton, impresarul sau nu-i gaseste echipa decat la ...arabi? Adica locul unde se aduna toti marii fotbalistii trecuti de 35 de ani, pentru a mai juca 1 an doi pe cateva milioane. Nu vi se pare curios deloc? Chiar nici o echipa sa nu-l vrea pe Elton, daca am stabilit deja ca e o valoare incontestabila?

Sa incercam un exercitiu de logica: Europa, America de Sud, Africa sunt impanzite de scouteri - mi se pare imposibil sa nu-l fi remarcat cineva pe Elton, daca e asa de bun pe cat se spune. Inseamna ca are el ceva de nu-l cauta nimeni. Inseamna ca toata mingicareala pe metru patrat si pasele de juma' de metru nu sunt suficiente pentru fotbalul mare. La fel si plasamentul si viteza care se tot vehiculeaza aici...Nu-mi spuneti ca Elton e mai bun decat Lovin si Coman, ca nu asta discutam.

In alta ordine de idei, transferurile sunt putine numeric. Cum remarca si Catalin, se da din gura de fiecare data si nu se face nimic. Pentru mine e incredibil cat c***** se poate manca. Si mi se pare absurd pentru o persoana care se vrea om politic de succes. Politica-i o curva, bineinteles, iar politicienii nu stiu ce sa mai promita pentru a-si atrage voturi. Dar, un mare dar, promisiunile nu sunt incalcate decat dupa alegeri. Atunci cand deja ai ajuns la cascaval. Ceea ce face Gigi e sa-si dea cu firma-n cap singur: promite transferuri multe si valoroase si nu face nimic. Intreb si eu, ca viitor alegator, ce incredere sa ai intr-un astfel de om? Si iarasi, revin la o intrebare care ma framanta de mult timp: ce pazesc oare sfatuitorii lui Gigi? oameni destepti (banuiesc), care iau o gramada de bani pentru a se ocupa de imaginea lui. Nu-si dau seama ca prin declaratiile astea, prin promisiunile neonorate, Gigi nu face decat sa-si sifoneze credibilitatea politica? Cat de prost sa fi sa nu-ti dai seama de asta? Orice om normal ar intelege ca asa cum la Steaua promite de atata timp si nu aduce nici macar un transfer mai acatarii, tot asa va face si ca politician

Danntes20.06.2007 21:51
Lovin nu stie sa paseze fara preluare, are mari dificultati in a pasa corect coechipierilor atunci cand e presat de adversar si e unul din putinii mijlocasi centrali pe care i-am vazut care nu reuseste sa-si potriveasca pasii pentru sut. Altfel, e un jucator bun. Necazul e ca nu prea mai poate progresa.

ce va tot ascundeti dupa deget!? Lovin e un mijlocas defensiv MEDIOCRU!

De asemenea o.Petre...fix acelasi aluat poate un pic mai bun!

...2 schilozi vai de mama lor care NU sunt de Steaua!

ontopic: asta ma afecteaza pe mine cel mai tare la taranu asta prost...MINCIUNA...seria asta de deja vu-uri in fiecare an daca nu luna....cumpar, fac, dreg, promit....

SebaSS21.06.2007 05:33

Trebuie facut un banner: Gigi MINCINOSUL - "20 jucatori noi la vara, Belluschi, Stadion....etc"...daca vrei sa ajungi presedinte, si tu ne minti asa pe fata, sa te vada o tara intreaga... Macar tine-ti gura

fedora21.06.2007 05:42

Mda, se pare ca nici macar Emeghara nu mai vine.

Cel care poate cumpara maine tot Lens'ul se tiganeste la cativa dolari.

alexys21.06.2007 06:11

Ne-a dus asta cu presul iar...asta e..avem pacate si le tragem cu ciobanul asta pacalici!

wdoo2921.06.2007 08:07

papillon are mare dreptate in ceea ce-l priveste pe Elton.

cat despre Becali... sa fim seriosi, el a avut "arta grandomaniei" mereu, nu de acum un an. Pe Becali nu o sa-l schimbe nimeni. Iar protestul fata de el mi se pare ca nu duce nicaieri, poate doar la un regres al echipei..

«12»