FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Cu sufletul" (Prosport)!

«12»
fcsteaua.ro20.06.2007 01:16

1032818927_364-48519-untitled1.jpgAdrian NEAGA Dupa doi ani petrecuti în Coreea de Sud, atacantul pitestean s-a întors în Ghencea, chiar daca a renuntat la un contract mai bine platit.

Adrian Neaga a ajuns luni seara în România. Dupa o întâlnire cu Gigi Becali, Rica îsi va continua vacanta, urmând sa intre în programul de pregatire al Stelei din 25 iunie, când sunt programate vizita medicala si plecarea în cantonamentul din Austria.

Cum a fost despartirea de coreeni?

Dupa ultimul meci de duminica, în care am fost introdus special în ultimele 15 minute pentru a-mi lua adio de la public, am primit mai multe atentii din partea colegilor si suporterilor, printre care si un tricou cu semnaturile fostilor coechipieri. A fost o despartire draguta si respectuoasa.

Când semnezi contractul cu Steaua?

Acest lucru se va petrece în zilele urmatoare. Cei de la Steaua au platit deja 700.000 de dolari din clauza mea de reziliere, restul de 100.000 urmând sa fie achitati dupa vizita medicala.

Ce te-a determinat sa revii?

A fost numai decizia mea. Chiar si apropiatii ma sfatuiau sa ramân în Coreea. Am ales cu sufletul, mai ales ca am renuntat si la un salariu mai mare. Dar în acest moment, banii nu mai conteaza. Vreau si performanta!

S-a schimbat Neaga fata de 2005?

Sunt acelasi pe care îl stiti, singura diferenta fiind familia.

Ai mai tinut legatura cu actualii jucatori ai Stelei?

Sigur! Cel mai des am vorbit cu Para (n.r. - Sorin Paraschiv), însa am mai discutat si cu Dica sau Ghionea.

In ultima perioada s-au facut dese comparatii între Neaga si Zicu.

Il cunosc pe Zicu, este un jucator foarte bun. Cine este mai bun se va vedea, însa, la finalul campionatului.

Care sunt obiectivele tale?

In primul rând vreau sa ma pregatesc foarte bine, pentru a prinde un loc de titular. Apoi îmi doresc o calificare în grupele Ligii Campionilor, dar si câstigarea campionatului. Cu privire la echipa nationala, prefer sa iau lucrurile pas cu pas.

DONNATELO20.06.2007 02:55

bine ai revenit acasa rica locul tau e la Steaua sper sa dai gol dupa gol !!!!!!! steagsimplu

cris20.06.2007 05:52

Bine macar ca mai sunt si oameni cu suflet nu doar mercenari si afaceristi , uite un exemplu de stelist adevarat care a renuntat la bani doar pentru a juca la noi .Respect Rica si bine ai revenit .

JDERUL20.06.2007 06:25

Bine ai revenit RICA !

Nu se pot face comparatzii intre Zicu si Rica pentru ca nu exista similitudini intre ei.

Zicu:-un rasfatzat al presei inca de cand era junior,prost crescut si infatuat.Un talent irosit care se tot asteapta sa fie confirmat.Nu-l intereseaza decat banii.Un mercenar pur sange si indolent cat cuprinde.S-ar putea sa nu mai prinda niciodata forma bunicica pe care a atins-o la finalul campionatului trecut.

Daca era ceva de capul lui renuntzau cei de la INTER la el? O marfa degradata pe care Beeehaitorii vor incerca s-o cosmetizeze putzin si sa mai scoata si ei un profit.Prosti cu bani se mai gasesc.Pahidermul puscarias zicea deja ca ar da vreo 4 mil.

RICA:-nu a avut presa de partea sa decat sporadic si atunci cand evidentza era asa de categorica incat nu suporta interpretari.Trecand peste inceputul ezitant la Steaua,s-a maturizat si stie exact ce vrea de la viatza.Are sentimente si nu-si tradeaza principiile.Nu pacaleste fotbalul.

-DACA RICA VREA GLORIE,NOI SA-L AJUTAM S-O OBTZINA!

-DACA ONOAREA DE A AJUTA LA GLORIA Stelei ESTE MAI PRESUS DE CASTIGUMATERIAL,RICA TREBUIE RESPECTAT.

-RICA NU NE VA DEZAMAGI.

daniel_mititelu20.06.2007 06:36

Bine ai revenit Rica

Mai rar in timpurile noastre asa fotbalisti sa renuti la bani pentru performanta!

LeoKinG20.06.2007 07:25

Bine ai venit inapoi acasa Rica ! !Sper sa joace cum juca inainte sa plece de la noi,am incredere in el

pda20.06.2007 07:35

Un adevarat stelist care are sufletul pentru Steaua nu doar interesele financiare ca altii, acum sa si joace pe postul sau, nu sa aiba olitza vreo inovatie tactica sa-l puna sa joace extrema dreapta sau ceva de genu asta.

steauamaniak20.06.2007 07:44

BINE AI REVENIT RICA NOI TE VOM SUSTINE ASA CUM AM FACUTO SI PANA SA PLECI fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu

Virgil20.06.2007 08:25

Desi mi-a parut enorm de rau cand a fost transferat in Korea, in ciuda vointei lui, ma gandesc ca tot raul care i s-a facut, a fost pentru binele sau. Astfel, a castigat in acesti doi ani, cat ar fi castigat la Steaua in 7-8 ani. A trait o noua experienta, a avut satisfactii de tot felul, printre care castigarea campionatului sud coreean si participarea in Cupa Campionilor Asiei, a fost fost apreciat.

Vechiul numar 25 s-a intors! Ii doresc la revenire, mult succes in viata si in activitate! FORZA RICA!

axl2320.06.2007 09:08

Bun venit ACASA, Rica! Atacul se va intari, iti doresc o colaborare fructuoasa cu Nicolae, Vali si Victoras!

Za Best20.06.2007 09:09

Bine ai revenit RICA!Aveam nevoie de un jucator ca tine!Si-n primul tand de un STELIST ADEVARAT! sprecl2

Dragoshel20.06.2007 09:18

Daia imi place de el, are sange Ros-albastru, si oriunde ar juca tot la Steaua se gandeste;)

costy_k1_G.20.06.2007 09:23

Avem nevoie de jucatori care vin cu sufletul la Steaua nu de cei care vin pentru un salariu mai mare si peste 1 an li se par ca sunt prea buni pentru Steaua si vor la alte echipe mai puternice...sau cer salarii mai mari daca vrea sa ramana la Steaua ca vezi domle nu le ajung primele...au uitat cand juca cu tenisii rupti in varf...sau dau vina pe teren ca era o mica groapa..au uitat cand jucau pe aratura...Si pentru Rica: Sper sa nimeresti mereu poarta si sa nu faci ca Zicu in fata portii...Onoarea Stelei e in mainele tale...ai grija. Succes.

vlad7520.06.2007 10:21

cand a plecat la coreeni chiar a plecat cu lacrimi in ochi.Ciobanul n-are niciun fel de scrupule cand este vorba sa alunge simboluri ale Stelei din Ghencea.E chiar dobitoc cand asociaza numele sau cu cel al clubului Steaua

grizzly20.06.2007 10:52

in fine ne mai aducem si noi jucatorii vechi acasa. atac avem acum, sa vedem cu apararea ce facem ca si mijlocul pare acoperit binisor. bine ai revenit Ricosule!

alice4steauaBUC20.06.2007 10:58

Am citit pe aici pe forum, nu-mi aduc aminte pe unde :blush: ca Steaua are nevoie si trebuie sa aiba jucatori care sa fie in 1 rand stelisti...sa joace su sufletul..sa iubeasca Steaua cu adevarat..nimic mai adevarat...dar stau si ma intreb...din lotul actual cati oare dintre ei sunt stelisti pana in maduva oaselor?poate...1...sau 2......nu stiu :unsure: Ma bucur ca s-a intors Neaga acasa...si zic acasa pentru ca sunt convinsa, pentru el acasa inseamna Steaua....Bine ai venit Neaga!!!

Impreuna spre cl

bodanelu20.06.2007 11:05

Rica bine ai venit acasa. Te asteptam pe gard!

stelutawillis20.06.2007 11:06

Neaga, bine ai revenit la Steaua>:D<

Steaua si eu te-am asteptat cu bratele deschise sa revii la Steaua fularsteaua2 deoarece esti un stelist adevarat...

Stiu ca o sa ajuti Steaua MULT pentru. ca ai demonstrat cat de mult ti-ai dorit sa revii la Steaua si sper sa numai pleci niciodata de la Steaua.

Acum am doi favoriti Neaga si Dica:D

Forzza Steaua

onlySteaua20.06.2007 11:28

oare cati ar face lucrul asta?

din partea mea, rica, ai tot respectul. de oameni ca tine Steaua chiar are nevoie.

Wally20.06.2007 11:37
oare cati ar face lucrul asta?

Rica ma asteptam sa-l faca...

w3bmaster20.06.2007 11:58

Bine ai venit acasa

Avem atac avem aparare sa vedem Mijlocu cica Belussci nu e inca o cauza pierduta sa speram nu visez da sper (cica Steaua e singura care a facut Oferta si Vrea sa il vanda River Plate neaparat pan pe 30 ca atunci nu mai iau nici un ban pe el ....)

Emegara daca cere bani sa stea la **** n-avem nevoie de jeguri deastea in echipa .....

vasilestelistul20.06.2007 15:24

rica esti un super carcacter si un mare stelist.ma bucur fffffffff mult ca ai revenit in Ghencea si sa speram ca impreuna ne vom bucura de un nou titlu si de calificarea in grupele UCL!

Neaga=UN MARE CARACTER SI UN MARE STELIST

FORZA Neaga!!!!!!!!!!

FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!! steagsimplu steagsimplu steagsimplu

bad_joke20.06.2007 19:23

Sa vedem ce poate,am mai spus s anul ne grabim cu lacrimogene de genu Neaga super jucator,sau cum a fost cazu lu Ganea in retur de venise de la Dinamo,si zice am renuntat la multi bani pentru a veni la Rapid si acuma de dragu lu Rapid sa dus la Poli,dar nu e cazu lui Neaga si eu apreciez faptu ca Neaga e stelsit,si faptu ca nu a semnat cu alta echipa din Romania,problema este daca poate sa ne si ajute,nu stiu ,multi dintre voi vi-l amintiti ca pe un jucator de mare clasa,eu insa mil amintesc ca pe un jucator destul de slabutza dar cu noroc la finalizare

Zapo620.06.2007 19:28

bine ai revenit, Neaga, ma bucur mult ca a revenit in Ghencea sper sa faca treaba buna aja cum il stim ca face. succes !!

fedora21.06.2007 05:44
Emegara daca cere bani sa stea la **** n-avem nevoie de jeguri deastea in echipa .....

Hai ca asta e tare. Nu cumva ai vrea sa joace pe gratis?

Tu te-ai muta de la un loc de munca daca nu ai fi platit cu macar un euro in plus?

Nu avem nevoie de "jeguri" de-astea, banda e acoperita de Gigel Coman...

Eu zic ca nu e momentul sa facem nazuri cand putem pune mana pe singurul jucator bun pe care Steaua si-l poate permite pe postul de fundas stanga.

«12»