FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

În impas (GSP)!

«12»
ariell19.06.2007 22:19

Si astia in presa scriu tot felul de tampenii, ba avea propus salariu ca la Poli ba acum e mai mic decat la Poli,

Pana la urma chiar si cu salariul similar cu cel de la Poli aici ar fi iesit in castig, din prime, CL, o eventuala castigare a campionatului, sau clasare pe primele doua locuri toate astea ar fi insemnat surse suplimentare de venit.

La Timisoara nu ar pupa acesti bani, nu neaparat ca nu le dadea Iancu ( desi nu cred ca le-ar da cat li se da la Steaua), cat mai ales ca Poli nu e echipa care sa realizeze obiective enumerate mai sus.

Nu-s decis, pe de o parte cred ca ar putea sa ii dea si diferenta de 15000 de euro, pe de alta punand in balanta si restul avantajelor as inclina sa cred ca e cam pretentios totusi... :mrgreen:

DanStan19.06.2007 22:40

Pai nu zicea finantatoru' ca cine-i suparat scoate banu' ? Emeghara a gandit logic : "daca isi inchipuie asta ca-s negru de suparare ? Nici de seminte nu-mi mai raman bani !"

cris20.06.2007 06:41

Sa vedem ce o sa se intample azi , nu cred ca o sa dea inapoi JJ dupa ce s-a laudat atata ca Emeghara ii al Stelei , iar daca ma gandesc mai bine il cred in stare de orice ca stim cu toti ce ii poate neuronul ala plictisit .

Virgil20.06.2007 07:02

Eu nu cred ca e vorba numai de 15.000. Sunt convins ca i-a primit, in virtutea zicalei ca orice sut in fund e un pas inainte.

Citeam cu ceva timp in urma, nu cu foarte mult, ca Emeghara ar fi cerut un contract cu 200.000 euro/sezon. E posibil sa fie asta.

Daca asta e adevaratul motiv, inseamna ca Eme ori nu vrea sa vina, ori doreste sa dea un tun puternic. In ceea ce priveste bonusurile pentru performanta, acestea nu pot fi mai mari decat ale jucatorilor deja consacrati la Steaua.

Eme ar fi ideal pe partea stanga a liniei de fund, dar daca nu se poate, avem si noi unul poate chiar mai bun. Si daca se mai doreste un fundas stanga, Dumnezeu sa ma ierte, dar e plina lumea asta de fundasi stanga. Din pacate pentru Eme, exista o singura Steaua.

Sper totusi ca in cele din urma problemele sa se rezolve si Eme sa se alature lotului pentru urmatoarea perioada de pregatire.

Azazello20.06.2007 14:33
Ordinarul de Fecali nu vrea sa mai plateasca cei 1,2 milioane de euro pe Emeghara. Asta e motivul pentru care se tiganeste la 15.000 de euro. Mi-e sila de acest individ de o micime sufleteasca rarissima. In ciuda faptului ca se lauda ca e foarte bogat asta n-a facut niciun transfer spectaculos de cand este la Steaua! In intersezonul asta si-a batut din nou joc de noi.

Acest maimutoi este de fapt foarte zgarcit si nici pe departe atat de bogat.

Banii au fost deja dati- cei 1.2 mil.

fedora21.06.2007 05:52

De unde stii asta?

Eu ma indoiesc foarte tare.

Suntem mai penibili decat Rapidul cu transferurile astea... daca nu vine si Emeghara.

Pana la urma toata speranta sta in Neaga, dar nu mai stim cat fotbal mai joaca.

Damn, si imi aduc aminte cum l-a facut Emeghara pe Nicolita in toate fazele la Steaua-Poli, zici ca era gimnast Banel al nostru.

«12»