Niciodata acest jucator nu a excelat,sub nicio forma!
Este urat ca Becali se zgarceste cand el ar trebui sa fie cel mai darnic dintre pamantenii ortodocsi,insa,sa fim seriosi,nu e chiar indispensabil!
La Timisoara, normal ca a fost titular la ce jucatori de locurile 8-9 sunt acolo in banat.
Noi ,deja e o mare-mare problema!,fie ca e vorba de transferuri ,fie de oameni,fie de valoare fotbalistica,sau demnitate,etc,ne raportam la Becali,ceea ce este o tampenie absoluta.
Eu cred ca:1.Avem jucatori in lot mai buni decat eme.
2.Avem mai multi jucatori care pot face concurenta pe acel post.
3.Orice club,indiferent de buget,nu tebuie sa arunce banii degeaba[cand zic degeaba,zic sumele astea fabuloase,pentru un jucator care nici nu are loc in echipa].
In concluzie,mearga dracului in banat jucator de 2 lei ce e 
pentru 1: Poate avem..insa Petre Marin are 34 de ani..tre sa ne gandim si la acest lucru..plus ca P Marin poate fi reprofilat pe partea dreapta la fel ca si Emeghara. Nesu in schimb poate juca doar pe partea stanga.
De ce cere Emeghara asa de mult? Simplu: datorita rolului pe care il poatea avea pe teren:
Echipa 1:
-------------Cernea------------
P. Marin -- Goian -- Ghionea --- Emeghara
Nicolita -- Radoi -- Ov Petre -- Cristocea
----- Badea/Dica --- Iacob -----
Echipa 2:
-------------Vatca------------
Emeghara -- Goian -- Ghionea --- Nesu
Badoi -- Radoi -- Lovin -- Ochirosii
----- Neaga/Gurita --- Thereau(daca nu pleaca) -----
Dupa cum vezi Oli il poate folosi in mai multe formule de joc...in care uneori ba lipseste Nesu, ba lipseste P. Marin(are o varsta si el). Plus ca poate fi folosit si ca fundas central..iar in afara de G&G nu am mai auzi de nici un transfer mai reusit pentru a inlocui o eventuala accidentare a unui dintre fundasii nostri centrali.
E foarte important si pentru faptul ca va crea concurenta ata pe partea dreapta cat si pe partea stanga!!!
Echipa pe care cred eu ca mizeaza Oli in meciurile importante este:
----------Cernea------------
Nicolita -- Goian -- Ghionea -- Emeghara
Badoi -- Radoi -- Ov Petre -- Cristocea
----- Dica+Iacob/Thereau / Gurita+Badea / Iacob/Thereau+Gurita/ ---
Sincer nu stiu care va fi rolul lui Neaga ...sa vedem cum il va integra Oli la echipa.
Concurenta este mare pe toate posturile..poate cea mai mare din ultimii 10 ani!!