FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

În impas (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro18.06.2007 23:01

Agenții lui Emeghara au negociat ieri cu Becali, fãrã rezultat

Oficializarea transferului lui Emeghara în Ghencea nu s-a realizat nici ieri. Asta în ciuda faptului cã impresarii jucãtorului, românul Aurel Damian și sîrbul Nebosz Simici, au venit special în București pentru a trata cu Gigi Becali.

Întrevederea a durat 4 ore, însã la final nu s-a bãtut palma. Cei doi reprezentanți ai fotbalistului au solicitat minimum 150.000 de euro salariu pentru jucãtor, plus bonusuri de acces în Ligã și pentru cîștigarea titlului.

Pretențiile n-au fost acceptate de Becali, care i-a oferit nigerianului același contract ca la Timișoara, 135.000 de euro anual.

Chiar dacã fundașul stînga african s-a întors în țarã de duminicã, el a preferat sã rãmînã la Timișoara, informînd conducerea Stelei cã va veni la București numai atunci cînd se va ajunge la o înțelegere și va mai fi nevoie doar de semnãtura lui pe contract. Cele douã pãrți stabiliserã sã reia negocierile asearã tîrziu sau astãzi de dimineațã.

Brigante18.06.2007 23:16

Parca vad ca nu mai vine nici asta... Normal ar fi sa-i dea cat cere si sa termine balciul. Pe de alta parte, cam mult 150 de mii, plus bonusuri de Liga, plus bonusuri de campionat etc... Pana la urma, ce a facut Emeghara pentru Steaua pana acum ? NIMIC. Banel are acelasi salariu, da ala alearga pana-i cad plamanii de 2 ani incoace. Nu mi se pare corect. Sau ce sa mai zic de Para, care tot cam atat are. Si joaca de 7 ani la Steaua. Chestia asta suna ca pretentia alora de la Jiul, ca nu-l dau pe Pintilii ala decat daca intra titular. LOL

SSK18.06.2007 23:22

Mda, cam pretentios Emeghara.

alice4steauaBUC18.06.2007 23:39

Era de asteptat...nu stiu ce sa mai zic...sa mai avem rabdare zilele astea, sa vedem poate ca se va ajunge la o intelegere :rolleyes:

DONNATELO19.06.2007 00:56

Steaua are buget de 30 de mil si ciobanu nu e in stare sa ii dea 15 mii in plus la salariu aici se vede cum se face de rahat !!!!!!

vlad7519.06.2007 04:24
Steaua are buget de 30 de mil si ciobanu nu e in stare sa ii dea 15 mii in plus la salariu aici se vede cum se face de rahat !!!!!!

Care 30 de milioane??

onlySteaua19.06.2007 05:10

adevaru-i ca la banii astia...

si mai e si strain si de culoare si probabil ca nici nu vrea sa se converteasca la ortodoxism.

DanStan19.06.2007 06:09

Pana acum Emeghara era super-achizitie. Cu el in echipa urma sa rupem tot, sa speriem Europa si sa castigam campionatul inca din etapa a 15-a. Acu' vad ca super-achizitia nu merita 150.000 + bonusuri. Ca doar cine e Emeghara asta ?

Hotarati-va odata ! Ori e super jucator ori cere prea mult pentru cat valoreaza.

SS Lazio19.06.2007 06:21

Niciodata acest jucator nu a excelat,sub nicio forma!

Este urat ca Becali se zgarceste cand el ar trebui sa fie cel mai darnic dintre pamantenii ortodocsi,insa,sa fim seriosi,nu e chiar indispensabil!

La Timisoara, normal ca a fost titular la ce jucatori de locurile 8-9 sunt acolo in banat.

Noi ,deja e o mare-mare problema!,fie ca e vorba de transferuri ,fie de oameni,fie de valoare fotbalistica,sau demnitate,etc,ne raportam la Becali,ceea ce este o tampenie absoluta.

Eu cred ca:1.Avem jucatori in lot mai buni decat eme.

2.Avem mai multi jucatori care pot face concurenta pe acel post.

3.Orice club,indiferent de buget,nu tebuie sa arunce banii degeaba[cand zic degeaba,zic sumele astea fabuloase,pentru un jucator care nici nu are loc in echipa].

In concluzie,mearga dracului in banat jucator de 2 lei ce e ;)

Horica19.06.2007 06:38

ce 15 mii? nu vezi ca se lauda ca el cumpara si face...el nu se uita la bani...da uite cum se trage pe *** la 15 mii sau in cazul transferului jucatorului de la Brescia la care mai trebuie 100 mii! Vin minim 10 jucatori! Toti de valoare! Unde-s?? Macar de veneau fundasii de la Korona nu mai comentam nimic!

DanStan19.06.2007 06:52

Necazul e ca agentii lui Emeghara stiu si ei ceva fotbal si pot aprecia cat de 'acoperiti' suntem in aparare. Asta ca sa nu mai zic de faptul ca un anume personaj a declarat cu Gurita proprie cum ca 3 fundasi pot sa-si caute deja echipa. Ceea ce presupune ca nu-s chiar niste valori de neinlocuit. Gargara costa ...

daniel_mititelu19.06.2007 06:56

Asta era de asteptat diseara apare Gigi la TV stiti eu am vazut niste casete un Emegara nu juca asa de bine si yo am renuntat la el.Chiar mii interesant ce buget are Steaua?

florin_b_*19.06.2007 07:23

Este urat ca Becali se zgarceste cand el ar trebui sa fie cel mai darnic dintre pamantenii ortodocsi,insa,sa fim seriosi,nu e chiar indispensabil!

La Timisoara, normal ca a fost titular la ce jucatori de locurile 8-9 sunt acolo in banat.

Noi ,deja e o mare-mare problema!,fie ca e vorba de transferuri ,fie de oameni,fie de valoare fotbalistica,sau demnitate,etc,ne raportam la Becali,ceea ce este o tampenie absoluta.

3.Orice club,indiferent de buget,nu tebuie sa arunce banii degeaba[cand zic degeaba,zic sumele astea fabuloase,pentru un jucator care nici nu are loc in echipa].

pentru 1: Poate avem..insa Petre Marin are 34 de ani..tre sa ne gandim si la acest lucru..plus ca P Marin poate fi reprofilat pe partea dreapta la fel ca si Emeghara. Nesu in schimb poate juca doar pe partea stanga.

De ce cere Emeghara asa de mult? Simplu: datorita rolului pe care il poatea avea pe teren:

Echipa 1:

-------------Cernea------------

P. Marin -- Goian -- Ghionea --- Emeghara

Nicolita -- Radoi -- Ov Petre -- Cristocea

----- Badea/Dica --- Iacob -----

Echipa 2:

-------------Vatca------------

Emeghara -- Goian -- Ghionea --- Nesu

Badoi -- Radoi -- Lovin -- Ochirosii

----- Neaga/Gurita --- Thereau(daca nu pleaca) -----

Dupa cum vezi Oli il poate folosi in mai multe formule de joc...in care uneori ba lipseste Nesu, ba lipseste P. Marin(are o varsta si el). Plus ca poate fi folosit si ca fundas central..iar in afara de G&G nu am mai auzi de nici un transfer mai reusit pentru a inlocui o eventuala accidentare a unui dintre fundasii nostri centrali.

E foarte important si pentru faptul ca va crea concurenta ata pe partea dreapta cat si pe partea stanga!!!

Echipa pe care cred eu ca mizeaza Oli in meciurile importante este:

----------Cernea------------

Nicolita -- Goian -- Ghionea -- Emeghara

Badoi -- Radoi -- Ov Petre -- Cristocea

----- Dica+Iacob/Thereau / Gurita+Badea / Iacob/Thereau+Gurita/ ---

Sincer nu stiu care va fi rolul lui Neaga ...sa vedem cum il va integra Oli la echipa.

Concurenta este mare pe toate posturile..poate cea mai mare din ultimii 10 ani!!

costy_k1_G.19.06.2007 07:51

E si normal cum sa joace jucatorul in L.C. cu un salariu de kakat...s-a facut chitros si Jiji o sa ajunga mai ceva ca Copos. Ati observat ca Becali nu a mai aparut cu declaratii in presa de ceva vreme asta inseamna ori ca si-a luat vacanta ori si-a dat seama ca se duce in jos...S-a laudat ca marele razboinic ca face achizitii...face pa dreq. Daca isi cerea scuze in fata suporterilor la timp nu se ajungea aici dar acum e prea tarziu...

Sa stii ca Emeghara a excelat de multe ori poate nai fost tu pe faza dar a avut si mari probleme mai ales in meciul Poli rapid cand a fost vina lui la primul gol sau al 2...dar pe sfarsitul meciului a avut cateva atacuri foarte bune. E timp si de mai bine ca doar e un jucator tanar si are timp sa se perfectioneze. Cam rar gasesti fundasi care sa joace pe mai multe posturi si sa mai fie si tehnici...el iese foarte usor cu mingea la picior din aparare.

Tav19.06.2007 08:12

intr-adevar concurenta e foarte mare dar valoarea jucatorilor e sub medie...

ma refer la Liga Campionilor

in afara de cativa titulari (Radoi, Ghionea, Goian, Dica, Badea - cateodata) restul sunt sub nivelul care se cere in Liga...sper ca badoi sa ma contrazica, poate Nicolita, Petre Marin imi place dar e batran...

daca observi mijlocasii centrali sunt Radoi, ov Petre( rezerve Paraschiv- daca ramane si Lovin), nici unul jucator de creatie, toti maestrii in pasa laterala si inapoi...

in Liga trebuie sa ne invatam sa inscriem ca de primit o sa primim oricum

si apoi portarii...Cernea e titular...am incheiat discutia

costy_k1_G.19.06.2007 08:27

Auziti stiri: Nu vine Emeghara si pleaca Bostina la Urziceni...in loc sa aducem jucatori ii cedam...grav.

daniel.steaua19.06.2007 08:51

"l-am vandut pe Radoi la o echipa din anglia pe 10 milioane de parai, numele echipei il aflati in cateva zile".....o mare basina (daca sclavul asta vedea 10 milioane de parai in fata o vindea si pe masa nu numai pe Radoi)......................."o sa acopar stadionul Ghencea si o sa-i maresc capacitatea la 'nshpe mii de locuri"....o si mai mare basina (abia a refacut gazonul ala care a fost o mocirla ani la rand, daca era asa interesat de Steaua schimba gazonul dupa prima luna de cand preluase echipa nu dupa cativa ani, aaaaaaa si inca ceva, a luat tabela si aia second hand)......................."pai daca pe mine razboinicul luminii au ajuns sa ma bata echipe ca Bistrita, Vaslui, Otelul o sa le cumpar toti jucatorii si o sa-mi fac un lot de 40 de jucatori ca sa fie concurenta pe posturi".................basina (pana acum au semnat cu Steaua bicfalvi, vatca si guritza, daca stie cineva de alte contracte semnate sa-mi zica si mie).................."multumesc echipei Dinamo pentru victoria din meciul cu CFR Cluj, o sa le dau 2 milioane de euro".....o mare basina (nu le-a mai dat nimic, a spus doar ca respecta echipa spurcata)................"am dat 1 mil 200 de mii pe un jucator din Liga 1, numele lui il aflati peste ceva timp"......basinaaaa (aloooo principele au trecut vreo 2-3 saptamani de atunci, ala cand mai semneaza cu Steaua? daca este cumva de la craaapid il inteleg nu stie sa semneze, aici ai avea o scuza)................"o sa cumpar avion de 16 milioane de coco"....fasssssssss (te-ai spart tare aici, ai fi in stare sa-i duci pe jos pana la Lyon pe Radoi and co. decat sa le iei avion)................."daca ajung presedinte o sa ajut romanii mei sa traiasca mai bine".....basina basina basina (tu nu esti roman ba, esti machidon, corcitura de roman).

p.s. sa-ti iau in .... averea aia a ta de 20 milioane de euro (ca mai mult nu ai) si sa-ti mai iau in .... si "palatul" ala facut din banii luati de la UEFA si masina aia luata din banii luati pe Neaga.

axl2319.06.2007 09:50

Nu stiu ce va mirati atat, era de asteptat sa se intample asa, pana la urma o sa aflam ca Bicfalvi e doar imprumutat un sezon, Vatca n-a semnat ca pleaca in stainatate, Gurita o sa-si joace meciul de retragere la primul meci din campionat si Badoi probabil o sa se accidenteze la antrenament.

Tupac Amaru19.06.2007 11:00

Nici pe mine nu ma impresioneaza Emeghara!

Doar pentru ca este fotbalist de culoare nu trebuie sa il consideram automat un jucator senzational!

Sau nu este de culoare?

Ca de cand s-a pus problema ca Nicolita n-ar fi....nu stii cum sa o mai dai, sa nu iesi cumva din tiparul de gandire "libera" impus de Soros si CNCD....

armanovici19.06.2007 17:42

Suntem praf.

Emeghara nu cred ca mai vine, fazele cu argentinieni si 30 bulioane de euro buget nu le-au crezut nici membrii fondatori PNG, iar Dinamo transfera in continuare jucatori buni.

Lot de 40 de jucatori?

Salarii de 500.000 ?

Sferturi UCL?

BALACEANCA!!

armanovici19.06.2007 17:45
Echipa pe care cred eu ca mizeaza Oli in meciurile importante este:

----------Cernea------------

Nicolita -- Goian -- Ghionea -- Emeghara

Badoi -- Radoi -- Ov Petre -- Cristocea

----- Dica+Iacob/Thereau / Gurita+Badea / Iacob/Thereau+Gurita/ ---

Sincer nu stiu care va fi rolul lui Neaga ...sa vedem cum il va integra Oli la echipa.

Concurenta este mare pe toate posturile..poate cea mai mare din ultimii 10 ani!!

Cum dracu sunteti asa inconstienti?

CUM DRACU SA ATACI CU 2 inchizatori cand in Ghencea 90% din echipele vizitatoare vin sa se apere???

Vai de tactica lui Oli!

Lucas19.06.2007 20:10

Ordinarul de Fecali nu vrea sa mai plateasca cei 1,2 milioane de euro pe Emeghara. Asta e motivul pentru care se tiganeste la 15.000 de euro. Mi-e sila de acest individ de o micime sufleteasca rarissima. In ciuda faptului ca se lauda ca e foarte bogat asta n-a facut niciun transfer spectaculos de cand este la Steaua! In intersezonul asta si-a batut din nou joc de noi.

Acest maimutoi este de fapt foarte zgarcit si nici pe departe atat de bogat.

Matteo19.06.2007 20:39

incet incet se cam strange latul pentru fecaliot.... va dati seama ce-ar insemna sa fim eliminati din turul 2? se va creea cel mai mare curent anti-fecali, chiar si becalistii spalati pe creier vor incepe sa-l urasca!

DanStan19.06.2007 21:00

Nu. Becalistii spalati pe creier vor descoperi cat de lipsite de importanta sunt participarile in cupele europene si cat de importanta e clasarea pe podium in Liga lui Mitica. Spuneam acum cateva zile ca riscam sa ne intoarcem la balcanismele noastre ...

audiopixel19.06.2007 21:34

Steaua>Timisoara.Asta inseamna ca cine vine de la Tm la Steaua trebuie sa salte si financiar in mod normal.Mai ales ca Emeghara n-a fost nesimtit cu pretentiile sale.Din pacate ne zbatem in aceeasi romaneala care nu duce nicaieri si finantatorul prefera cacealmaua in schimbul ratiunii.

«12»