FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jumãtatea plina

«12»
w3bmaster18.06.2007 01:49

Perfect de acord cu privire la Elron si Thereu

Sa vedem ce ne rezerva viitoru

Adi Ilie eu zic ca e o buna solutie mai buna chiar si decat MM are experienta afara + stie fotbal chiar stie si e si tanar si are si bani deci nu face asta "pentru bani"

Forza Steaua

Kappon18.06.2007 17:13
Corect dom'le, ce tot atata tehnica si viteza, noi mai vrem 2-3 de Lovin si Ovidiu Petre ca sa se incadreze in spiritul echipei. Doar nu o sa jucam cu driblinguri acum, sau cu pase din prima, sau demarcari. Stricam munca lui Oli, pai omul ala n-are un suflet, vreti sa-l distrugem moral ? Sa continuam sa o aruncam in careu, si ne aparam cu mijlocasii in 30 de metri.

Lovin=Ovidiu Petre=-1

bobochyka1719.06.2007 09:15
Salut andyro. Legat de Thereau, nu tin minte sa fi spus mai mult decat "multumesc" in romaneste, chiar la cateva interviuri luate recent. Altfel, a fost prezentat interviul luat pe aeroport in care Thereau spunea ca nu s-a adaptat in Ro si ca nu mai vrea sa evolueze la Steaua (si prietena lui a avut oarece influenta in luarea deciziei). Nu vad de ce nu am lua de buna declaratia lui: crezi ca-l obliga Gigi sa plece? Pai atunci de ce sa nu spuna asa, ca e obligat sa plece. Ce sens are sa minta ca nu s-a adaptat, il protejeaza pe Gigi?Nu cred. Intr-adevar, acum o luna si jumatate a aparut in ziar o declaratie a francezului cum ca el nu vrea sa plece de la Steaua. Diferenta stii care e? Ca acea declaratie a aparut intr-un ziar gen gsp, scrisa, fara a prezenta efectiv un interviu cu Thereau. Cel putin eu nu am auzit din gura lui ca se simte bine la Steaua si ca nu vrea sa plece - a aparut scris in ziar, si stim cu totii cat c**** pot manca astia. Dar interviul luat pe aeroport a fost cat se poate de real, a spus el cu Gurita lui ca nu mai vrea sa joace la Steaua. Te intreb, de ce ar minti? Nu cred ca are vreo obligatie morala sa protejeze pe cineva din conducere...si nici nu cred ca i-a facut cineva vreo favoare, pentru ca pretul de 2.5 mil de euro cerut pe el este clar o piedica pentru un eventual transfer

Ok, ai dreptate ca nu a dat niciodata interviuri in limba romana. Care-i problema? Si Beckam a stat atata timp la Real si nu a dat declaratii in spaniola, si nici pe Carlos (ca sa iti dau un exemplu de la Steaua) nu l-am auzit sa dea declaratii presei in romana. De unde stii tu ca nu rupe cateva cuvinte(macar) in limba romana, cat sa se inteleaga cu colegii. Daca nu stie atat de bine cat sa dea declaratii presei si o face in franceza de ce te deranjeaza?

Declaratia cum ca-i place la Steaua si vrea sa ramana, o fi aparut in ziar si or manca aia destul dar, eu am vazut la TV. A dat-o pe aeroport, la intoarcere in tara pana sa afle ca Gigi nu mai vrea straini la echipa si apoi, a aparut cealalta declaratie cum ca nu s-a adaptat si vrea sa plece, si pe asta am vazut-o tot la TV. Daca nu ma inseala memoria, din prima declaratie a lasat sa se inteleaga ca s-a acomodat destul de bine cu colegii, ca-i plac suporterii etc.

E adevarat ca nu prea are de ce mintii dar, cred ca s-a simtit destul de umilit si nu cred ca nu a vrut sa iste vreun razboi ca apoi sa dea Gigi declaratii ca in cazul lui Carlos sau Elton si poate ca a ascultat ce i-o fi zis Gigi, sau poate ca nu i-a suras ideea echipei a 2-a si a preferat sa plece fara scandal, evitand amandoua situatiile.

predatorpulse719.06.2007 10:46

Mai baieti ce e asa greu de inteles,in acest moment Thereau nu mai vrea la Steaua pentru ca stie ca nu mai e dorit acolo,chiar daca Jiji s-a sucit acum si spune ca il vrea la echipa,francezul s-a obisnuit cu ideea ca Steaua e un capitol incheiat.

FILMUL EVENIMENTELOR:

Ciobanul s-a trezit cu xenofobia in cap si a decis sa dea afara toti strainii din lotul Stelei,inclusiv Thereau. In acel moment francezul a tot spus vreme de o saptamana ca vrea sa ramana la Steaua,iar deodata s-a sucit si a dat declaratii de bun-simt cum ca nu s-a adaptat in Romania,ca ii e dor de familie etc. Daca va uitati in ziarele de atunci,cand Thereau a zis ca nu mai vrea la Steaua au aparut si ofertele de la Bruges,si tot atunci a aparut si schimbarea de pozitie a ciobanului,vezi doamne acum il vrea dar nu mai vrea jucatorul.

Deci intr-o saptamana,s-au sucit si francezul si Jiji si tot atunci a aparut oferta celor de la bruges.

Cred sincer ca francezului i-a fost greu in Romania,necunoscand limba,insa stia acest lucru cand a venit,el a bagat scuza cu neadaptarea ca sa scape de la echipa odata ce Jiji i-a transmis semnalul ca nu mai e dorit. A fost un caz de "eu merg pe calea mea,tu mergi pe a ta". Thereau,ca mai toti strainii de la Steaua,nu are sustinere,din pacate asta e adevarul. Majoritatea coechipierilor nu stiu franceza,iar romana nu prea s-a lipit de el si nu are cu cine sa discute din conducere,inainte baza lui era MM,la fel cum era cazul si cu Saban,Andrey,Elton. Odata ce a plecat MM,toti au ramas "straini" de echipa,se vede de la o posta ca n-au cum sa comunice. Daca totusi francezul va fi obligat sa revina la echipa,sunt convins ca o va face pentru ca e un profesionist.

Concluzie:Thereau nu pleaca pentru ca nu s-a adaptat ci pentru ca nu a mai avut sustinere din partea conducerii xenofobe(Becali) odata cu plecarea lui MM si nici a antrenorului care a ascultat ordinele patronului.Declaratiile lui Becali cum ca acum il vrea la echipa sunt pentru cei dispusi sa le inghita,vezi doamne Becali acum zice"eu il vreau,dar daca el nu mai vrea",si astfel vina cade pe umerii francezului. Daca o iau asa nici eu nu as sta la o echipa unde nu sunt dorit de conducere,intr-o tara a carei limba nu o cunosc si mai ales la un club unde ciobanul de patron crede ca poate sa se suceasca in fiecare saptamana in privinta situatiei mele de la club.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

«12»