Mai baieti ce e asa greu de inteles,in acest moment Thereau nu mai vrea la Steaua pentru ca stie ca nu mai e dorit acolo,chiar daca Jiji s-a sucit acum si spune ca il vrea la echipa,francezul s-a obisnuit cu ideea ca Steaua e un capitol incheiat.
FILMUL EVENIMENTELOR:
Ciobanul s-a trezit cu xenofobia in cap si a decis sa dea afara toti strainii din lotul Stelei,inclusiv Thereau. In acel moment francezul a tot spus vreme de o saptamana ca vrea sa ramana la Steaua,iar deodata s-a sucit si a dat declaratii de bun-simt cum ca nu s-a adaptat in Romania,ca ii e dor de familie etc. Daca va uitati in ziarele de atunci,cand Thereau a zis ca nu mai vrea la Steaua au aparut si ofertele de la Bruges,si tot atunci a aparut si schimbarea de pozitie a ciobanului,vezi doamne acum il vrea dar nu mai vrea jucatorul.
Deci intr-o saptamana,s-au sucit si francezul si Jiji si tot atunci a aparut oferta celor de la bruges.
Cred sincer ca francezului i-a fost greu in Romania,necunoscand limba,insa stia acest lucru cand a venit,el a bagat scuza cu neadaptarea ca sa scape de la echipa odata ce Jiji i-a transmis semnalul ca nu mai e dorit. A fost un caz de "eu merg pe calea mea,tu mergi pe a ta". Thereau,ca mai toti strainii de la Steaua,nu are sustinere,din pacate asta e adevarul. Majoritatea coechipierilor nu stiu franceza,iar romana nu prea s-a lipit de el si nu are cu cine sa discute din conducere,inainte baza lui era MM,la fel cum era cazul si cu Saban,Andrey,Elton. Odata ce a plecat MM,toti au ramas "straini" de echipa,se vede de la o posta ca n-au cum sa comunice. Daca totusi francezul va fi obligat sa revina la echipa,sunt convins ca o va face pentru ca e un profesionist.
Concluzie:Thereau nu pleaca pentru ca nu s-a adaptat ci pentru ca nu a mai avut sustinere din partea conducerii xenofobe(Becali) odata cu plecarea lui MM si nici a antrenorului care a ascultat ordinele patronului.Declaratiile lui Becali cum ca acum il vrea la echipa sunt pentru cei dispusi sa le inghita,vezi doamne Becali acum zice"eu il vreau,dar daca el nu mai vrea",si astfel vina cade pe umerii francezului. Daca o iau asa nici eu nu as sta la o echipa unde nu sunt dorit de conducere,intr-o tara a carei limba nu o cunosc si mai ales la un club unde ciobanul de patron crede ca poate sa se suceasca in fiecare saptamana in privinta situatiei mele de la club.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.