FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Radoi: "Poate peste 20 de ani" (GSP)!

«12»
EuroSTELIST18.06.2007 09:37
Pai Steaua reprezinta o tara cu jucatori de nota 0...Hai sa fim serios..

Dupa umila mea parere, gandesti cam de nota pe care le-o dai jucatorilor din Romania. Du-te in tara ta (probabil una nord-vestica), unde gasesti jucatori de UCL la tot pasu'. Si ca sa incerc sa pun capat acestei discutii care se indreapta incet si sigur spre off-topic, am sa incerc sa te ignor pe viitor. Sper sa si reusesc.

ariell18.06.2007 20:22

Daca prin absurd s-ar achizitiona cei mai buni jucatori din tara la ora actuala si s-ar aduce un antrenor valoros si am mai avea si un buget de cel putin 70-80 mil euro poate am putea sa visam de a ajunge undeva prin sferturi.

Cand se calca pe picioare echipe cu superjucatori, superantrenori si superbugete, cum sa ne imaginam noi care poate am fost o surpriza acum un an doi cand lumea cam uitase de noi, repet cum sa ne imaginam ca putem sa facem legea in CL ?

Daca se mentine tendinta actuala in ceea ce priveste politica Stelei in materie de transferuri, antrenori, management samd, inclin sa cred ca Radoi a fost chiar optimist.... :(

EuroSTELIST18.06.2007 22:25
Daca prin absurd s-ar achizitiona cei mai buni jucatori din tara la ora actuala si s-ar aduce un antrenor valoros si am mai avea si un buget de cel putin 70-80 mil euro poate am putea sa visam de a ajunge undeva prin sferturi.

Cand se calca pe picioare echipe cu superjucatori, superantrenori si superbugete, cum sa ne imaginam noi care poate am fost o surpriza acum un an doi cand lumea cam uitase de noi, repet cum sa ne imaginam ca putem sa facem legea in CL ?

Daca se mentine tendinta actuala in ceea ce priveste politica Stelei in materie de transferuri, antrenori, management samd, inclin sa cred ca Radoi a fost chiar optimist.... :(

Daca fotbalul ar fi un lucru 100% obiectiv, rece, material, as fi in totalitate de acord cu tine. Dar din fericire nu e. Si invariabil ma leg de performanta din '86 - atunci aveam cine stie ce buget, sau aveam in lot legende ale fotbalului mondial precum Alexanco, Schuster sau Carrasco? Nu, dar niste mari anonimi la vremea respectiva, cum ar fi Iovan, Lacatus sau "vajnicul Duckadam" i-au ingenuncheat pe acestia. Stiu, imi veti spune toti ca nu mai e la fel, ca fotbalul s-a schimbat, s-a politizat, a devenit o afacere, dar imi asum responsabilitatea sa va contrazic partial. Fotbalul a fost, este si va fi mereu o ARTA. O arta in care spiritul de echipa si daruirea pot surclasa faima, palmaresuri sau bugete de sute de milioane de dolari. Si asta nu neaparat pentru ca "mingea e rotunda", cum se zice. E nevoie si de ce spunea cineva intr-un comentariu anterior - de niste nebuni care sa CREADA ca-i pot invinge pe toti, fie ca se numesc Barcelona, Chelsea si asa mai departe. Si nu sunt doar un romantic incurabil cand spun asta. Va reamintesc ca, intr-un trecut recent, din Ghencea au plecat cu capul in pamant nume precum Valencia si Lens, iar, independent de valorile inscrise pe tabela, Realul n-a reusit sa miste in fata alor nostri pe Bernabeu.

Momente ca acestea, desi sunt rare, nu se uita...ba mai mult, imi intaresc speranta ca, unii dintre cei care joaca in tricoul ros-albastru, au inteles...

SSK18.06.2007 22:43

Steaua poate castiga din nou Cupa Campionilor. Sigur, poate nu cu generatia actuala, dar simplul fapt ca suntem la ani distanta de fotbalul european si ca avem bugete de 100 de ori mai mici nu inseamna mai nimic. Se poate intampla ca intr-un an sa prindem un culoar bun si o stare de spirit favorabila si uite-asa facem minunea. Eu chiar cred sincer asta!

Insa sunt destul de sigur ca nu vom mai ajunge vreodata sa dominam fotbalul european, cum am facut-o 4 ani la rand. Aia e o chestie de sistem, iar sistemul nostru nu se compara cu al lor.

ariell19.06.2007 00:23

@eurostelist

Uneori si mie imi place sa cred ca ar mai fi posibil asa ceva, dar stau si ma gandesc ca atunci in afara de baietii aceia extraordinari, solistii din teren aveam si un dirijor pe masura - Emerich Jenei secondat de catre Puiu Iordanescu care la randu-i a avut ce invata de la Maestru fiind mai tarziu la un pas de a ne duce in semifinalele CM 94.

La ora actuala orchestra noastra asa cum este ea are ca dirijor nici nu mai stiu pe care sa il pun primul - pe Gigi sau pe Oli, oricum nu se ridica nici pe sfert la valoarea lui Jenei.

Inchei prin a spune ca spre deosebire de "nebunul" pe care il avem acum, "nebunul de acum 21 de ani" care visa la Cupa campionilor chiar iubea acea echipa magnifica, ceea ce ma face si mai trist ca la ora actuala nu avem un patron care sa puna suflet asa cum o facea Valentin, cu un om ca el chiar nu mi s-ar mai fi parut o himera o finala de CL....

EuroSTELIST19.06.2007 09:33

@ ariell

Acum ii avem pe astia, intr-adevar. Dar cine stie peste 2-3 ani ce vom avea? Poate un patron sau pur si simplu un "mentor" al echipei si mai nebun decat a fost atunci Ceausescu jr.

Si ca o parere personala, ar putea fi luata ca o jignire la adresa maestrului sa-i asociezi prin indiferent ce termen de comparatie numele cu cel al actualului antrenor. :)

ariell19.06.2007 09:51
@ ariell

Acum ii avem pe astia, intr-adevar. Dar cine stie peste 2-3 ani ce vom avea? Poate un patron sau pur si simplu un "mentor" al echipei si mai nebun decat a fost atunci Ceausescu jr.

Si ca o parere personala, ar putea fi luata ca o jignire la adresa maestrului sa-i asociezi prin indiferent ce termen de comparatie numele cu cel al actualului antrenor. :)

Speranta moare ultima, si eu imi doresc si sper ca o sa vina si vremuri mai bune...

Deocamdata trebuie sa strangem din dinti, rabdare si tutun...

EuroSTELIST19.06.2007 17:14
Speranta moare ultima, si eu imi doresc si sper ca o sa vina si vremuri mai bune...

Deocamdata trebuie sa strangem din dinti, rabdare si tutun...

Eu sunt sigur ca vor veni vremuri mai bune. La nivel managerial / antrenorial, se poate mai rau de atat? :unsure:

ariell19.06.2007 19:42

Pai se poate doamne fereste, alta vorba inteleapta spune ca pestele de la cap se impute, daca Adi Ilie ipotetic vorbind ar fi lasat sa isi faca treaba si chiar si Oli bun sau rau cum asa cum este ar fi lasat si el in pace, ca dupa 1 luna, doua, trei sa raspunda pentru rezultatele obtinute cred ca ar fi ok.

Ma indoiesc ca ggb la vastele lui cunostinte o sa reziste sa nu isi bage coada, de aici pleaca toata gravitatea problemei, isi baga nasul peste tot chiar si acolo unde nu are habar, daca treaba merge bine e meritul lui, daca iese prost e vina antrenorului managerului, a necredinciosilor samd...

EuroSTELIST19.06.2007 23:01

Tocmai, ai pus punctul pe I. Marea problema a noastra, a tuturora, e ca atoatestiutorul vrea sa-si puna amprenta pe absolut orice, vrea sa ia parte la tot, fie ca se pricepe, fie ca nu, fie ca-l intereseaza, fie ca nu. Doar oriunde isi baga coada, cel putin virtual e rost de un pic de popularitate suplimentara, ceva banuti castigati ori un vot in plus.

Sincer, abia astept sa am ocazia sa ma pronunt asupra lui Adi Ilie. Ca jucator ori ca "outsider" de problemele clubului, toata stima pentru el. Insa, n-as vrea ca peste un timp sa facem apel la o alta zicala din batrani, si anume "daca intri in albie te mananca porcii"...

«12»