Daca prin absurd s-ar achizitiona cei mai buni jucatori din tara la ora actuala si s-ar aduce un antrenor valoros si am mai avea si un buget de cel putin 70-80 mil euro poate am putea sa visam de a ajunge undeva prin sferturi.
Cand se calca pe picioare echipe cu superjucatori, superantrenori si superbugete, cum sa ne imaginam noi care poate am fost o surpriza acum un an doi cand lumea cam uitase de noi, repet cum sa ne imaginam ca putem sa facem legea in CL ?
Daca se mentine tendinta actuala in ceea ce priveste politica Stelei in materie de transferuri, antrenori, management samd, inclin sa cred ca Radoi a fost chiar optimist.... 
Daca fotbalul ar fi un lucru 100% obiectiv, rece, material, as fi in totalitate de acord cu tine. Dar din fericire nu e. Si invariabil ma leg de performanta din '86 - atunci aveam cine stie ce buget, sau aveam in lot legende ale fotbalului mondial precum Alexanco, Schuster sau Carrasco? Nu, dar niste mari anonimi la vremea respectiva, cum ar fi Iovan, Lacatus sau "vajnicul Duckadam" i-au ingenuncheat pe acestia. Stiu, imi veti spune toti ca nu mai e la fel, ca fotbalul s-a schimbat, s-a politizat, a devenit o afacere, dar imi asum responsabilitatea sa va contrazic partial. Fotbalul a fost, este si va fi mereu o ARTA. O arta in care spiritul de echipa si daruirea pot surclasa faima, palmaresuri sau bugete de sute de milioane de dolari. Si asta nu neaparat pentru ca "mingea e rotunda", cum se zice. E nevoie si de ce spunea cineva intr-un comentariu anterior - de niste nebuni care sa CREADA ca-i pot invinge pe toti, fie ca se numesc Barcelona, Chelsea si asa mai departe. Si nu sunt doar un romantic incurabil cand spun asta. Va reamintesc ca, intr-un trecut recent, din Ghencea au plecat cu capul in pamant nume precum Valencia si Lens, iar, independent de valorile inscrise pe tabela, Realul n-a reusit sa miste in fata alor nostri pe Bernabeu.
Momente ca acestea, desi sunt rare, nu se uita...ba mai mult, imi intaresc speranta ca, unii dintre cei care joaca in tricoul ros-albastru, au inteles...