FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Radoi: "Poate peste 20 de ani" (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro17.06.2007 01:49

860631019_54807_radoi.jpgCãpitanul Stelei este convins cã e nevoie de mulți ani pentru ca o echipã din România sã egaleze performanța Stelei din 1986.

"Poate peste 20 de ani o echipã din România sã cîștige Liga Campionilor. Este foarte greu pentru formațiile românești sã ajungã chiar și într-o semifinalã", considerã Mirel Rãdoi.

"Jucãtorii strãini de valoare evitã sã vinã în campionatul nostru, indiferent de ofertã", a mai spus Rãdoi, care astãzi s-a antrenat separat de echipã și a continuat programul de recuperare.

DONNATELO17.06.2007 01:54

daca sunt patroni asa de darnici ca acum ma indoiesc ca si peste 20 de ani se poate atinge iar o performanta europeana asa de mare !!!!!!!

Tupac Amaru17.06.2007 05:30

"Poate peste 20 de ani o echipã din România sã cîștige Liga Campionilor. Este foarte greu pentru formațiile românești sã ajungã chiar și într-o semifinalã".

Gandire tipica de campion becalian (adica locul II pe toate planurile + felicitarile de rigoare adresate adversarului care te-a umilit in Ghencea + fular alb-rosu la gat).

Mirele, ai inceput sa semeni atat de bine cu nashu'!....

juby17.06.2007 07:18
"Poate peste 20 de ani o echip? din România s? cî?tige Liga Campionilor. Este foarte greu pentru forma?iile române?ti s? ajung? chiar ?i într-o semifinal?".

Gandire tipica de campion becalian (adica locul II pe toate planurile + felicitarile de rigoare adresate adversarului care te-a umilit in Ghencea + fular alb-rosu la gat).

De fapt pur si simplu spune ceea ce gandeste..tu chiar crezi ca o echipa romaneasca face fata in Europa ? Ce echipa romaneasca a mai facut ceva MEMORABIL in ultimul timp ? Si de ce ? Pune-ti niste intrebari simple, si cu raspunsurile adevarate, nu unele nascocite pentru ca sufletelul nostru sa fie neatins si in afara oricarui pericol..niste raspunsuri ar fi: "nici o echipa romaneasca nu este pregatita in momentul de fata pentru Europa !!" .. sau .. "chiar daca am ajunge in semifinale, cred ca o echipa cu mentalitate ROMANEASCA, nu una becaliana nu ar face fata presiunii si s-ar pierde pe sfarsit, tipic ROMANESC" .. si atatea alte afirmatii care raspund la niste intrebari simple.

Ataci capitanul Stelei, unul dintre cei mai buni, daca nu chiar cel mai bun fotbalist roman activ. Complet impotriva a ceea ce ai afirmat !

Dulah17.06.2007 07:18

Normal ca jucatorii valorosi evita campionatul asta murdar.

Acum ca s-a vazut ce mult "iubeste" conducerea jucatorii straini cu sigurantza ca si-au mai schimbat unii parerea despre Steaua.

Poate dak am avea un antrenor strain...

Forza Steaua!

nemilosul17.06.2007 08:04
De fapt pur si simplu spune ceea ce gandeste..tu chiar crezi ca o echipa romaneasca face fata in Europa ? Ce echipa romaneasca a mai facut ceva MEMORABIL in ultimul timp ? Si de ce ? Pune-ti niste intrebari simple, si cu raspunsurile adevarate, nu unele nascocite pentru ca sufletelul nostru sa fie neatins si in afara oricarui pericol..niste raspunsuri ar fi: "nici o echipa romaneasca nu este pregatita in momentul de fata pentru Europa !!" .. sau .. "chiar daca am ajunge in semifinale, cred ca o echipa cu mentalitate ROMANEASCA, nu una becaliana nu ar face fata presiunii si s-ar pierde pe sfarsit, tipic ROMANESC" .. si atatea alte afirmatii care raspund la niste intrebari simple.

Ataci capitanul Stelei, unul dintre cei mai buni, daca nu chiar cel mai bun fotbalist roman activ. Complet impotriva a ceea ce ai afirmat !

si pe ce te bazezi cand spui ca e cel mai bun fotbalist roman activ

zi-mi si mie te rog macar 5 meciuri in care Radoi sa fi fost cel mai bun de pe teren

ce a facut Radoi in ultimu timp notabil in afara de intrari k1,pase perfecte catre adversari,spart geamuri si operatii(nu ca ar fi vina lui)??

eu sincer nu am mai vazut un meci macar bun a lui Radoi de foarte mult timp...iar statutul de capitan si titular incontestabil cred ca il face sa se plafoneze

cat despre declaratii mi se par normale....

Wally17.06.2007 08:44

Mirel nu are mentalitate "becaliana", ci este pur si simplu REALIST...

alice4steauaBUC17.06.2007 09:05

Aici nu sunt eu de acord cu tine....sincer, eu nu-l vad pe Radoi nici macar cel mai bun jucator al Stelei :roll:

onyx17.06.2007 09:39
"Poate peste 20 de ani o echipã din România sã cîștige Liga Campionilor. Este foarte greu pentru formațiile românești sã ajungã chiar și într-o semifinalã".

Radoi nu face altceva decit sa-si spuna parerea intr-un mod foarte realist. De vreo 10 ani finalistele CL se aleg dintr-un grup foarte clar de 8-10 echipe. Rareori se mai intimpla sa ajunga in finala si echipe gen Porto sau Monaco. Chiar si Arsenal a fost un caz exceptional. Cei care sustin ca o echipa din estul Europei poate ajunge intr-o finala de CL sunt mai mult decit visatori, sunt inconstienti. Pur si simplu e imposibil. Nu mai reusesc echipe mari, gen Inter, Roma, Lyon, Werder, Chelsea, Bayern. Real si Manchester, cele mai bogate cluburi din lume in ultimii 10 ani, nu au mai jucat o finala de citiva ani. Barcelona prinde o finala la 10 ani.

Dragoshel17.06.2007 10:05

Poate chiar peste mai multi ani, daca nu nationala nu trecem de grupe dar cu echipele de club??

Tupac Amaru17.06.2007 10:45

Vad ca am starnit controverse aprinse, ceea ce ma bucura, ca doar asta e scopul site-ului.

Cand va mai ajunge o echipa romaneasca in semifinalele unei cupe europene? Simplu! Atunci cand vom avea fotbalisti "nebuni", capabili sa creada ca pot elimina pe Real, Barca, Chelsea si alte asemenea mari echipe.

Atunci cand vom avea un conducator capabil sa gandeasca.

Atunci cand vom avea un antrenor.

Atunci cand suporterii nu vor considera ceea ce s-a petrecut in campionatul trecut drept o mare performanta!

Numai bine!

vasilestelistul17.06.2007 13:39

poate niciodata nu mai ajungem

steauamaniak17.06.2007 13:42

fularsteaua2 din nou Steaua va fi regina europei in urmatorii 5 ani

steagcruce2 vom face si anul asta o figura frumoasa in Europa

steaua_ro de ce oare suntety asa pesimisti cum am ajuns in semifinalele cupei UEFA asa putem ajunge si in camphions leuqe prin munca si daruire

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit. Moderatorii

DanStan17.06.2007 16:08

Asta e un subiect interesant. Am ajuns in semifinalele UEFA si ne-am calificat in grupele CL. Daca am facut-o o data de ce n-am repeta performanta ?

1. pentru ca nu mai avem acel statut de echipa mica din est pe care-l aveam acum 2-3 ani. Si implicit pentru ca nu ne mai putem astepta sa mai surprindem pe cineva cu jucatorii nostri sau cu sistemul nostru de joc. Sa ne inchipuim de exemplu ce s-ar fi intamplat daca antrenorul lui Betis si-ar fi luat masuri speciale pentru a-l bloca pe Banel in meciul de la Sevilla.

2. pentru ca multi dintre titularii ultimelor editii de cupe europene si-au atins potentialul maxim si deja se afla pe o panta descendenta. Si nu cred ca mai pot atinge acel maxim indiferent de cat de mult se vor darui si vor lupta.

3. pentru ca saltul Stelei in ultimii ani a fost posibil si datorita unor modificari introduse de doi antrenori cu o mentalitate diferita de cea specific romaneasca : Zenga si Protasov. Treaba a functionat si ulterior o parte din aceste modificari au fost preluate si de alti cativa antrenori romani. Sincer, ma indoiesc insa ca in acest moment ritmul de introducere a noutatilor mai e acelasi. De fapt am senzatia ca nu mai sunt rotiti decat oamenii si ca se foloseste in continuare exact acelasi sistem care era folosit si anul trecut.

4. pentru ca exista o bariera psihica legata de muntii de bani din Champions League. Jucatorii stiu acum prea bine ca o semifinala UEFA nu valoreaza cat o participare in grupele CL. Asta in conditiile in care efortul de a ajunge in semifinalele UEFA e mult mai mare decat efortul necesar pentru a ajunge in grupele CL si a realiza acolo 3-4 puncte.

Za Best17.06.2007 16:49

Hai sa fim seriosi...Mirel are dreptate!Este extrem de realista declaratia sa!Este o diferenta inca imensa intre marile echipe ale Europei si echipele romanesti,chiar si Steaua!Diferenta in primul rand finaciara,dar si mentala!

axl2317.06.2007 16:53
"Jucãtorii strãini de valoare evitã sã vinã în campionatul nostru, indiferent de ofertã",

Pai oare de ce? Or fi suporterii refractari in ceea ce priveste strainii, ca doar ar avea toate conditiile si tot ajutorul din partea clubului.

rez17.06.2007 17:46
Radoi nu face altceva decit sa-si spuna parerea intr-un mod foarte realist. De vreo 10 ani finalistele CL se aleg dintr-un grup foarte clar de 8-10 echipe. Rareori se mai intimpla sa ajunga in finala si echipe gen Porto sau Monaco. Chiar si Arsenal a fost un caz exceptional. Cei care sustin ca o echipa din estul Europei poate ajunge intr-o finala de CL sunt mai mult decit visatori, sunt inconstienti. Pur si simplu e imposibil. Nu mai reusesc echipe mari, gen Inter, Roma, Lyon, Werder, Chelsea, Bayern. Real si Manchester, cele mai bogate cluburi din lume in ultimii 10 ani, nu au mai jucat o finala de citiva ani. Barcelona prinde o finala la 10 ani.

si atunci cine mai ramane???daca nici Chelsea nici barca nici Manchester nici real......

Cristocea_17.06.2007 17:58

Deci sincer acum. Jucatori romani sunt Varza. Dar varza rau. Daca Steaua vrea macar optimi trebuie neaparat curatienie la Steaua. Adica dat afara pe toti romani si in loc sa vine numai jucatori straini, prefer brazilieni, jucatori din argentina, sau chiar sarbi care sunt cu 10 clase peste jucatori romani. Numai asa avem sanse la Champions League.

FORZA Steaua! SI Nu la jucatori romani!!

axl2317.06.2007 18:07

@Cristocea

Si mai ales un mare NU lui Cristocea!!!

Cristocea_17.06.2007 18:12

Pai exakt.

onyx17.06.2007 19:04
si atunci cine mai ramane???daca nici Chelsea nici barca nici Manchester nici real......

Ramin cei care au jucat finalele ultimii ani. Eu am spus ca nici macar Chelsea, Manchester si Real nu au reusit in ultimii ani sa mai ajunga in finala. Asta nu inseamna ca nu putem avea o finala Real-Chelsea in viitorul apropiat. Dar e clar pentru toata lumea ca nu se poate sparge monopolul acestor 8-10 cluburi. La 10 ani mai apare cite o echipa necotata in semifinale sau in finala, in rest se stiu favoritele.

alice4steauaBUC17.06.2007 19:52
Vad ca am starnit controverse aprinse, ceea ce ma bucura, ca doar asta e scopul site-ului.

Cand va mai ajunge o echipa romaneasca in semifinalele unei cupe europene? Simplu! Atunci cand vom avea fotbalisti "nebuni", capabili sa creada ca pot elimina pe Real, Barca, Chelsea si alte asemenea mari echipe.

Degeaba vor fi ei capabili doar sa creada ca pot elimina acele echipe..daca forta lotului lasa de dorit...degaba crede Coman ca poa' sa elimine barca cand el nu e cababil nici sa lege 2 pase :roll:

EuroSTELIST17.06.2007 20:04
Deci sincer acum. Jucatori romani sunt Varza. Dar varza rau. Daca Steaua vrea macar optimi trebuie neaparat curatienie la Steaua. Adica dat afara pe toti romani si in loc sa vine numai jucatori straini, prefer brazilieni, jucatori din argentina, sau chiar sarbi care sunt cu 10 clase peste jucatori romani. Numai asa avem sanse la Champions League.

FORZA Steaua! SI Nu la jucatori romani!!

Bai nene, te-ai trezit cu fata la cearceaf? Pai Steaua ce tara reprezinta, individule? Hai sa fim seriosi, chiar niciun jucator roman nu vezi jucand fotbal la cel mai inalt nivel? Cat de antiroman trebuie sa fii sa poti afirma sus si tare asta? Sincer, m-am abtinut de multe ori sa atac alte comentarii, dar ce zici tu acolo mi se pare o ineptie mai mare ca tine, incepand cu ideea si terminand cu gramatica. Probabil daca ai fi roman ai gandi altfel. Si inca ceva, daca-mi permiti: poti sa tii cu orice echipa, nu te judeca nimeni, dar nu uita ca pana una-alta, Steaua reprezinta Romania. SI TOTODATA SINGURII CARE-I FAC CINSTE ACESTEI TARI!

Cristocea_17.06.2007 21:39
Bai nene, te-ai trezit cu fata la cearceaf? Pai Steaua ce tara reprezinta, individule? Hai sa fim seriosi, chiar niciun jucator roman nu vezi jucand fotbal la cel mai inalt nivel? Cat de antiroman trebuie sa fii sa poti afirma sus si tare asta? Sincer, m-am abtinut de multe ori sa atac alte comentarii, dar ce zici tu acolo mi se pare o ineptie mai mare ca tine, incepand cu ideea si terminand cu gramatica. Probabil daca ai fi roman ai gandi altfel. Si inca ceva, daca-mi permiti: poti sa tii cu orice echipa, nu te judeca nimeni, dar nu uita ca pana una-alta, Steaua reprezinta Romania. SI TOTODATA SINGURII CARE-I FAC CINSTE ACESTEI TARI!

Pai Steaua reprezinta o tara cu jucatori de nota 0...Hai sa fim serios..

w3bmaster17.06.2007 21:56

Pai Radoi dinou isi arata una dintre calitati si anume sinceritatea si realismu

Sa fim seriosi la cum is lucrurile nu avem sanse ....... nici Kyevy care are 60 mil de eur buget nu are sanse poa cand ajungem si noi la 60 mil buget vom vedea ....

«12»