Trimiteti si voi mail-ul asta care la-ti scris voi...si trimiteti-l la Steaua...sa citeasca si oierul:P
sa vedem ce zice!
plz sa va ganditi cand veti vorbi cu oierul ca vb in numele a 1 mil de stelisti:P
succes!
Trimiteti si voi mail-ul asta care la-ti scris voi...si trimiteti-l la Steaua...sa citeasca si oierul:P
sa vedem ce zice!
plz sa va ganditi cand veti vorbi cu oierul ca vb in numele a 1 mil de stelisti:P
succes!
nea Jiji scaoteti basinile din cap si gindeste mai mult pentru Steaua nu in propaganda pentru palate s alte idiotenii ca toata lumea stie ca ai bani.
eu cred ca dumneavoastra domnule Gigi,ar trebui sa faceti pace cu toata lumea si sa il lasati pe Borcea sa faca ce poate pentru ca mai mult de atat nu ajunge.hai sa aratam cine e Steaua si dupaia mai vb de altii.si eu sunt stelist dar vreau fapte nu vorbe in vant
felicitari pentru articol...
nu te-ai trezit cu 10 gorile la usa ? :roll:
Absolut Genial!!! Bravo!!In sfarsit cineva care ar trebui sa vada cum e adevaratul Beeeecali.Cred ca a uitat de unde a plecat.Noi suporterii suntem Steaua el doar baga bani si aduce jucatori,as zice mare branza(nu de la Beeecali in nici un caz).Eu cred cel putin ca acest limbaj a domnului Beeecali(deja nu prea mai pare domn)pare putin deplasat.Vagabontii?Acum daca ascult Queen inseamna ca sunt popor?Domn' Beeecali nici nu iti meriti numele.Du-te in groapa sa le arunci cu bani.P.S da aia 2 milioane de euro sau dolari unde sunt si macar daca erai baiat bun le dadeai banii lui Dinamo da asa ai bagat o vrajeala ieftina ca cica Dragomir te-a intors.Rusine Beeecali !!!! Forza Steaua NR 24 steagcruce2
Io zic sa-i trimitem articolul acesta,e exact ce trebe sa auda acest cioban,ca noi nu suntem sclavii lui,si ca nu suntem nici angajatii lui sau nimic din campul lexical al acestor cuvinte,NOI SUNTEM Steaua,NU EL, si mai baga dreaq si tu bani bai Becali in echipa asta,avem nevoie de un jucator la mijloc,am fost cu toti de acord ca Elton are un handicap cu inaltimea,e un dezavantaj,dar daca tu Jiji razi de MM de transferurile facute de el, de genu :"cica gata l-am gasit patroane!" atunci adul tu pe marele jucator de constructie,dar ai grija sa nu fie adorat de public ca porma pierzi investitia.
Eu personal ca suporter devotat nu accept o impacare cu el,pana nu isi cere scuze,si pana nu promite ca nu va mai jigni suporteri vreodata,si in primu rand sa numai zica vorbe de genu"io, bag bani ,io comand" asa este dar fara noi esti varza,Steaua nu inseamna nimic fara suporteri,chiar si pentru tine oier incult inseamna ceva sa ai un stadion plin la un meci cu Dinamo Kiev sau alta echipa nu chiar atat de tare,cum e Real Madrid.
P.S: Si nu te mai lauda cu noi "vagabonzii" cu declarati de genu Steaua nu se compara nici cu Echipa Nationala,te laudai ca la meciurile Stelei vine lumea oricat ar fi biletu,asta ar trebui sa-ti dea de gandit despre cat iubesc acesti"vagabonzi" si "ratati" sau alte exprimari la adresa stelistilor adevarati,cat iubesc Steaua,pentru ca o sa vedeti si daca Dinamo se califica printr-o minune in grupe,nu o sa fie stadionul LIA MANOLIU plin,va garantez,pentru ca de aceea spunem mereu fraza magica"INTOTDEAUNA SUPERIORI"
steagcruce2 ![]()
![]()
din cite am inteles antrenamentul din Spania de astazi a fost intrerupt de un grup de suporteri care au protestat la adresa lui Gigi cerind intoarcearea lui Thereau la echipa. In cazul in care sa adevereste poate moderatorii fac un topic separat legat de modalitatile de protest la adresa patronului. Oricum ca sa-l citez pe un personaj de legenda din fotbalul nostru "se stringe latul!"
Nici un pas in spate
BRAVO
Super articolu
Cat despre ce sa intamplat in spania arata 2 lucruri Steaua E PESTE TOT ACASA si Gigi si afara are parte de acelasi tratament cat timp se poarta cum se poarta nici un dictator nu a reusit sa fie vesnic stapan chiar daca a avut Armata cu el Jiji de ce ar reusi el are doar bani .....
Cand delegatia suporterilor se va intalni cu el transmitetei exact ce sa scris pe forum si in articole ideile si principiile si nu suntem doar 1 mil de sup suntem multi mai multi ....
Forza Steaua
super tare articolul! Felicitari! Eu zic sa nu renuntam la campania "Steaua curata, Steaua non'becalizata"! Forza Steaua! " ce droog ciudaaat....
Trimiteti si voi mail-ul asta care la-ti scris voi...si trimiteti-l la Steaua...sa citeasca si oierul:Psa vedem ce zice!
succes!
Pardon,nu un milion ci cateva milioane bune de stelisti!!!!!!!!!!!!
Mister dankressman, probabil ai luat la cunostinta respectul si admiratie pe care ti le port, insa aici ai gresit. Satmari este un biet editorialist la Fanatik si atit, iar Boanchis pe linga acel editorial, nu are nicio treaba cu saptaminalul. Boanchis lucreaza la alt ziar, 7 Plus, in timp ce Satmari e sclavul lui Corleone pe la LPF. Te pup si numai bine.
Dumnezeu a fost, este si va fi stelist!