Bai Gigi, ne-ai invitat la palat sau ne-ai ordonat sa venim la "palat"? Daca ne invitai, trebuia sa o faci personal, nu prin lachei. Stim ca pana la urma vom ajunge la o intelegere. Stim ca trebuie sa cedam si noi. Nu de dragul tau. De dragul Stelei, pe care nu ai primit-o mostenire de la tac-tau. Angajeaza pe cineva sa-ti citeasca ce iti spunem, ti-ar folosi!
Problema noastra cu tine nu se trage de la Elton ... sau de la votare ... sau de la performante ... sau de la internet. Tu, printr-un mare noroc, ai preluat Steaua. Iti scriu in fraze scurte, ca sa intelegi:
Asta a fost norocul vietii tale. Nu ii da cu piciorul. Tu strici renumele Stelei prin atitudine. Prin grobianism. Prin lipsa de cultura. Esti ridicol. Ai si parti bune. Spui lucrurilor pe nume. Esti credincios. Esti destept nativ. Esti ambitios.
Noi, sintem multi. Si nu prosti. Si ... poate mai credinciosi decat tine. Si mai educati decat tine. Si mai STELISTI decat tine. Si mai saraci ca tine. Si mai dezinteresati de putere ca tine.
Cand stai tu, pe canapea acolo, si gandesti ... gandeste-te la "niste idei"! Cand te duci la televiziuni ... lasa Steaua deoparte. Cand zici ca tu esti patron al Stelei, sa te doara, ca maseaua, adica rau. Tu ai acte Gigi! Nimeni nu ti le contesta! Dar noi am creat ce reprezinta Steaua! Pe ploaie sau zapada. Prin voce sau tastatura. Prin mandrie sau umilinta.
Vorbesti de Steaua ca de o familie. Familie in care, tu si rudele tale sunt de gradul unu iar noi, suporterii, rude vitrege. Vorbesti de religie, ca si cum noi am fi necredinciosi. Noi sintem la fel de inchinati Domnului, ca tine, Gigi. Orice fel de incercare de a trata STELISTII, ca pe angajatii proprii, este sortita esecului!
Adrian Stroe (Unul dintre vagabonzi. Inginer roman, masterand la Westwood, nu atat de sarac incat sa-ti accept orice ... culmea ... ruda cu tine).
PS. "Opt absenti la reunirea Stelei" (PS)! Stati bai ziaristilor, linistiti! Ii trimisese Gigi sa se impartaseasca! Am eu doi clienti. Unul e Boanchis de la Fanatik. "Sotia uriasului portar care a fost Zenga a zis ca ,,asteptam oferte din Romania!" Nu bietul Walter ,,asteapta", asteptam la plural. Raluca, iti dau io 100 de euro. Merge? " Boanchise, ce poate sa-ti raspunda "un urias portar" caruia i-ai jignit sotia: Apropo de curve, ce face ma-ta? Altul de la Fanatik. Unul pe care il asociam cu "traditia" in poze, Sorin Satmari: "la Rostock, a batut politia la demonstranti ... pana le-au sarit lentilele de contact ... atunci cand cativa derbedei sunt altoiti la meciuri de jandarmi ... Citiva derbedei fara nici o idee sau, cel mult, imbibati (merge si termenul de injectati) doar cu ideea de a vandaliza ..." Sa-i fie rusine Municipiului Satu Mare ca-i porti numele! Asta ai inteles tu din nenorocirile induse de Jandarmerie? Bai carpa, noi nu vrem sa ne batem de dragul bataii! Ne batem pentru un ideal, nu pentru un salariu de Iuda!
Adi Ilie (GSP): "De ce nu antrenor? Pentru cã nu m-a atras și pentru cã nu mã pricep. Am renunțat de tanãr la cariera de jucãtor și nici n-am fãcut o școalã de antrenori." Bai Oli, asta a fost mult mai mare jucator decat tine! Ce parere ai? Inca o declaratie a lui Adi: "Sînt gata de lupta din Divizia A, sînt gata sã apãr Steaua în fața oricui, însã o voi face cu fair-play, vreau sã dau un semnal de decențã în fotbalul românesc". Bravo Adi! Din suflet ti-o spun. De asta avem nevoie!
"Sotia lui Razvan Lucescu va face naveta" (GSP) Daca pe cioroi, l-au dat afara pana si tiganii, asta si-a angajat piranda la NASA. Proiecteaza urmatoarea naveta spatiala!
Iancu de la Cimisoara (GSP) "Voi avea rabdare cu Uhrin". Da' ce aveai, bai ghiulestene? Blocaj renal? Si inca una de la Iancu (GSP): "Noi vrem cat mai sus!" Nene, luati-va un ascensor, ca pana acum nu v-au priit scarile. Asta e cea mai buna varianta... Huh... oricum esti urat!
Dumnezeu va fi stelist!
Dankressman