FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ridica-te la cer

«12»
fcsteaua.ro16.06.2007 02:30

Bai Gigi, ne-ai invitat la palat sau ne-ai ordonat sa venim la "palat"? Daca ne invitai, trebuia sa o faci personal, nu prin lachei. Stim ca pana la urma vom ajunge la o intelegere. Stim ca trebuie sa cedam si noi. Nu de dragul tau. De dragul Stelei, pe care nu ai primit-o mostenire de la tac-tau. Angajeaza pe cineva sa-ti citeasca ce iti spunem, ti-ar folosi!

Problema noastra cu tine nu se trage de la Elton ... sau de la votare ... sau de la performante ... sau de la internet. Tu, printr-un mare noroc, ai preluat Steaua. Iti scriu in fraze scurte, ca sa intelegi:

Asta a fost norocul vietii tale. Nu ii da cu piciorul. Tu strici renumele Stelei prin atitudine. Prin grobianism. Prin lipsa de cultura. Esti ridicol. Ai si parti bune. Spui lucrurilor pe nume. Esti credincios. Esti destept nativ. Esti ambitios.

Noi, sintem multi. Si nu prosti. Si ... poate mai credinciosi decat tine. Si mai educati decat tine. Si mai STELISTI decat tine. Si mai saraci ca tine. Si mai dezinteresati de putere ca tine.

Cand stai tu, pe canapea acolo, si gandesti ... gandeste-te la "niste idei"! Cand te duci la televiziuni ... lasa Steaua deoparte. Cand zici ca tu esti patron al Stelei, sa te doara, ca maseaua, adica rau. Tu ai acte Gigi! Nimeni nu ti le contesta! Dar noi am creat ce reprezinta Steaua! Pe ploaie sau zapada. Prin voce sau tastatura. Prin mandrie sau umilinta.

Vorbesti de Steaua ca de o familie. Familie in care, tu si rudele tale sunt de gradul unu iar noi, suporterii, rude vitrege. Vorbesti de religie, ca si cum noi am fi necredinciosi. Noi sintem la fel de inchinati Domnului, ca tine, Gigi. Orice fel de incercare de a trata STELISTII, ca pe angajatii proprii, este sortita esecului!

Adrian Stroe (Unul dintre vagabonzi. Inginer roman, masterand la Westwood, nu atat de sarac incat sa-ti accept orice ... culmea ... ruda cu tine).

PS. "Opt absenti la reunirea Stelei" (PS)! Stati bai ziaristilor, linistiti! Ii trimisese Gigi sa se impartaseasca! Am eu doi clienti. Unul e Boanchis de la Fanatik. "Sotia uriasului portar care a fost Zenga a zis ca ,,asteptam oferte din Romania!" Nu bietul Walter ,,asteapta", asteptam la plural. Raluca, iti dau io 100 de euro. Merge? " Boanchise, ce poate sa-ti raspunda "un urias portar" caruia i-ai jignit sotia: Apropo de curve, ce face ma-ta? Altul de la Fanatik. Unul pe care il asociam cu "traditia" in poze, Sorin Satmari: "la Rostock, a batut politia la demonstranti ... pana le-au sarit lentilele de contact ... atunci cand cativa derbedei sunt altoiti la meciuri de jandarmi ... Citiva derbedei fara nici o idee sau, cel mult, imbibati (merge si termenul de injectati) doar cu ideea de a vandaliza ..." Sa-i fie rusine Municipiului Satu Mare ca-i porti numele! Asta ai inteles tu din nenorocirile induse de Jandarmerie? Bai carpa, noi nu vrem sa ne batem de dragul bataii! Ne batem pentru un ideal, nu pentru un salariu de Iuda!

Adi Ilie (GSP): "De ce nu antrenor? Pentru cã nu m-a atras și pentru cã nu mã pricep. Am renunțat de tanãr la cariera de jucãtor și nici n-am fãcut o școalã de antrenori." Bai Oli, asta a fost mult mai mare jucator decat tine! Ce parere ai? Inca o declaratie a lui Adi: "Sînt gata de lupta din Divizia A, sînt gata sã apãr Steaua în fața oricui, însã o voi face cu fair-play, vreau sã dau un semnal de decențã în fotbalul românesc". Bravo Adi! Din suflet ti-o spun. De asta avem nevoie!

"Sotia lui Razvan Lucescu va face naveta" (GSP) Daca pe cioroi, l-au dat afara pana si tiganii, asta si-a angajat piranda la NASA. Proiecteaza urmatoarea naveta spatiala!

Iancu de la Cimisoara (GSP) "Voi avea rabdare cu Uhrin". Da' ce aveai, bai ghiulestene? Blocaj renal? Si inca una de la Iancu (GSP): "Noi vrem cat mai sus!" Nene, luati-va un ascensor, ca pana acum nu v-au priit scarile. Asta e cea mai buna varianta... Huh... oricum esti urat!

Dumnezeu va fi stelist!

Dankressman

daniel.steaua16.06.2007 04:49

prea tare aia cu naveta =)))))))....bv...frumos articol

alexys16.06.2007 06:52

"Sotia lui Razvan Lucescu va face naveta" (GSP) Daca pe cioroi, l-au dat afara pana si tiganii, asta si-a angajat piranda la NASA. Proiecteaza urmatoarea naveta spatiala!" :))))) Tare faza...Chiar aveam nevoie zilele astea de asa ceva,sa mai uitam de necazuri.Sharp as always ,dankressman!

brunetzika16.06.2007 07:06

esuper

bibbi16.06.2007 07:08

Tare faza! Chiar mai aveam si eu pofta de ras... :-D

Za Best16.06.2007 07:13

Esti tare,frate! steagro Felicitari!M-ai facut sa rad cu lacrimi,mai ales la partea cu ''ghiulestenii''...

juby16.06.2007 07:37

Am si uitat ce e aia sa zambesti in ultimul timp..am avut multe probleme de familie si nu numai..vizitam site'ul fcsteaua.ro, sa citesc articolele realiste, insa care ma deprimau..plecari..lipsa unui lot complet..declaratiile lui Gigi.. Tin sa te felicit pentru realizarea acestor articole..chiar e nevoie de asa ceva din cand in cand ! Bravo !

bodanelu16.06.2007 07:52

@Dankressman esti genial!!!

ariell16.06.2007 08:13

Felicitari ! Bun ca de obicei,:)

vlad7516.06.2007 08:22

sigur nu scrii la Catavencu? :)

axl2316.06.2007 08:37

Articolul ca articolul dar, dupa cum spunea si Queen Amidala, "this is a battle i do not think that we can win".

dankressman116.06.2007 09:11
sigur nu scrii la Catavencu? :)

Nu scriu frate la Catavencu! Ca sa-l citez pe Gigi: "Catavencu scrie la mine!"

IlCapoDelHunterS16.06.2007 09:12

ahahahahahha

makaan16.06.2007 09:22

:lol: :lol: :lol: :lol: aia cu Lucescu e tare... steagsimplu

AmuntBoy16.06.2007 10:13

Baiat Dankressman ;)

bobochyka1716.06.2007 10:31

Super articol, frate!

cristi_mold16.06.2007 11:27
Tu ai acte Gigi! Nimeni nu ti le contesta! Dar noi am creat ce reprezinta Steaua! Pe ploaie sau zapada. Prin voce sau tastatura. Prin mandrie sau umilinta.

<span class="blueboldtext">Dankressman</span>

Superb spus!!!

"Sotia uriasului portar care a fost Zenga a zis ca ,,asteptam oferte din Romania!" Nu bietul Walter ,,asteapta", asteptam la plural. Raluca, iti dau io 100 de euro. Merge? " Boanchise, ce poate sa-ti raspunda "un urias portar" caruia i-ai jignit sotia: Apropo de curve, ce face ma-ta?

<span class="blueboldtext">Dankressman</span>

As antrena-o eu putin pe Raluca=))))))))))

Esti super tare frate. Mai hai cu articole din astea

roby_spartacus16.06.2007 12:03

Pana ;a urma zik ca suporterii o sa se impace cu nea gigika... dar sa nu creda el ca o facem pentru el o facem pentru Steaua sa nu mai fie presiune pe jukatori ...Adrian Ile cred ca op sa faca o treaba buna la Steaua si sper sa faca .... NU NE DEZAMAGI !!!

cris16.06.2007 12:07

Felicitari pentru articolul asta beton , iar daca nu scrii la Catavencu ar cam trebui sa lucrezi la ceva publicatie ca ai talent 100 % .

anYwHere16.06.2007 12:52

GG frate!!! tot asa , berbecali daca vreodata tu vei intra pe aici .. sa citesti aceste articole citeste'l omule pe acesta , tot e adevarat si e real !!! Steaua nu e ta..

habarnam8516.06.2007 12:58
GG frate!!! tot asa , berbecali daca vreodata tu vei intra pe aici .. sa citesti aceste articole citeste'l omule pe acesta , tot e adevarat si e real !!! Steaua nu e ta..

unde t crezi ma la Cs cu GG:))..... omu e bun si o stie si el ...felicitari !!

FortuneTeller16.06.2007 15:26

Sper ca articolul e scris ca un pamflet la adresa ciocoiului de la Palat, urmand exact stilul acestuia. Nu de alta, dar eu personal as fi dezamagit sa aflu ca stilul tau e la fel de "colorat" precum al "adrisantului" principal. In rest, ideile imi plac.

daniel_mititelu16.06.2007 17:30

superb articol bravo

Alexica16.06.2007 18:21

Daca vrea sa faca pace cu noi sa il pastreze pe Elton si Thereau ca nu moare de 800.000 $ cat au cei doi salariul ca din averea lui de vreo 800mil $ isi permite sa ne faca si noua aceasta placere de a privi un fotbal spectaculos cu Dica,Elton si Thereau si sa nul mai jigneasca si sa-si bata joc de Elton ca el nu a gresit cu nimic.

PS. Super articol

Cu Steaua oriunde si oricand steagcruce2

vasilestelistul16.06.2007 18:50

un sooper articol!!!!!!!!!! trebuie sa ajungem l un acord cu Becali ca dak continua asa Becali nu ajungem nicaieri

FORZA Steaua!!!!!!

SPRE 24!!!!!! steagcruce2

«12»