FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De toate pentru toti

«12»
cosminho15.06.2007 17:33
60 de ani de istorie frumoasa, pacat ca a venit un cioban care vrea s-o strice... in loc sa mai cumpere jucatori valorosi ca cei de top din echipa Stelei, el incepe sa-i vanda pe cei mai idolatrizati fotbalisti din Ghencea! Thereau, unul dintre jucatori importanti din angrenajul Stelei care a reusit sa aduca nenumarate victorii si formeaza un cuplu de atac fenomenal cu Badea si Dica, Elton, jonglerul brazilian care ne aduce mereu zambetul pe buze... acestia vor urma sa plece din arena Ghencea... deoarece un "patron"... hahaler... vrea sa intre cat mai mult in ura galeriilor...! ori acest cioban nascut printre oi... revine cu picioarele pe pamant... ori pleaca din Ghencea... daca nu vrea a 2-a revolutie in Romania! Steaua nu merita asa ceva, noi suntem mandria tarii din 1947! FORZA Steaua!!! Stelist din NASTERE, Pana La MOARTE Si DUPA!!! OLE OLA FORZA FORZA Steaua!!! steagcruce2 Steaua steagcruce2 Steaua steagcruce2
Virgil15.06.2007 18:34
Suntem VARZA in perspectiva viitorului sezon!

Nu avem conducator, ci un papagal [.................] pe care nu il intereseaza decat propria persoana!

Nu avem antrenor, ci un [.........] uman, din cauza caruia vor pleca toti jucatorii cu personalitate din echipa!

Nu avem echipa, nu avem nici un nume sonor, avem doar fotbalisti fericiti ca joaca la Steaua, in cel mai bun caz!

Si, in al patrulea rand, nu avem suporteri. Sau. mai bine zis, marea masa a suporterilor sunt asezonati cu ceea ce se poarta acum la Steaua: mediocritatea.

In ceea ce ma priveste, ma voi distra cu elucubratiile voastre pe acest site, caci, este clar, anul acesta va fi si mai rau ca in sezonul proaspat incheiat!

Somn usor si prizare placuta!

Un Stelist adevarat nu poate vorbi de Steaua in halul in care vorbesti tu. Nici de suporterii ei, nici de noi cei care va oferim spatiu pentru a va exprima opiniile. Elucrubatii sunt opiniile tale, parca ale unui resemnat total, ale unui blazat. Improsti cuvinte grele nejustificat : elucrubatii, va fi mai rau decat in sezonul proaspat incheiat, mediocritate, prizare placuta. Atitudinea ta e provocatoare. Te plateste cineva sa provoci? Esti suparat pe viata? Esti sigur ca esti Stelist?

Daca esti provocator, ai face bine sa-ti vezi de drum. Daca esti suparat pe viata, da-te cu capul de pereti, ai sanse sa-ti revii. Daca nu esti Stelist e de inteles.

Spune-ti opiniile fara a jigni si fara a insinua. E o rugaminte. Daca nu crezi ca poti, ai doua posibilitati: parasesti singur site-ul sau te blocam noi.

Viata e frumoasa. Trezeste-te! Forza Steaua!

stelutawillis15.06.2007 19:01

@ dr.adrian9

hai ma sa nu exageram

ca nici ei nu sunt roboti asa cum si noi ne obosim asa ajung si ei la un punct unde nu mai pot

Dar ce sa fac daca nu pot sta fara Steaua:)

w3bmaster15.06.2007 19:57

Asta cu Vieri e la fel ca si cu Bellusci .....

Eu zic ca Adi Ilie e Genu care va tace si va face si inca astept inca 2-3 transferuri

Forza Steaua

Tupac Amaru16.06.2007 05:33

Virgile,

si tu faci aceleasi greseli pe care le-au facut si altii inaintea ta: dai certificate de stelist.

Eu voi continua sa critic, atata vreme cat consider ca e de criticat.

Si sa stii ca Becali prizeaza.

Iar cei care sunteti alaturi de un drogat sunteti la fel ca si el.

Afara cu Becali!

Afara cu Olaroiu!

Si sa mai stii ceva: ma platesc Becali si Olaroiu: [........................] care nu ati realizat nimic in viata!

Hai, pa, stelisti adevarati, ca ma duc sa imi iau solda!

greenyes16.06.2007 10:31

Mi e scarba de ce a declarat antrenorul nostru, secund, primar, cica antrenorul Stelei. Se plange ca nu are jucatori de calitate la mijloc, ca i trebuie viteza crescuta de joc ca echiple mari, ca jucatorii valorosi cer bani multi si ca s scumpi iar el s a lepadat de Elton care intruneste toate calitatile insiruite de el plus Thereau ca de niste leprosi, mi e scarba. Si ca sa rasucesc cutitul in rana el i l considera pe Gigel comanel jcuatorul de valoare, vai de sufletul nostru de stelisti!!!!

Forza Steaua!

FortuneTeller16.06.2007 15:38

Sper din suflet ca Steaua sa fie la inaltime in sezonul ce va incepe. Dar sincer cred ca fara antrenor si cu conflicte intre un patron cu orgoliu prea mare si sufletistii din tribune, nu putem spera la prea mult. Nu poti sa construiesti un zgarie-nori si sa pui mamaliga la temelie. Avem jucatori de super-clasa dar ce folos daca stau pe banca si se uita la minunatul joc defensiv impus de frica Olaroiului? Avem patron cu ambitie, dar ce folos daca orgoliul sau este folosit impotriva suporterilor in loc de a impune idealuri de top in mintea anagajatilor sai? Si totusi, "Hai Steaua"!

Virgil16.06.2007 17:24

Tupace, poti sa critici cat doresti. Dar fa-o la modul civilizat. Fara jigniri, aluzii, insinuari. Fa-o in asa fel incat sa fim mandri de tine.

oase16.06.2007 19:51

in primul rand salut si bafta tuturor suporterilor stelisti . vreau neaparat sa ma inscriu in una din brigazile ULT*RAS din Bucuresti pentru ca de 2 ani d zile ma chinui sa infintez o asemenea brigada insa celor cu care am vb le este frica. astept un raspuns d la voi p adresa mea de mail

[...]

va saluta cu respect un stelist adevarat steagcruce2

steaua_ro

cine vrea sa redevenim ce am fost odata: Armata ULTRA cea mai frumoasa galerie din tara

[/size]

steagsahmic

steagsimplu

«12»