FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De toate pentru toti

«12»
fcsteaua.ro15.06.2007 04:14

Noi, suporterii Stelei, traim in prezent zile mai putin faste. Dupa iminenta despartire de Elton, va urma mai mult ca sigur despartirea de Thereau.

Luc Devroe, directorul sportiv al lui FC Bruges va sosi zilele urmatoare la București pentru a se intelege cu conducatorii Stelei in privinta transferului francezului. Doi dintre cei mai buni si mai iubiti jucatori ai Stelei sunt siliti sa plece. Din motive diferite, care au fost suficient dezbatute pe forumul nostru. Simtim cu totii un gust amar, vazand ca ne pleaca jucatori de elita si ne raman jucatori pe care am fi dorit sa-i vedem plecati.

Altfel, dupa o vacanta care a tinut fix 22 de zile, lotul Stelei se reuneste astazi in vederea plecarii in primul stagiu de pregatire. Cel din Spania, cu o durata de o saptamana.

Pe 25 iunie, jucatorii vor efectua vizita medicala, dupa care, in aceeasi zi vor pleca in Austria unde vor urma un nou stagiu de pregatire. La Kaprun, pana pe 6 iulie.

Ultima etapa a pregatirii, se va desfasura la Mierlo, in Olanda, intre 9-19 iulie.

Dupa toate probabilitatile, dintre cei care vor face deplasarea nu vor lipsi :

Cernea, Vatca, Lungu - portari

Goian, Radoi, Nesu, Baciu, Petre Marin, Ghionea, Emeghara - fundasi

Badoi, Bicfalvi, Ovidiu Petre, Dica, Bostina, Cristocea, Nicolita, Lovin, Paraschiv, Croitoru, Coman, Ochirosii - mijlocasi

Gurita, Badea, Iacob - atacanti

Adrian Neaga va sosi in tara miercuri 20 iunie, si se va alatura lotului in al doilea stagiu de pregatire. El spera sa joace cel putin tot atat de bine cum a facut-o inainte de a fi transferat in Coreea.

Prin venirea lui Neaga e de asteptat sa fie asigurate spectacolul, jocul in viteza si in forta, golurile. Asa cum se intampla si in urma cu doi ani.

Analizand transferurile, consider ca Steaua a adus in acest intersezon, cateva nume de marca.

Emeghara este unanim recunoscut ca un jucator inteligent, de valoare, si cred ca prin integrarea lui in linia de fund a echipei, va aduce un plus de siguranta, de consistenta. Asta si in contextul in care Nesu a lipsit o lunga perioda de timp, iar Coman nu prea i-a fost un demn urmas.

E de asteptat ca pe partea dreapta a apararii sa dispara sincopele din timpul meciurilor. Misiunea ii revine lui Badoi, care va incerca sa-i faca uitati cat mai iute pe Stancu si pe Klemi. Trec peste faptul ca a jucat la o echipa pe care nu o agream, si spun ca Badoi, jucator international, este disciplinat, muncitor, metodic. Omul potrivit la locul potrivit.

Gurita, desi nu il vad titular, va fi in mod sigur folosit pe finaluri de meci sau atunci cand din varii motive vor lipsi Badea sau Victoras. Am o veste buna pentru cei care poate nu stiu. Victoras nu va pleca de la Steaua. Stirea e certa fiind anuntata de presedintele consiliului de administratie, Valeriu Argaseala. Fac o paranteza si spun ca indepartare lui Iacob, asa cum s-a inteles intr-o prima faza, ar fi o prostie imensa. Mai ales ca jucatorul dorea sa continue la Steaua. Incurcate sunt uneori caile Domnului.

Vatca e un portar talentat, curajos, avand uneori interventii providentiale. Personal mi se pare un pic mai talentat decat Cernea. Dar nu sunt inca sigur daca e si mai eficient. Timpul care va urma ne va oferi raspunsul. Oricum, momentan titularul postului de portar trebuie sa ramana Cernea. Asa cred ca este normal, de bun simt.

Neaga, Emeghara, Badoi, Gurita, Vatca. Cinci transferuri pe care le putem considera ca fiind bune sau foarte bune. Cum poate nu s-au facut niciodata de cand GB conduce Steaua.

Ar mai fi Bicfalvi, un tanar despre care am auzit numai lucruri bune. Printre altele ca e talentat, ambitios, ca nu ii e teama de concurenta. Despre ultimul jucator transferat, Pintilii, se vorbeste ca urmeaza sa evolueze la a doua echipa de Liga 1 a lui GB, Gloria Buzau.

Si acum, pentru destindere, va voi relata ca viitorul pare a suna cu mult mai bine decat ni-l imaginam. Cel putin asa ni-l prevesteste o parte a mass-mediei.

Circula stirea in legatura cu intentia patronului de a moderniza si mari capacitatea celor doua stadioane. Cel din Ghencea si cel din Buzau.

"Latifundiarul din Pipera s-a intalnit, saptamana trecuta, cu reprezentantii unor fonduri europene, care sunt gata sa investeasca in arena din bulevardul Ghencea. Cele doua parti au ajuns la un acord, care prevede ca investitia sa fie de 50%-50%, suma totala fiind de 200 de milioane de euro...Pentru a participa la afacere, finantatorul Stelei a pus gaj la o banca din Germania cele mai valoroase terenuri pe care le detine in jurul Capitalei... Urmatoarea intrevedere are loc luni, la Bucuresti, cand vor fi stabilite atat data de incepere a lucrarilor, cat si alte detalii. Unul dintre ele va viza schimbarea numelui noii arene."

Nu zau? Va investi el o asemenea suma? Doar il cunostem, a cazut pe spate cu ceva timp in urma, cand a auzit ca trebuie sa platesca 120 milioane euro pentru marirea capacitatii Templului la 45.000 de locuri.

Stirea este insa cat se poate de incitanta. Si are darul de a ne face sa visam frumos.

O alta stire de aceeasi factura suna asa:

"Celebrul Christian Vieri este fotbalistul dorit de Steaua, care, cu siguranta, odata cu aducerea lui, va da peste cap toate calculele rivalelor din Liga I. Negocierile sunt avansate, cateva zile despartind cele doua parti pentru a ajunge la un acord scris si a parafa o intelegere istorica pentru clubul din Ghencea, dar si pentru fotbalul romanesc... In prezent, atacantul italian, in varsta de 34 de ani, este legitimat la clubul de prima Liga Atalanta. Insa, Bobo isi negociaza singur contractele. Dupa discutiile avute cu stelistii, Vieri solicita un milion de euro prima de instalare si un salariu de 300.000 de euro pe sezon. In plus, italianul a solicitat o clauza in contract, in valoare de 200.000 de euro, in eventualitatea in care va inscrie 20 de goluri in tot sezonul viitor. Cerintele lui Bobo nu au fost considerate exagerate de catre conducatorii Stelei prezenti la negocieri, gandindu-se si la lovitura de imagine pe care ar urma s-o dea in Romania."

Nu comentez.

Citesc in presa de astazi ca GB nu este de acord sa-l lase pe Thereau sa plece pentru mai putin de 2,5 milioane euro. Daca nu se achita aceasta suma, Cyril trebuie sa vina inapoi sau va fi suspendat pentru perioada ramasa din contract.

Dumitru Tudor, zis Ciorba, nu mai face parte din echipa de colaboratori pentru transferuri a Stelei. Dupa o discutie mai putin ortodoxa cu Vali Argaseala, Ciorba l-a jignit pe acesta, reprosandu-i ca a fost spagar pe vremea cand activa in arbitraj, si insulta insultelor, a afirmat ca ar fi fost securist.

Gigi Becali a afirmat ca a fost sunat de oameni din galerie, care doresc ingroparea securii razboiului izbucnit ca urmare a faptului ca a purtat la gat fularul lui Dinamo, comportament jignitor la adresa suporterior.

Steaua, iti doresc sa debutezi cu dreptul in aceasta importanta perioada de dinaintea inceperii sezonului oficial! Cu rezultate bune, fara accidentari si mai ales cu ... zambetul pe buze.

Virgil

daniel_mititelu15.06.2007 05:26

Nici chestia cu stadionul nici aia cu Vieri nu o cred.Asa cum nu am crezut cu ergentinienii cu fotbalisti de 5 stele cu avionul personal.

Isi face reclama pe spatele Stelei.

Cernea, Vatca, Lungu - portari

Goian, Radoi, Nesu, Baciu, Petre Marin, Ghionea, Emeghara - fundasi

Badoi, Bicfalvi, Ovidiu Petre, Dica, Bostina, Cristocea, Nicolita, Lovin, Paraschiv, Croitoru, Coman, Ochirosii - mijlocasi

Gurita, Badea, Iacob - atacanti cu astia vrem sa jucam in C.L.?Iar la portari mi se pare cea mai mare jale pai Lobont apara mai bine ca toti 3 impreuna.

cris15.06.2007 06:10

Zambet pe buze? Nu cred ca o sa avem asa ceva tare curand . Felicitari pentru articol.

alexh15.06.2007 06:55
Oricum, momentan titularul postului de portar trebuie sa ramana Coman

Alo, domnu', ati gresit echipa, suntem la Steaua, nu la cra-cra-cra. :evil:

danutzberceni15.06.2007 07:34

Nu cred ca e cazul sa ne gandim la "zambet pe buze" inca. Dupa parerea mea la portari si la mijlocasi de creatie stam cam rau. La mijlocasi de creatie nu stam de loc de fapt pentru ca nu prea avem asa ceva. parerea mea este ca Dica da cel mai bun randament ca atacant si nu ca mijlocas in spatele varfurilor. pentru lipsa unui regista adevarat trebuie sa le multumim lui Jiji si lu' olita. Parca am mai avea nevoie de un atacant de careu, dar s-ar putea sa ne descurcam si cu ce avem acum daca ne ocolesc accidentarile. In compartimentul defemsiv poate un fundas central ar mai trebui (obligatoriu mai valoros decat Baciu). In concluzie pentru campionatul nostru avem un lot cu care sa atacam primele 3 locuri (as paria pe un loc 2 la final), dar pentru CL avem din pacate un lot cam slab valoric (mai ales rezervele). Sa speram ca nu ne intelegem cu Bruges pentru Thereau si acesta va reveni la echipa. Suporterii il asteapta cu bratele deschise. Sper ca si conducerea sa faca la fel, cu toate ca ma cam indoiesc de asta. Doar comportamentul si declaratiile lui il ciobandante l-au facut sa plece si sa declare ca nu mai vrea sa joace la Steaua.

Cat despre zvonurile cu Vieri si alte baliverne ciobanoide nu cred ca mai e cazul sa comentam ceva.

axl2315.06.2007 07:35
In plus, italianul a solicitat o clauza in contract, in valoare de 200.000 de euro, in eventualitatea in care va inscrie 20 de goluri in tot sezonul viitor.

Daca, printr-o intorsatura favorabila si fantastica a faptelor, Vieri ajunge in Ghencea, si daca mai sunt cinci meciuri pana la finalul campionatului si italianul are deja 18 goluri, sunt sigur ca va fi tinut pe banca pentru ca nu se va mai incadra in planurile "tactice" ale lui Oli(sau Gigi?).

Dulah15.06.2007 07:44

Frumoasa mass-media :) .Pacat ca sunt doar povesti aiurea.

Oricum imi place ideea cu o prima pentru 20 de goluri ,ar fi un stimul pentru atacantii

In legatura cu transferurile ,sa nu uitam ca e Oli antrenor si asta baga in teren pe cine ii e drag ,nu pe cine merita.

Vom vedea ce va fi,speram numai la bine,poate pana la urma isi revine Oli si mai schimba tactica.

Forza Steaua

AdrianUltras2515.06.2007 07:52

o sa bage patronul clubului 200 mil in stadion cand o sa vina Vieri la Steaua

:grin:

cat despre transferuri

eu zic sa nu fim asa de optimisti

Vatca e portarul care a incasat cele mai multe goluri sezonul trecut - 55 de goluri in 33 de meciuri!!!

badoi nu e altceva decat un mare mercenar - e de urmarit acest personaj ca se spune ca obiceiurile vechi mor greu.sunt curios cum va reactiona cand il va chema galeria la salut.ce va striga? probabil m*&^ Steaua.ca asta a facut toata viata si altceva nu stie

Gurita are 34 de ani

nu prea vad logica acestui transfer.probabil ca pentru patronul clubului Gurita+Neaga=Thereau

da la fel, pentru acelasi patron, "1+1=1 adica ioooo...ca ioooo nu alegeam palatuuuuuu...daca avea nr 2...ca iooo sunt totdeauna primu...deci care este 1...care nu e nr hahalerelor...ma intelegi...hahaahhahahahahha"

ce vreau sa spun e ca:

il apreciez pe Gurita pentru ca e un jucator profesionist care duce o viata extrasportiva ordonata si il respect pentru ca e un om de bun simt si de mare caracter,

il iubesc pe Neaga si il voi iubi si respecta pentru totdeauna pentru ceea ce facut la Steaua pentru ca si el ne respecta pe noi si ne iubeste si mai ales iubeste Steaua

dar in momentul de fata cei 2 nu sunt la fel de necesari echipei precum Thereau

am mai spus-o si o mai spun

Thereau e cel mai valoros atacant care a ajuns in curtea Stelei de mult mult timp!!!

si o sa fie greu de inlocuit poate chiar imposibil

plecarea lui o sa lase un gol imens!!!

Bicfalvi e o tanara speranta

e un jucator muncitor si care, daca se va tine de treaba si nu va incepe sa calce stramb(si sincer eu nu cred ca va calca avand in vedere ca pasiunea lui e sa picteze icoane), va ajunge un jucator foarte bun

are 1,87 din cate am inteles

poate juca mijlocas ofensiv si atacant

e muncitor

si se si descurca destul de bine cu mingea

despre Pintilii nu stiu ce sa zic pentru ca nu l-am remarcat pe acest jucator aproape deloc in campionatul trecut

nu a iesit cu nimic in evidenta la meciul cu Steaua si sper sa nu fie doar un transfer de umplutura

ramane sa vedem

Emeghara ramane cam cel mai bun transfer, la egalitate cu Neaga(daca intr-adevar Neaga a semnat)

sunt amandoi jucatori foarte buni de care Steaua avea nevoie

Neaga poate juca pe mai multe posturi(mijlocas stanga,dreapta si ofensiv, extrema si atacant) si are o exprienta mare si valoare foarte mare iar Emeghara la fel, poate juca si in stanga si in dreapta, e un jucator tanar(23 de ani),talentat, muncitor si e ceea ce avea Steaua nevoie(eu l-as folosit in dreapta iar pe stanga pe Nesu- sa dam credit tinerilor)

acum sa vb de cei care au plecat sau vor pleca

de Thereau nu mai zic nimic

am spus mai sus tot ce trebuia

Stancu, dat pe 200000 euro la Poli, nu era nu stiu ce.a facut cateva meciuri bune la Steaua(returul cu Real de la Madrid a fost cel mai bun meci al lui) dar nu a prea rupt gura targului

nu e pierdere asa de mare

pacat totusi de cei 200000 euro pe care i-a pierdut Steaua de pe urma lui

Saban- a jucat prea putin ca sa il pot judeca

sincer

nu e un super jucator dar nici nu merita sa ne batem joc de el

a facut cateva meciuri reusite(returul cu Zilina cel mai bun) in rest nu prea a jucat

si nu sunt de acord cu faptul ca e un jucator slab doar pentru ca l-a cam umilit Robinho

Robinho l-a umilit si pe Zambrotta si ala e campion mondial

oricum

Saban ar fi putut sa fie retinut in lot

e un jucator care poate juca pe amandoua benzile si poate fi folosti si ca funda central

totusi

din moment ce a fost selectionat in nationala Israelului nu poate sa nu aibe valoare

Bostina nu trebuie dat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e un jucator de geniu care poate sa ajute Steaua oricand si e foarte bun pentru ca mai si creaza concurenta

Simion- acest jucator a demonstrat ca are valoare sub comanda lui Lacatus(e al 2 lea tanar jucator Stelist pe care Laca il ia la echipa lui si il educa.primul a fost Ogararu!!!)Eu zic ca ar trebui tinut in lot pentru ca poate sa joace pe amandoua partile terenului si in atac.nu e de aruncat avand in vedere ca pe partea dreapta il avem doar pe Nicolita

dar daca totusi il va da atunci sper sa ajunga la o echipa la care sa joace constant titular

sau macar inapoi la Laca

:D

Litu - a fost accidentat cam tot sezonul

trebuie imprumutat ca sa joace

sau macar sa fie retinut in lot si sa joace constant la echipa a 2a

acum 2 ani,la 18 ani(implineste 21 in toamna deci inca are 20), Litu era golgeterul echipei a 2-a a Stelei

Tudose a venit la Steaua ca o mare speranta

a fost de fiecare data printre cei mai buni jucatori in perioada de pregatire

dar a fost imprumutat pentru ca Steaua avea fundasi cenrtai de valoare si era cam greu pentru el sa prinda lotul

daca nu va fi retinut in lot sper sa fie imprumutat la o echipa la care sa joace constant

iar ultimul despre care o sa vb este Elton

jucatorul pe care noi l-am tot asteptat din 90 de cand a plecat "Regele" la Madrid ca sa dea o mana de ajutor Realului

e mare pacat ca pleaca

in afara de inaltime nu poate sa zica nimeni nimic despre el

e un jucator tanar(21 de ani) FOARTE TALENTAT(indiscutabil cel mai tehnic din Liga 1),foarte rapid,foarte matur(are 21 de ani si vede jocul icredibil de bine!!!) iar pasele lui sunt de o mare calitate

ca sa nu mai vb de faptul ca Elton are capacitatea de a dribla orice adversar

si partea mea preferata: CONDUCE MINGEA TINAND PRIVIREA SUS!

e playmakerul pe care l-am tot asteptat de atata timp

imi pare nespus de rau ca pleaca

si nu cred ca vom avea vreodata un jucator la fel ca el la echipa

e o pierdere foarte mare

pentru cei care nu ma cred

va rog sa accesati linkul de mai jos

o zi buna

Forza Steaua

(e incredibil ce face...priviti numai ce bine vede jocul!!!)
Alexica15.06.2007 08:07

Din cate am auzit G.B nu nea mintit cand a zis ca il vrea pe Beluschi.Daca Becali il va aduce pe Vieri Steaua va avea un atac destul de puternic si va castiga si la capitolul imagine.Insa mai exista o problema:Steaua nu are inca portar de CL si cred ca ar trebui readus Hanutoschi.

steagsahmic STELIST PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA. steagsahmic

n_am_kef15.06.2007 08:22

Cam slabut... Fata de laudarosenia aratata as putea spune chiar jalnic. Sper sa-i mai vad inca o data in CL.

AdrianUltras2515.06.2007 08:25
Din cate am auzit G.B nu nea mintit cand a zis ca il vrea pe Beluschi.Daca Becali il va aduce pe Vieri Steaua va avea un atac destul de puternic si va castiga si la capitolul imagine.Insa mai exista o problema:Steaua nu are inca portar de CL si cred ca ar trebui readus Hanutoschi.

steagsahmic STELIST PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA. steagsahmic

fratica tu nu prea intelegi cum stau lucrurile

nu e destul sa il vrea

trebuie sa il si ia

a facut mare scandal

ca il ia

ca il vrea

ca e mare jucator

si dupa

cand a vazut ca aia cer 16 mil pe el

a zis ca el nu da mai mult de 5 ca nu face mai mult

stiti cum e aia

"da-i dracu de struguri ca s-asa is acri"

cat despre Vieri

repet

o sa vina vieri la Steaua cand baga patronul 200 mil euro in stadion

daniel.steaua15.06.2007 08:42

il apreciez pe Gurita pentru ca e un jucator profesionist care duce o viata extrasportiva ordonata si il respect pentru ca e un om de bun simt si de mare caracter,

las-o jos ca macaie..........Gurita era cel mai mare betiv din echipa atunci cand juca la galati.....numai eu l-am vazut de cateva ori prin V.I.P. ametit bine, iar a doua zi avea meci cu Otelul.

gone15.06.2007 08:43

Virgil, era vorba de 120.000.000 euro, nu 120.000 euro.

dorel8215.06.2007 08:46

in privinta lotului stam cam prost la toate capitolele. atacantii sunt buni dar prea putin pentru a face fata pe trei fronturi. nu ne putem astepta sa nu se accidenteze, pentru ca accidentarile fac si ele parte din joc. ar trebui sa fim mai precauti si sa avem cel putin sase atacanti (pe Thereau il vad ca si plecat). mijlocasi ofensivi, cu imaginatie, tehnica si viteza nu prea avem. Bostina pleaca (intradevar a avut un ultim sezon nu prea reusit) iar sperantele mele raman mai mult in Croitoru, dar el trebuie inca sa confirme iar de unul singur nu poate sa castige un meci. deci mai trebuie.. in aparare stam cel ami bine, dar ca sa evitam meciuri precum in sezonul tocmai incheiat in care singurul fundas central disponibil era Baciu ne mai trebuie jucatori, mai ales pentru a evita ca jucatorii adversi sa ajunga in fata portii deoarece in portari nu prea am incredere. Cernea este cel mai bun, dar s-a vazut in meciul cu sevilla ca isi cam pierde capul la meciuri cu miza.

in privinta stadionului ce sa zic? in primavara gb era suparat ca 20.000 de oameni il injurau si acum vrea 45.000? iar despre vieri, o sa cred cand o sa vad. chiar daca exista interes pentru el, poate doar pentru presa si suporteri, sa vada ca vor dar nu reusesc. sunt ft sigur ca si jucatori mari vin in Romania daca sunt platiti bine.

hai Steaua

vasilestelistul15.06.2007 08:53

eu nu prea cred ca o sa vina vieri la Steaua pentru ca nu o sa ii dea Becali banii pe care ii cere el asa ca vieri la fularsteaua2 nu va venii. cat despre celelalte transferuri pe care le-am facut deja sunt ca sunt bune.badoi cu toate ca o jucat l rivala noastra la Rapid zic ca este un jucator de care avem nevoie mai ales ca Stancu si Saban nu faceau fata . emeghara este si el un jucator tanar si cu potential mare si un jucator foarte bun lucru pe care la aratat la Poli.cei doi tineri veniti de la Jiul sunt jucatori de viitor insa in aceste moment nu cred ca pot sa faca fata cerintelor Stelei.despre Neaga nu mai are rost sa vb pentru ca este un super jucator si sper sa joace la adevarata valoare l Steaua. vatca este un portar foarte bun adica mie asa mi se pare sper s nu dezamageasca ca si Carlos .

SPER ca ACESTE ACHIZITI FACUTE DE Steaua SA PUTEM FACE FATA IN SEZONUL CARE VINE SI SA CASTIGAM TITLUL CU NR 24 SA INTRAM IN GRUPE SI DE CE NU SA CASTIGAM CUPA Romaniei PE CARE NU AM MAI CASTIGATO DIN 99 DAK BINE STIU

FORZA fularsteaua2 steagsahmic

AdrianUltras2515.06.2007 09:04

Daniel.Steaua

daca e asa atunci nu e bine

eu vb din auzite

sinnerman15.06.2007 09:24

Articolul e foarte frumos...insa..am destule motive sa nu cred ca viitorul va fii cum spui tu... :roll:

cat despre scandalul dintre suporteri si GB...cred ca atata timp cat el nu v'a mai jignii suporterii si isi face treaba la club(sau pune pe cineva si el isi vede de politica), totul v'a fi bine...suporterii vor veni sa incurajeze Steaua nu sa'l injure pe el.. steag1

stelutawillis15.06.2007 09:40

Eu cred ca Steaua are prea multa vacanta:((

Deja mi-a dor de Steaua steagsahmic

Daca ar fi fost dupa mine vacanta pentru. Steaua ar fi fost de 1 saptamana:D

Abia astept sa revina Neaga la Steaua...

forzza Steaua fular-campionii

Za Best15.06.2007 09:55

Ce naiba,daca si astea sunt transferuri...unde-s cele 30 de milioane de euro? :roll: Am luat niste mosi gen Badoi sau Gurita,sau niste tineri ca Bicflavi care nu reprezinta acum o solutie pentru campania europeana!Emeghara este,ce-i drept,un transfer bun,iar Neaga...naiba stie in ce forma sportiva se afla acum!Si cumulate cu plecarile lui Cyiril si Elton,cred ca suntem clar pe minus...asta e parerea mea!

daniel.steaua15.06.2007 10:15

AdrianUltras25

eu vb din vazute

oricum.....poate il aduce "berbecarul" inapoi pe caile domnului :)))

gicusocrate15.06.2007 10:34

nu cred ca va da Becali milionul pentru vieri doar pentru imagine.vieri nu mai poate ce putea odata.lotul e bunisor dar parca suna mai bine cu Elton si Thereau.eu mai sper totusi ca o sa le vina mintea la cap, si macar pe unul din ei sa-l retina. fularsteaua2

andreiJipa15.06.2007 10:58

Am vazut ieri la eminisunea Nasu pe Mitica Dragomir...ca deobocei simpatic si mi-a placut cum a vorbit de Elton si ceea ce m-a impresionat a fost cand a zis :"AM sa incerc sa-l sfatuiesc pe Gigi sa-l pastreze pe Elton..".Mda...nu ar fii frumos sa-l vezi iar pe pitic cu zambetu pe buze???he heee ce mai visez si io....mda ....Bobo Vieri? no comment...stadion?..sa vedem!!..transferuri? mai trebuie ..sezonul viitor? FORZZA Steaua steagsahmic steagsahmic steagsahmic steagsahmic

cristi_mold15.06.2007 12:25

Cu Elton si Thereau intradevar am avea un lot destul de bun. Ar mai trebui adusi vreo 2-3 jucatori dar si asta e bun. Repet daca raman ( DOAMNE AJUTA) Elton si Thereau. Daca nu. Trebuie adusi vreo 5-6.

Treaba cu stadionu' e o noua gaselnita marca GB. De vreo 2-3 tot cu proiectu asta sa mareasca stadionu. Pacat ca nu e pus niciodata in aplicare.

Oli a dat azi interviu in prosport. Mama mama ce planuri. Domnule Olaroiu, nu credeti ca va hazardati.Floro Flores, Amelia, Carizzo, Abbiati. Ni i-ati tot promis. Pe cand si ceva achizitii.

Se intoarce Pedrazini. Nu ar fi mai bine sa vina la prima echipa. Si sa mergeti dvs. la a doua. Poate mai invatati meserie.

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...ex&id=45026

Astept noul sezon cu speranta ca jucatorii, si repet JUCATORII, ne vor face din nou sa exclamam MANDRU CA SUNT STELIST!!!!!!!!!

dr.adrian915.06.2007 14:03
Eu cred ca Steaua are prea multa vacanta:((

Deja mi-a dor de Steaua steagsahmic

Daca ar fi fost dupa mine vacanta pentru. Steaua ar fi fost de 1 saptamana:D

Abia astept sa revina Neaga la Steaua...

forzza Steaua fular-campionii

hai ma sa nu exageram

ca nici ei nu sunt roboti asa cum si noi ne obosim asa ajung si ei la un punct unde nu mai pot

Tupac Amaru15.06.2007 16:19

Suntem VARZA in perspectiva viitorului sezon!

Nu avem conducator, ci un papagal [.................] pe care nu il intereseaza decat propria persoana!

Nu avem antrenor, ci un [.........] uman, din cauza caruia vor pleca toti jucatorii cu personalitate din echipa!

Nu avem echipa, nu avem nici un nume sonor, avem doar fotbalisti fericiti ca joaca la Steaua, in cel mai bun caz!

Si, in al patrulea rand, nu avem suporteri. Sau. mai bine zis, marea masa a suporterilor sunt asezonati cu ceea ce se poarta acum la Steaua: mediocritatea.

In ceea ce ma priveste, ma voi distra cu elucubratiile voastre pe acest site, caci, este clar, anul acesta va fi si mai rau ca in sezonul proaspat incheiat!

Somn usor si prizare placuta!

«12»