FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

E oficial: despartire de Elton (GSP)!

«12»
udaradu15.06.2007 06:41
mey eu sincer s fiu numai inteleg nimik.Ultima delcaratie a lui Becali a fost una ca cica numai pleaca nimeni de la Steaua. Deci nu inteleg cum ramane cu Elton. Imi doresc din tot sufletul s ramana si Elton daca nu cumva a parasit deja clubul (in acte). Poate ca daca plecariile lui Elton si lui Thereau ar fi oprite at Steaua ar avea cel putin 70% sanse pentru un an reusit in toate competitiile. Aaa si a mai declarat ca vrea s se impace cu noi, suporteri Stelei . . . deci s inteleg ca nu il mai da pe Elton? Eu sper pana in ultima clipa ca aceste plecari nu se vor realiza si Becali se va gandi la noi si la jucatori pe care noi ii iubim si ii consideram a fi cei mai buni pentru Steaua.

UN VECHI PROVERB ROMANESC SPUNE CA;"PROSTUL DE NU-I SI FUDUL PARCA NU AI PROST DESTUL"..ASTIA AMINDOI sunt DOBITOCI....SACUL SI PETECUL....NE-AM PRICOPSIT CU EI SI NUMAI D-ZEU CU VREO MINUNE NE MAI SCAPA DE EI.....DOAMNE SCAPA-NE DE EI PINA NU E PREA TIRZIU

Tupac Amaru16.06.2007 05:41

Va fi, tot la fel de oficial, cat de curand si despartirea de Thereau.

Desi becaloizii incearca sa ne faca sa credem ca va ramane.

Nu are cum. Un dobitoc de talia lui Olaroiu (adica un dobitoc de proportii cosmice!) nu il va mai introduce in echipa, asta daca nu cumva il va obliga sa plece pana la inceperea campionatului.

Afara cu Becali!

Afara cu Olaroiu!

Tupac Amaru16.06.2007 09:24
Nea Gigi,chiar te admiram si voiam sa te si votez pentru ca am crezut in tine ca esti un om puternic si cu cap,da cand dai afara asa jucatori de valoare,nu mai sunt atat de sigur de capacitatile tale! Cred ca cioban e un cuv prea greu,da deschide ochii! Steaua e echipa ce o iubim cu totii si NU O DISTRUGE

Da' potzi sa te duci sa il votezi, amigo!

Democratia accepta astfel de glume!

makaan16.06.2007 09:26

Vine un miros fetid de branza ranceda si stricat...eu unul nu il mai suport...MORI ciobane!!

c477u7u16.06.2007 22:54
UN VECHI PROVERB ROMANESC SPUNE CA;"PROSTUL DE NU-I SI FUDUL PARCA NU AI PROST DESTUL"..ASTIA AMINDOI sunt DOBITOCI....SACUL SI PETECUL....NE-AM PRICOPSIT CU EI SI NUMAI D-ZEU CU VREO MINUNE NE MAI SCAPA DE EI.....DOAMNE SCAPA-NE DE EI PINA NU E PREA TIRZIU

Nush mi se pare mie sau u ai probleme cu capul. sigur nu esty fan Steaua dovada sunt si cele 7 postari in 8 luni.

Tupac Amaru17.06.2007 11:17

"N-am vorbit niciodatã cu Gigi Becali și pe 23 iunie îl voi vedea, probabil, pentru prima și ultima oarã, însã chiar îmi doresc sã-l cunosc pentru cã la ce declarații a tot fãcut în ultima vreme pare un tip, sã-i zic, interesant"

"Interesant" e mult prea putin spus! Omul este schizofrenic de-a binelea!

«12»