FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

E oficial: despartire de Elton (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro13.06.2007 22:55

434301698_08-an-4217elton.jpgElton și impresarul sãu trebuiau sã vinã astãzi în România, însã Steaua i-a anunțat sã-și anuleze bilete de avion pentru cã mijlocașul nu face parte din lotul pentru stagiul din Spania

14 iunie 2007 trebuia sã însemne reîntoarcerea în țarã a celui mai adulat stelist din 2007, brazilianul Elton. La plecarea din România, în dimineața zilei de 24 mai, brazilianul își luase bilete de avion dus-întors pe ruta București - Sao Paolo.

"Mi-au zis cã venim degeaba"

Ieri dimineațã însã, conducerea Stelei l-a informat în mod oficial pe agentul fotbalistului, Alex Duarte, sã nu mai batã degeaba drumul pînã la București.

"Mi-au zis cã Elton nu face parte din lotul creionat de Olãroiu pentru cantonamentul din Spania și n-are rost sã ajungem la București. Ne-au informat în mod foarte clar cã jucãtorul nu mai face parte din planurile lor și atunci ne-au transmis sã venim pe data de 23 iunie pentru a lua actele jucãtorului și pentru a parafa despãrțirea", a declarat ieri Alex Duarte, procuratorul lui Elton.

Imediat, Duarte a schimbat biletele pentru sfîrșitul sãptãmînii viitoare, atunci cînd va ajunge în România însoțit de Elton. "Vom veni amîndoi pentru cã el mai are de primit bani din contract, dar și pentru cã atunci cînd reziliezi o înțelegere e nevoie și de semnãtura jucãtorului", a adãugat Duarte.

"Nu e dorința lui Elton de a se despãrți de Steaua, decizia aparține în totalitate clubului. Ce sã facã bãiatul acum, sã se impunã cu forța în prima echipã?"

Alex Duarte

"N-am vorbit niciodatã cu Gigi Becali și pe 23 iunie îl voi vedea, probabil, pentru prima și ultima oarã, însã chiar îmi doresc sã-l cunosc pentru cã la ce declarații a tot fãcut în ultima vreme pare un tip, sã-i zic, interesant"

Alex Duarte

axl2313.06.2007 23:01

Alt capitol incheiat din istoria zbuciumata a Stelei. Pustiul imi va ramane mereu in suflet.

UltrasRadu13.06.2007 23:07

daca am avea ceva de facut....

dar nu stiu daca avem ce...ar trebuie sa facem ceva...isi bat joc de noi...

Kazuma Pashka Vitiok13.06.2007 23:15

interesant cine a propus asta?

Iara Gigi Becali?

Elton a ridicat Steaua.

Totii fanii il adora.

Este cel mai bun.

Forza Steaua

DONNATELO13.06.2007 23:23

zi mai bine prost care e parelel cu fotbalul si nare pic de demnitate si in frunte cu distrusu de Oli asa zisu mare antrenor si'au batut joc nu de un fotbalist ci in primu rand de un om pe care la adus de la capatu pamantului ca sa il umileasca aratand ca nu cei care stiu fotbal trebuie sa joace ci cei rasuflati cei care sunt priteni cu conducerea si toate aceste smecheri se intampla tocmai la Steaua si asta doare cel mai mult !!!!!! RUSINE RUSINE si forza Elton si forza Steaua steagcruce2

Quetzalcoatl14.06.2007 00:17

Hmm. cu prezenta lu' Elton in lot [pe banca de rezerva] stadionul vuia de "ole ole ole ole oleeee, Elton, Elton...." Bolaroiu crede c-a scapat de aceasta scandare ce-l irita, da' sa stea "linistit", ii va lua locul "ole ole ole ole .... Oli"

Jigodiile naibii!

Bafta, Elton!

vlad7514.06.2007 04:55

Ce nevoie are Steaua de spectacol.Da-l in ma-sa de fotbal!Trebuie sa fim fericiti pentru ca Steaua a reusit cu mari eforturi sa-l pastreze pe unicul Showman ,Gigel Coman.Aduceti-va aminte de episodul Constanta cand, Gigel Razboinicul i-a aplicat un cot in maxilar lui Gurita.Gurita o rugaminte am:Ca protejat al lui Becali poti foarte bine sa-l cotonogesti pe Gigel prin vestiare.Nu se supara nimeni.Garantez!Poate Olaroiu.

costy_k1_G.14.06.2007 06:15

Pana acum Oli spunea ca e un fotbalist de exceptie si ca in sezonul viitor ii va face loc si lui Elton dar s-a razgandit...DC? el stie. Ma enerveaza tacerea asta totala de la Steaua in locul lui Oli veneam la o emisiune televizata si as fi explicat suporterilor plecarea lui Elton, dar dupa cum se vede nu mai poate el de suporterii Stelei. Dar niciodata nu e prea tarziu...

Marvyn14.06.2007 06:22

rusine Becali! rusine Olaroiu ! vai de voi, ratatilor

Ank_fan_badea_steaua14.06.2007 06:43

saracu Elton......:((:((:((......Gigi Becali face ce vrea din el...Forza Steaua in continuare steagcruce2

raul stelistu14.06.2007 07:48

Mare pacat ca pleaca asa talent si ca ramane o panarama de jucator precum jijel

A fost dorinta ciobanului de a se desparti de Elton.............ce putea face 'linge-n fund' asta de olita decat sa spuna 'da sa traiti'

Forza Steaua fularsteaua2

Thu[N]der14.06.2007 08:14

Haideti sa facem un protest ca prea ne joaca pe degete tiranu asta de Becali !!! Olaroiu este un kkt de antrenor fara putina autoritate ! Este manevrat de Becali ! Beecali crede ca daca are bani se pricepe la toate insa in materie de fotbal este vai de el !! Este un ingamfat si jumatate si nu suporta ca cineva din echipa sa fie mai iubit ca el ! Pentru asta de acum incolo o sa fiu anti-Becali !

Haideti sa facem ceva ...

Reptile1914.06.2007 08:30

Trist .... foarte trist.. :((

f0tball14.06.2007 08:37

mama nu-i mai suport pastea 2 Jiji si olita ........cum sal dea afara pe Elton?

frunji14.06.2007 09:59

:cry: FOARTE TRIST TINEAM ATAT DE MULT LA FOTBALISTUL ACESTA !!! NU MAI IMI GASESC CUVINTELE !!!!MAI AM DEcAT ATAT SA SPUN

Becali ESTI O JIGODIE
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
w3bmaster14.06.2007 10:33

Mai pot zice ceva ?

Decat ca Olaroiu e o papusa

Si Jiji un taran

fcr196914.06.2007 10:50
Editat pentru abuz de Caps Lock si limbaj neadecvat. Ultimul avertisment. Moderatorii
mikky14.06.2007 10:59

Nu stiu cum se face, dar in ultima vreme, cind un jucator este iubit de public, automat acel jucator este dat afara sau fortat sa plece (ex: Elton, Thereau). In schimb, dk suporterii se apuca sa-l huiduie pe Olaroiu sau pe unul din copiii lui (g. Coman), acestora li se prelungesc contractele. De acum incolo, cind mergem pe stadion ar trebui sa-i aplaudam si sa-i cerem pe teren pe cei pe care ne-am dori sa-i vedem plecati de la echipa. Poate ca dk ciobanul va vedea ca vagabonzilor le place de ei, va incerca sa ne faca in ciuda si ii va da afara. Doamne ajuta sa scapam de nulitatea asta care se numeste "antrenor" si de "fabuloasele" sale transferuri; cu toate ca, dk ar pleca pupincuristu', nu stiu ce alt prost ar veni la noi la echipa sa-i cinte in struna ciobanulu

forzateaua, desi...

potra14.06.2007 11:33

cat....cat...cat....cat CIOBANISM!!!!!NESIMTIRE!!!! aaaaa si sa nu uitam de PROSTIE evident!!!

astia doi, pseudo antrenorul si taranul celelalt parca au in gand sa distruga echipa asta pe bune....un singur lucru bun nu am vazut si eu in ultima perioada, in afara de venirea lui Adrian Ilie....in rest numai tampenii fac.

gicusocrate14.06.2007 11:33

pacat pacat pacat.pleaca cei mai buni Thereau si Elton vom trage rusine si anul asta in CL.ce vor rade ceilalti de noi.ti-o trage Borcea si anul asta nea Gigi sa stii.eu nu te injur ca ai facut si lucruri bune pentru fularsteaua2 dar de data asta chiar ai gresit. forzateaua

potra14.06.2007 11:37
Pentru asta de acum incolo o sa fiu anti-Becali !

eee sa nu-mi spui ca pana acum ai fost pro????pe bune acum....

cat despre protest...am sugerat si eu ceva de genu la un moment dat...pentru ca nu se mai poate continua asa

Danny14.06.2007 17:14

Bietu Elton , e pacat de el ca are mare talent , si stie cu mingea . Altii nu stiu unde sa mai gaseasca jucatori destia , si Gigi il arunca ca pe o carpa .....

"N-am vorbit niciodatã cu Gigi Becali și pe 23 iunie îl voi vedea, probabil, pentru prima și ultima oarã, însã chiar îmi doresc sã-l cunosc pentru cã la ce declarații a tot fãcut în ultima vreme pare un tip, sã-i zic, interesant"

Alex Duarte

Cred ca impresarul lui Elton vroia sa zica , ca i se pare un om prost .... da el e cu bun simt ca si jucatoru pe care il impreseaza , nu ca Becali ..... Pacat ....

djingerash14.06.2007 18:00

Nea Gigi,chiar te admiram si voiam sa te si votez pentru ca am crezut in tine ca esti un om puternic si cu cap,da cand dai afara asa jucatori de valoare,nu mai sunt atat de sigur de capacitatile tale! Cred ca cioban e un cuv prea greu,da deschide ochii! Steaua e echipa ce o iubim cu totii si NU O DISTRUGE

Quetzalcoatl14.06.2007 18:54

Un lucru "bun" in toata porcaria asta, este "trezirea somnorosilor" [vezi postul de mai sus]. Sper sa piarda cati mai multi sustinatori prin manevra plecarii lu' Elton.

c477u7u14.06.2007 21:16

mey eu sincer s fiu numai inteleg nimik.Ultima delcaratie a lui Becali a fost una ca cica numai pleaca nimeni de la Steaua. Deci nu inteleg cum ramane cu Elton. Imi doresc din tot sufletul s ramana si Elton daca nu cumva a parasit deja clubul (in acte). Poate ca daca plecariile lui Elton si lui Thereau ar fi oprite at Steaua ar avea cel putin 70% sanse pentru un an reusit in toate competitiile. Aaa si a mai declarat ca vrea s se impace cu noi, suporteri Stelei . . . deci s inteleg ca nu il mai da pe Elton? Eu sper pana in ultima clipa ca aceste plecari nu se vor realiza si Becali se va gandi la noi si la jucatori pe care noi ii iubim si ii consideram a fi cei mai buni pentru Steaua.

«12»