Elton și impresarul sãu trebuiau sã vinã astãzi în România, însã Steaua i-a anunțat sã-și anuleze bilete de avion pentru cã mijlocașul nu face parte din lotul pentru stagiul din Spania
14 iunie 2007 trebuia sã însemne reîntoarcerea în țarã a celui mai adulat stelist din 2007, brazilianul Elton. La plecarea din România, în dimineața zilei de 24 mai, brazilianul își luase bilete de avion dus-întors pe ruta București - Sao Paolo.
"Mi-au zis cã venim degeaba"
Ieri dimineațã însã, conducerea Stelei l-a informat în mod oficial pe agentul fotbalistului, Alex Duarte, sã nu mai batã degeaba drumul pînã la București.
"Mi-au zis cã Elton nu face parte din lotul creionat de Olãroiu pentru cantonamentul din Spania și n-are rost sã ajungem la București. Ne-au informat în mod foarte clar cã jucãtorul nu mai face parte din planurile lor și atunci ne-au transmis sã venim pe data de 23 iunie pentru a lua actele jucãtorului și pentru a parafa despãrțirea", a declarat ieri Alex Duarte, procuratorul lui Elton.
Imediat, Duarte a schimbat biletele pentru sfîrșitul sãptãmînii viitoare, atunci cînd va ajunge în România însoțit de Elton. "Vom veni amîndoi pentru cã el mai are de primit bani din contract, dar și pentru cã atunci cînd reziliezi o înțelegere e nevoie și de semnãtura jucãtorului", a adãugat Duarte.
"Nu e dorința lui Elton de a se despãrți de Steaua, decizia aparține în totalitate clubului. Ce sã facã bãiatul acum, sã se impunã cu forța în prima echipã?"
Alex Duarte
"N-am vorbit niciodatã cu Gigi Becali și pe 23 iunie îl voi vedea, probabil, pentru prima și ultima oarã, însã chiar îmi doresc sã-l cunosc pentru cã la ce declarații a tot fãcut în ultima vreme pare un tip, sã-i zic, interesant"
Alex Duarte