FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Contul Lui Elton

«12»
horse3713.06.2007 21:11

Am sa va propun sa actionam, sa nu ne mai vaicarim si sa-i aratam acestui Becali ca noi iubim Steaua si nu el. Ca noua nu ne trebuiesc echipe de fotbal ca rampe de lansare, ca nu dam milioane de euro in direct la TV (nici nu am, nu ai, nu aveti) ca sa vada lumea ce filantropi suntem, chipurile!

Cu alte cuvinte, voi deschide maine un cont, in care noi toti, ce iubim Steaua si-l vrem pe Elton la echipa, sa-i platim salariul. Fratilor, sta in puterea noastra sa facem lucrul acesta. Sa-i aratam acestui Becali ca suntem o forta, ca atunci cand ne propunem sa facem ceva, o facem.

Totul are sa fie cat se poate de transparent pentru a nu exista nici un dubiu.

60.000 de lei x 10.000 de suporteri = 600.000.000 de lei!

Nu-i greu, nu-i mult, suntem 5.000.000 de suporteri declarati ai acestei echipe. Trebuie sa se gaseasca printre noi 10.000 care sa-si permita sa dea acesti bani luna de luna!

Bundy13.06.2007 21:58

Degeaba ca nu vrea ciobanul. L-a dat pe Elton ca sa se razbune pe noi, sa ne "potoleasca"!

vlad7514.06.2007 04:49

Dupa ce vei face acest lucru sa vii cu mai multe informatii legate despre cont. Unora li se va parea o copilarie ideea ta, dar hai "sa facem si noi o aroganta" Ciobanului.

Sa-i aratam ca el nu conteaza pentru noi.

korynna14.06.2007 05:51

Norbinho, du-te baiete si varsa-ti frustrarile in rau sau la psihiatru!

Mi se pare o idee buna si la cati oameni il doresc pe Elton la echipa s-ar putea materializa, dar crezi ca e loc de Becali pentru a face asa ceva? Pana la urma el hotaraste... Oricum nimanui nu i-ar displace un jucator gratis, dar Becali mai are putin si da bani ca sa plece Elton la fel ca in cazul lui Carlos.

Asteptam vesti noi si felicitari pentru idee si initiativa!

horse3714.06.2007 06:59

chiar daca presa a anuntat, ca lui Elton i s-a pus in vedere sa-si gaseasca alta echipa, iata contul deschis in care noi suporterii putem strange banii necesari.

RO46RNCB0088002284200001

Deschis astazi 14.06.2007 la banca BANCA COMERCIALA ROMANA, SUCURSALA MOSILOR.

Contul pe care l-am deschis are in el suma de 50 de RON si suporta o taxa de administrare de 1.75% pe luna.

Daca nu se va materializa veti decide ce vom face cu banii.

weeezer14.06.2007 07:18

Si ce se urmareste prin infiintarea acestui cont? Doar sa-i aratam ca putem sa-l platim noi pe Elton, sau sa-l facem, prin asta, sa ramana la echipa?

Pentru ca daca e varianta a doua, sansele de izbanda sunt undeva in jurul valorii 0. Pai Becali il da afara pe brazilian pentru ca ii seaca averea, prin salariul sau de 250k pe an? Il da afara pentru ca n-are de gand sa-l joace, dintr-un motiv sau altul, iar asta e o certitudine. Asadar, presupunand ca reusim sa-i platim noi salariul lui Elton, cu ce il ajutam pe EL? Oricum va fi in afara lotului sau in cel mai fericit caz pe banca de rezerve...

sonic200514.06.2007 07:35

Eu zic ca atunci cand vine Elton in Romania ca sa parafeze despartirea de Steaua sa ne strangem cateva sute de suporteri toti imbracati cu tricouri cu Elton pentru a-i mai schimba baiatului gustul amar lasat de tara noastra. Eu zic ca ar fi cel mai frumos gest.

In schimb contul e facut degeaba, oricum Becali nu o sa-l tina la echipa. Insa ce e mai rau e ca prin plecarile lui Elton si Andrey prin usa din dos Becali a facut un rau aproape iremediabil fotbalului romanesc... nu cred ca nici in 10 ani sa mai vina jucatori brazilieni in Romania, nu neaparat la Steaua.

ant_ali14.06.2007 08:16

Totusi, este urat ce i-au facut acestui baiat, Elton. Dupa ce au anuntat cu surle si trambite venirea lui, acum tot la fel se descotorosesc de el. Nu-i frumos si nici sanatos, dar astia sunt oameni. Felicitari celui care a avut initiativa acestei discutii!

stelista_pe_viata14.06.2007 14:13

Aiurea topicul asta... parca suntem milogi ca numai aia fac asa... nu-l mai vrea... asta e, vine altul... ce naiba, doar nu stam in Elton... imi pare rau ca pleaca, dar acum nu trebuie sa vorbiti aberatii d-astea!

MadFroG14.06.2007 14:44

Nu merge asa. Eu propun sa strangem banii intr-o cutie de carton si sa-i trimitem "latiFUNDiarului" .

Danny14.06.2007 17:34

Daca, chiar vrem sa mai vina jucatorii buni precum Elton(sau chiar intoarcerea lui), trebuie sa facem cumva, ca patronul sa nu se mai implice in echipa, cu motivul ca este nul la fotbal.

Ar trebui ca Becali sa il mai aduca pe Hagi presedinte, si pe urma sa isi vada de politica lui.

cris15.06.2007 05:14

Sunt de acord sa dam bani, desi nu cred ca o sa rezolvam mare lucru. Sincer, imi pare tare rau de plecarea lui Elton si mai ales de modul in care a fost tratat. Rusine sa iti fie, Becali!

romgeo18.06.2007 01:03

Cati s-au strans? :P

Kappon18.06.2007 05:13
Eu zic ca atunci cand vine Elton in Romania ca sa parafeze despartirea de Steaua sa ne strangem cateva sute de suporteri toti imbracati cu tricouri cu Elton pentru a-i mai schimba baiatului gustul amar lasat de tara noastra. Eu zic ca ar fi cel mai frumos gest.

In schimb contul e facut degeaba, oricum Becali nu o sa-l tina la echipa. Insa ce e mai rau e ca prin plecarile lui Elton si Andrey prin usa din dos Becali a facut un rau aproape iremediabil fotbalului romanesc... nu cred ca nici in 10 ani sa mai vina jucatori brazilieni in Romania, nu neaparat la Steaua.

Nu ne trebuie o minte de academician ca sa constatam ca Gigi Becali este un necioplit. Pe linga asta, desi nu stie fotbal, isi face iluzii pretinzand ca stie. Stiinta fotbalului nu se cumpara cu bani.

Imi aduc aminte cum a afirmat, plin de el, ca le vom da 3-0 lui Real Madrid, desi deja luasem bataie cu 3-0 de la Lyon in Bucuresti.

Lui Elton trebuia sa i se mai dea o sansa, iar daca nu juca bine, atunci vorbeam. Cu Dinamo, adica in meciul cel mai greu, Elton a fost cel mai bun din echipa.

Pai daca Elton nu are fizic, atunci de ce il tien pe acel tanara de la Galati, nu ii retin numele, care nici nu are cine stie ce valoare. A dat un gol, dar cu o floare nu se face primavara.

Daca Elton pleaca, vinovati in egala masura sunt Olaroiu, Adrian Ilie, si chiar jucatorii care stau in umbra lui Gigi Becali fara sa spuna un cuvant.

Ne-am facut de caca in fata brazilienilor. Rusine Becali!

Kappon18.06.2007 05:15
Am sa va propun sa actionam, sa nu ne mai vaicarim si sa-i aratam acestui Becali ca noi iubim Steaua si nu el. Ca noua nu ne trebuiesc echipe de fotbal ca rampe de lansare, ca nu dam milioane de euro in direct la TV (nici nu am, nu ai, nu aveti) ca sa vada lumea ce filantropi suntem, chipurile!

Cu alte cuvinte, voi deschide maine un cont, in care noi toti, ce iubim Steaua si-l vrem pe Elton la echipa, sa-i platim salariul. Fratilor, sta in puterea noastra sa facem lucrul acesta. Sa-i aratam acestui Becali ca suntem o forta, ca atunci cand ne propunem sa facem ceva, o facem.

Nu-i greu, nu-i mult, suntem 5.000.000 de suporteri declarati ai acestei echipe. Trebuie sa se gaseasca printre noi 10.000 care sa-si permita sa dea acesti bani luna de luna!

De acord.

alice4steauaBUC18.06.2007 08:59

Voi nu ati inteles un lucru... nu salariul lui Elton este o problema... ci popularitatea lui! Voi credeti ca din cauza banilor nu-l mai vrea ciobanul?

Nu... nu-l mai vrea pentru ca a vazut si el cat este de iubit acest micut Elton, si un alt motiv ar fi ca a fost adus de Meme(de aici si scandalul acela, demiterea lui Meme)! Ar fi mult mai frumos sa se faca ceva atunci cand Elton va ajunge in Romania... daca l-am intampina nu aia 10.000 de care se vorbeste. Macar 1.000 si tot ar fi ceva! :wink:

korynna18.06.2007 09:55

@alice

Crezi ca ar refuza ciobanul un jucator pe gratis? Indiferent ca e Elton sau ca ar fi altcineva. Daca i-ar conveni treaba asta, in ideea ca nu o sa-l bage in teren s-ar insela amarnic pentru ca numele i-ar fi scandat incontinuu si ar fi obligati intr-un anumit fel. Oricum faza care a umplut paharul in legatura cu Elton a fost faptul ca era ovationat cateva minute, apoi se incepeau injuriile la adresa lui Jiji; si atunci i s-o fi parut ceva la nebun...

Anyway, asteptam noutati despre cont! :)

KRYTZKY18.06.2007 11:46

Chiar credeti ca se vor gasi 10000 de suporteri care sa il infrunte pe Becali? Eu unul nu cred... ramane de vazut!

Tom_Jerry18.06.2007 21:13

Pacat ca nu mi-a venit ideea asta mai devreme..Imi asiguram si eu o viata cu zero ore muncite:))..

E buna ideea, insa cred ca primul lucru care ar trebui facut este sa-l convingem sa ramana la Steaua..

cris20.06.2007 05:46

Nu cred ca mai ramane , are oferte din Arabia si Brazilia , cel putin asa scrie in Prosport .

billy20.06.2007 06:14

salutare oameni buni

sunt membru nou al forumului

vreau sa va zic un singur lucru, dupa cativa ani in care Steaua a jucat execrabil ma refer acum nu mai stiu exact dar cred ca acum vreo 5-6 ani, cand nici macar nu mai deschideam televizorul, acum 2 sezoane totul a revenit la normal pentru mine, in sfarsit Steaua a redevinit ceea ce trebuia sa fie - "Steaua". Meciuri minunate in Champions League si in UEFA, dar odata cu venirea acestui jucator Steaua a inceput parca sa infloreasca. Este o echipa minunata si voi fi suporterul ei toata viata. Dar Elton este omul care face spectacolul , care face minunatii in teren, care te face mandru ca joaca la si pentru Steaua.

Chiar nu se mai poate face nimic pentru. acest "micut" - "mare jucator" - Elton????

Mai sunt 3 zile pana va veni sa-si ridice actele, sa speram ca ii va sopti ingerasul la ureche lui Jiji ca trebuie pastrat. Oricum dupa acest scandal nu cred ca va mai veni un jucator de o asemenea valoare la Steaua prea curand.

Multumesc!!!!!!!!!!

romgeo20.06.2007 12:13

de acord cu tine ... nu mai pupa Steaua asa jucator in 10 ani de acu incolo ... l`am vazut in niste meciuri pe cand juca in Brazilia ... ii intorcea pe aia mai ceva ca Ronaldhinio :) nu exagerez

_yang20.06.2007 13:37
acum vreo 5-6 ani, cand nici macar nu mai deschideam televizorul,

Este o echipa minunata si voi fi suporterul ei toata viata.

Pai ori esti toata viata, ori doar din 5 in 6 ani...?

billy20.06.2007 19:11

ca ai si tu drepate

dar problema e ca atunci cand vezi ca unii distrug echipa iti vine sa-ti "bagi picioarele"

nu mai bine era pe vremea lui ceasca cand nu pleca nimeni stateau la echipa si faceau performanta frate. Acum hai sai lasam putin sa creasca si sai vindem ca de trebuie sa ne umflam buzunarele. O fi bagat jij bani la echipa dar tind sa cred ca pana cum i-a castigat inzecit.

si plus de asta la un moment dat Jiji m,i s-a parut ca e un om ok si cu suflet mare dar vad ca pana la urma el se crede mantuitorul nostru si al Stelei, ca de nu trebuie el sa se razbune pe MM cel ce-a plecat capul de la lumina?

ce vina re Elton? e prea mic. sa fim seriosi cand a venit toti eraqu curiosi ce poate acum in schimb ....

zyder20.06.2007 19:39

Ideea cu contu nu prea merge parerea mea, apoi Elton asta sincer sa fiu are dribling,da pase,are viteza dar pe de alta parte se integreaza greu in joc nu se intelege mai deloc cu atacantii mai putin Dica si cand ii faza defensiva jucam cu un om in minus.Din pacate pentru ca un jucator ca Elton sa poate juca in echipa Stelei de acuma ar trebui ca Steaua sa atace 60-70% din meci iar cifra asta no avem nici in campionat ce sa mai vb de UCL unde poate 60-70 % suntem in aparare deci concluzia ar fi am juca in UCL unde sunt echipe bune cu un om in minus nu cred ca se renteaza, iar asa numa de sf de meci la circ si spectacol ii bataie de joc de asta micu!

«12»