FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigel ramîne (GSP)!

«123»
ariell13.06.2007 08:59

Vad prin presa cam acelasi titlu care suna foarte pompos si datator de speranta "Thereau ramane! ", problema este sa vrea si el sa ramana mai bine zis sa se intoarca la lot...

costy_k1_G.13.06.2007 10:01

Lasane lasane duten divizia B.

potra13.06.2007 11:03

revenim la aceeasi concluzie...ca echipa sa mearga bine trebuie in primul rand sa schimbam antrenorul!!! deci nu pot sa cred asa ceva!!! este strigator la cer!!!astia 2, Becali si Oli nu-si dau seama cat de penibili sunt!!!

cum draq esti in stare sa-i dai pe francez si pe brazilian si sa ramai cu o gloaba ca asta??????!!! hai sa insiste Oli acum si pentru Bostina, Stancu sau eu stiu ce alt boschet...si pana la urma sa nu mai facem nici un transfer ca nu avem nevoie...echipa merge bine...avem numai valori in lot...suntem cu un pas in CL si numai providenta nu ne-a lasat sa fim campioni anul asta!! a, nu, ma scuzati, oboseala si stresul....Oli asta cred ca e el stresat din nastere!!!

haideti fratilor, cum protestam impotriva lui Becali, hai sa facem si impotriva lui Oli...ca nu se mai poate asa ceva!!!astia ne terfelesc numele...il taraie prin tot noroiul.... a ajuns Steaua sa fie o echipa construita pe nepotisme si prietenie nu pe performanta, iar scopul nu mai este gloria si onoarea ci hranirea orgoliului patronului.

nu stiu voi...dar eu am mereu certuri cu dinamovistii din jurul meu care fac mereu caterinca si rad de cum a ajuns Steaua...si nu poti sa taci cand auzi asa ceva, si te enervezi, tipi si ajungi chiar la jigniri...toate astea pentru ce? pentru cine? pentru Oli si Becali, care au facut din Steaua o echipa care alearga cu speranta ca "poate avem si azi bulan!!" ?M-AM SATURAT!!!

pda13.06.2007 11:46

Ce lovitura a primit Juventus care vroia sa-si intareasca echipa pentru sezonul viitor si unul dintre vizati era Gigel Coman. Acum sa fim seriosi, cum sa-l compari pe Elton cu Gigel, pai are Elton miscarile de kickboxer ale lui Gigel, stie Elton sa piarda mingea ca Coman ce dracu. Mai are rost sa vorbim de olitza, ne-am convins cu toti ce fel de personaj e.

RedStar13.06.2007 12:40

Mancati si voi kktul cu mare pofta din partea GSP. GSP va da kkt, voi il mancati ca pe ciocolata.

"Patronul Stelei a dezvaluit, ieri, sumele pentru care jucatorii indezirabili din Ghencea se pot transfera la alte echipe: Elton si Bostina – cite 500 000 de euro si Stancu – 300 000 de euro. Nicio vorba despre Gigel Coman, criticat in repetate rinduri de catre suporteri, dupa un sezon foarte slab. Surse apropiate clubului din Ghencea sustin ca cel care il vrea in continuare pe Coman la Steaua nu este antrenorul Cosmin Olaroiu, ci chiar Gigi Becali. Patronul ros-albastrilor l-a chemat zilele trecute la palatul sau din Aleea Alexandru , numarul 1 si i-a transmis ca nu doreste sa-l vinda si ca vrea sa-l aiba la echipa si pentru sezonul viitor."

Fanatik

bodanelu13.06.2007 13:00

RedStar daca e asa, inseamna ca ciobanul a inebunit total.

forever_STEAUA13.06.2007 13:18
Mancati si voi kktul cu mare pofta din partea GSP. GSP va da kkt, voi il mancati ca pe ciocolata.

"Patronul Stelei a dezvaluit, ieri, sumele pentru care jucatorii indezirabili din Ghencea se pot transfera la alte echipe: Elton si Bostina – cite 500 000 de euro si Stancu – 300 000 de euro. Nicio vorba despre Gigel Coman, criticat in repetate rinduri de catre suporteri, dupa un sezon foarte slab. Surse apropiate clubului din Ghencea sustin ca cel care il vrea in continuare pe Coman la Steaua nu este antrenorul Cosmin Olaroiu, ci chiar Gigi Becali. Patronul ros-albastrilor l-a chemat zilele trecute la palatul sau din Aleea Alexandru , numarul 1 si i-a transmis ca nu doreste sa-l vinda si ca vrea sa-l aiba la echipa si pentru sezonul viitor."

Fanatik

Lasa ca nici cu fanatik nu mi-e rusine... De unde stii tu ca cei de la fanatik nu ti-au dat o portie de ...rahat? Ai vazut tu ceva poze cu Gigel la palatul lui Jiji?

Horica13.06.2007 13:50

cum naiba ma!?!?!? sa-l mai suport un sezon pe parasutistu asta?

florin_b_*13.06.2007 13:54
Vad prin presa cam acelasi titlu care suna foarte pompos si datator de speranta "Thereau ramane! ", problema este sa vrea si el sa ramana mai bine zis sa se intoarca la lot...

NU vrea!!! Deja a semnat un acord cu Bruges pe 4 ani..raman sa se intelelaga cluburile. Doar in cazul in care nu se inteleg Thereau e obligat sa ramana..desi cred ca Becali il va lasa sa plece pentru vreo 2 milioane de euro.

Ceea ce ma ingrijoreaza este lipsa de mijlocasi la inchidere. Para va pleca..raman doar Lovin(si el e posibil sa plece), Radoi, Ov Petre. Deci mai raman 3. Radoi la orice contact mai dur, si sa recunoastem ca el nu se fereste de asa ceva..si ma tem si de unele interventii banoase din partea altor cluburi catre anumiti jucatori ..tocmai sa dea mai tare la picioare. Daca se accidenteaza unul dintre cei 3...ramanem o perioada buna in 2 la inchidere..Lovin ia galbene de multe ori....

O alta problema e partea dreapta a aparari...nu e o problema daca Banel+P. Marin ar fi pusi acolo...iar pe stanga Nesu+Emeghara.

In centrul apararii G&G + CINE???

Pe laterale: Croitoru, Badoi(sau Banel..depinde), Cristocea, Ochirosii

In atac: Iacob(sa nu pleci!!!), Dica, Badea, Neaga, Gurita

Cam slabut pe laterale as zice eu...Desi in meciurile cu schipe mai slabe(care or mai fi astea???) putem juca cu Dica in spatele varfurilor(ce bine ar fi un trio Elton-Dica-Thereau!!!)

SLAB...Campanie de achizitii slaba, parerea mea!

c.ronaldo1713.06.2007 14:17
Ai vazut tu ceva poze cu Gigel la palatul lui Jiji?

Au telefon! Sau poate chiar id de messenger. :D

w3bmaster13.06.2007 14:29

Super Jucator ce mai sa se duca drac

Florine : Ne tre un coordonator in rest suntem destul de acoperiti acu depinde cine mai vine (mai vin sper) si cine pleaca (Nu thereu spere) cat despre inchizatori sunt 3 in mod norma se joaca cu 1 asa ca 3 pe un post e destul bine marele Olaroiu joaca cu 2 ca asa a invatat el ....

Portocalu`13.06.2007 15:02

Bine ca nemernicu` de Olaroiu in ceea ce`l priveste pe Elton "n`a putut" sa se bage . Asta desi promisese la o emisiune televizata in direct .. ca nu va pleca nici Elton nici Thereaux . Draga Oli . PLEACA! Suntem satui de tine !

LARI13.06.2007 15:56

Olaroiu a declarat la "Fanatik" chiar imediat dupa finalul sezonului ca 2gi l-a vrut neaparat pe gigElComan la Steaua si ca tot Gigi the Sheep Becali doreste ca marea speranta ex-bancara si ex-timisoreana sa ramana in Ghencea.

Oricum, mi se pare clar ca si Oli are o maaaaarrrreee parte de vina pentru ramanerea lui Gicutza la noi.

Io tot nu pricep: cum sa dai 3 tineri de perspectiva (Litu, Simion, Tudose), la care e posibil sa se mai adauge si Bicfalvi, si sa tii in lot jucatori absolut penali...

"Cobro", stiu ca poti, mai ramane sa si demonstrezi.

fcr196913.06.2007 16:14

mai nene dar nimeni nu vrea sa faca nimik pentru Elton ???? maine vine in Romania si noi stam si ne plangem pe aici !! :P ...........A>I>S>S...organizati ceva ,o primire la aeroport,spuneti-ne si noua cand vine Elton la otopeni si haideti cu totii acolo sa-l sustinem !!!!

RedStar13.06.2007 17:05

Nu inteleg o chestie, de ce-l bagati pe Oli in treburile administrative la clubului? El are acelasi statut de angajat ca si Eton, Thereau si Coman.

Gigi a spus de nu stiu cate ori ca el e singurul care decide cine vine si cine pleaca si cu Oli doar se consulta.

De parca la firmele la care lucrati va amenintati patronul ca daca nu face ce ii spuneti plecati.

Bine, pleaca Oli si cine vine?

Sa presupunem ca vine Hagi si te pomenesti ca o sa fie Elton in primul 11 meci de meci. Yeah, right...

Danny13.06.2007 17:57

Ba frate da prost mai e ma Oli asta , intodeauna e suba lu Becali , si face tot ce zice Becali , si acum se gasi el balena in ceasca , sa il mai tina pe Coman , cand Becali nu il mai vrea . In loc ca Oli sa nu il asculte pe Becali in legatura cu transferuri mai mare , el se baga la toti parasutisti fara parasuta .

der arzt13.06.2007 18:02

Oli ai mai demonstrat odata, in caz ca mai era nevoie, ca esti un ZERO ca valoare si un ZERO CA CARACTER (cacofonia este intentionata)

Ank_fan_badea_steaua13.06.2007 18:54
cum naiba ma!?!?!? sa-l mai suport un sezon pe parasutistu asta?

ce tare e faza cu parasutistu....bv...nici mie nu prea imi place Gigel Coman da ce facem??

EuroSTELIST13.06.2007 18:56

Mda...am vazut titlul acestui articol si l-am deschis cu speranta ca am baut totusi prea mult si am citit ceva gresit...

Nici nu stiu ce-ar mai fi de zis..."duelul" Thereau vs. Coman se pare ca a fost demult transat de reteaua de unchi, matusi, veri, nepoti, retea atat de bine inradacinata in conducerea clubului nostru...

Si, parafrazand o exclamatie ramasa celebra din timpul marii ciume londoneze: DOAMNE, AI MILA DE NOI, STELISTII!

alice4steauaBUC13.06.2007 19:14

Fanatik

Dap!era de asteptat....nu-i vrea pe Elton si Thereau...in schimb vrea petarda asta...sa vedem ce va faci el cu astfel de jucatori in cl!

Dulah13.06.2007 21:04

Ce gluma buna ... il tine pe retardatu' asta de Gigel dar vrea sa scape de Elton .

In viitor probabil ca Oli va juca si fara atacanti..defapt va baga 11 jucatori in poarta sa faca aparare ,poate avem noroc si nu primim gol .Parerea mea ,Oli e antrenor de Liga II.

Sperantza ramane in Adi Ilie ,poate el sa mai faca ceva ,ca astia chiar isi bat joc de Steaua noastra.

MadFroG13.06.2007 21:17

Coman face faza defensiva fular-campionii

FortuneTeller14.06.2007 03:45
Coman face faza defensiva fular-campionii

Mda, face pe fazanul in defensiva. La asa patron, asa antrenor!

joker_daniel14.06.2007 09:41

Este incredibil ce face Olaroiu....bai fratele meu...gg Coman e praf ca fotbalist...toata lumea vede asta el nu.....esty praf Oli ...lasaneeeeeeee te rog lasaneeeeee......vorba unui coleg e mai sus....in loc sa sa agite sa nu plece Thereau ...Elton....el se agite ca un sprite sa ramana Coman....esty praaaaaaaaaaaaaaaaff Oli.....te rog sa te iei de mana cu Gigel al tau si mars inapoi la Timisoara ca ti se potriveste manusa locul pe care il ocupa ei constant prin campionat de la 7-8 in jos....da las ca acolo faci amicale cu juventus...fiorentina ...roma...nush numai lasaneeeeeeeee.....plange inima in mine ca pleaca Thereau si Elton.....ce jucatori avem ...incredibil....si totodata nu o sa-i mai avem.....traim vremuri grele fratilor...Iasul alaturi de Steaua FOREVER....Forza Steluta ..MEREU SUPERIORI!!! fular-campionii steagcruce2

fedora14.06.2007 09:46

Ce stiri:

Gigel Coman ramane

Elton pleaca oficial de la Steaua

No Comment.

«123»