FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigel ramîne (GSP)!

«123»
fcsteaua.ro12.06.2007 22:12

Olãroiu a insistat ca fostul sãu elev de la FC Național și Poli Timișoara sã nu fie îndepãrtat din lot

82732034_06-coman.jpg

Chiar dacã Becali a anunțat cã va renunța la mai mulți fotbaliști în aceastã varã, printre aceștia nu se va regãsi și Gigel Coman. Chiar dacã evoluțiile lui au fost foarte slabe pe întreaga duratã a sezonului trecut, Coman a fost salvat de Olãroiu, antrenorul cu care a lucrat și la FC Național, și la Poli Timișoara. În plus, Oli a fost cel care a insistat pentru aducerea lui în Ghencea în iulie anul trecut, cînd a fost monedã de schimb în cazul transferului lui Andrei Cristea.

Gigel Coman a intrat în dizgrația conducerii Stelei dupã meciul cu Farul, scor 1-1, cînd el a fost acuzat violent de managerul general al campioanei, Mihai Stoica, acesta reproșîndu-i cã a lovit cu cotul un adversar. Intervenția în forțã a lui MM l-a scos din echipã și pãrea sã fie pe fãraș, însã plecarea managerului, dar și faptul cã Oli are puteri mult mai mari acum îl vor menține pe Coman în lotul pentru sezonul urmãtor.

SteauaToronto12.06.2007 22:16

La asta e clar...trebuie prins si sa i se rupa picioarele, ca altfel nu scapam de aceasta boala Gigel Coman!

radoi8612.06.2007 22:28

FABULOS! Un jucator de care aveam nevoie. MULTUMIM Oli ca l-ai scapat din mainile celor care il vroiau plecat de mult din Ghencea.

Oli, sper din suflet ca pana incepe campionatul sa il iei pe Gigel de mana si sa plecati pentru totdeauna de la Steaua!!!

predatorpulse712.06.2007 22:36

Mai e ceva de spus? Gigele sper ca ii multumesti lui Oli in fiecare zi pentru sansa nemeritata pe care ti-o da. Ca fotbalist esti praf,si Lovin e mai fotbalist decat tine. In alta ordine de idei,ciobanul a confirmat ca l-a pus pe liber pe Andrey,un portar tanar,cu potential pentru a-l confirma pe marele vatca,cel mai benevolent portar din Liga 1 in ceea ce priveste golurile.

Observ ca noi cu totii am sarit in sus la plecarile lui Elton,Thereau si Andrey(perfect justificabil la toti trei),insa putini au protestat la modul cum a fost tratat Klemi Saban. Desi nu e baiatul asta Dani alves,a fost lasat pe banca pentru ca a trecut ROBINHO de el si au fost preferati restul sezonului Stancu(catastrofa baiatul asta,a gresit de mult mai multe ori ca Saban) si Banel Nicolita care s-a descurcat binisor pe un post care nu e al sau in mod normal. De asemena pentru cei ce stiu,inca din perioada de pregatire a fost izolat de echipa,cand nici nu i se dadea mana cand iesea de pe teren,spre deosebire de restul jucatorilor ce primeau incurajari.

La Steaua de azi,si anume cea becaliana,pleaca jucatori de valoare ca Elton,Thereau,Andrey si vin sau raman jucatori gen retrogradatii aia de la Jiul,Gurita,Lovin si Gigel Coman. Asta ma deranjeaza cel mai mult,nu se judeca cu aceeasi masura,plus faptul ca cei ce conduc acest club sunt niste ipocriti,cu exceptia lui Adi Ilie. Oli spune ca l-a dorit mereu pe Elton,apoi spune ca e naspa ca el nu face faza defensiva,Becali intr-o zi il vrea pe francez,apoi nu-l mai vrea,la fel si cu Elton.

Chestia asta cu masura diferita cu care se judeca e f periculoasa pentru echiap si armonia sa. Finul a gresit decisiv cu Dinamo si ne-a omorat revenirea. In acelasi meci,Andrey a luat practic numai goluri imparabile(poate golul 3 putea sa-l scoata) si a fost trecut pe banca. Si acelasi lucru s-a intamplat si cu Carlos si Cernea,Carlos gafa aproape meci de meci si era tinut in teren in dauna lui Cernea. De asemena Radoi ne-a lasat in 10 in meciul cu UTA,a fost amendat? nu prea cred.

In concluzie,Gigel Coman,votat de suporteri pe site cel mai prost jucator al Stelei(ziarele sportive au si ele aceeasi parere) este pastrat la Steaua de carpa de antrenor,pe cand Elton(cel mai tehnic jucator din echipa),Thereau(10 goluri,5 pase de gol) si Andrey(portar promitator,ne-a dus in semifinalele cupei Romaniei) sunt practic fortati sa plece,chiar daca nu pe fata.

Ce dreptata mai exista la Steaua? Va zic eu,nici una.Ramai la echipa sau joci mai des daca esti fin cu Becali,daca te milogesti pe langa el sau daca esti copilul lui Oli. In rest plecati la alte echipe fraierilor ca stie principele ce face ca noi o sa iesim din grupele CL si Gurita o sa fie cel mai tare ca e preferatul meu,hahalerelor!!!

Vremuri grele urmeaza nene,doar faptul ca vine rica imi mai aduce un zambet pe fata...

Daca sezonul viitor luam vreun trofeu cu lotul care se profileaza si mai ales,mai ales cu antrenorul pe care-l stim,ei bine,atunci miracolele chiar exista...

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

balky9912.06.2007 22:45

Ete ca v-ati grabit cu Gigel....

el ramane la Steaua , find favoritul marelui tehnician Oli.

Acesta a declarat ca Gigel a dat dovada de caracter atunci cand a renuntat la contractul de 4.000.000 de euro pe care-l oferea Roman Abramovici .

Oli a mai declarat " suntem foarte incantati ca talentele raman in tara .Ar fi fost si pacat ca un baiat asa tanar si muncitor sa plece.Avem nevoie de Gigel , care impreuna cu pustiul minune Gurita vor face ca Steaua sa straluceasca -ca soarele sfat de pe cer -"

Multumim si patronului care a facut posibila aceasta performanta.

DONNATELO12.06.2007 22:55

tot respectu pentru el dar nare valoare de Steaua nici macar de umplutura asa ca mai bine dute tata la un club unde sa joci....nu te'ai plictisit sa ii curati ghetele lu Dica OUT !!!!!!!!

ariell12.06.2007 23:08

Daca se doreste ca un jucator precum Coman sa ramana la Steaua, logic ar fi sa nu se dea drumul nimanui sa mai plece.

Eu unul nu cred ca exista jucatori mai slabi ca jijel la Steaua, este de neimaginat, inseamna ca in comparatie cu el Saban e un soi de Roberto Carlos, refuz sa cred ca asa ceva este posibil.

DanStan12.06.2007 23:27

Eee, pentru Gigel nu dau banu'. Sorry, nene, da' nu-mi convine ca din banii pe care-i dau pe abonament (sau bilete) sa-si traga partea Gigel si pretenaru' Oli. Sa-i plateasca integral ciobanu' daca-i vrea.

vlad7513.06.2007 04:12

Un lucru bun in toata povestea asta:se pare ca Oli are si el un cuvant de spus.

Partea proasta:este vorba despre Oli

grizzly13.06.2007 04:13

se pare ca Olaroiu poate sa se impuna atunci cand vrea. acuma se vede foarte bine caracterul acestui pseudoantrenor.

Wigh13.06.2007 05:42

mai ai cuvinte. Ii vinde pe Elton , Thereau si nu il da afara pe Gigel Coman. Mai trebuie un lucru de spus. Ar mai trebui ca zerolaroiu sa joace el si sigur picam pe locurile din subsolul campionatului. fular-campionii

ariell13.06.2007 05:51

Pai daca tot il tinem pe alde jijel la echipa, putem sa ii chemam si pe Hagi si pe Laca si pe Adi Ilie chiar si pe Belo pentru ca ar veni si pe gratis, cred ca nici pretentii financiare prea mari nu ar avea( cu siguranta asta ar fi pe placul lui Gigi).

Garantat ar avea loc in echipa daca este loc pentru unul ca jijel Coman, si ar juca mai bine decat el n-am nici un dubiu.

Za Best13.06.2007 05:52

Cata nesimtire zace in oligofrenul asta de antrenor cel avem!N-are RUSINE!Merita batut zi si noapte,si el,si Coman si toti favoritii lui!

nemilosul13.06.2007 05:53

vin vremuri grele

daca am ajuns sa pastram de departe cel mai prost jucator din lot ca vrea curva atunci e grav

m-am saturat de atatea nepotisme si pretenii

axl2313.06.2007 06:02

Tare curios sunt cum o sa se inteleaga cu Gurita...

In fine, situatia e albastra, spre cacaniu.

bodanelu13.06.2007 06:38
Daca se doreste ca un jucator precum Coman sa ramana la Steaua, logic ar fi sa nu se dea drumul nimanui sa mai plece.

Eu unul nu cred ca exista jucatori mai slabi ca jijel la Steaua, este de neimaginat, inseamna ca in comparatie cu el Saban e un soi de Roberto Carlos, refuz sa cred ca asa ceva este posibil.

ehe, nu mai refuza. This is the real world :)

Pai daca tot il tinem pe alde jijel la echipa, putem sa ii chemam si pe Hagi si pe Laca si pe Adi Ilie chiar si pe Belo pentru ca ar veni si pe gratis, cred ca nici pretentii financiare prea mari nu ar avea( cu siguranta asta ar fi pe placul lui Gigi).

Garantat ar avea loc in echipa daca este loc pentru unul ca jijel Coman, si ar juca mai bine decat el n-am nici un dubiu.

Belo le-ar da clasa la jumatate de echipa, la ce fizic are (am fost la intalnirea AISS cu el). Cu Laca si Hagi mai greu, ca au cateva Kg in plus :D

Oli... o carpa, un pres, o taratura.

daniel_mititelu13.06.2007 06:39

Recordurile negative ale lui Coman la Steaua

- a jucat doar în 23 din cele 51 de meciuri oficiale ale Stelei

- a încasat nu mai puțin de 6 cartonașe galbene și unul roșu

- are cea mai proastã medie a notelor din întreg lotul, 5,50

- a avut 8 meciuri consecutive în 2007 în care n-a fost folosit nici un minut

Oli Oli care ar fi explicatia ta logica pentru Coman?Ca eu stau si ma gindesc si nu-mi vine nimic in minte macar un plus sa fie la acest fotbalist!Da tu Gigi de ce il tii ce ti-a placut tie la acest fotbalist da si mie caseta aia unde joaca Coman bine.

Jony_stelist13.06.2007 06:49

Prin acest fapt puteti vedea felul in care gandeste zer0iu, pei ce plm mai cauta asta la Steaua,noi vb de Saban,astia care macar merita sa stea pe banca de rezerve,dar asta,pai asta cand intra pe teren e cel mai mare adversar al Stelei,daca s-ar putea sa joace la echipele adverse ar fi perfect:D

Oricum am observat ceva,pana acu au fost adusi 3 jucatori buni si e posibil sa plece vro 4.Va zic eu ciobanul asta ne abureste cu jucatori dastia de peste 5 mil si dupa aia o da la intoarsa ca nu mai poate si nu stiu de ce presimt eu ca la Steaua nu or sa fie adusi mult trambitatii jucatori promisi.

Jiji PLEACA DIN Ghencea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

strezahuzum13.06.2007 06:55

Daca stirea e reala, atunci putem sa concluzionam ca Gigel chiar e copilul lui Turcaloiu, sau ca nea Oli chiar are o cota-parte la salariul lui Coman.

Alta explicatie nu gasesc pentru pastrarea acestei panarame de jucator.

PS : Daca ce zice mazeta e adevarat, atunci Oli, esti un jeg. Sa insisti pentru Coman dar sa nu insisti pentru Elton sau Thereau e sub orice nivel de incompetenta si slugarnicie.

Axu13.06.2007 06:57

Foarte bineeeeeeeeeeeeeeee...... daca pleca Gigel ce ne faceam noi ??? .... poate pleca si Thereau si Elton si Neaga ca degeaba vine ..... baza a fost , este , si va ramane Gigel !!! :))))) Sa vezi acum .... bine ca scapam de jucatorii care stiau sa dribleze ... ca nu ne trebuie noua driblinguri .... jucam direct p om :)))

Gigel CAPITAN !!!! :))))))

The_Foxes13.06.2007 07:08

se zvoneste ca jijel albastrel ar avea niste poze compromitatoare (facute vara trecuta) cu mesteru Oli in ipostaze inedite (4 labe , legat cu catusele de pat) alaturi de prietenii lui cei mai buni si anume travestitii(de unde se trage si el).totodata se pare ca mai ales pozitia "4 labe " ii place foarte mult si cand e in intimitate cu Becali. pe mine ma enerveaza ca jijel rahatel ramane si va lua bani pe degeaba (stiu ca nu va juca) pentru ca pe stanga vor fi p. Marin si nesu iar dreapta emeghara si Banel/badoi.ma mai doare ca Adi Ilie e la noi.il respect enorm dar mi-e greu sa inteleg cum rezista langa o scursura ca Jiji stiu ca si lui ii e greu si fiti siguri ca el nu a venit la Steaua pentru bani are destui.a venit pentru ca are sange ros-albastru.

capone13.06.2007 07:17

Oieru asta e chiar obosit mintal, de ce il mai tine le Coman??? cumva am ramas fara petarde in echipa si eu nu stiu??? Ii da afara de Thereau si pe Elton, care ar putea castiga un meci de unii singuri, si il tine pe Coman, care nu ar fi in stare sa dribleze nici un copil. Gigi marestei ma si salariu, dai vreo 5-600 de mii pe sezon ca are valoare, nu rata sansa asta pentru ca Gigel va fi cea mai buna petarda d ela noi din campionat, e de perspectiva.

steaua_ro

LUPANU13.06.2007 07:33
Cata nesimtire zace in oligofrenul asta de antrenor cel avem!N-are RUSINE!Merita batut zi si noapte,si el,si Coman si toti favoritii lui!

Bai olitza...la Steaua nu joaca favoritii tai..la Steaua joaca cine e in forma si cine le are cu mingea....Coman asta al tau nu a demonstrat nimic la Steaua... Dute tare si tu si Coman...si ia-l si pe Jiji...de fapt...Gigi dute tu tare si ia-l ciobane, si pe atarnache de olitza

Playmaker13.06.2007 07:39

E oficial, desi nu a vrut sa recunoasca ducandu-se la parada gay, Oli e poponar!! Am incerkt sa gasesc un motiv pentru care Coman este tinut cu inversunare la Steaua dar nu am dat d vre unul. Asa ca singura expliktie ar fi orientarea sexuala a antrenorului!! Atentie mare la cum skpati sapunul baieti ca nu e d gluma.

cryu13.06.2007 08:42

Cea mai proasta decizie care se putea lua.Il dau afara pe Elton,Andrey,Saban si il pastreaza pe Coman.Unde o sa joace .Fundas stanga sunt 3 oameni pe post mijloacas stanga sunt tot 3 unde o joace??? eu zic sa il bagam in poarta ...

FORZA Steaua

«123»