Mai e ceva de spus? Gigele sper ca ii multumesti lui Oli in fiecare zi pentru sansa nemeritata pe care ti-o da. Ca fotbalist esti praf,si Lovin e mai fotbalist decat tine. In alta ordine de idei,ciobanul a confirmat ca l-a pus pe liber pe Andrey,un portar tanar,cu potential pentru a-l confirma pe marele vatca,cel mai benevolent portar din Liga 1 in ceea ce priveste golurile.
Observ ca noi cu totii am sarit in sus la plecarile lui Elton,Thereau si Andrey(perfect justificabil la toti trei),insa putini au protestat la modul cum a fost tratat Klemi Saban. Desi nu e baiatul asta Dani alves,a fost lasat pe banca pentru ca a trecut ROBINHO de el si au fost preferati restul sezonului Stancu(catastrofa baiatul asta,a gresit de mult mai multe ori ca Saban) si Banel Nicolita care s-a descurcat binisor pe un post care nu e al sau in mod normal. De asemena pentru cei ce stiu,inca din perioada de pregatire a fost izolat de echipa,cand nici nu i se dadea mana cand iesea de pe teren,spre deosebire de restul jucatorilor ce primeau incurajari.
La Steaua de azi,si anume cea becaliana,pleaca jucatori de valoare ca Elton,Thereau,Andrey si vin sau raman jucatori gen retrogradatii aia de la Jiul,Gurita,Lovin si Gigel Coman. Asta ma deranjeaza cel mai mult,nu se judeca cu aceeasi masura,plus faptul ca cei ce conduc acest club sunt niste ipocriti,cu exceptia lui Adi Ilie. Oli spune ca l-a dorit mereu pe Elton,apoi spune ca e naspa ca el nu face faza defensiva,Becali intr-o zi il vrea pe francez,apoi nu-l mai vrea,la fel si cu Elton.
Chestia asta cu masura diferita cu care se judeca e f periculoasa pentru echiap si armonia sa. Finul a gresit decisiv cu Dinamo si ne-a omorat revenirea. In acelasi meci,Andrey a luat practic numai goluri imparabile(poate golul 3 putea sa-l scoata) si a fost trecut pe banca. Si acelasi lucru s-a intamplat si cu Carlos si Cernea,Carlos gafa aproape meci de meci si era tinut in teren in dauna lui Cernea. De asemena Radoi ne-a lasat in 10 in meciul cu UTA,a fost amendat? nu prea cred.
In concluzie,Gigel Coman,votat de suporteri pe site cel mai prost jucator al Stelei(ziarele sportive au si ele aceeasi parere) este pastrat la Steaua de carpa de antrenor,pe cand Elton(cel mai tehnic jucator din echipa),Thereau(10 goluri,5 pase de gol) si Andrey(portar promitator,ne-a dus in semifinalele cupei Romaniei) sunt practic fortati sa plece,chiar daca nu pe fata.
Ce dreptata mai exista la Steaua? Va zic eu,nici una.Ramai la echipa sau joci mai des daca esti fin cu Becali,daca te milogesti pe langa el sau daca esti copilul lui Oli. In rest plecati la alte echipe fraierilor ca stie principele ce face ca noi o sa iesim din grupele CL si Gurita o sa fie cel mai tare ca e preferatul meu,hahalerelor!!!
Vremuri grele urmeaza nene,doar faptul ca vine rica imi mai aduce un zambet pe fata...
Daca sezonul viitor luam vreun trofeu cu lotul care se profileaza si mai ales,mai ales cu antrenorul pe care-l stim,ei bine,atunci miracolele chiar exista...
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.