FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu Maybach-ul si caruta

«12»
VaSsY11.06.2007 11:03

"Intre timp Marine, pregateste-te pentru ca la anul tot tu vei duce greul. "

Daca e vb de Petre Marin, ai mare dreptate, singurul care duce greul, care nu prea se accidenteaza si nu lipseste de pe teren, pune suflet in joc, un adevarat stelist cu o viata extra-sportiva de invidiat !!! RESPECT MARINE !!!

Il Soldatino11.06.2007 11:27
"Intre timp Marine, pregateste-te pentru ca la anul tot tu vei duce greul. "

Daca e vb de Petre Marin, ai mare dreptate, singurul care duce greul, care nu prea se accidenteaza si nu lipseste de pe teren, pune suflet in joc, un adevarat stelist cu o viata extra-sportiva de invidiat !!! RESPECT MARINE !!!

Da, la Petre Marin fac referire. Este un jucator absolut senzational (nu credeam ca am sa ajung sa afirm aceasta). Sunt constient ca a facut si meciuri mai putin reusite dar este un fotbalist adevarat si cu o mentalitate de campion. Tipul jucatorului care tace si face, care nu se lamenteaza ci pune osul si nu se da in spate. Pacat ca e in varsta....

bad_joke11.06.2007 11:56

Nu vom face fatza clar,am zis si de la inceput,ca e o mare gogoasa faza cu transferurile argentinienilor,raboiul cu Becali va dura mult,dabea incepe,deci camarazi pregatiti-va pentru ca lupta abia incepe.A fost o campanie de transferuri de kkt,defapt eu am spus demult,nu va fi nimik de capu lui Becali,el vrea sa distraga atentia,ca vezi Doamne ,el transfera jucatori mult mai talentati decat Elton.De unde Steaua va fi intr-un colaps total sezonul viitor,bine locul 2 il va pinde sigur,pentru ca el iar va da 2 miloane de dooooolaaaaari si va fi asigurat locul 2,cat despre grupe nu ca nu va ajunge in optimi:)))),nu cred ca ne calificam in grupe,desi e greu de reusit contra performantza asta pentru ca sunt adversari modesti chiar si pentru echipa noastra de ciurucuri.

Imi pare rau sa spun asta dar VIITORUL SUNA NASPAAAA!!!FORZA Steaua!!!SA SPERAM CA VOM TRECE SI PESTE HOPU ASTA NUMIT Becali!!!

The Flyer11.06.2007 14:22
Nu inteleg de ce toata lumea crede ca Thereau este indepartat. Ne convine sau nu, este dorinta lui sa plece. Se plinge ca nu s-a acomodat, ca nu are cum sa comunice, dar aici e vina lui. I-am vazut pe strainii lui CFR vorbind destul de bine limba romana, in conditiile in care pentru ei a fost mult mai dificil sa invete deoarece erau 7 vorbitori de portugheza. Deocamdata e sub contract cu Steaua si nu s-a aratat niciun club dispus sa plateasca suma ceruta de Steaua, iar pe data de 15 trebuie sa se prezinte la pregatiri.

daca ai reusi sa citesti printre rinduri si sa nu mai fii atit de credul atunci cind ciobanul se baga in seama........ar fii bine!asta,asa,sa nu zic altceva!Thereau stie romana,numai ca tipul e de bun simt si nu simte nevoia sa dezvolte o situatie cretina,care situatie a fost creata de cioban si intretinuta tot de el din cauze de motive bolnave!a ales un motiv,ca despartire,pentru a nu creea o situatie penibila!

su nu cred ca declara tipul ca va juca la Bruges daca nu era ceva sigur.

Limba romana o stie destul de bine.Probabil cu unii romani de la echipa nu s-a inteles...

asta spun si eu!pacat ca la Steaua sunt jucatori influentabili,care nu stiu sa-si sustina un coleg!

Badoi, Neaga, Emeghara, Gurita si Vatca - asta numesti tu campanie de transferuri inceputa prost? Eu cred ca toti cei cinci cunt jucatori foarte buni. Daca-i mai punem si pe pustii de la Jiul, - ca orientare spre viitor, eu cred ca e o camoanie de transfer inceputa bine. Sa vedem ce se mai intampla. Sa nu discutam pe speculatii.

daca astia sunt jucatori buni........nu are rost sa le insir "calitatile",au facut-o altii mai inainte!cert e ca Steaua a luat niste jucatori de duzina,unii batrini si nici macar Emeghara nu mi se pare un super jucator!

am vazut ca se discutau venirile de la ciini!pai,oricit de desculti ar fi nastase,bratu si zicu,tot sunt peste ceea ce a luat Steaua!pacat,ciobanul va distruge Steaua,da' poate sunt eu mai pesimist!

DanStan11.06.2007 15:22

Am auzit mai multi antrenori sustinand ca fiecare echipa de fotbal poate juca la potentialul maxim cam 3 ani. Dupa depasirea acestui termen osatura echipei trebuie schimbata, altfel incepe declinul. Va reamintesc faptul ca Steaua a inceput sa 'urce' in 2004. Suntem in 2007. Ghici ce se va intampla daca vom continua sa ne amagim cu transferuri care umplu 'gaurile' dar in nici un caz nu aduc acel suflu nou atat de necesar ...

ThereauRistul11.06.2007 17:26

SUNTEM CU TOTII LANGA Elton...NOI NU-L VOM LASA SA PLECE..."VREAU LA Steaua PENTRU CA IUBESC FANII Stelei SI EI MA IUBESC PE MINE.!"...DE CAND NU A MAI FACUT UN JUCATOR AL Stelei O ASTEFL DE DECLARATIE?DE CAND NU A MAI FOST APRECIAT ATAT DE MULT UN JUCATOR AL NOSTRU??? pe Becali o sa-l bata Dumnezeu,ZICE CA E CREDINCIOS SI BUN CRESTIN DAR...ISI BATE JOC DE UN OM VALOROS SI DE UN JUCATOR EXTRAORDINAR....

REGRET ELIMINAREA LUI Thereau DAR NU MAI POT VORBI SI DESPRE EL..NU MAI POT..EFECTIV..DOARE PREA RAU...

IN REST MULT SUCCES ERIC" GUTI" BICFALVI,SINGURUL TRANSFER BUN AL LUI Jiji...

onyx11.06.2007 18:36
daca ai reusi sa citesti printre rinduri si sa nu mai fii atit de credul atunci cind ciobanul se baga in seama........ar fii bine!asta,asa,sa nu zic altceva!Thereau stie romana,numai ca tipul e de bun simt si nu simte nevoia sa dezvolte o situatie cretina,care situatie a fost creata de cioban si intretinuta tot de el din cauze de motive bolnave!a ales un motiv,ca despartire,pentru a nu creea o situatie penibila!

su nu cred ca declara tipul ca va juca la Bruges daca nu era ceva sigur.

asta spun si eu!pacat ca la Steaua sunt jucatori influentabili,care nu stiu sa-si sustina un coleg!

daca astia sunt jucatori buni........nu are rost sa le insir "calitatile",au facut-o altii mai inainte!cert e ca Steaua a luat niste jucatori de duzina,unii batrini si nici macar Emeghara nu mi se pare un super jucator!

am vazut ca se discutau venirile de la ciini!pai,oricit de desculti ar fi nastase,bratu si zicu,tot sunt peste ceea ce a luat Steaua!pacat,ciobanul va distruge Steaua,da' poate sunt eu mai pesimist!

Pai tocmai ca eu nu sunt credul, asta se poate vedea din toate posturile mele anterioare. Eu nu am crezut niciodata ca la Steaua nu o sa mai joace niciun strain, dar este strict dorinta lui Thereau sa plece. Iti spun eu foarte sigur ca nu a invatat limba, plus ca prietena lui insista sa plece din Romania.

costy_k1_G.11.06.2007 19:01

Pe prosport circula vestea ca Para isi cauta echipa in campionatul francez. Cred ca e o veste buna atat pentru el cat si pentru mine. l-am respectat pe Para si-l voi respecta intotdeauna ca e un mare stelist si sper ca dupa cesi va termina cariera de jucator sper sa vina undeva in conducere,dar acum cred ca anii si-a spus cuvantul si sa mai dus din stralucirea lui si trebuie sa paraseasca Steaua. Daca nusi va gasi o echipa mare din strainatate ar trebui sa ramana la Steaua pentru. ca nu e un jucator oarecare. RESPECT Sorin Paraschiv. SI SUCCES steagcruce2

ariell11.06.2007 21:26
e clar ca se doreste indepartarea jucatorilor cu care MM Stoica avea relatii mai speciale. fazele gen "nu m-am acomodat in Romania" sunt niste gogosi ieftine. ciobanu', de frica sa nu-i sarim in cap (oricum nu scapi ciobane), recurge la tot felul de subterfugii ieftine. din pacate, e mult prea prost pentru a vedea in primul rand calitatile jucatorului si faptul ca acesti jucatori sunt victime intr-un razboi care nu le apartine. aceste plecari, daca se vor si materializa, vor fi rezultatul doar a unor orgolii superprostesti.

de Oli nu e interesat nici un mahar ? :mrgreen:

udaradu12.06.2007 08:07

OLY......dute invirtindute ca cocirlia si sa aterizezi in turma de oi a ciobanului...esti mai bun de muls oi si antrenor de ciini ciobanesti la stina ciobanului

onlySteaua12.06.2007 09:28

sunt foarte multi interesati da' el e "om de onoare si nu lasa echipa la greu".

as propune sa-i scandam si lui numele, cine stie? :D

JDERUL12.06.2007 09:51
Am auzit mai multi antrenori sustinand ca fiecare echipa de fotbal poate juca la potentialul maxim cam 3 ani. Dupa depasirea acestui termen osatura echipei trebuie schimbata, altfel incepe declinul....

Antrenori "filozofi"care din varii motive ori nu au stat 3 ani la 1 echipa,ori au stat si prin aceasta afirmatzie incearca sa-si motiveze insuccesele.Marile echipe ii contrazic prin performantze.desigur este greu sa repetzi consecutiv aceeasi performantza,dar nu imposibil.Si asta nu spune totul.Mentzinerea unei echipe la un standard oarecare depinde in proportzie de peste 80%de capacitatea antrenorului de a revigora jocul echipei si de a implementa noi scheme de joc,noi relatzii intre posturi.Daca nu au aceasta capacitate,vin cu scuze .Sau altzii renuntza!

«12»