Nu inteleg de ce toata lumea crede ca Thereau este indepartat. Ne convine sau nu, este dorinta lui sa plece. Se plinge ca nu s-a acomodat, ca nu are cum sa comunice, dar aici e vina lui. I-am vazut pe strainii lui CFR vorbind destul de bine limba romana, in conditiile in care pentru ei a fost mult mai dificil sa invete deoarece erau 7 vorbitori de portugheza. Deocamdata e sub contract cu Steaua si nu s-a aratat niciun club dispus sa plateasca suma ceruta de Steaua, iar pe data de 15 trebuie sa se prezinte la pregatiri.
daca ai reusi sa citesti printre rinduri si sa nu mai fii atit de credul atunci cind ciobanul se baga in seama........ar fii bine!asta,asa,sa nu zic altceva!Thereau stie romana,numai ca tipul e de bun simt si nu simte nevoia sa dezvolte o situatie cretina,care situatie a fost creata de cioban si intretinuta tot de el din cauze de motive bolnave!a ales un motiv,ca despartire,pentru a nu creea o situatie penibila!
su nu cred ca declara tipul ca va juca la Bruges daca nu era ceva sigur.
Limba romana o stie destul de bine.Probabil cu unii romani de la echipa nu s-a inteles...
asta spun si eu!pacat ca la Steaua sunt jucatori influentabili,care nu stiu sa-si sustina un coleg!
Badoi, Neaga, Emeghara, Gurita si Vatca - asta numesti tu campanie de transferuri inceputa prost? Eu cred ca toti cei cinci cunt jucatori foarte buni. Daca-i mai punem si pe pustii de la Jiul, - ca orientare spre viitor, eu cred ca e o camoanie de transfer inceputa bine. Sa vedem ce se mai intampla. Sa nu discutam pe speculatii.
daca astia sunt jucatori buni........nu are rost sa le insir "calitatile",au facut-o altii mai inainte!cert e ca Steaua a luat niste jucatori de duzina,unii batrini si nici macar Emeghara nu mi se pare un super jucator!
am vazut ca se discutau venirile de la ciini!pai,oricit de desculti ar fi nastase,bratu si zicu,tot sunt peste ceea ce a luat Steaua!pacat,ciobanul va distruge Steaua,da' poate sunt eu mai pesimist!