Mdea,stai tu linistit ca Becali doar zice din gura dar amenzi ciuciu,e inca o baliverna de-a lui,el se crede mare conducator si e un pishat de om,un retardat mintal,defapt nici nu vreau sa mai ma complic sa-l calific,pentru ca imi este scarba de el,o sa puna pe butuci Steaua,o sa vedeti,de la campionat la campionat va juca din ce in ce mai prost,am mai spus Badoi e cel mai bun transfer pe care a putut sa-l faca Becali,Neaga nu as miza pe el,Bicfalvi(nu stiu exact cum le cheama) e un jucator tanar dar s-a mai spus,nu va juca titular va juca la echipa a2a,Gurita mi se pare ambitios,Vatca e un dezastru,a luat cele mai multe goluri campionatu trecut,asta spune multe,un transfer inspirat ar fi fost cel de la Vaslui,ala da portar,mai erau cativa dar numai imi vin in minte,acuam imi mai vine in minte portaru de rezerva al lui Farul Constantza,Curca,sau chiar titularu,Vlas,in rest ce sa mai zic,eu vad viitorul foarte sumbru pentru Steaua imi doresc din suflet sa ma insel,dar nu vad cum,mie frica sa ma gandesc cum va juca de prost Steaua in sezonul viitor,nu are cu ce sa joace si cu asta basta,o spun direct,nu avem echipa de sezonu viitor,un transfer sau 2 o sa comfirme la Steaua,asa a fost in fiecare an,dar cum a spus si autorul articolului,jucatori se simt ca pe o barca de salvare la Steaua,nu-si doresc mai mult,nu trebe sa fie nici mercenari,dar nici sa ai obiectiv sa ajungi la Steaua,a fost o vreme cand dadeam clasa la fotbal in anii '80 dar acuma,trebe sa ne inspiram din afara,altfel nu are rost