FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Psihologul

«12»
bad_joke11.06.2007 12:16

Mdea,stai tu linistit ca Becali doar zice din gura dar amenzi ciuciu,e inca o baliverna de-a lui,el se crede mare conducator si e un pishat de om,un retardat mintal,defapt nici nu vreau sa mai ma complic sa-l calific,pentru ca imi este scarba de el,o sa puna pe butuci Steaua,o sa vedeti,de la campionat la campionat va juca din ce in ce mai prost,am mai spus Badoi e cel mai bun transfer pe care a putut sa-l faca Becali,Neaga nu as miza pe el,Bicfalvi(nu stiu exact cum le cheama) e un jucator tanar dar s-a mai spus,nu va juca titular va juca la echipa a2a,Gurita mi se pare ambitios,Vatca e un dezastru,a luat cele mai multe goluri campionatu trecut,asta spune multe,un transfer inspirat ar fi fost cel de la Vaslui,ala da portar,mai erau cativa dar numai imi vin in minte,acuam imi mai vine in minte portaru de rezerva al lui Farul Constantza,Curca,sau chiar titularu,Vlas,in rest ce sa mai zic,eu vad viitorul foarte sumbru pentru Steaua imi doresc din suflet sa ma insel,dar nu vad cum,mie frica sa ma gandesc cum va juca de prost Steaua in sezonul viitor,nu are cu ce sa joace si cu asta basta,o spun direct,nu avem echipa de sezonu viitor,un transfer sau 2 o sa comfirme la Steaua,asa a fost in fiecare an,dar cum a spus si autorul articolului,jucatori se simt ca pe o barca de salvare la Steaua,nu-si doresc mai mult,nu trebe sa fie nici mercenari,dar nici sa ai obiectiv sa ajungi la Steaua,a fost o vreme cand dadeam clasa la fotbal in anii '80 dar acuma,trebe sa ne inspiram din afara,altfel nu are rost

cristi_mold11.06.2007 12:19
off-topic

Am o intrebare.Vi se pare de bun simt declaratia,citez:"Steaua a luat doar nimicuri"?

Nu mi se pare de bun gust, dar loveste exact acolo unde doare mai tare. Nu putem spune ca Steaua a luat doar nimicuri. Pentru ca jucatori ca Neaga, Badoi sau Emeghara nu sunt de neglijat. Insa nu a luat nicio certa valoare. In schimb au plecat poate cei mai valorosi din echipa : Elton si Thereau.

Toti ridica in slavi campania javrelor. Credeti-ma nu e mai buna ca a Stelei. Bratu a mai fost acuma un an in Romania si a fost mai mult rezerva. Zicu, s-a nascut talent si a murit speranta. Fac pariu ca sunt doar transferuri cu nume care nu vor arata multe pe teren. Sa nu uitam de Ciubotariu, care a venit cu surle si trambite la Dinamo si a ajuns in C. Sau de Gica Popescu, sau de Carlos, Sanban etc.

Astept in continuare 2-3 transferuri care sa ne permita sa spunem ca avem lot de CL

onyx11.06.2007 13:53
off-topic

Am o intrebare.Vi se pare de bun simt declaratia,citez:"Steaua a luat doar nimicuri"?

Daca este adevarata aceasta delaratie, in niciun caz nu este de bun simt. In primul rind jigneste jucatorii adusi de Steaua. Dar e putin probabil ca aceasta declaratie sa fie adevarata.

Danny11.06.2007 16:17
Nu mi se pare de bun gust, dar loveste exact acolo unde doare mai tare. Nu putem spune ca Steaua a luat doar nimicuri. Pentru ca jucatori ca Neaga, Badoi sau Emeghara nu sunt de neglijat. Insa nu a luat nicio certa valoare. In schimb au plecat poate cei mai valorosi din echipa : Elton si Thereau.

Toti ridica in slavi campania javrelor. Credeti-ma nu e mai buna ca a Stelei. Bratu a mai fost acuma un an in Romania si a fost mai mult rezerva. Zicu, s-a nascut talent si a murit speranta. Fac pariu ca sunt doar transferuri cu nume care nu vor arata multe pe teren. Sa nu uitam de Ciubotariu, care a venit cu surle si trambite la Dinamo si a ajuns in C. Sau de Gica Popescu, sau de Carlos, Sanban etc.

Astept in continuare 2-3 transferuri care sa ne permita sa spunem ca avem lot de CL

Ar foarte mare dreptate cand zice ca Steaua a luat numai nimicuri . In primu rand ca Neaga nu e in echipa si in al doilea rand fata de transferurile lu Dinamo , emegara si badoi , chiar sunt nimicuri .

Parerea mea despre acceasta declaratie e ca nu e de bun simt , da a ziso ca sa incurajeze Steaua ca sa faca transferuri foarte valoroase , ca prea se limiteaza la jucatori mediocrii si nu e bine .

onyx11.06.2007 18:42
Ar foarte mare dreptate cand zice ca Steaua a luat numai nimicuri . In primu rand ca Neaga nu e in echipa si in al doilea rand fata de transferurile lu Dinamo , emegara si badoi , chiar sunt nimicuri .

Parerea mea despre acceasta declaratie e ca nu e de bun simt , da a ziso ca sa incurajeze Steaua ca sa faca transferuri foarte valoroase , ca prea se limiteaza la jucatori mediocrii si nu e bine .

Ce mari transferuri a facut Dinamo? Daca erau valori, cei care au venit la Dinamo isi gaseau echipe afara. Bratu, Zicu si Nastase au jucat fiecare la 2-3 echipe in ultimii ani, daca erau buni nu renuntau acele echipe la ei. Oprita e un jucator la care Steaua a renuntat. Valoarea e data de banii care se platesc pe tine si de numele echipei care plateste, nu de conferinte de presa pompoase.

DanStan11.06.2007 19:39

Da' mai dati-i in ******** de catzei. N-am decazut intr-atat incat sa ne comparam cu ei.

Problema noastra e ca avem in lot vreo 6-7 oameni de baza care nu mai joaca de mult ce jucau odata. Si in loc sa facem achizitii pe banda si sa avem de unde selecta inlocuitori ce facem ? Speram ca Badoi si Emeghara vor juca la acelasi nivel inalt ca si pana acum. Speram ca Gurita, Vatca si Bicfalvi nu se vor arata depasiti de situatie. Speram ca Neaga va reveni, desi - foarte important, si nimeni nu a remarcat - Neaga NU are loc in sistemul lui Olaroiu. (Exact ce trebuia sa faca pentru Elton va trebui sa faca pentru Neaga. Va face ? Tare ma indoiesc.) Daca aceste sperante se vor dovedi nefondate se va intampla ? Ca inlocuitor pentru Badoi nu-i decat Nicolita (Croitoru joaca altceva). Inlocuitor pe dreapta pentru Emeghara nici n-avem. Se accidenteaza Ghionea si Goian (bat in lemn !) ... am belit-o ! Se accidenteaza Dica ... stiti si voi. E groasa rau.

papillon11.06.2007 20:47
pe scurt si la obiect...nu ne trebuie decat un antrenor cu aura de invingator, un pedagog-psiholog, un om care poate schimba mentalitatea de rahat a jucatorului roman

100% de acord. Asta ar fi idealul pentru a avea o echipa asa cum ne dorim. Citeam ce a declarat Boloni prin presa, in legatura cu proiectele pe care le-ar fi pus in aplicare la Rapid - prea frumos sa fie adevarat. Si atunci m-am lamurit ca noi nu suntem inca pregatiti sa acceptam asa ceva. Copos este la fel de prost ca majoritatea conducatorilor de club de la noi, vrea totul repede, bine si, daca se poate, cu costuri cat mai mici. Ca neam, nu putem scapa de bisnitareala asta care se pare ca este marca inregistrata a poporului roman. Nu ne gandim decat cum sa dam tepe, cum sa mai pacalim vreun fraier, cum sa facem din rahat bici. In loc sa investim serios, sanatos, fiind convinsi ca succesele (inclusiv in plan material) nu se vor lasa asteptate.

Un antrenor cum vrem noi nu ar fi greu de gasit...exemplu Boloni. Numai ca sunt convins ca Gigi, ca si Copos dealtfel, nu ar fi dispus sa investeasca in planurile lui Boloni. Nu ar accepta sa-i dea putere deplina la echipa, transferuri, strategii de viitor. Si, mai devreme sau mai tarziu, s-ar intampla ce s-a intamplat cu Oleg, cu Zenga. Asta e...

Cu atat mai mult cu cat este un sistem romanesc, amenzile nu ar functiona. Gandeste-te ca noi am oferi un sistem de genul asta, iar Dinamo sau rapid ar folosi un sistem normal. Cu cine crezi ca ar prefera sa semneze un jucator nou ? Sau un jucator venit din afara, unde nu exista un astfel de sistem. Nu cred ca ar veni cineva pe un salariu extrem de mic, si pe prime de joc, tocmai pentru ca salariul e ceva sigur, pe cand primele nu depind numai de ei, ci de jocul echipei in general. Nu mai spunem (cred ca a mai mentionat cineva) de eventualele accidentari...

Sunt de acord ca ar fi necesara o diferentiere in ceea ce priveste amenzile. In cazul in care, de ex, echipa joaca bine si pierde (cum s-a intamplat in turul de la galati), amenzile nu si-ar avea rostul. Intr-adevar, poate ar fi mai nimerit un sistem de bonusuri si amenzi legat strict de individ. Joci bine, ai bani. Nu-ti dai interesul, esti penalizat. Treaba ca nu ar mai semna nimeni cu noi eu o vad ca pe o sita care ar cerne valorile. Sa se stie ca la Steaua se vine la munca si cine are valoare poate ajunge departe. Prin sistemul asta am alunga toti trepadusii care trag tare la echipe de duzina, ajung la Steaua pe salariu de 150.000 de euro si pe urma o lasa mai moale, nu se mai agita. Trebuie gasita o metoda de a fi tinuti permanent in priza - si aici ai dreptate, asta e rolul antrenorului. Dar, cum spuneam si mai sus, nu stiu cat de pregatit e Gigi sa lase echipa in mainile unui singur om, fara a interveni .

"Sa nu ne facem iluzii pentru a nu avea deziluzii", ce vorba inteleapta. O sa mai treaca timp pana sa avem o conducere asa cum ne dorim noi...

axl2311.06.2007 20:57

Nu, Papi, nu ne trebuie antrenorul descris de tine atat timp cat calitatile lui n-ar putea fi puse in valoare. Am avut asa antrenori, Zenga si Protasov. Si cineva a urinat pe ei.

Ma intreb oare cum ar arata Steaua acum daca l-am avea patron pe Iancu de Timisoara.

papillon11.06.2007 21:15
Ma intreb oare cum ar arata Steaua acum daca l-am avea patron pe Iancu de Timisoara.

Ar arata ca...Poli Timisoara :). Si sincer, nu mi-ar place. Iancu e din acelasi aluat ca si ceilalti conducatori de club, vrea rezultate rapide, chiar daca nu se uita la bani. Nu are o strategie de viitor iar cand rezultatele echipei nu sunt cele asteptate incepe si pune presiune pe banca tehnica.

Ce se intampla la Poli e caterinca pe fata - zeci de antrenori in cativa ani (exagerez, evident), cred ca echipa e ametita de atatea sisteme noi de joc...

Ma intreb daca exista vreun conducator de club capabil in tara...

rez12.06.2007 13:50

NICIODATA un jucator de fotbal nu va fi si suporter al echipei.pentru el echipa unde joaca este locul de munca.ofera-i tu lui Radoi 2 milioane de euro salar l;a rapid sa vezi cum pupa steagu lor si zice ca a fost rapidist de mic.si asa e cu toti care sunt azi la Steaua...asa ca nu va faceti probleme ca vatca vrea sa se retraga de la Steaua...daca a zis el asa ceva si daca a zis el ca e visul lui implinit pot sa fac pariu ca e suporter stelist si asta e cel mai important.daca am fi in teren 11 suporteri care si-ar da viata pentru Steaua am face multe....pentru ca Steaua e viata noastra...in schimb pentru ei...dupa cum ziceam...Steaua e locul de munca!!!

p.s. care din voi v-ati da viata pentru locul de munca????????

Danny13.06.2007 21:02
Limbaj neadecvat. Moderatorii
«12»