FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cronica aniversãrii

«12»
daniel_mititelu08.06.2007 14:01
Multumesc tuturor celor din AISS, PN si PS care s-au implicat ! Cel mai important e ca aceasta seara a aratat cat de multe se pot face cu putin efort colectiv si cu organizare. Speram ca numarul celor inscrisi in Asociatie sa creasca odata cu credibilitatea si fondurile acesteia, si pe viitor se vor face alte evenimente la fel de speciale ! De asemenea, sper sa se inscrie si stelistii din provincie si poate urmatoarea petrecere se va desfasura simultan in mai multe locatii din Romania (si, de ce nu Basarabia, avand in vedere fan-clubul existent la Chisinau) !

Citius - Altius - Fortius ! 60 de ani de glorie !

Basarabia pamant romanesc ! :)

O ideie foarte buna dar am citit ca doar cei din Romania pot fi membri AISS ar fi o ideie foarte buna sa aveti o filiala si la Chisinau.Noi sintem abia la inceput avem planuri mari si indraznete sa vedem ce o sa se primeasca!!!

bodanelu08.06.2007 14:13

din cate stiu eu, este un baiat membru, care sta in Portugalia...

AmuntBoy08.06.2007 15:36
O ideie foarte buna dar am citit ca doar cei din Romania pot fi membri AISS ar fi o ideie foarte buna sa aveti o filiala si la Chisinau.Noi sintem abia la inceput avem planuri mari si indraznete sa vedem ce o sa se primeasca!!!

Poti fi membru si daca esti din alta tara

si de alta nationalitatea , eu asa cred

valiblondu08.06.2007 16:43

auzi stie cineva de unde mai pot sa imi cumpar un tricou cu AISS?? steagcruce2

daniel_mititelu08.06.2007 18:12
Poti fi membru si daca esti din alta tara

si de alta nationalitatea , eu asa cred

poti fi membru dar trebuia sa am pe cineva in Romania sa-mi achite taxa sa primeasca prin posta ...etc hau ca unu poate mai merge dar noi sintem mai multi aici in Chisinau

FLORIN st3listul08.06.2007 18:32

fular-campionii LA MULTI ANI pentru ZIUA DE IERI . steagcruce2 fularsteaua2 .mandru ca sunt stelist

fularsteaua2

Gezets08.06.2007 18:48

foarte tare aseara....felicitari!

alex ripper08.06.2007 19:06

tricourile aniversare se vor pune in vanzare pe site.

AmuntBoy08.06.2007 20:10
poti fi membru dar trebuia sa am pe cineva in Romania sa-mi achite taxa sa primeasca prin posta ...etc hau ca unu poate mai merge dar noi sintem mai multi aici in Chisinau

vb cu GeorgeStan sau greco prin PM

ei va pot ajuta

Stiu ca este un membru din Chisinau (asa am inteles eu) care locuieste in Portugalia si a platit tot prin moneybookers

ariell08.06.2007 20:27

Acesta este doar inceputul, viitorul suna bine... ( asta ca sa parafrazez o reclama :) )

narcis_n09.06.2007 09:33

prea misto petrecere! a avut de toate! pacat ca nu a durat asa de mult( eu am plecat pe la 12 ca se cam "racise"). ma rog, am fost prost, trebuia sa mai stau, dah asta e. cand vedem si niste filme ca s-a cantat foarte frumos?

danielcristian09.06.2007 10:10
vb cu GeorgeStan sau greco prin PM

ei va pot ajuta

Stiu ca este un membru din Chisinau (asa am inteles eu) care locuieste in Portugalia si a platit tot prin moneybookers

Salutare.Cred ca e vorba de mine,eu stau in Portugalia,dar sunt din Romania,nu din Rep.Moldova.Oricum,cred ca oricine,indiferent de unde este poate deveni membru al AISS.

Felicitari pentru aceasta sarbatoare ,felicitari AISS-ului ,PS si PN! Sper ca aceste sarbatori sa ne uneasca mai mult,si sper ca AISS-ul sa inceapa sa aiba cat mai multi membrii. steagcruce2

bad_joke09.06.2007 11:05

Ole,Ole,Ole,....60 ani de GLORIE!!!!!!Foarte frumos,pacat ca nu au venit mai multi stelisti de renume,io as fi vrut in primu rand sa-l vad pe simbolul Stelei,Marius Lacatus,in rest o atmosrfera execelenta imi pare rau ca nu am fost si eu acolo,amvazut la TV,sa stiti ca daca nu era pauza competitionala ,nu venea nimeni de la vreo televiziune,dar asa nu aveau subiecte,au zis sa vian si distrusi astia de reporteri,decat sa scrie de vreun transfer bomba,a lui Beluschi sau Carizzo,mai bine prezinta 60 ani de stelsim,60 de ani de dominatie a unei singure echipe.Mi-a placut declaratia lui Balint(desi nu sunt un fan al acestuia) a spus:"Daca nu era Dinamo cu cine ne mai antrenam pentru cupe europene"

Intradevar mandru ca sunt stelist,io ca un afon ce sunt credeam ca Steaua e mult mai veche,mult mai batrna,dar e bine si asa,60 de ani plini de istorie glorioasa,nu e putin lucru,multumesc lui D-zeu ca exista aceasta echipa minunata,echipa campionilor...Steaua Bucuresti

SteFan09.06.2007 12:02
Ole,Ole,Ole,....60 ani de GLORIE!!!!!!Foarte frumos,pacat ca nu au venit mai multi stelisti de renume,io as fi vrut in primu rand sa-l vad pe simbolul Stelei,Marius Lacatus,in rest o atmosrfera execelenta imi pare rau ca nu am fost si eu acolo,amvazut la TV,sa stiti ca daca nu era pauza competitionala ,nu venea nimeni de la vreo televiziune,dar asa nu aveau subiecte,au zis sa vian si distrusi astia de reporteri,decat sa scrie de vreun transfer bomba,a lui Beluschi sau Carizzo,mai bine prezinta 60 ani de stelsim,60 de ani de dominatie a unei singure echipe.Mi-a placut declaratia lui Balint(desi nu sunt un fan al acestuia) a spus:"Daca nu era Dinamo cu cine ne mai antrenam pentru cupe europene"

Intradevar mandru ca sunt stelist,io ca un afon ce sunt credeam ca Steaua e mult mai veche,mult mai batrna,dar e bine si asa,60 de ani plini de istorie glorioasa,nu e putin lucru,multumesc lui D-zeu ca exista aceasta echipa minunata,echipa campionilor...Steaua Bucuresti

Chiar ca esti o gluma proasta . Mai bine te abtineai de la ultimul comentariu .

sinnerman09.06.2007 12:59

vorba aia... daca taceai..filozof ramaneai :twisted:

venin Iasi09.06.2007 14:27

am si eu o intrebare,sunt din Iasi si vreau sa dau comanda de articole Steaua,spre exemplu am vazut tricouri super faine cu antidinamo,sau libertate pentru ultrasi,etc etc ..are cineva idee de un site cu asa ceva? ms fular-campionii

pantece_razvan09.06.2007 19:14

****************** intrati voi e super misto!!!Forza Steaua steagcruce2 steagsimplu steagsimplu

Reclama se face doar in spatiile special amenajate.

Moderatorii

Encipi09.06.2007 19:50
am si eu o intrebare,sunt din Iasi si vreau sa dau comanda de articole Steaua,spre exemplu am vazut tricouri super faine cu antidinamo,sau libertate pentru ultrasi,etc etc ..are cineva idee de un site cu asa ceva? ms fular-campionii

Cele mai multe din ele sunt facute la comanda.Sunt centre in care mergi cu tricoul tau..si le zici ce sa iti lipeasca pe el..ce sa iti scrie.Cel putin...asa am facut eu..si asa cred ca au facut si altii.Nu cred ca le poti cumpara de undeva.

Encipi09.06.2007 19:59

Felicitari tuturor celor prezenti..dar mai ales celor care au facut posibila organizarea unui asemenea eveniment.Pacat ca au lipsit unele glorii ca Lacatus, iar din generatia 86 au fost asa putini prezenti.

Felicitari ca ati demonstrat cu adevarat cine e Steaua si ce inseamna.Ati demonstrat ca Steaua e unica!! Felicitari pentru ca ati invitat doar adevaratii stelisti.Nu stiu daca a depins de voi, dar felicitari in orice caz ca nu l-ati adus pe Oli. Cum a evitat fanii de multe ori..cum s-a injurat cu ei...cum evita conferintele de presa dupa meciurile slabe...asa a trebuit sa fie si el evitat de acest eveniment.Nu merita sa fie prezent

roby_spartacus09.06.2007 21:26

Suntem cei mai tari fular-campionii 60 de ani de bucurii , FARA NOI FOTBALUL NU AR EXIXTA fularsteaua2

«12»