FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cronica aniversãrii

«12»
fcsteaua.ro08.06.2007 00:32

Nopțile albe și efortul uriaș pentru organizarea petrecerii de aniversare a 60 de ani de Stelism au atins punctul culminant joi searã, când unele detalii nu erau încã puse la punct.

Dovadã a faptului cã cineva de acolo sus ne iubește, toate problemele tehnice au fost rezolvate pãnã la ora de începere a evenimentului, însã programul stabilit a fost dat peste cap de exuberanța celor prezenți la vederea invitaților care soseau în mijlocul acestora.

Lista marilor steliști care au confirmat prezența a suferit multe modificãri în ultimele zile. În cele din urmã, au luat parte Gheorghe Hagi, Gabi "Pele" Balint, Ilie Dumitrescu, judokana Alina Dumitru, președintele HC Steaua, Cristian Cârlan, Mirel Rãdoi și scriitorul-redactor la FCSTEAUA.RO, Constantin Ardeleanu.

Atmosfera din salã a fost incendiarã, iar scandarea preferatã "ole, ole, 60 de ani de glorie". Invitații au putut face fațã cu greu asaltului doritorilor de poze și autografe, și au rãsplãtit cãldura cu care au fost primiți prin mulțumirile adresate de pe scenã.

Spre miezul nopții, petrecerea s-a mutat în strada, pe Calea Plevnei. Torțele, fumigenele și cântecele au mobilizat dispozitive impresionante de Jandarmerie și Poliție, însã totul a decurs fãrã probleme majore. Întoarcerea în salã a fost însoțitã de artificii, scandãri și o nebunie generalã pe ritmuri de Prodigy, Metallica sau... Cãtãlin Crișan.

Una peste alta, o noapte de neuitat, o sãrbãtoare fãcutã posibilã de eforturile comune ale Asociației Independente a Suporterilor Steliști și ale celor douã peluze steliste.

La mulți ani, Steaua ! Suntem mereu cu voi !

127325881_fcs_tracker_logo.JPG

VIDEO - Montaj de la petrecerea organizata de AISS, PN si PS

Stanici08.06.2007 00:53

Tin sa reamintesc faptul ca acest succes a fost posibil datorita AISS. Nu fac publicitate acestei organizatii ca si membru. Spun doar ceea ce am vorbit cu oameni "vechi" si "grei" din ambele peluze. Oricum, eu, unul, m-a, simtit extraordinar de bine... adica intre oameni care au pus mai presus de orice, in aceste momente, iubirea fata de Clubul Sportiv al Armatei, Steaua. La mai multe evenimente de acest fel! La mai multe realizari din partea suporterilor... fie ei membri AISS sau nu.. inca! Impreuna, putem cladi un viitor stralucitor pentru toti stelistii! Am demonstrat-o in seara aceasta!

steven_gerrard08.06.2007 03:20

SOOOOOOOOOOOOOOOPER fayn FORZA fularsteaua2fular-campionii

ss lucki08.06.2007 03:36

In sfarsit o sarbatoare organizata de suporteri... Sper ca de acum s-a spart gheata. Filmulete, ceva?

vlad_cj08.06.2007 05:18

Felicitari tuturor implicati in organizarea acestei sarbatori! Nu ma asteptam sa iasa asa bine...Si uite ca se poate si fara sprijinul clubului...Respect gloriilor ce au fost prezente...La Multi Ani Steaua!

MR.KILLER.ULTRAS08.06.2007 05:37
SOOOOOOOOOOOOOOOPER fayn FORZA fularsteaua2fular-campionii

Sincer,cu mana pe inima,trezit dintr-o matoleala crunta...VA ASIGUR CA A FOST CEA MAI TARE PETRECERE CARE S-AR FI PUTUT FACE!Organizatorii...JOS PALARIA!Invitatii...EXTRAORDINARI!Suporterii...ca de obicei,SUPERIORI,MAGNIFICI!Gaborii...suspect,FOARTE LINISTITI!

Bodanel08.06.2007 06:07

Cu toate ca am venit singur si nu cunosteam pe nimeni nu pot sa zic ca m-am simtit exclus. Dimpotriva, m-am simtit bine si sper sa mai fie astfel de aniversari. A fost SUPER. Intr-adevar aceasta aniversare a fost posibila doar datorita AISS (din care nu fac parte, inca) deoarece o astfel de initiativa nu a mai avut nimeni pana acum + eforturile uriase de organizare (la care nu am luat parte ca sa spuneti ca ma laud). Una peste alta la cat mai multe aniversari de genul asta

Forza Steaua.

ariell08.06.2007 06:19

Extraordinar !

Toata lumea prezenta merita felicitari pentru ceea ce s-a intamplat aseara, dar principalul merit ii revine AISS care in timp relativ scurt de la infiintare a reusit sa coalizeze in sens pozitiv atata energie care se risipea aiurea in conflicte lipsite de fond, nu trebuie neglijata nici sustinerea celor delor doua peluze lucru care merita apreciat la justa valoare.

Depinde numai de noi daca vrem ca lucrurile sa evolueze in aceasta directie, este doar inceputul si daca vrem asta singura solutie este AISS, fiecare separat suntem usor de invins, uniti nu ne poate dobori nimeni.

Inchei parafrazandu-l pe JFK, inainte de a te intreba ce poate face AISS pentru tine, intreaba-te ce poti face tu pentru AISS si implicit pentru Steaua !

Inca o data felicitari....

Mafia08.06.2007 06:38

FELICITARI pentru petrecere. Cu Steaua PANA LA MOARTE!!!!!!!!!!

AmuntBoy08.06.2007 06:59

Felicitari AISS !!!

daniel_mititelu08.06.2007 08:05

Felicitari pentru organizarea de ieri!!!

Si noi aici in Chisinau ne-am distrat frumos am revazut impreuna finala din 86 dupa care am petrecut in club unde au curs dedicatiile pentru cea mai iubita echipa din Basarabia.

carminastan08.06.2007 08:19

Absolut fantastic!!!!

FELICITARI organizatorilor!!!

Si asteptam si urmatoarele sarbatori steliste.

FORZA Steaua!!!!! fularsteaua2

Astristul08.06.2007 08:19
Felicitari pentru organizarea de ieri!!!

Si noi aici in Chisinau ne-am distrat frumos am revazut impreuna finala din 86 dupa care am petrecut in club unde au curs dedicatiile pentru cea mai iubita echipa din Basarabia.

Si nu numai in Basarabia, ci si in Romania! steagro

Felicitari AISS! La Multi Ani Steaua !!!

steauafaf08.06.2007 08:20
LA MULTI ANI TUTOR STELISTILOR.PE CAND IMAGINII DE LA PETRECERE?CAUT PE TOATE SITE-URILE SI NU GASESC NICAIERI. steagcruce2
Mihai Gruia08.06.2007 08:56

Nu am fost la petrecere insa din ce vad aici pe site a iesit frumos. Felicitari AISS - se pare ca asociatia incepe sa conteze si asta intr-un timp foarte scurt.

Sunt pe punctul de a deveni membru.

Felicitari inca odata !!!!

Bodanel08.06.2007 09:21

Pentru cei care doresc diseara dupa ce ajung acasa o sa postez eu pe site cateva filmulete si poze facute aseara.

sile2208.06.2007 09:35

Felicitari pentru. organizatori ! si pentru toti STELISTI prezenti . Suntem NOI / Steaua suntem NOI !

sile2208.06.2007 09:39

Felicitari AISS si tuturor grupurilor din PN si PS .

Matteo08.06.2007 09:47

MULTUMIM CA NE-ATI FACUT SA NE SIMTIM DIN NOU MANDRII CA SUNTEM STELISTI PRIN REATRAGEREA MARIILOR GLORII STELISTE ALATURI DE ACTUALA ECHIPA !

alexandru_mare08.06.2007 10:20

MULTUMIM AISS PENTRU TOT

2007justme198608.06.2007 10:58

felicitari AISS

steagcruce2 forzateaua

cariocas08.06.2007 11:30

LA MULTI ANI Steaua

potra08.06.2007 12:01

FELICITARI!! o idee geniala pe care sper sa puneti in practica si la anul, chiar daca nu e o varsta rotunda...ca sa pot ajunge si eu...aseara mi-a fost imposibil din cauza examenelor...si nu numai la anul...in fiecare an!!!

LA MULTI ANI Steaua NOASTRA DRAGA!!!

iov08.06.2007 12:31

Respect AISS si tuturor participantilor. Nu stiu altii cum sunt dar eu cand ma uit la Hagi, Balint, Dumitrescu...

greco08.06.2007 12:43

Multumesc tuturor celor din AISS, PN si PS care s-au implicat ! Cel mai important e ca aceasta seara a aratat cat de multe se pot face cu putin efort colectiv si cu organizare. Speram ca numarul celor inscrisi in Asociatie sa creasca odata cu credibilitatea si fondurile acesteia, si pe viitor se vor face alte evenimente la fel de speciale ! De asemenea, sper sa se inscrie si stelistii din provincie si poate urmatoarea petrecere se va desfasura simultan in mai multe locatii din Romania (si, de ce nu Basarabia, avand in vedere fan-clubul existent la Chisinau) !

Citius - Altius - Fortius ! 60 de ani de glorie !

Basarabia pamant romanesc ! :)

«12»