FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania castiga si se mentine pe primul loc in grupa

«12»
costy_k1_G.08.06.2007 12:02
esti praf.

DC. sunt praf bai jeg ca spun ce gandesc? bine atunci hai sa va mint si sa fie bine. Daca tu stii despre mine ca sunt praf si io stiu despre tine ca esti o cu*va.

mdionis08.06.2007 13:15
io sunt fanatik de Steaua si cand vad si pe strada un dinamovist sau rapidist sau alt club incep sa-l injur

Conditia necesara si suficienta pentru a fi suporter al echipei Steaua este sustinerea propriului club, nu insultarea altor cluburi (fie ele si rivale -- Barcelona nu este nici macar un club rival) si, cu atat mai putin, injurarea suporterilor altor cluburi. Insultarea apriorica a cuiva care are alta optiune pentru echipa favorita nu este dovada de stelism ci de proasta crestere.

am vazut ca si-a pus stema barcelonei in loc de stema Stelei si asta m-a enervat pentru. ca e forumul Steaua nu al catalanilor.

Poate ca ii plac culorile respective (albastru/rosu, precum ale Stelei). Poate ca omul tine cu Steaua in Romania si cu Barcelona in Spania. Treaba lui, pe chestie de optiune individuala.

si faza cu real de unde ti-a venit ? ce legatura am, io cu ei?

Era unica explicatie normala pentru reactia violenta la emblema Barcelonei: doar un madridist ultra-fanatic ar fi putut transpira atata venin impotriva rivalei traditionale. Steaua nu este rivala Barcelonei, nu joaca in acelasi campionat; Steaua ar putea fi cel mult adversara Barcelonei in caz ca se intalnesc in Liga Campionilor.

si.n al doilea rand nu tiam atras atentia ta ci a lui.... nui mai stiu numele.

Atrasul atentiei este problema voastra privata, insa tipul de atitudine demonstrat de atrasul atentiei este problema noastra, a tuturor. Suporterii stelisti au deviza "intotdeauna superiori", or modul intolerant si agresiv de a duce discutiile face parte din manifestarile de nivel suburban, inferior. Daca intelegeti ceva din ceea ce am scris si decideti sa va revizuiti modul de schimbat parerile si sugestiile, va fi un pas inainte in spiritul devizei steliste.

nicu8808.06.2007 13:24

ziceti si mie careva cum poti intra in posesia unui tricou ros-albastru.multumesc.sunt din R.Moldova.

costy_k1_G.08.06.2007 14:54

OK mdionis, am inteles mesajul tau, ai vrut sa inteleg ca am gresit ca. Forza Steaua. si respect pentru. Steaua.

mdionis08.06.2007 15:37
OK mdionis, am inteles mesajul tau, ai vrut sa inteleg ca am gresit ca. Forza Steaua. si respect pentru. Steaua.

Iata un raspuns cu cap, chapeau!

Forza Steaua!

«12»