FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania castiga si se mentine pe primul loc in grupa

«12»
fcsteaua.ro06.06.2007 20:24

Romania a inceput tare meciul, reusind sa isi creeze ocazii inca din minutul 1. Mutu a scapat singur la poarta slovena, a incercat sutul, dar Handanovic a fost pe minge si a respins frumos in lateral.

Acelasi Mutu a ratat inca o ocazie mare un minut mai tarziu, luftand din 6 m centrarea buna a ex-dinamovistului Florentin Petre. Romania putea conduce cu 2-0 din primele secunde ale partidei...

Dupa acest inceput furibund, partida a mai scazut ca ritm, slovenii reusind sa tempereze, ba chiar sa ameninte in minutul 16 la prima faza fixa, anulata cu usurinta de Mutu, repliat bine in defensiva.

Minutul 29 aduce cea mai mare ratare a primei reprize in urma unui corner, Goian tintind transversala portii slovene.

Arbitrii nu ne-au ramas datori nici de aceasta data, privandu-ne de un om in plus in minutul 37, la faultul evident al lui Jokic la Zicu. Jokic avea deja un cartonas galben.

Cu cinci minute inainte de finalul primei reprize am reusit deschiderea scorului prin lovitura lui Adrian Mutu, venita dintr-o centrare de pe partea dreapta. Ne puteam distanta la doua goluri diferenta, insa impreciziile lui Marica la finalizare au facut ca tabela sa indice la pauza Romania 1 Slovenia 0.

Tricolorii au inceput la fel de bine si partea secunda, dorind sa se distanteze decisiv, precum in meciul tur. Marica a fost autorul primei ratari in minutul 51, dupa ce Komac a amenintat cu adevarat pentru prima data poarta aparata de Lobont.

In minutul 62, Marica a cazut intr-un duel in careu cu Morec, centralul a judecat bine lasand jocul sa continue.

In minutul 70, Mutu a creat o faza superba in marginea careului, reusind sa dribleze doi adversari, dupa care a finalizat printr-un sut bun, dar Handanovic s-a intins si a respins in corner. Jucatorul Fiorentinei a executat inteligent in marginea careului, acolo de unde Contra a marcat un gol superb, ridicand 2-0.

Finalul partidei a adus inca doua mari ratari ale varfului lui Sahtior, Ciprian Marica. Cu cinci minute inainte de fluierul final, Rat a pasat perfect in fata portii pentru Marica, dar acesta a sutat in transversala, demarcat in careul mic.

In al treilea minut de prelungire, puteam face scor de forfait, insa am ratat din nou in urma unei incercari de trimitere a mingii printre picioarele lui Handanovic.

Sursa: Onlinesport

stelistu din sm06.06.2007 20:48

omul meciului:

Goian

grizzly06.06.2007 20:55

inca nu avem solutii pe partea dreapta, iar zicu pare sa fie motivat doar cand intra pe parcurs. una peste alta, meci fara emotii, scor corect.

daniel_mititelu06.06.2007 20:55

Joc bun cu o ehipa slaba.De remarcat joc bun a lui Banel si joc slab alui Petre.Oricum pe mine nu ma intereseaza meciul nationalei voastre.In locul lui Contra putea sa joace Ogararu si sunt convins ca o facea mult mai bine in locul lui Petre mai bine juca Nicolita si iar sunt convins ca o facea mult mai bine.Cind il aud pe ala la tvr1 ca vezi Doamne joaca Marica cu febra e un adevarat barbat ce sa zic va las pe voi sa comentati.........

Si ai mei sa ai egal si sa pierzi in minutul 90 ehhhh :P daca meciul de fotbal dura 80 min scoteam si noi un egal in Grecia :)).

Bravo Goian bravo Banel au jucat f bine sper sa fie mai multi Stelisti la nationala poate oi tine si eu cu atunci cu nationala.Pina atunci tin sa sa felicit toti Stelistii cu 60 de ani de existenta ROS ALBASTRA sa va doresc tuturor multa sanatate si fericire!!!!!!

Ce drog ciudat!esti ros-albastru fermecat//ma duci la cer si inebunesc//doar cand te iau simt ca traiesc//doua culori ce le ador//ca heroina sunt cu mine pana mor//gandul imi sta doar la Steaua//cel mai puternic drog din toata viata mea.

RaDoooI06.06.2007 20:59

Un meci frumos :) . In sfarsit dupa mult timp , vad cu adevarat o echipa nationala . O echipa care poate sa obtina rezultate importante , desi ar fi mult mai frumoasa echipa cu Ogararu macar in lot...

predatorpulse706.06.2007 21:10

Meci bun al nationalei,joc economicos insa un rezultat f bun. Mai trebuie sa batem la minsk,olandezii sa bata pe bulgari si 80% suntem calificati. Dar sa vedem ce au facut jucatorii:

-Lobont-nu a avut ce apara

-tamas-exact,ca de obicei,joc f bun

-Goian-joc f bun al stelistului,a avut o singura ezitare tot meciul si a avut si o bara la 0-0

-Chivu-intr-o pozitie noua s-a descurcat f bine,a jucat bine capitanul

-contra-un joc f bun pentru el si un gol superb

-codrea-joc pragmatic si exact,a dat centrarea de la golul lui Mutu

-zicu-definitia perfecta a "farmecului vietii". Multe driblinguri,realizari 0.

-fl Petre(Nicolita)-a dat o centrare buna pentru Mutu,dar raman la parerea ca a facut un meci slab. S-a vazut ca odata cu intrarea lui Banel s-a mai animat jocul

-rosu-joc mediocru al lui rosu,nu a iesit in evidenta cu nimic.

-marica- s-a zbatut f mult,desi a jucat racit,a avut 2 ocazii mari,a fost cel mai faultat jucator de pe teren. Un jucator de perspectiva.

-Mutu-a fost motorul echipei si a dat gol din nou. Eu am o problema cu Mutu: e clar cel mai valoros jucator al nostru,insa este si cel mai egoist. Am vazut doar in acest meci vreo 5-6 faze cand erau alti jucatori liberi in alte zone si Mutu nu a pasat a preferat numere personale. Sau mai grav,sunt situatii cand Mutu e tinut si altii sunt liberi si i se paseaza tot acestuia. Asta e diferenta intre Mutu si Hagi,amandoi f talentati,doar ca Hagi,desi are cele mai multe goluri la nationala,a dat nenumarate pase de gol pe cand Mutu nu prea exceleaza la acest capitol.

Nationala e in revenire si asta cred ca ne bucura pe toti. Se prefigureaza o nationala puternica:

APARARE:- sunt aici vreo 2-3 cupluri: tamas-Chivu,Goian-Ghionea,Goian-tamas sau chiar si cu radu Stefan. De asemenea in dreapta ar fi Ogararu,contra sau badoi. Flancul stang mi se pare descoperit,poate doar Petre Marin sa joace in locul lui rat.

MIJLOC: Si aici sunt destui jucatori buni. Doar de la Steaua se pot lua Radoi,Ov Petre,Banel si Paraschiv. Altii ar putea fi rosu,lazar,zicu,Cristea,codrea etc. Cred ca s-ar putea forma o linie de mijloc puternica la nationala cu acesti jucatori,indiferent de cine ar juca.

ATACUL: Eh,aici e buba la nationala.In afara de Mutu si marica nu prea avem jucatori de valoare care sa fie integrati in circuitul nationalei. Aici l-as vedea pe dicanio al nostru care ar putea sa-i ajute pe marica si pe Mutu. Daniel niculae si Niculescu sunt jucatori buni,insa cred ca piti motive sa nu-i foloseasca acum. Nu inteleg de ce nu este adus Vali Badea,macar ca sa se integreze in lot.

Cel mai amuzant moment al serii a fost dupa meci,cand il vedeam pe piti cum se bucura la vestiar,cand zicea "bravo,haiducii mei",muream de ras pentru ca piti e un tip foarte serios de obicei si acum l-am vazut in alta lumina,ma gandeam "uite ma piti este si el om". E bine ca exista atmosfera de unitate la nationala,sper sa revad acelasi spirit si la Steaua. Dupa cum se spunea pe acest site,a fost nunta lui Para si n-a venit nici un coechipier la nunta,ok inteleg ca multi or fi in vacante,dar macar unul nene,unul,chiar ciobanul de ar fi venit. Nu prea cred ca mai exista unitate la Steaua,cred ca doar banii ii unesc pe multi din jucatorii care sunt acum la Steaua. Ma intreb cati dintre ei sunt prieteni sau cati vor mai fi peste ani.

Oricum,bravo nationalei si bravo stelistilor convocati,au jucat f bine in cele 2 meciuri.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Heart_For_Steaua06.06.2007 21:10

Vedeti ca Marica nu a sutat in transversala la ultima faza , a tras in piciorul portarului , dorind sa ii treaca mingea printre picioare... In rest un meci bun al Romaniei , sa vazut ca suntem cu 10 clase peste Slovenia , pacat doar de faptul ca s-a ratat mult ...

Quetzalcoatl06.06.2007 21:31

Mi s-a parut mie sau suporterii au fost cam apatici? Urata atmosfera..

DONNATELO06.06.2007 21:46

acu nu ca sunt stelist dar Goian a fost la inaltime dupa mine omu meciului chiar daca vad la TV ca tot il ridica in slavi pe Mutu pentru 2 driblinguri sa fim seriosi iam auzit numele lu Goian azi mai mult decat toti ceilalti jucatori la un loc Goian the best !!!!!! fularsteaua2 se vede ca joaca la Steaua !!!!! steagcruce2

martanu06.06.2007 22:16

Nu am facut un meci grozav. S-a ratat exasperant de mult. Intr-un meci cu Olanda sau chiar cu Bulgaria o muscam daca facem prostii deastea.

Dubla cu Slovenia a scos la iveala ceva ingrijorator. Golurile marcate au fost date cam asa

Atac:1

Mijloc:1

Aparare:2!!!!!!!

Criza din atac este datorata si selectiei lui Piti. D Nicolae este destul de slab(se vede cata treaba face la Auxere, care nici macar nu este cine stie ce) si mai are si apucaturi de golan. Niculescu este cam batran(nu degeaba se accidenteaza la antrenamente) si la fel, s-a remarcat doar in Divizia Blat. Asa ca mi se pare ca Vali Badea ar trebui convocat de URGENTA, doar un cretin poate ignora un jucator care a marcat goluri in poarta unor echipe tari si in CL. Insa tare mi-e teama ca "fratii impresari" au alte interese.

Goian a facut si o boacana astazi "barberind" mingea aia la 1-0. Daca se facea 1-1, altfel se juca. Sa punem insa asta pe seama lipsei de concentrare datorate adversarului foarte slab.

audiopixel06.06.2007 22:35

Meci de iunie si inca trei puncte.Nu ma arunc la analize ca le fac atlii mult mai bine.O singura chestiune nu pot intelege:"procentul de calificare",in speta 80 la suta daca batem la Minsk.De ce nu 83.21 la suta sau 76.46 la suta?Parca echipa asta candideaza la un loc pentru Campionatul European,nu la locuri in parlament.Ce vrea sa insemne de fapt "procentul" asta de calificare?Va rog lamuriti-ma si pe mine pentru ca sincer nu inteleg cea mai recenta expresie inventata de presa.

jcd06.06.2007 23:08
Mi s-a parut mie sau suporterii au fost cam apatici? Urata atmosfera..

Habar nu ai ce vorbesti. Problema a fost cele 3 sectoare aproape goale de la tribunele 1 si 2 (la 1 mil biletu inteleg si eu). Peluzele au fost arhipline. Atmosfera superba. Pacat de acustica slaba a stadionului. Poate nu ai observat valurile care au facut inconjurul stadionului sau faptul ca la cornere vibra peluza. Sau faptul ca la fiecare corner jucatorul care executa se vedea nevoit sa salute galeria din cauza scandarilor de incurajare... Asa ca, da ti s-a parut. Atmosfera nu a fost apatica. Te inteleg ca ai ciuda pe Timisoara, am si eu, dar de data aceasta sunt putine de reprosat.

oop06.06.2007 23:16
Habar nu ai ce vorbesti. Problema a fost cele 3 sectoare aproape goale de la tribunele 1 si 2 (la 1 mil biletu inteleg si eu). Peluzele au fost arhipline. Atmosfera superba. Pacat de acustica slaba a stadionului. Poate nu ai observat valurile care au facut inconjurul stadionului sau faptul ca la cornere vibra peluza. Sau faptul ca la fiecare corner jucatorul care executa se vedea nevoit sa salute galeria din cauza scandarilor de incurajare... Asa ca, da ti s-a parut. Atmosfera nu a fost apatica. Te inteleg ca ai ciuda pe Timisoara, am si eu, dar de data aceasta sunt putine de reprosat.

Te inseli...chiar a fost o atmosfera dezolanta...in afara de o sirena stupida,nu s-a auzit nimic la TV...in fine,bine ca am batut!

ariell07.06.2007 07:38

Meci bunicel facut de ai nostri cu o echipa care a jucat cam pe masura pozitiei ocupate in clasament, astept sa vad cum vom juca cu Olanda abia atunci vom putea sa ne edificam in privinta jocului nostru.

Cand adversarii nu se vor mai numi Lavric si Vrsic ci Van Persie si Van Nistelroy vom arata cam care e valoarea noastra, pana atunci importante sunt cele 3 puncte obtinute.

P.S. Nu ma pot abtine sa nu remarc ca Goe din nou face un joc peste media celor care le face la Steaua, de ce oare ?

Sa fie dorinta de a pleca in afara, sau antrenorul ? :mrgreen:

Za Best07.06.2007 09:07

N-a fost un meci extraordinar,dar am obtinut victoria,ceea ce-i mai important!Odata cu revenirile lui Radoi,Dica si Cocis,echipa va fi mai puternica!Chiar daca nu e un mare jucator,Nicolita ar trebui sa fie titular pe dreapta,fiindca pe Petre il sufla vantul(no offence,a fost bun la viata lui,acum e varza)!Si desigur,Ogararu ar trebui convocat,care e pste Contra in acest moment,in ciuda golului frmos pe care l-a marcat!Si,desi poate am sa fiu dezaprobat,Badea nu e o solutie pentru Nationala!In acest moment!E cam la acelasi nivel cu Niculae,dar e mult su Mutu,este sub Marica si este,dupa parerea mea,mai slab chiar decat Niculescu!

cristi_mold07.06.2007 11:05

Cred ca ieri Piturca a aliniat o formatie a doua a Romaniei. Au lipsit Radoi, Ov. Petre, Cocis. In plus nu au fost convocati jucatori ca Ogararu, Vlad Munteanu, Sergiu Radu, Vali Badea.

Cum ar arata o nationala astfel:

Lobont\Coman

Ogararu\Contra ---- Tamas ---- Radoi ------ Chivu

Codrea\Ov.Petre ----- Cocis

Vl. Munteanu ----- Dica ------ Mutu

Marica\Sergiu Radu\Vali Badea

Am si variante multe de reerva si echipa ar arata mult mai bine. Cel putin asa spun eu.

In plus am putea folosi si alt sistem cu Chivu in centrul apararii, Rat pe stanga si Radoi la mijloc!

BlaUGranA07.06.2007 12:46

Trebuie sa mai batem in Belarus si sa mai facem un egal cu Olanda si suntem calificati.

JDERUL07.06.2007 13:02

Cred ca ar trebui sa facem totusi o poza cu clasamentul ! La cat de fitzosi sunt ,,seniorii''natzionalei eu nu am incredere pana la ultimul fluier.

costy_k1_G.07.06.2007 13:30

Pentru ce sa dea de la 250 de mii in sus pe bilet? ca sa dai atatia bani trebuie sa vezi spectacol nu vrajeala de aseara.

costy_k1_G.07.06.2007 13:34
Trebuie sa mai batem in Belarus si sa mai facem un egal cu Olanda si suntem calificati.

Auzi pentru ce pui stema Barcelonei? daca esti fan Barcelona nai ce cauta la Steaua. faza cu poza nu se face...sory dar ma oftica stema aia.

Nu mai posta mesaje consecutive in acelasi thread! Moderatorii

jcd07.06.2007 17:39
Te inseli...chiar a fost o atmosfera dezolanta...in afara de o sirena stupida,nu s-a auzit nimic la TV...in fine,bine ca am batut!

Tu ai vazut la TV. Eu am fost in peluza. Oare cine stie mai bine ?

daniel.steaua07.06.2007 17:42
Auzi pentru ce pui stema Barcelonei? daca esti fan Barcelona nai ce cauta la Steaua. faza cu poza nu se face...sory dar ma oftica stema aia.

da' de ce te oftica stema aia?....esti fan al "cacalacticilor" de la real spurcati madrid?

apparte07.06.2007 20:19

Inainte de a acuza publicul prezent aseara la Timisoara(multi veniti si din alte orase) va intreb daca pe stadionul Steaua ar fi fost aseara 20000 de spectatori la preturile fixate de cei din conducerea federatiei...eu cred ca nu! Nu am fost la meci(n-am putut sa scap de la munca),dar prieteni stelisti din Oradea au fost.Cineva remarca sectoarele goale de pe marginile celor 2 tribune...daca-si aduce aminte,pe Lia Manoliu ce conditii de vizibilitate erau din marginea tribunelor fata de peluza de pe Steaua?Ii spun ca sunt mai proaste!

Atmosfera?Are rost sa ne aducem aminte ce s-a intamplat la ultimul meci al nationalei?

costy_k1_G.08.06.2007 06:22
da' de ce te oftica stema aia?....esti fan al "cacalacticilor" de la real spurcati madrid?

io sunt fanatik de Steaua si cand vad si pe strada un dinamovist sau rapidist sau alt club incep sa-l injur, am vazut ca si-a pus stema barcelonei in loc de stema Stelei si asta m-a enervat pentru. ca e forumul Steaua nu al catalanilor.si faza cu real de unde ti-a venit ? ce legatura am, io cu ei? si.n al doilea rand nu tiam atras atentia ta ci a lui.... nui mai stiu numele.

jcd08.06.2007 10:32
io sunt fanatik de Steaua si cand vad si pe strada un dinamovist sau rapidist sau alt club incep sa-l injur, am vazut ca si-a pus stema barcelonei in loc de stema Stelei si asta m-a enervat pentru. ca e forumul Steaua nu al catalanilor.si faza cu real de unde ti-a venit ? ce legatura am, io cu ei? si.n al doilea rand nu tiam atras atentia ta ci a lui.... nui mai stiu numele.

esti praf.

«12»