FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CICA pleaca Radoi shi vine Goian ... oare !?

«12»
Neaga8803.03.2005 08:36

Pleacã Rãdoi, vine Goian

Ciobanul a afirmat cã a mai transferat un jucãtor pe care îl va anunța azi. ProSport a aflat cã este vorba despre bãcãuanul Dorin Goian. Cãpitanul Stelei este pe punctul de a pleca din Ghencea, pentru cã atît conducerea, cît și fotbalistul au ajuns la concluzia cã e timpul sã facã pasul cãtre fotbalul mare. În plus, Rãdoi are o cotã foarte bunã dupã dubla cu Valencia. Ciobanul spunea în urmã cu mai bine de o sãptãmînã cã nu-l mai poate ține pe Rãdoi la Steaua pe 100.000 de dolari. "Trebuie sã-i dau 400.000 de dolari pe an ca sã-l țin, pentru cã este un jucãtor prea valoros", a declarat atunci patronul. Surse de încredere au dezvãluit ieri cã Becali și-a schimbat planurile dupã discuțiile pe care le-a avut cu Mihai Stoica și Walter Zenga.

Ofertã de 7 milioane de euro

Ultimii doi l-au convins cã Rãdoi a ajuns la un punct în care nu mai poate progresa în campionatul României și trebuie sã aibã o altã motivație pentru a nu se plafona. Meme și Walter i-au demontat ideea lui Gigi, care spunea cã Mirel valoreazã minimum 10 milioane de dolari, explicîndu-i cã nimeni nu plãtește o sumã atît de mare pentru un fotbalist care vine din Divizia A, fie el și cel mai bun. Mai mult, Steaua are cîteva oferte clare pentru cãpitan, una dintre el cifrîndu-se la 7.000.000 de dolari, sumã în fața cãreia Becali nu a mai avut argumente pentru a o refuza. Ca sã nu rãmînã descoperit, Ciobanul a negociat cu Dumitru Sechelariu transferul lui Dorin Goian în Ghencea. "Sînt discuții, mîine (n.r - azi) vã pot spune mai multe", a spus Seche, a cãrui declarație semãna cu cea latifundiarului din Pipera: "Am luat un jucãtor, mîine (n.r - azi) îl vom prezenta". Prețul bãcãuanului: 500.000 de dolari.

(www.prosport.ro)

Asta scrie in ProSport, iar in Gazeta zice ca Goian va juca stoper iar Radoi ii va lua locul lui Dorinel ?! Deci noi pe cine sa credem ... sau ce sa credem ...

dbd03.03.2005 09:02

atat ne-ar mai trebui sa plece Radoi...

Dansan03.03.2005 10:38

Normal ca Mirel va sfarsi prin a se plafona in campionatul asta al nostru...Pai ce, Dinamo,Rapid etc. sunt provocari pentru un fotbalist de talia lui?!?!

Sunt de acord cu plecarea lui Mirel , dar cu mentiunea ca aceasta plecare sa se faca abia din vara ( dupa ce vom fi sarbatorit 22-ul) si pe un pret mai mare de 4 mil EUR....

FORZA Steaua !!!

dbd03.03.2005 10:42

dar eu nu-s de acord sa plece de la noi...niciodata...

horse3703.03.2005 11:08

nu putem noi sa-i impunem lui Radoi sa ramana la Steaua for ever. banutu e ochiu lu' scaraotschi in ventat de fenicieni si de mii de ani vrem cu totii cat mai multi.

nici gg nu-si va putea permite sa-i ofere un contract de minimum 400.000 de euro caci asta ar duce, vrei nu vrei, la saltarea plafonului salariilor la Steaua si cu toti banii lui nu are sa faca fata intr-un final.

altfel ar fi si pt el o noua provocare pe care fiti siguri ca si-o doreste. eu zic ca "maurul" si-a facut pe deplin datoria si ca din vara poate lua calea strainatatii.

nu-s un fan inrait al lui Radoi caci este un tip foarte infatuat dar jos palaria la meseria lui de pe teren. in definitiv asta si conteaza.

sa plece dar sa fie din vara! valoarea trebuie platita atat cat face iar el merita mai mult.

dbd03.03.2005 11:10

noi intradevar nu putem sa-l oprim sa plece...dar nici macar nu-i sigur daca va pleca sau nu...nu ? Iar daca e sa plece sa plece si el dupa ce luam Cupa UEFA ...

anamaria*03.03.2005 12:03

Nu pleaca Radoi nicaieri. Nu acum. Ii va lua locul lui Dorinel, care - se pare - va pleca de la Steaua in vara.

Da_rude03.03.2005 12:29

am citit in gazeta..ca si anamaria ca ii fa lua locul lui Dorinel la inchidere si Goian va face pereche cu Ghionea in centru..eu sunt de acord sa plece dar numa dupa terminarea acestui sezon!esti un jucator care merita mult mai mult decat campionatul romanesc...dar sincer nu vreau sa ajunga ca Zicu sa plece la o echipa de mana 2`a in rodaj si dupa sa ajunga la o echipa mare...pt ca si asa ar avea ocazia sa nu mai progreseze...eu insa sper sa mai ramana Radoi.....dak ne vom califica in grupele CL la anul cu sigurantza va ramane dar asta este un vis(deocamdata)....

dbd03.03.2005 15:18

atunci daca nu pleaca este bine... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Adi03.03.2005 21:09

Sunt sigur ca Radoi va pleca la vara, de fapt asta este si motivu pentru care a fost adus Goian. Pina la vara se mai adapteaza bacaoanul la Steaua si va face pereche cu Ghionea in aparare.

Este normal sa plece Radoi pentru ca si asa a stat la noi mai mult decit ar fi facuto majoritatea fotbalistilor din Divizia A, a facut mai mult decit am cerut si chiar nu cred ca avem dreptul sa cerem ca Radoi sa ramina, totusi sper ca Becali sal tina pentru Champions League si sal dea la iarna viitoare. Asta este tot la ce mai putem spera si tot ce mai putem cere!

Xander03.03.2005 22:01

Sunt de acord ca il lasam pe Radoi sa plece. Totusi ar fi cateva conditii:

1. sa plece la inter :D

2. sa plece pt cel putin 5mil euro

3. sa plece din vara

dbd04.03.2005 06:26

n-ati auzit ca a anuntat aseara Jiji la stiri ca nu va pleca Radoi nicaieri./. :lol:

Xander04.03.2005 08:12

asa vrea el sa ne faca sa credem... Dar eu nu mai dau nici 2bani pe ceea ce zice el :!: :!:

dbd04.03.2005 08:14

eu dau totusi un leu nou ! :lol:

sorin_77704.03.2005 09:56

A aparut acum o speculatie ca va pleca Radoi la ARSENAL... Dar sunt pure speculatii... Radoi oricum daca va pleca o va face pe cel putin 5 milioane de euro... Cat toti cainii la un loc :))))))

dbd04.03.2005 10:40

mai bine spus de trei ori mai mult decat toti cainii=ciorile la unloc :wink: :lol: .

reddog04.03.2005 13:51
A aparut acum o speculatie ca va pleca Radoi la ARSENAL... Dar sunt pure speculatii... Radoi oricum daca va pleca o va face pe cel putin 5 milioane de euro... Cat toti cainii la un loc :))))))

Viseaza in continuare. E un pret cam prea pare pentru Radoi, nu crezi?

reddog04.03.2005 13:53
mai bine spus de trei ori mai mult decat toti cainii=ciorile la unloc  :wink:  :lol: .

Vezi ca ma cam enervezi ca ma pui la un loc cu Rapidul. Nu crezi ca exagerezi aici? Dinamo e Dinamo, iar Rapid e Rapid, bine? Mai domol cu egalitatile. :evil:

dbd04.03.2005 15:36

am vrut sa pun + nu = ... :lol:

reddog04.03.2005 15:39

Pai atunci nu gresi. Fii mai atent, ce naiba? Si, totusi, ce legatura are Rapidul cu noi? Parca spuneai ca nu se ridica la nivelul nostru. :wink:

dbd04.03.2005 17:51

poate te tacsez si eu la fiecare greseala gramaticala sa vedem cum e ? si intradevar rapidul nu este la nivelul nostru dar i-am adaugat langa voi si i-am immultit cu trei si a iesit valoarea lui Radoi .

reddog04.03.2005 18:51

Mai greu cu taxatul la gramatica... Eu gresesc, ca doar si greseala e ceva omenesc, dar pana la a spune ca = e sinonim cu +, mai e cale lunga de batut. Radoi are valoare, dar nici chiar asa. Fii mai realist, ce naiba! :twisted:

dbd05.03.2005 11:02

sunt atat de realist pe cat esti tu de caine :twisted:

Virgil06.03.2005 10:37

Nu ma încalzeste cu nimic pe ce suma va fi transferat Radoi.E treaba altora.De fapt Becali a spus ca telul nostru,al Stelei,e sa mergem cât mai sus în UEFA Cup.Astfel dilema este rezolvata.Asa gândeam si eu.Si ca mine,toti cei care iubesc Steaua.

Radoi,pentru acest sezon competitional,va fi al Stelei.

Odata tot va pleca.Pentru ca e firesc.Schimbul e asigurat de aprigul Goian.

FORZA

dbd06.03.2005 10:58

o DATA va pleca...dar nu acu si nici pana nu luam Cupa UEFA si nici pana nu se termina returul...

«12»