FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vine Emeghara (GSP)!

«12»
ariell05.06.2007 12:03

Gata , chipurile principele a confirmat :

Gigi Becali: "Ne-am înțeles pentru Emeghara"

2007-06-05 14:21:00

Gigi Becali a confirmat informația publicatã astãzi în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, anume cã Steaua și Poli au bãtut palma pentru Emeghara. "Ne-am înțeles, nu am semnat actele, dar cei de la Timișoara mi-au promis cã luni ni-l vor da", a declarat patronul Stelei, care a precizat cã dacã transferul nigerianului de 23 de ani nu se va materializa, existã soluția Lomici, fotbalist al lui Partizan Belgrad.

bodanelu05.06.2007 12:09
Revolutie totala la Steaua. Gigi Becali arunca in vestiarul Stelei 10 porunci de sub care jucatorii nu au voie sa iasa, altfel va fi jale.

Gigi Becali:

1. "Victoria acasa - 3000 de euro."

2. "Victoria in deplasare - 5000 de euro."

3. "Egalul - 5000 de euro amenda."

4. "Infrangerea - 5000 de euro amenda."

5. "Sa nu mai fie certuri"

6. "Sa nu mai existe jucatori suparati pentru ca nu joaca."

7. "Supararea la Steaua costa intre 5000 si 30000 de euro"

8. "De acum incolo o sa fie numai muzica religioasa inainte de meci."

9. "Inainte de meci jucatorii vor fi controlati la bani in vestiar sa vad de unde le iau banii daca mananca bataie."

10. "Noi suntem o echipa de supervedete"

Supertare

Faza cu primele, dar mai ales cu amenzile e buna, insa am o presimtire ca Oli cu tacticile lui maiastre o sa ii faca pe finu'&comp sa scoata banuti frumosi din buzunare pentru egaluri si infrangeri de o sa ii usture :mrgreen:

Despre restul regulilor no comment :D, ajungem de rasul curcilor

sursa? e vreun articol la misto de printr-un cotidian sau e compusa de tine?

ariell05.06.2007 12:12
sursa? e vreun articol la misto de printr-un cotidian sau e compusa de tine?

Nu stiu cat e de credibila, e de pe sport.ro, daca e adevarata o sa fie deseara la stirile sportive, dar sincer nu m-ar mira deloc sa fie reala declaratia :mrgreen:

Se pare ca e adevarat totusi, ciobanu e dus rau de tot la vale

daniel_mititelu05.06.2007 12:16
Gata , chipurile principele a confirmat :

Gigi Becali: "Ne-am înțeles pentru Emeghara"

2007-06-05 14:21:00

Gigi Becali a confirmat informația publicatã astãzi în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, anume cã Steaua și Poli au bãtut palma pentru Emeghara. "Ne-am înțeles, nu am semnat actele, dar cei de la Timișoara mi-au promis cã luni ni-l vor da", a declarat patronul Stelei, care a precizat cã dacã transferul nigerianului de 23 de ani nu se va materializa, existã soluția Lomici, fotbalist al lui Partizan Belgrad.

pina nu semneaza nu mai cred nimic.

ariell05.06.2007 12:21

Sper sa se confirme, desi mi-e frica sa nu isi bage si javrele coada..

onlySteaua05.06.2007 14:13

ma tot intrebam care va fi urmatoarea "panseluta" a ciobanului si uite ca azi am primit raspunsul: cele 10 porunci. nici nu stiu daca sa rad sau sa plang.

Matteo05.06.2007 14:16

sa plangi cum faci si eu :?

vanfootball05.06.2007 14:33

"N-am mai vorbit cu Contra, partea dreapta am acoperit-o si la revedere. Il avem pe Badoi, pe Nicolita. Contra nu mi-a dat niciun raspuns, sa fie sanatos si cu asta basta", a spus patronul Stelei.

Cam asta a fost, baieti si fete. Daca Gigi zice ca a acoperit partea dreapta, nu mai avem nimic de comentat. Doar e un fin cunoscator al fenomenului fotbalistic.

ariell05.06.2007 14:56

"Eu o sa fac muzica religioasa inainte de meci. Mie asa imi place si o sa platesc. Nu mai vreau melodii ca alea ale lui Mercury ala, un homosexual. A lui este melodia aia cu voi distruge (We Will Rock You). De ce sa le pun o melodie ca aia, sa se distruga, sa se omoare. Eu o sa le bag muzica religioasa, de prietenie,de joc, de omenie. In Ghencea o sa vii numai daca vrei muzica lui Hristos, daca vrei muzica lui dracu', te duci in alta parte"

E nebun n-ai ce sa-i faci, din pacate e la noi pe batatura :(

daniel_mititelu05.06.2007 18:30
"N-am mai vorbit cu Contra, partea dreapta am acoperit-o si la revedere. Il avem pe Badoi, pe Nicolita. Contra nu mi-a dat niciun raspuns, sa fie sanatos si cu asta basta", a spus patronul Stelei.

Cam asta a fost, baieti si fete. Daca Gigi zice ca a acoperit partea dreapta, nu mai avem nimic de comentat. Doar e un fin cunoscator al fenomenului fotbalistic.

Eram sigur si de asta.Si sunt si sigur de trasnferurile de 5 stele care urmeaza.

Raul198805.06.2007 18:53

mai bine cumpara un fundas dreapta decat sa il puna pe badoi acolo

eu il vad pe badoi mai eficient ca mijlocas dreapta

bodanelu06.06.2007 04:32

Badoi, care a venit dintr-un 3-4-3 se pliaza mai bine pe un 4-4-2 ce jucam noi ca mijlocas. fundas o sa joace Banel sau un eventual transfer.

ariell06.06.2007 06:29
Badoi, care a venit dintr-un 3-4-3 se pliaza mai bine pe un 4-4-2 ce jucam noi ca mijlocas. fundas o sa joace Banel sau un eventual transfer.

Ar fi bine asa, dar o sa il puna ciobanul pe Badoi fundas si Banel mijlocas,

Recent si-a dat cu parerea ca Banel este cel mai bun mijlocas din tara, iar pentru Oli parerea lui e litera de lege, se va conforma instantaneu

vanfootball06.06.2007 11:39

Fundașul Pawel Golanski, care activeazã la echipa polonezã Korona Kielce, a afirmat cã știe de interesul Stelei pentru a-l transfera, suma de transfer fiind de un milion de euro, potrivit presei poloneze. Golanski mai are trei ani de contract cu Korona, iar patronul vicecampioanei Romaniei, Gigi Becali, a afirmat ieri cã "am fãcut o ofertã pentru un fundaș dreapta și pentru un stoper".

steagcruce2

bodanelu06.06.2007 12:17

si credeti ca vine jucatorul polonez, care am inteles ca e la nationala sa fie rezerva lu` Banel? hai sa fim seriosi :D

Matteo06.06.2007 12:29

nu vine ca rezerva.....oricum dupa primele meciuri o sa fie titular daca-l luam

vanfootball06.06.2007 12:38

"In 3 zile o sa dau 4.5 milioane de euro pentru un jucator din Romania. Avem 7 milioane de euro la dispozitie sa aducem 3 jucatori de clasa la Timisoara.", a spus Marian Iancu.

Uite un om care baga bani in club. A bagat el aiurea pana acum, dar intentia conteaza, restul tine de priceperea profesionistilor din club.

PS: Sper sa nu fie un jucator de la noi!!!

Matteo06.06.2007 12:52

e zicu

vlad stelistu07.06.2007 17:51

este cel mai bn sa transferam multi jucatori la Steaua ca la tururile preliminare pentru C.L. sa avem un ,,11" cat mai puternic spre cl

«12»