FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vine Emeghara (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro04.06.2007 23:22

Steaua și Poli Timișoara au bãtut ieri palma pentru transferul lui Emeghara în Ghencea în schimbul a 1,2 milioane de euro. Ziua și transferul pentru trupa din Ghencea. 277129142_1-179143906231e3c84e02b_124_16

Ieri a fost rezolvatã o nouã achiziție. "Am luat un fotbalist din campionatul intern pentru care vom plãti 1,2 milioane de euro. Am bãtut deja palma, însã am convenit cu cei de la clubul respectiv sã anunțãm tranzacția la începutul sãptãmînii viitoare. Nu voi spune nici postul pentru cã imediat o sã vã dați seama despre cine este vorba.Pînã atunci, numai bine, o sã încheiem și actele deoarece acum e doar o înțelegere verbalã", a declarat Becali.

Fotbalistul la care se referã patronul vicecampioanei este Ifeanyi Emeghara, de la Poli Timișoara. Fundașul stînga a fost dorit insistent de Cosmin Olãroiu, iar sãptãmîna trecutã conducerea de pe Bega l-a trecut pe lista de transferuri deoarece e unul dintre cei 9 extracomunitari din lot și din vara anului viitor vor fi permiși maximum 5 pe teren în același timp.

Emeghara, 23 de ani, a fost adus de Poli în ianuarie anul trecut, cînd a plãtit 750.000 de euro celor de la Partizan Belgrad. Nigerianul poate evolua atît ca fundaș pe cele douã benzi ale terenului, dar și ca stoper. Steaua l-a dorit pe Emeghara și la finalul anului trecut, cînd chiar a înaintat o ofertã de 800.000 de euro, însã atunci Timișoara a refuzat tranzacția.

Gigi: "Îl vreau pe Dolha"

Începînd de ieri, Emilian Dolha a devenit liber de contract dupã ce Wisla Cracovia a decis sã nu-i mai prelungeascã înțelegerea. Steaua a intrat imediat pe fir și a anunțat cã va demara tratativele cu fostul giuleștean.

"Dolha m-a interesat și acum mã intereseazã și mai mult dacã e liber. O sã pun pe cineva de la club sã se intereseze, ca sã-l luãm. Cu el și cu Vîtcã o sã acoperim bine postul de portar", a declarat Becali. "Nu m-a cãutat încã nimeni de la Steaua și singur nu mã pot propune acolo", a fost replica lui Dolha.

Matrixone05.06.2007 05:43

Tipic ciobanesc!!!, pai cu banii astia aducea 2 fundasi mai buni decat Emeghara!!! (sa nu uitam ce gafe a facut in finala cupei).

Cat despre transferurile bobmba......pe cioban il mai crede doar ciobanii care ii pasc oile!!!!!!

axl2305.06.2007 07:54

Pana la urma de Emeghara era vorba. Scump, dupa mine. Nu pot sa nu remarc totusi atitudinea rezervata din declaratia lui gg.

vanfootball05.06.2007 08:03

@Matrixone

Ce jucatori mai buni se luau cu banii astia? Exemple, ceva?

La Badoi nu va convine ca a venit de la Rapid, la Emeghara nu va convine pretul...La toate transferurile gasiti cate un defect?! Pe cine si pe cat trebuie sa ia Steaua ca sa multumeasca pe toata lumea?!

Matteo05.06.2007 08:15

e praf emeghara asta....sunt sigur ca tot la indicatiile lu zeroli l-a luat ciobanu

alextz05.06.2007 08:24

E bun asta, fata de oaia aia de Nesu,Saban sau multi altiiii....................

Azazello05.06.2007 08:44
Tipic ciobanesc!!!, pai cu banii astia aducea 2 fundasi mai buni decat Emeghara!!! (sa nu uitam ce gafe a facut in finala cupei).

Cat despre transferurile bobmba......pe cioban il mai crede doar ciobanii care ii pasc oile!!!!!!

Sincer, nu stiu ce te poate multumi pe tine sau pe cei ca tine. Ala nu e bun, celalalt e slab, altul e prea scump, pentru valaorea lui etc. Linistiti-va odata ! Vedeti propriile erori, incepand cu atacul la limba romana.

ariell05.06.2007 09:13

Daca ne place sa visam o sa ne amagim cu superjucatorii promisi de Jiji din afara, daca e sa fim realisti ar cam trebui sa ne impacam cu ideea ca superjucatorii aia promisi or sa fie din campionatul intern, :(

Judecand la rece Emeghara a confirmat in campionat, poate e putin cam defensiv dar daca ne uitam in curtea noastra si vedem ce optiuni avem in materie de fundasi laterali te cam apuca jalea.

Una peste alta cred ca e o achizitie buna, din pacate nu suntem nici Real nici Milan sau Barca iar patronul nostru nu se numeste nici Berlusconi nici Calderon, cat despre antrenor ce sa mai vorbim...

Vreti achizitii de top?

pai atunci ar trebui schimbat in primul rand si antrenorul si patronul :mrgreen:

onlySteaua05.06.2007 09:22

nu pot sa nu remarc pretul jucatorilor din Liga 1. vatca 500.000, emegara 1.200.000, Herea 2.500.000 :shock: :shock: eu spun ca-s umflate rau. daca nu ma insel, anul trecut pe Mazilu s-a cerut intr-o vreme chiar 3.300.000 euro, iar dupa transferul la zburatoare nu a impresionat chiar deloc. la fel si griffiths. adus pe bani grei si .... atat.

asta nu inseamna ca venirea lui emegara (daca se va si concretiza) nu ma bucura. postul respectiv era chiar deficitar si e bine ca a venit.

bodanelu05.06.2007 09:25

e mai deficitar postul din partea delalta, pe dreapta. Pe stanga, de bine de rau aveam un Marin sau Nesu (nu-l includ aici pe Gigel ca nu-l pot numi fotbalist :D )

M.P05.06.2007 09:30
E bun asta, fata de oaia aia de Nesu,Saban sau multi altiiii....................

Daca nici "oaia" aia de Nesu nu e bun ....

ariell05.06.2007 09:33
e mai deficitar postul din partea delalta, pe dreapta. Pe stanga, de bine de rau aveam un Marin sau Nesu (nu-l includ aici pe Gigel ca nu-l pot numi fotbalist :D )

Da dar din pacate Petre Marin are o varsta iar Nesu cand e accidentat cand are niste intrari de ne lasa una-doua in 10, cred ca Nesu ar fi bun dar ii lipseste maturitatea-calmul si Constanta,

Asa ca daca il lasam pe Emeghara pe stanga ne mai trebuie inca un fundas pe stanga si inca doi pe partea dreapta( de asemenea buni) + unu central, asta ca sa putem juca fara emotii macar in campionat si Cupa, ca in UEFA sau CL nu are rost sa mai discutam :D

PS - modificarea automata din edit ma face cu nervii :D, cand spun Constanta nu ma gandesc la orasul cu acelasi nume

vanfootball05.06.2007 09:43

Vreti prea multi jucatori. In afara de Emeghara, ne ma trebuie doar un fundas dreapta.

Pe stanga avem : Emeghara, P. Marin, Nesu. Pe dreapta ne trebuie un titular (bun ar fi Golanski), apoi ar fi Nicolita, ar putea juca si unul dintre Emeghara si P.Marin. Ar putea fi retras si Badoi, daca se accidenteaza toti. Sunt de ajuns 3 pe post, vreti sa umplem echipa de fundasi laterali?!

Hai sa trecem la mijloc, unde nu avem niciun mijlocas central de constructie, nu avem niciun mijlocas stanga pe care sa ne putem baza (Bostina si Cristocea pleaca, Ochirosii e inca prea tanar si firav sa ramana singura optiune).

ariell05.06.2007 09:51
Vreti prea multi jucatori. In afara de Emeghara, ne ma trebuie doar un fundas dreapta.

Pe stanga avem : Emeghara, P. Marin, Nesu. Pe dreapta ne trebuie un titular (bun ar fi Golanski), apoi ar fi Nicolita, ar putea juca si unul dintre Emeghara si P.Marin. Ar putea fi retras si Badoi, daca se accidenteaza toti. Sunt de ajuns 3 pe post, vreti sa umplem echipa de fundasi laterali?!

Hai sa trecem la mijloc, unde nu avem niciun mijlocas central de constructie, nu avem niciun mijlocas stanga pe care sa ne putem baza (Bostina si Cristocea pleaca, Ochirosii e inca prea tanar si firav sa ramana singura optiune).

Am uitat de Banel pe partea dreapta, desi consider ca ar mai avea de invatat si pentru a fi un bun fundas,

Iar la mijlocasi dreapta nu sunt convins ca Marius Croitoru face fata competitiilor puternice, ramane numai Badoi deci ar mai trebui unul si aici, Nicolita nu are ce cauta mijlocas dreapta, mai bine fundas

Daca nu iar ajunge Oli sa improvizeze cu Badea, Dica sau Neaga pe dreapta,

vanfootball05.06.2007 09:54
Am uitat de Banel pe partea dreapta, desi consider ca ar mai avea de invatat si pentru a fi un bun fundas,

Iar la mijlocasi dreapta nu sunt convins ca Marius Croitoru face fata competitiilor puternice, ramane numai Badoi deci ar mai trebui unul si aici, Nicolita nu are ce cauta mijlocas dreapta, mai bine fundas

Neaga + Gurita. :)

onlySteaua05.06.2007 09:57

din cate stiu eu emegara poate juca pe ambele parti. gresesc?

e drept, oricum ne mai trebuie un fundas dreapta, iar daca pleca Bostina, Cristocea si Elton.......un mijlocas central de constructie nu cred ca intra in planurile tactice ale lui olita.

ariell05.06.2007 10:13
Neaga + Gurita. :)

Mda, da' nu fac faza defensiva :mrgreen:

Iti dai seama cum ar zburda Messi ca pe autostrada pe langa Gurita, :D

Apropos, vad inca o declaratie marca jij - " Nu imi mai place de Belluschi ", ca si cum as spune eu ca nu imi mai place Maybach pentru ca si-a luat si Jiji, hai sa fim seriosi :mrgreen:

potra05.06.2007 10:24

nu e cam mult...1.200.000? adica sincer....1.300.000 a dat pe Elton si Elton mi se pare mai bun ca emeghara...ma rog...treaba sa faca!

vanfootball05.06.2007 10:33
Mda, da' nu fac faza defensiva :mrgreen:

Iti dai seama cum ar zburda Messi ca pe autostrada pe langa Gurita, :D

Apropos, vad inca o declaratie marca jij - " Nu imi mai place de Belluschi ", ca si cum as spune eu ca nu imi mai place Maybach pentru ca si-a luat si Jiji, hai sa fim seriosi :mrgreen:

Ce aveti mah cu Messi, voi chiar visati sa avem jucatori care sa-l opreasca pe Messi? Ala zburda si pe langa Radoi la ora actuala. :) Noi ne comparam cu Barcelona? Faceti comparatii cu Dynamo Kiev, Shakhtar, CSKA Moscova... Astia fac parte din "Liga noastra", nu Real, Barca, Milan si alti galactici, extraterestri, stelari, astrali...

ariell05.06.2007 10:35

@potra

Asta e o problema mai veche, cand e vorba ca un jucator sa ajunga la Steaua sau hai sa zicem la o echipa din Bucuresti se cere pe el un pret care frizeaza cu mult bunul simt.

Dar daca se pune problema in sens invers toti ar vrea sa il ia pe Bostina de exemplu( m-am gandit mai bine :D ) cu o 50-100 de mii de euro :mrgreen:

O solutie ar fi jucatorii din afara, o data ca oferta e mult mai substantiala, iar cu banii pe care ii cer patronii cluburilor mioritice pe supertalentele lor chiar s-ar gasi jucatori bunicei din restul Europei ( vezi cazul Thereau ).

bodanelu05.06.2007 11:25

cu strainii "nu e" rabdare. Cazul Thereau e unul fericit pentru noi.. dar fara un departament de scouting bine pus la punct...

ariell05.06.2007 11:39
cu strainii "nu e" rabdare. Cazul Thereau e unul fericit pentru noi.. dar fara un departament de scouting bine pus la punct...

Pai fara departamentul de scouting bine pus la punct nu o sa ii mai gasim din timp nici pe jucatorii promitatori de la noi, ca sa nu mai zic de centrele alea de juniori de care am mai discutat.

Se creaza pur si simplu pentru neavizati impresia ca se doreste performanta, rezultate, dar ca romani neaosi ce suntem sarim peste etape premergatoare esentiale in atingerea unor asemenea obiective.

Cum spune o vorba veche "ulciorul nu merge de multe ori la apa", poate ca o sa mai tina figura asta un an doi, dar dupa ne vom afunda iar in mocirla inceputului anilor 2000 daca nu se vor trezi iubitii nostri conducatori.

Pacat ca alegerile sunt doar din 4 in 4 ani :mrgreen:

potra05.06.2007 11:45
@potra

Asta e o problema mai veche, cand e vorba ca un jucator sa ajunga la Steaua sau hai sa zicem la o echipa din Bucuresti se cere pe el un pret care frizeaza cu mult bunul simt.

asta e de inteles...numai ca pe mine nu ma nedumireste asta ci faptul ca ei sunt dispusi sa dea atata, desi au un factor de comparatie clar...adica sa se mai uite si ei in jur putin, sa nu mearga pe principiul "vazut, placut, luat", asta nici la haine nu mere, ca tu cumperi in prostie jucatori supraapreciati( pentru ca, cu toata supraaprecierea lor, sunt mai ieftini decat altii), ramai fara bani, si cand vine vorba sa cumperi ceva de calitate...cucu bani, ca am cumparat jucatori de duzina, avem 100 de jucatori in lot care pusi la un loc nu fac nici cat Ronaldinho in zilele lui cele mai proaste. sau ma scuzati...am uitat...il vrea Oli....

(a nu se intelege ca am ceva cu jucatorului ci exclusiv cu banii care sa dau pentru achizitionarea lui)

ariell05.06.2007 11:55

Revolutie totala la Steaua. Gigi Becali arunca in vestiarul Stelei 10 porunci de sub care jucatorii nu au voie sa iasa, altfel va fi jale.

Gigi Becali:

1. "Victoria acasa - 3000 de euro."

2. "Victoria in deplasare - 5000 de euro."

3. "Egalul - 5000 de euro amenda."

4. "Infrangerea - 5000 de euro amenda."

5. "Sa nu mai fie certuri"

6. "Sa nu mai existe jucatori suparati pentru ca nu joaca."

7. "Supararea la Steaua costa intre 5000 si 30000 de euro"

8. "De acum incolo o sa fie numai muzica religioasa inainte de meci."

9. "Inainte de meci jucatorii vor fi controlati la bani in vestiar sa vad de unde le iau banii daca mananca bataie."

10. "Noi suntem o echipa de supervedete"

Supertare

Faza cu primele, dar mai ales cu amenzile e buna, insa am o presimtire ca Oli cu tacticile lui maiastre o sa ii faca pe finu'&comp sa scoata banuti frumosi din buzunare pentru egaluri si infrangeri de o sa ii usture :mrgreen:

Despre restul regulilor no comment :D, ajungem de rasul curcilor

daniel_mititelu05.06.2007 12:01
Ce aveti mah cu Messi, voi chiar visati sa avem jucatori care sa-l opreasca pe Messi? Ala zburda si pe langa Radoi la ora actuala. :) Noi ne comparam cu Barcelona? Faceti comparatii cu Dynamo Kiev, Shakhtar, CSKA Moscova... Astia fac parte din "Liga noastra", nu Real, Barca, Milan si alti galactici, extraterestri, stelari, astrali...

Nu ne putem compara nici cu Dinamo Chiev nici cu Shakhtar nici cu CSKA Moscova ce bugete au ei?ce politica de transferuri au ei.ce salarii dau ei.ne putem compara cu Bulgaria Polonia etc

«12»