Steaua și Poli Timișoara au bãtut ieri palma pentru transferul lui Emeghara în Ghencea în schimbul a 1,2 milioane de euro. Ziua și transferul pentru trupa din Ghencea. 
Ieri a fost rezolvatã o nouã achiziție. "Am luat un fotbalist din campionatul intern pentru care vom plãti 1,2 milioane de euro. Am bãtut deja palma, însã am convenit cu cei de la clubul respectiv sã anunțãm tranzacția la începutul sãptãmînii viitoare. Nu voi spune nici postul pentru cã imediat o sã vã dați seama despre cine este vorba.Pînã atunci, numai bine, o sã încheiem și actele deoarece acum e doar o înțelegere verbalã", a declarat Becali.
Fotbalistul la care se referã patronul vicecampioanei este Ifeanyi Emeghara, de la Poli Timișoara. Fundașul stînga a fost dorit insistent de Cosmin Olãroiu, iar sãptãmîna trecutã conducerea de pe Bega l-a trecut pe lista de transferuri deoarece e unul dintre cei 9 extracomunitari din lot și din vara anului viitor vor fi permiși maximum 5 pe teren în același timp.
Emeghara, 23 de ani, a fost adus de Poli în ianuarie anul trecut, cînd a plãtit 750.000 de euro celor de la Partizan Belgrad. Nigerianul poate evolua atît ca fundaș pe cele douã benzi ale terenului, dar și ca stoper. Steaua l-a dorit pe Emeghara și la finalul anului trecut, cînd chiar a înaintat o ofertã de 800.000 de euro, însã atunci Timișoara a refuzat tranzacția.
Gigi: "Îl vreau pe Dolha"
Începînd de ieri, Emilian Dolha a devenit liber de contract dupã ce Wisla Cracovia a decis sã nu-i mai prelungeascã înțelegerea. Steaua a intrat imediat pe fir și a anunțat cã va demara tratativele cu fostul giuleștean.
"Dolha m-a interesat și acum mã intereseazã și mai mult dacã e liber. O sã pun pe cineva de la club sã se intereseze, ca sã-l luãm. Cu el și cu Vîtcã o sã acoperim bine postul de portar", a declarat Becali. "Nu m-a cãutat încã nimeni de la Steaua și singur nu mã pot propune acolo", a fost replica lui Dolha.