Probabil e emeghara,frica mea este sa nu fie plesan,ca nu-i asa,dupa Jiji,el e roman plus ca a trecut putin si pe la nationala,ergo e valoros. O alta varianta la fel de catastrofala ca plesan ar fi caramarin,care e varza ca jucator de vreo 2 ani si ceva. Cum spunea un user de mai sus,sper ca acest transfer sa termine seria de jucatori de la bragadiru care vin la noi.
Degeaba o da Oli ca el nu are preferati printre jucatori,el are anumiti "copii" care se stiu pentru ca au jucat la toate echipele antrenate de el. Bag pariu cu oricine de pe site ca dupa ce Oli pleaca de la Steaua(o sa sar in sus de bucurie),peste cateva luni o sa apara si oferte pentru "copii" lui lasati la Steaua ca sa vina la noua echipa a acestuia. E clar,omul ii ia peste tot pe acesti jucatori pentru ca i-au ramas la inima din perioada de la national,dar pe vremea aia jucau ceva,acum majoritatea sunt niste gloabe.
Emeghara e un transfer bun,dar din nou este o mutare defensiva. El nu face faza ofensiva,insa intr-adevar e bun in aparare. Eu vreau sa vad transferurile cu profil ofensiv. Momentan au plecat sau sunt pe pc de plecare Thereau,Elton,Bostina si Iacob,deci vreo 4 jucatori de profil ofensiv. Eu intreb: cine vine? si nu veniti cu Gurita,va rog. Singurele transferuri care ar putea fi titulari pana acum sunt emeghara,badoi si Neaga. Dintre cei 3,2 sunt eminamente defensivi. Bicfalvi e prea tanar si Oli fricosul nu o sa-l puna in teren.
Aud de un anume palimaru de la Iasi,vad ca ciobandante merge numai pe jucatori ieftini sau liberi de contract,de la echipe retrogradate sau de mijlocul clasamnentului.
Stelei i-ar mai trebui un fundas central sau chiar doi,un mijlocas ofensiv(pentru ca Bostina e in dizgratie) si un atacant de valoare. Ah da, si un antrenor cu ceva curaj la bord si care sa-si asume si succesele si esecurile echipe,un om responsabil,nu unul cu 2 fete ca Olaroiu care se schimba dupa cum dicteaza Becali.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.