FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transfer de 1,2 milioane de dolari la Steaua (OLS)!

«12»
leynad7205.06.2007 05:38

Am urmãrit de curiozitate un meci întreg cu mult mediatizatul Belluschi ãsta și mãrturisesc cã n-am reușit sã înțeleg

de ce cer ãștia atâția bani pe el. Cred cã de data asta oieru' are dreptate, nu prea face mai mult de 5 milioane. Presa din Argentina are un dar extraordinar de a umfla jucãtorii, jumate' din jucãtorii de-acolo sunt "noul Maradona" sau "noul Messi" !

Am bãnuiala cã n-o sã-l vedem nici la Real, nici la Barca, nici la Atletico, echipele astea au jucãtori cu mult peste ce-am vãzut eu la Belluschi.

În același timp, nici Emeghara nu cred cã face 1,2 milioane, dar mã rog...

David_Steaua200705.06.2007 06:46

E Emeghara toata ziulica si nu cred ca face 1,2 milioane.Jucatorul e destul de bun da nu de asemenea pret(da num-as mira sa mai fi inflorit ciobanul).

Forza Steaua!!

ariell05.06.2007 06:47

Probabilitatea este destul de mare sa fie Emeghara, mie unul mi-ar placea sa fie si Herea, :D

Oricum chiar daca este primul mentionat, tot ne-ar mai trebui inca un fundas stanga si doi dreapta buni, campionatul e lung si cine stie poate si parcursul european basca Cupa Romaniei, daca luam in calcul posibile accidentari sau eliminari, cumul de cartonase mai trebuie pus pe lista si un fundas central, de nu iarasi il vom vedea pe jijel Coman ratacit pe acolo asteptand sa dea cu cotul in gura vreunui nefericit.

Mai departe la mijloc iarasi ar trebui inca unul pe stanga si unul dreapta , Herea ar avea loc si el, eventual un playmaker bun, ne trebuie aproape juma' de echipa in concluzie :mrgreen:

crazy_frog_200705.06.2007 06:57

a zis ca e romannnnnnnnnnn'

fularsteaua2

ariell05.06.2007 07:10
a zis ca e romannnnnnnnnnn'

fularsteaua2

Pai poate umbla Jiji sa-i scoata lui Emeghara cetatenia romana acum si nu ii ies actele pana luni, de aia nu poate sa spuna saptamana asta numele lui, s-o fi gandit el ca daca il ia si pe Belluschi si inca vreo 2-3 argentinieni plus alte natii o sa avem probleme cu numarul de extracomunitari din lot :mrgreen:

Nu tineti minte reclama cu romanii care se intorc acasa ? Printre ei era si un african :D

bodanelu05.06.2007 07:12

pai, parca se vorbea acum ceva vreme de Emeghara la Nationala cand ziceau ca vor sa-i dea cetatenie romana... sau nu de el era vorba?

ariell05.06.2007 07:36

ma apuca jalea cand ma gandesc ca se apropie 15 iunie si se reuneste lotu si suntem tot varza, parca prevad ca in astea 10 zile care au mai ramas nu o sa se mai intample mare lucru,

pana in august mai aduce 1-2 jucatori pentru care va spune ca a dat lupte grele cu Milan si Real ca sa ii achizitioneze(ca ei voiau sa ii ia pentru a cara bagajele lui raul&co asta ii partea a doua) si iar vom reveni in mirificul campionat mioritic unde butoanele lui Borcea, corpodenii si accidentarile, necredinciosii si toate conjuncturile nefavorabile posibile si imposibile ne vor face sa mai visam inca un an spre 24, :(

florin_b_*05.06.2007 07:47

Daca e Emeghara..atunci 1,2 mil dolari inseamna vreo 900.000 euro(in iarna au oferit 800.000) deci e bine.

Daca e Buga..la fel..au oferit 800.000 acu cateva saptamani...diferenta ar fi de 100000.

M-as bucura daca ar fi Emeghara..ar fi mai util echipei. POate juca atat ca fundas dreapta, fundas stanga sau ca stopper.

In atac avem deja multi atacanti..si sper sa nu mai plece nici unul. :)

costy_k1_G.05.06.2007 07:50

mda se pare ca e Emghara. E o achizitie buna fiind un fotbalist de 23 de ani poate juca pe mai multe posturi avand 23 de ani poate sa se perfectioneze si mai bine peste 2 3 ani, e tehnic ceea ce e bine si sper sa nu faca gafe in aparare. Forza Steaua dica10

ariell05.06.2007 07:55
mda se pare ca e Emghara. E o achizitie buna fiind un fotbalist de 23 de ani poate juca pe mai multe posturi avand 23 de ani poate sa se perfectioneze si mai bine peste 2 3 ani, e tehnic ceea ce e bine si sper sa nu faca gafe in aparare. Forza Steaua dica10

mda, cand au jucat cu Poli, Banel nu a trecut niciodata de Emeghara, ba l-a mai si driblat asta de cateva ori, ar fi o achizitie utila, :D

Si cu asta sper sa se opeasca aici transferurile de la Poli Tim.

bodanelu05.06.2007 07:58

e bun de fundas... dar nu face faza ofensiva. Dar, vai... oare de ce m-am gandit la faza ofensiva? rusine sa-mi fie...

ariell05.06.2007 08:01
e bun de fundas... dar nu face faza ofensiva. Dar, vai... oare de ce m-am gandit la faza ofensiva? rusine sa-mi fie...

vorbesti de funie in casa spanzuratului :mrgreen:

alextz05.06.2007 08:10

daca-l vrea ciobanul(beeeeeeeee) sigur e o catastrofa

predatorpulse705.06.2007 08:27

Probabil e emeghara,frica mea este sa nu fie plesan,ca nu-i asa,dupa Jiji,el e roman plus ca a trecut putin si pe la nationala,ergo e valoros. O alta varianta la fel de catastrofala ca plesan ar fi caramarin,care e varza ca jucator de vreo 2 ani si ceva. Cum spunea un user de mai sus,sper ca acest transfer sa termine seria de jucatori de la bragadiru care vin la noi.

Degeaba o da Oli ca el nu are preferati printre jucatori,el are anumiti "copii" care se stiu pentru ca au jucat la toate echipele antrenate de el. Bag pariu cu oricine de pe site ca dupa ce Oli pleaca de la Steaua(o sa sar in sus de bucurie),peste cateva luni o sa apara si oferte pentru "copii" lui lasati la Steaua ca sa vina la noua echipa a acestuia. E clar,omul ii ia peste tot pe acesti jucatori pentru ca i-au ramas la inima din perioada de la national,dar pe vremea aia jucau ceva,acum majoritatea sunt niste gloabe.

Emeghara e un transfer bun,dar din nou este o mutare defensiva. El nu face faza ofensiva,insa intr-adevar e bun in aparare. Eu vreau sa vad transferurile cu profil ofensiv. Momentan au plecat sau sunt pe pc de plecare Thereau,Elton,Bostina si Iacob,deci vreo 4 jucatori de profil ofensiv. Eu intreb: cine vine? si nu veniti cu Gurita,va rog. Singurele transferuri care ar putea fi titulari pana acum sunt emeghara,badoi si Neaga. Dintre cei 3,2 sunt eminamente defensivi. Bicfalvi e prea tanar si Oli fricosul nu o sa-l puna in teren.

Aud de un anume palimaru de la Iasi,vad ca ciobandante merge numai pe jucatori ieftini sau liberi de contract,de la echipe retrogradate sau de mijlocul clasamnentului.

Stelei i-ar mai trebui un fundas central sau chiar doi,un mijlocas ofensiv(pentru ca Bostina e in dizgratie) si un atacant de valoare. Ah da, si un antrenor cu ceva curaj la bord si care sa-si asume si succesele si esecurile echipe,un om responsabil,nu unul cu 2 fete ca Olaroiu care se schimba dupa cum dicteaza Becali.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

ariell05.06.2007 08:37

Citesc in presa :

"Posibila introducere a lui Henry, intre Messi, Ronaldinho si Eto'o la Barcelona, ar transforma atacul lui Rijkaard, in cea mai puternica ofensiva de pe planeta, scrie cotidianul spaniol Sport.

Nimeni nu ar putea egala "constelatia" de talente de calibru maxim pe care l-ar creea cvartetul - Ronaldinho, Eto'o, Messi si Henry. Doar Manchester United i-ar putea face putina umbra atacului catalan, prin venirea la echipa a portughezului Anderson, care s-ar uni cu Ronaldo, Giggs si Wayne Rooney."

Pai nea Gigi, cu astia poti sa iti faci matale echipa de luptatori ca e cam degeaba, ar fi o solutie sa introduci pe teren 11 baieti de la clubul lui zmarandescu daca nu o sa fie fotbal macar o sa fie lupte de strada.

Daca il aduce si pe Henry chiar as vrea sa intram si anul asta in Liga, sa iti faci matale echipa aia de luptatiri care o vrei, apoi sa picam cu barca in grupe si sa te aud ce mai zici dupa ce o sa faca aia cu noi scor de handbal.

Probabil ca o fi auzit Jiji vreun zvon ca vor sa isi faca astia din G14 competitie separata si probabil sa nu mai joace in CL altfel nu imi explic cum poate sa viseze sa ajunga anul asta cel putin in optimi daca nu cumva in sferturi sau mai sus :mrgreen:

Partea cea mai trista e ca sunt destui naivi care sa creada toate gogosile pe care ni le serveste, baieti trezirea !

Alin B.05.06.2007 10:55

Buna asta ! Felicitari !

«12»