FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transfer de 1,2 milioane de dolari la Steaua (OLS)!

«12»
fcsteaua.ro04.06.2007 19:52

Gigi Becali a dezvaluit la Special ca a ajuns la o intelegere cu un club din Romania pentru transferul unui jucator in schimbul sumei de 1,2 milioane de dolari. Boss-ul Stelei spune ca va da publicitatii numele fotbalistului doar la inceputul saptamanii viitoare.

"Am mai cumparat un jucator care m-a costat un milion si doua sute de mii de dolari. Eu am ajuns la un acord cu el si pana luni nu voi spune despre cine e vorba pentru ca nu am semnat nimic. Cine stie, poate pana atunci primeste o oferta din strainatate si pleaca acolo. Inca nu am batut palma si in acte, de asta nu ii spun numele. Zilele viitoare ar trebui sa ajungem la o intelegere", a afirmat Becali.

Despre transferul lui Neaga la Steaua, patronul stelist sustine ca e ca si rezolvat. "Am inteles ca mai are un meci si va intarzia un pic. El e deja la Steaua, nu se pune problema sa nu vina. El singur si-a negociat transferul la Steaua."

Goian nu e de vanzare

Gigi Becali a infirmat ultimele zvonuri conform carora fundasul Dorin Goian ar putea pleca la echipa engleza FC Everton.

"Poate cumpar eu jucatori de la Everton fiind ca am mai multi bani decat ei. Cum sa il vand eu pe Goian? Oricum nu am primit nicio oferta de la echipa asta. Nici nu mi-ar conveni sa il vand. El are o clauza in contract prin care Sechelariu primeste 50% sau un milion de euro daca se transfera in alta parte asa ca nu imi convine sa mai dau inca un milion pe el. Oricum nu il vand pe Goian. Pentru mine nu mai conteaza banii", a precizat Becali.

Oficialul clubului din Ghencea a mai spus ca sansele ca Francisco Belluschi sa ajunga in Romania sunt aproape nule. "Nu prea imi place de el. M-am uitat pe casete si i-am facut o oferta de 5 milioane de euro si ei au cerut 15 milioane. Mai mult de 5 nu dau pentru ca nu merita."

SteauaToronto04.06.2007 19:54

E Emeghara !

daniel.steaua04.06.2007 20:03

chiar nu-i inteleg pe lingaii astia de ziaristi care stau toata ziua si-l ling [.....]pe ciobanul asta si ce este mai grav, mai si publica [................].

Dreadnought04.06.2007 20:06

1.2 milioane ... ramane de vazut, acum sincer ma indoiesc

axl2304.06.2007 20:07

Si pe mine tot la Emeghara m-a dus gandul.

vanfootball04.06.2007 20:07

Singurii din Romania care merita 1,2 milioane si care ar veni la Steaua sunt Emeghara, Semedo si Herea. Poate si B.Stancu. Dintre astia trebuie sa fie.

Eu cred, ca si SteauaToronto, ca e vorba de Emeghara.

alice4steauaBUC04.06.2007 20:08

Eu pana nu vad nu cred!la cate minciuni ne-a spus bkli in ultima vreme....e cam greu sa Para credibil acum :roll: Si...ma rog, cine ar putea fi acel jucator? :roll:

axl2304.06.2007 20:10

Ce ma face pe mine sa cred ca transferul asta e credibil e tocmai faptul ca nu-i da numele.

daniel_mititelu04.06.2007 20:26

Eu cred ca e vorba de nimic.Nu mai cred in nimic ce zice ciobandante.Pina nu vad semnat nu cred nimic.Sa nu ne imbatam cu apa rece.

rez04.06.2007 20:36
E Emeghara !

asa zic si eu

99%

r.ochirosii04.06.2007 20:37

Am vazut si eu pe cioban la TV Sport special :D atunci cand l-a intrebat ala daca il mai intereseaza brelusschi... a zis ca a facut oferta de 5 mil:| si ca nu prea il mai intereseaza jucatorul pentru ca a vazut o caseta cu el si nu l-a mai impresionat :neutral:

alsign04.06.2007 20:43
asa zic si eu

99%

poate ii Torje .... sau Coman ca tot au anuntat ca mai au nevoie de un portar

Kreator04.06.2007 20:43

_gigi _becali:

"Oficialul clubului din Ghencea a mai spus ca sansele ca Francisco Belluschi sa ajunga in Romania sunt aproape nule. "Nu prea imi place de el. M-am uitat pe casete si i-am facut o oferta de 5 milioane de euro si ei au cerut 15 milioane. Mai mult de 5 nu dau pentru ca nu merita."

Tot asa am avut si stadionul Steaua cu 60.000 de locuri, toate acoperite. Au venit in Romania cei care au construit stadionul Allianz Arena, au vorbit cu cei de la Steaua, au facut vreo 2 proiecte, unul pentru un stadion de 40.000 de locuri, unul pentru un stadion de 60.000 de locuri, au revenit cu proiectele la noi in tara, si.... nimic. Totul s-a rezumat la aparitia ciobanului pe toate canalele media timp de 2-3 saptamani, GRATIS!

La fel si acum, cu jucatori de 25 milioane de euro....

ciobanul isi face publicitate gratuita, si toti nemancatii din media preiau si difuzeaza delirul acestui cioban de 2 lei.

Probabil ca nivelul lor intelectual nu se ridica cu nimic deasupra nivelului intelectual al unui cioban cu 2 clase, si alea facute dormind cu capul pe banca scolii generale (chiar ciobanul povestea cum il trezea taica-su la 5 dimineata aruncandu-i pe fata o cana cu apa rece, sa se trezeasca si sa mulga oile, si apoi la scoala dormea cu capul pe banca).

vanfootball04.06.2007 20:53

Nu e nicio surpriza ca nu vine Belluschi. Il cunoastem prea bine pe becalian, e deja previzibil in tot ce face. Nu stiu cum de mai sunt oameni pacaliti de aberatiile lui!

Matteo04.06.2007 20:58

io sper sa ne scoata din tururile preliminare pentru ca e clar cu asemenea conducator n-avem nici un viitor...sper sa iesim din tururile preliminare si sa se creeze o emulatie anti cioban intre suporteri si presa sa scapam de el...

grizzly04.06.2007 21:08

daca transferul era sigur ii dadea numele (vezi badoi). oricum becaliotul e in stare sa dea atatia bani si pe un prafar, asa ca nu merita sa ne agitam.

Matteo04.06.2007 21:15

o fi balba sau jula =)))

pepsiboy04.06.2007 21:35

E vorba de Emeghara!

Nu am de unde sa stiu...dar ...asi merge pe o bere! :)

cozmin04.06.2007 21:42

eu zic ca e Oprita =))))

vanfootball04.06.2007 21:43

Sa nu fie Ze Kalanga! :)

Assassin04.06.2007 21:53

Emeghara sau Herea...

fl004.06.2007 21:53

L-am sunat pe Jiji si mi-a dezvaluit, e un transfer surpriza de asta tine totul atat de secret.Toti ati mers pe mana unor jucatori insa adevarul e ca l-a adus pe Copos!si banii o sa fie folositi ca sa plateasca "comunistul" primele de neatingere a obiectiviului pentru rAPID! :))))))))))))))))

DanStan04.06.2007 22:36

Poate i-a facut un cadou lu' Oli ... ca si-asa Caramarin nu prea mai juca la Timisoara ...

max_imus04.06.2007 23:05

e caramarin...

costy_k1_G.05.06.2007 05:35
e caramarin...

Sigur vine de la Copos sau Borcea de a costat 1,2 mil. cred ca e Buga daca e asa la fraerit la bani Copos.

«12»