FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Elton: "Steaua sau nimic" (GSP)!

«12»
Dica1007.06.2007 12:24

Ma da pe mine ma enerveaza Jiji asta vrea sa el deie afara pe Elton care ii aproape cel mai bun de la Steaua are tehnica viteaza are aproape de toate si JIJILICA asta vrea sa il deie.Se vorbeste ca Goian nu cred ca va mai ramane la Steaua .OFFF nebuneli alu JIJILICA asta.Inainte mio placut de el dar acuma nu imi place din contra ca il urasc :( .

ANDREIUT8307.06.2007 19:42

Nu stiu ce sa cred.Din primul meci am zis ca are clasa.Nu sunt un profesionist dar am ceva ani de fotbal(14)si acest lucru se vede(valoarea lui Elton)Sper sa ramana!!!Hai sa trimitemitem cate un e-mail pe zi pe site-ul oficial si poate poate ne lamureste cineva.Forza Steaua

ANDREIUT8308.06.2007 06:58
bai oameni buni,nu intelegeti ca Elton ramane la steauaaaaaa......ramaneeeeeee....a venit Ilie care cu siguranta a vb de chestia asta cu Becali,si l-a convins sa-l tina,nu vedeti ca nu se mai aude nik ca pleaca...de kteve zile...plus ca di Dragomir a zis ca se va implica personal sa vb cu Becali sa nu-l vanda pe Elton...Elton VA RAMANE la Steaua

Ce bine ar fi.Eu incerc sa aflu mai multe dar nimic concret..Cine stie poate D-zeu ne iarta pentru greselile facute si-l convinge pe finantator sa-l tina pe micul magician.FORZA Steaua..FORZA Elton!!!

seby208.06.2007 07:27

este o prostie sa nu lasi un jucator ca Elton sa se acomodeze in primul rind si abia apoi sa vezi daca este de Steaua sau nu parerea mea este ca si Oli ar trebui sa il joace mai mult.Am observat ca cu Dica ar face treaba buna in teren voi ce

o parere
ziceti
nastasache12.06.2007 21:49
este o prostie sa nu lasi un jucator ca Elton sa se acomodeze in primul rind si abia apoi sa vezi daca este de Steaua sau nu parerea mea este ca si Oli ar trebui sa il joace mai mult.Am observat ca cu Dica ar face treaba buna in teren voi ce
o parere
ziceti

Evident ca ar fi facut pereche buna cu Dica. Dar e de domeniul trecutului. Nici Dica nu va mai sta mult la Steaua fiindca nici el nu se incadreaza prea bine in profilul echipei, iar Becali se va prinde la un moment dat; daca ne amintim bine, a mai existat o strafulgerare la Becali ca Dica nu-i bun.

«12»