Elton a declarat ieri cã nu va accepta sã joace la nici o altã echipã în România și cã se va întoarce în Brazilia dacã Becali îl va da afarã

Pentru prima datã de cînd Becali a anunțat cã s-a înțeles cu UTA pentru a-l ceda la Arad pe Elton, mijlocașul brazilian și-a spus pãrerea.
"Cînd am acceptat sã vin în România, am fãcut-o pentru a juca la Steaua, nu în altã parte. Așa cã, punctul meu de vedere este foarte clar, dacã nu mai sînt dorit, la revedere!, mã voi întoarce în Brazilia. La UTA sau la altã echipã nu voi juca. Eu îmi doresc sã rãmîn la Steaua, suporterii mã iubesc", a spus Elton pentru Gazetã.
Se întoarce în țarã pe 14 iunie
Elton s-a întîlnit la finalul sãptãmînii trecute cu impresarul sãu, Alex Duarte, acesta avînd o discuție la telefon cu Valeriu Argãsealã. Președintele Stelei a fost informat cã Elton va reveni în România pe 14 iunie, cu o zi înaintea reunirii, atunci cînd se va decide soarta lui.
"Nu eu m-am propus la Steaua, ci Steaua a venit dupã mine și m-a ofertat, deci nu vãd de ce sînt amenințat acum cã voi fi trimis sã joc în Liga a doua dacã nu accept sã merg la altã echipã", a adãugat Elton.
500 de mii de euro ar încasa Steaua dacã Elton va fi transferat la UTA