FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Elton: "Steaua sau nimic" (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro04.06.2007 00:16

Elton a declarat ieri cã nu va accepta sã joace la nici o altã echipã în România și cã se va întoarce în Brazilia dacã Becali îl va da afarã

213995790_16mseltonionutbadeahome-179050

Pentru prima datã de cînd Becali a anunțat cã s-a înțeles cu UTA pentru a-l ceda la Arad pe Elton, mijlocașul brazilian și-a spus pãrerea.

"Cînd am acceptat sã vin în România, am fãcut-o pentru a juca la Steaua, nu în altã parte. Așa cã, punctul meu de vedere este foarte clar, dacã nu mai sînt dorit, la revedere!, mã voi întoarce în Brazilia. La UTA sau la altã echipã nu voi juca. Eu îmi doresc sã rãmîn la Steaua, suporterii mã iubesc", a spus Elton pentru Gazetã.

Se întoarce în țarã pe 14 iunie

Elton s-a întîlnit la finalul sãptãmînii trecute cu impresarul sãu, Alex Duarte, acesta avînd o discuție la telefon cu Valeriu Argãsealã. Președintele Stelei a fost informat cã Elton va reveni în România pe 14 iunie, cu o zi înaintea reunirii, atunci cînd se va decide soarta lui.

"Nu eu m-am propus la Steaua, ci Steaua a venit dupã mine și m-a ofertat, deci nu vãd de ce sînt amenințat acum cã voi fi trimis sã joc în Liga a doua dacã nu accept sã merg la altã echipã", a adãugat Elton.

500 de mii de euro ar încasa Steaua dacã Elton va fi transferat la UTA

cozmin04.06.2007 01:26

oleee olee ole oleeeeeee....eltoooon...eltooooooon

Kiti18404.06.2007 01:58

Ma mai inteligent,mai conret nu putea sa vb!Ce om,ce caracter...si cum e tratat de o mizerie ca Becali!Noi ce am putea face ca sa il pastram?

zloty04.06.2007 05:07

daca s-ar putea ar trebui sa fie asteptat la aeroport sai fie aratat sprijinul nostru

cris04.06.2007 05:27

Cred ca Elton stie ca este sprijinit din moment ce atatia suporteri ii scandau numele la meciurile Stelei . Oricum Becali ar putea invata cate ceva de la Elton , nu totul se rezuma la bani si nu poate el sa faca chiar ce vrea cu oricine . Daca ramane sau pleaca de la Steaua conteaza mai putin oricum nu avem ce sa facem cu toate ca mi-as dori din tot sufletul sa ramana cu noi , chiar nu stiu cum poate Becali sa nu ne bage in seama , cum nu vede cata lume il iubeste si il sustine pe Elton .Chiar nu stiu ce vrea sa demonstreze .

axl2304.06.2007 06:37

Mare om, mare carcater.

"Cînd am acceptat s? vin în România, am f?cut-o pentru a juca la Steaua, nu în alt? parte. A?a c?, punctul meu de vedere este foarte clar, dac? nu mai sînt dorit, la revedere!, m? voi întoarce în Brazilia. La UTA sau la alt? echip? nu voi juca. Eu îmi doresc s? r?mîn la Steaua, suporterii m? iubesc"

Deci, ma astept ca Elton sa se intoarca in Brazilia cat de curand. Imi pare rau pentru el, Gigi i-a aratat ce inseamna Romania.

ariell04.06.2007 06:53

Asta spune totul despre Elton, pacat , mare pacat

stefan768604.06.2007 07:04
daca s-ar putea ar trebui sa fie asteptat la aeroport sai fie aratat sprijinul nostru

Excelenta idee........sunt de acord!!!!!hai sa facem un demers oficial la AISS!!!...eu oricum joi sunt la PREOTEASA pentru aniversare!!

Anna Marya04.06.2007 07:22

ce pacat ca o pierdem iar un jucator de valoare cum l-am pierdut si pe Neaga (care din fericire a anuntat ca o sa se intoarca)...nu inteleg de ce Becali si cu Oli nu il vor el cand e pe teren face tot jocul Stelei impreuna cu cativa jucatori ca restul dorm pe teren si mai zicem de ce nu joaca Steaua bine:( , dupa parerea mea care (cred eu ca e si a altora) Elton trebuie neaparat pastrat la Steaua dak vor sa faca fata in CL ca acolo nu e de joaca se joaca fotbal adevarat si chiar dak nu il baga din primul minunt macar in repriza a doua sa il bage si se va simti si atunci diferenta ..Forza Steaua..Forza Elton!!!!!!!!!!!!!! fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu

DONNATELO04.06.2007 07:48

sper sa ramana la Steaua...Elton e jucator de valoare si nu ar trebuie sa plece sper sa ii fi venit mintea la cap lu Jiji si sa nu ii dea drumu "Steaua sau nimic" acest gen de jucatori ne trebuie la echipa cu caracter si nu il vad unde ar juca in alta parte decat la cea mai buna echipa din Romania !!!!!

vasilestelistul04.06.2007 08:27

un super caracter.Becali ar trebui sa vb mia fumos despre el.

Elton THE BEST!!!!!!!!

FORZA fularsteaua2 steagcruce2

razvan_cmi04.06.2007 08:31

Lui Becali ii este frica sa nu confirme la Steaua , deoarece in aceasta situatie MM i-ar putea scoate ochii , iar transferul mult criticat al lui Elton ar deveni dintr-un "esec" , un succes managerial. Este pur si simplu orgoliul stupid al patronului care nu poate da dovada de maturitate si sa vada ca paharul pe care il vede pe jumatate gol e defapt 2/3 plin

Alin B.04.06.2007 08:57

Ce fotbalist avem si isi bate joc de el ciobanul...se comporta gb de parca Elton ar fi cel mai mare dusman al sau,n-am vazut asa ceva. E doar un copil saracu', e painea lu' Dumnezeu. Nici un jucator nu va mai fi iubit atat de mult de suporteri precum Elton. E un fotbalist de geniu, dar pe langa asata, e si cel mai simpatic jucator din istoria Stelei. Dar ce sa-nteleaga un cioban si zerOli, fostul mare jucator al lui Carpati Nehoiu si al Giruetei Bucuresti. Sa faci tu ce vrei nenorocitule la Girueta, nu la Steaua, carpa jegoasa ce esti, retardatule. Nu te mai suport. Cum poti sa vii tu la ivanovici in emisiune si sa critici cel mai bun jucator al Stelei, sa dai vina pe lel , ca ai luat 9 goluri in 4 meciuri cu el pe teren, ca nu-si acopera zona in teren etc ? A fost greseala lui Elton ca i-a dat finul pasa de gol lui Niculescu!? Retardatule, degeaba te uiti pe casete 20 de ore pe zi ca tot nu intelegi fotbalul. Ti-ai demonstrat maiestria la middlesbrough. N-ai ce cauta in TEMPLUL FOTBALULUI ROMANESC, jigodie ce esti. Tu nu poti sa intelegi ce inseamna Steaua. Te intereseaza sa ai rezultate cu orice pret.

Forzza Elton !!! Allez Thereau !!! FORZZA Steaua !!!

alextz04.06.2007 10:10

bine gandit

steauaforever0804.06.2007 11:43

bv Elton nu pleca de la Steaua............... bv te iubim cu totii... a dovedit ca e un mare caracter nu ca cacatu ala de gig... da mai bine sa nu ii punem in aceasi propozitie pe cei doi ca sant total diferiti.. sa ca bravo Elton te iubin... **** Gigi te uram........... steagcruce2

Thu[N]der04.06.2007 14:11

Elton RAMAI LA Steaua ! nU-L DA Becali ! fular-campionii fular-campionii

f0tball04.06.2007 15:09

[/quot

BUNA IDEIE !!! forza Steaua...Elton THE BEST!!! steagsahmic

edi2007-ro04.06.2007 16:05
ce pacat ca o pierdem iar un jucator de valoare cum l-am pierdut si pe Neaga (care din fericire a anuntat ca o sa se intoarca)...nu inteleg de ce Becali si cu Oli nu il vor el cand e pe teren face tot jocul Stelei impreuna cu cativa jucatori ca restul dorm pe teren si mai zicem de ce nu joaca Steaua bine:( , dupa parerea mea care (cred eu ca e si a altora) Elton trebuie neaparat pastrat la Steaua dak vor sa faca fata in CL ca acolo nu e de joaca se joaca fotbal adevarat si chiar dak nu il baga din primul minunt macar in repriza a doua sa il bage si se va simti si atunci diferenta ..Forza Steaua..Forza Elton!!!!!!!!!!!!!! fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu

Oli nu are nici o vina!Becali nu a acceptat niciodata ca un jucator al sau sa fie atat de iubit de suporteri(la fel a fost si cu Neaga cand a plecat de la Steaua).Pana acum ,cu orice ocazie aparuta,Neaga declara ca ar veni si pe jos la Steaua.Daca ar fi vrut,Gigi il putea lua de mult inapoi...Sper sa revina la sentimente mai bune si sa se razgandeasca. steagcruce2

Ank_fan_badea_steaua04.06.2007 18:13

uitatzi si voi ce jucator pierdem.............un dribler excelent........."domnu" Gigi Becali face ce vrea cu Steaua noastra........decat sa vina berluschi(nu stiu dak e scris corect) mai bn ramane Elton totusi......mie una imi place mai mult Elton chiar daca e mic de inaltime....... fularsteaua2

c477u7u04.06.2007 19:55

Este evident si in acelasi timp si dureros ca Elton nu va mai ramane la Steaua. E vb de orgoliul lui GB ca asea ar avea MM castig de cauza. Sper ca orice Stelis adevarat ca Elton si Thereau sa nu plece dar nu cred ca asta se va putea intampla. Oricum oriunde va fi Elton il voi iubi si ii voi fi un mare fan. Este un copil care merita numai iubire si respect. Cum se face ca numai jucatorii adevarati pleaca de la Steaua. Cazul Neaga este unul la fel de dureros, a refuzat sa plece la orice alta echipa din Liga I la fel cum a declarat si Elton. Eu unul fara Neaga si Elton si Thereau numai am la ce s ma uit. M-am saturat sa il vad pe [...] de Radoi cum gafeaza si baga strambe, cum rateaza ca idiotii si cum ne zbatem in declaratii si ne face de ras un bou ca Gigi Becali. Forza Steaua ! ! ! eu unul sper si cred in minuni si sper s se intample aceasta minune :D

Atentie la limbaj. Moderatorii

dr.adrian905.06.2007 10:07

de ce vrea Becali sal dea afara pe Elton.

pentru ca nu ia adus o punga de cocaina din brazilia :xx

stiti povestea lu pinochio??

cand mintea ii crestea nasu. exact asta e si cu Becali

numai ca lui ii scade mintea 8))

bibbi05.06.2007 10:41

bv Elton!...sa ramai la Steaua! noi TE IUBIM!

Bai ciobane sa nu ii mai dai afara pe nici un jucator!

Nu inteleg de ce nu il mai vrei...sper sa te convinga "Mitica"(Dumitru Dragomir) sa il pastrezi pe Elton ca este un jucator de valoare

steagcruce2

Te iubim Elton!

radoijupanu06.06.2007 13:15

Becali (oieru) este cel mai incult om din toata lumea asta !!!!!!! cum sa il dai pe Elton de la Steaua cand este unul dintre cei mai buni jucatori !!!!!!!! ar face un cuplu ideal in atacul Stelei, EL , Dica ,Thereau,Badea,Neaga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BINE AR PUTEA FI EL LA MIJLOC PE STANGA ,PE DREAPTA Dica SI IN ATAC Thereau,Badea SI Neaga !!!!!! BINE INTELES DACA NU IL DA SI PE Thereau !!!!!! AAAAAAAA SI INCA CEVA Elton ESTE CEL MAI IUBIT DINTRE STELISTI !!!!!!

DACUL06.06.2007 16:31

Au ajuns si vestile la Arad!!!

Pana acum cateva zile UTA se vedea deja cu Elton in lot si "FIARA" abia astepta sa il vada la Arad.In ziarul de marti a aparut un articol cu titlu ceva de genu :Nici vorba ca va veni sa joace la Arad(Elton) deci sperantele aradene de a vedea magie braziliana au cazut.

negoita_mircea_marian06.06.2007 20:59

bai oameni buni,nu intelegeti ca Elton ramane la steauaaaaaa......ramaneeeeeee....a venit Ilie care cu siguranta a vb de chestia asta cu Becali,si l-a convins sa-l tina,nu vedeti ca nu se mai aude nik ca pleaca...de kteve zile...plus ca di Dragomir a zis ca se va implica personal sa vb cu Becali sa nu-l vanda pe Elton...Elton VA RAMANE la Steaua

«12»