FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu gandul la Euro

«12»
fcsteaua.ro03.06.2007 16:27

Victoria tricolorilor de aseara nu va avea nicio valoare daca ai nostri nu vor invinge Slovenia si pe teren propriu. In cazul de fata nu va fi nevoie de o simpla victorie ci de una clara, la un scor cat mai mare pentru ca diferenta de valoare este evidenta.

Meciul facut de romani la Celje a fost foarte bun, desi, daca am fi avut ghinionul de acum 7 ani, partida s-ar fi putut termina si 3-2 pentru gazde. Desigur, in cazul in care acestora le-ar fi "intrat" tot. In plus, relaxarea din finalul partidei care a facilitat golul sloven reprezinta o mai veche meteahna romaneasca. Din acest punct de vedere trebuie sa admitem ca ne lipseste acea maturitate fotbalistica specifica marilor echipe cu care am dori sa jucam de la egal la egal.

Un singur jucator a avut Steaua in primul 11 si a acesta ne-a facut sa ne simtim mandri ca suntem stelisti. Banel Nicolita. Un tip pe care nu-l agreez in calitate de fotbalist, dar pe care il admir pentru modestie, caracter, sportivitate si disponibilitate la efort. Practic golul lui Jardel a facut diferenta in final.

Lobont a fost excelent, Chivu a jucat bine desi a comis o greseala monumentala in finalul meciului, Marica a fost sters, iar Mutu a fost la baza tuturor atacurilor noastre. Ramane problema Daniel Niculae. Omului nu i-a fost explicata pana acum diferenta intre un meci de campionat jucat sub protectia atacurilor declarative si a flaimucului giulestean si o partida internationala atunci cand iti reprezinti tara cu intentia obtinerii unei calificari la un turneu final. Adevarat este ca romanul a fost provocat de un adversar "agricol" dar teatrul ieftin jucat de acesta, simularea unei palme primite urmata de o cadere penibila i-au ingretosat pe multi conationali.

Nationala a stapanit meciul in totalitate. Multitudinea ocaziilor avute, lejeritatea cu care acestea au fost irosite, au dat impresia ca Romania se joaca. Ramane ca tricolorii sa-si sufoce adversarii in meciul de la Timisoara, sa nu se relaxeze, iar victoria sa fie atat clara cat si la o diferenta cat mai mare. Hai Romania!

AndreyCor03.06.2007 16:59

numai un [...] de sub pod putea sa fie eliminat in halu asta....in rest totul bun...articol f bun soldatino ca de obicei....

Editat de moderatori!

Dragoshel03.06.2007 17:02

da, asta arata cum a fost crescut in giulesti, degeaba e la o echipa mare, zic io, daca are asemenea iesiri de un copil din curtea scolii. Pacat ca am irosit o inlocuire degeaba.

zloty03.06.2007 17:14

Banel excelent ? :)) ce naiba soldatino te credeam serios , in afara de golul norocos , na facut nimica , na dat o pasa calumea , na facut o interceptzie , nimica , deci de unde atata lauda ??

bebe_nord03.06.2007 17:15

Romania E Steaua steaua_ro steagro

Danny03.06.2007 17:22

Ce ma enerveaza pe mine jucatori romani de joaca in strainatate . Ce e ma acolo ?? se da miere gratis , sau ce ?? Ce naiba e ma toata lumea asa maniaca dupa bani ??? pai io nici nu as stii ce sa fac cu salariu unui jucator de fotbal de la Steaua . daca vor sa joace la echipe mari , dc nu vin la Steaua ?? ca daca vin asa toti jucatori marii ai Romaniei , sa vina din strainatate la Steaua , va garantez ca Steaua ar ajunge prin semifinalele champions leage

SS Lazio03.06.2007 17:29

@zloty,

Ai perfecta dreptate,prietene!

Nici eu nu am vazut mai nimic la jocul lui.

Cand va juca Radoi,Dica,Goian,Ghionea la echipa nationala,atunci vom avea ,cu adevarat,cu ce sa ne mandrim...pana atunci,jardel,e o gluma proasta ,amara...Nu c-as avea ceva cu tipul,alearga mult,dar n-are deloc gandire in joc,de fapt,i-am putea zice haotic in tot sensul cuvantului.

De-ar fi jucat Goian sa mai dea un gol ca si cu Belarusul... :>

Anyway,un meci bunicel.

HAI Romania

Dragoshel03.06.2007 17:38

@zolty, lasa ca aprope toata echipa a gresit cel putin o pasa, un sut la poarta.

AKM-4703.06.2007 18:15

Chiar nu inteleg de ce nu il convoaca pe Badea. AAA... Da Piturca e un cretin... Il aduce pe boul ala de marica

zloty03.06.2007 18:19
@zolty, lasa ca aprope toata echipa a gresit cel putin o pasa, un sut la poarta.

da ma da eu personal inafara de cele date inapoi nu prea am vazut pase corecte date de nicolitza, nai vzt ca la un moment dat toata lumea de pe teren il ignora indiferent de cat de liber era??

alexblaja03.06.2007 18:37
Banel excelent ? :)) ce naiba soldatino te credeam serios , in afara de golul norocos , na facut nimica , na dat o pasa calumea , na facut o interceptzie , nimica , deci de unde atata lauda ??

Ia vezi ce a facut Pippo in finala cu Liverpool, de cate ori s-a vazut in afara de cele 2 (doua) goluri....tz tz tz, a na na na naibii cratima....

Referitor la meci, nu l-am vazut, intrucat am fost la o nunta, dar am vazut super-golul lui Tamas, asemanator intrucatva celui lui Osterc de acum 6 ani, in sensul ca Tamas nu va mai reusi un asemenea gol dintr-un asemenea unghi niciodata si golul lui Banel, asemanator celui lui Dica din meciul cu Albania.....ce pot sa zic....daca era Fl. Petre in locul lui Banel probabil ca acum am fi incercat sa gasim si "partile bune ale acestui punct obtinut cu Slovenia, care ne situeaza inca pe mult-ravnitul loc 2" (unde am mai auzit asta oare?????)...

"Modestie, caracter, sportivitate si disponibilitate la efort", acestea sunt intr-adevar cuvintele care il caracterizeaza pe Banel...se spune ca pentru a reusi intr-un domeniu e nevoie de 99% transpiratie si 1% talent...cred ca Banel are acel 1%, dar in ultimul timp la Steaua a avut doar 70% transpiratie....concurenta pe post cred ca l-ar face sa revina la 99%

HAI Steaua!HAI Romania!

Le reseau pansant03.06.2007 18:52

Nu stiu de ce se face atata tam-tam de pe urma unei astfel de partide, acum 10 ani era trecuta la ceva gen diverese sau alte stiri, evident glumesc.

Echipa nationala nu a jucat bine aseara, nu a aratat o evidenta valoare nici ca individualitati nici ca echipa, asta sa nu spun ca in prim repriza jocul a fost aprope echilibrat, ambele echipe avand ocazii destul de mari. Posesia balonului spune multe despre partida, daca nu ma insel prin minutul 80 posesia era de 51% pentru romani, asa ca nu e cine stie ce.

Cam asta este diferenta de valoare, daca si cu Slovenia o echipa cu nulitati totale, aflata pe locul 5 cu 4 puncte ne facem probleme si ridicam in slavi o asa victorie inseamna ca suntem departe de mentalitatea de performanta.

Si pe mine m-a scarbit gestul lui Nicolae, de fapt asta ii e caracterul, ce stie el sa faca cel mai bine sa se ia la harta cu adversarii (exemplele sunt multe) si sa injure. Ma bucur ca a primit rosu direct pentru ca asta inseamna ca va sta 2 meciuri pe bara, si sper ca in locul lui sa prinda echipa alti jucatori, mult mai buni si cu mult mai mult respect (Badea, Dica, Niculescu, Danciulescu).

Eu in meciul asta am remarcat 2 jucatori-nculae pentru prostia de care da dovada si pe Lobont pentru meciul excelent facut dar si pentru felul in care relationeaza cu ceilalti jucatori.

Succes si miercuri baieti, meritam sa ne calificam la turneu!

ariell03.06.2007 22:03
Ia vezi ce a facut Pippo in finala cu Liverpool, de cate ori s-a vazut in afara de cele 2 (doua) goluri....tz tz tz, a na na na naibii cratima....

Referitor la meci, nu l-am vazut, intrucat am fost la o nunta, dar am vazut super-golul lui Tamas, asemanator intrucatva celui lui Osterc de acum 6 ani, in sensul ca Tamas nu va mai reusi un asemenea gol dintr-un asemenea unghi niciodata si golul lui Banel, asemanator celui lui Dica din meciul cu Albania.....ce pot sa zic....daca era Fl. Petre in locul lui Banel probabil ca acum am fi incercat sa gasim si "partile bune ale acestui punct obtinut cu Slovenia, care ne situeaza inca pe mult-ravnitul loc 2" (unde am mai auzit asta oare?????)...

"Modestie, caracter, sportivitate si disponibilitate la efort", acestea sunt intr-adevar cuvintele care il caracterizeaza pe Banel...se spune ca pentru a reusi intr-un domeniu e nevoie de 99% transpiratie si 1% talent...cred ca Banel are acel 1%, dar in ultimul timp la Steaua a avut doar 70% transpiratie....concurenta pe post cred ca l-ar face sa revina la 99%

HAI Steaua!HAI Romania!

Daca ar fi vorba de vointa si nu de putinta multi dintre noi ar ajunge la Steaua, sunt convins ca sunt printre noi unii care au o conditie fizica mai buna ca a lui Banel si ipotetic stiu la fel de mult fotbal ca si el, :D, ii vezi cumva jucatori de Steaua ?

Nu cred, cum nici pe Banel nu il vad sa merite sa joace etapa de etapa titular la noi, cu atat mai putin la Nationala unde ar trebui sa fie numai crema, dar asta e treaba lui nea Piti.

Stau si ma intreb si stiu ca nu e frumos sa doresti raul altuia, dar cum naiba s-au accidentat numai jucatorii nostri exponentiali, in timp ce gigei, lovini si chiar Banei nu au facut nici o intindere macar, asta ca sa nu mai zica gura lumii ca Dumnezeu este stelist, daca era nu s-r fi intamplat asa, :D

Cat despre a-l compara cu Pippo, e deja prea mult, nu cred ca o sa se mai nasca fotbalist asa speculativ ca el prea curand, nu mai spun de faptul ca putine sunt partile anatomice ale corpului cu care Pippo nu a marcat, dar Banel si daca ar depune 150% efort si transpiratie tot nu ar ajunge la conditia de geniu, cateodata ii mai intra si lui, daca as juca si eu cat el probabil ca mi-ar iesi si mie mai des pase bune, preluari si goluri, hai sa nu il suparam pe Pippo,

Parerea mea, :mrgreen:

SSK03.06.2007 22:09

Cred ca i-a venit randul acestei generatii sa se califice la un turneu final, spre bucuria noastra a tuturor. Sunt convins ca avem valoare sa trecem de aceasta grupa, ramane sa vedem daca avem seriozitatea necesara. Ma bucur ca Mutu isi asuma rolul de pasator (asemenea lui Hagi), avem nevoie de asa ceva. Chiar si Zicu ar putea juca acest rol, daca ar fi mai serios! Zicu e in opinia mea un talent urias, deocamdata irosit.

Iar Niculae nu merita rosu aseara. Aia era o faza pe care un arbitru mai meserias o trata cu doua galbene si atata tot. Daca nu era 2-0 pentru noi, nu risca el sa dea afara doi jucatori aiurea.

costy_a03.06.2007 22:55
Chiar nu inteleg de ce nu il convoaca pe Badea. AAA... Da Piturca e un cretin... Il aduce pe boul ala de marica

tu vorbesti serios?

martanu04.06.2007 04:09

Daca Piti s-ar ghida dupa principiul continuitati la echipa de club si a formei de moment(asa cum trambita initial) multi jucatori ar trebui sa stea pe bara, de exemplu C. Marica, D. Nicolae, dar si altii. Si mai ales Ogararu ar fi titular incontestabil......dar cu Piti.....

Cand echipa este insotita de Giovane Becali(in ce calitate ????????) va trebui sa ne obisnuim in echipa cu epave. Mai este si cvartetul vesel Mutu-Chivu-Contra-Lobont care are un cuvant de spus la selectie. La orice echipa se intampla asa,

la fel a fost in vremea lui Hagi cand Moldovan(Doamne ce ma exaspera) juca chiar daca erau altii mai buni. Tot din perioada aceea tin minte cum la primul meci a lui Denis Serban in nationala ceata lui Hagi-Popescu-Petrescu l-a izolat, nu ii pasau decat in tusa....ce mai era in afara grupului. Saracul Elton este in aceesia situatie la noi acum, este izolat, si tare mi-e frica ca inversunarea lui JJ impotriva lui pleaca de la unii jucatori.

neli04.06.2007 04:43

oriunde este cineva de la Steaua se vede, se simte daca nu era Banel acolo era altul ?! nici vorba el a gandit faza fffff bine , altuia nici nu-i trecea prin gand, ca daca era altfel era careva acolo langa Banel, Steaua e Steaua , e unica si jucatorii ei sunt cei mai buni, trebuie sa recunoasca toti, bravo Banel !

Il Soldatino04.06.2007 05:16

Unde am scris eu in articolul de mai sus ca "Banel a fost excelent"?...in fine, vechile probleme cu userii care nu citesc si prefera sa posteze.

"te credeam serios" suna chiar a jignire...incearca sa comunici egal (nu vreau nici laude dar nici malitiozitate).

Numai bine

onlySteaua04.06.2007 06:26

a fost o victorie chinuita, obtinuta in fata unei echipe submediocre, in mare parte datorita lui Lobont, cel mai bun om de pe teren.

am ajuns sa ne multumim cu putin si sa ridicam in slavi o victorie absolut fireasca (nu ma refer la articolul asta ci la atitudinea genarala a presei care deja ne vede ca si calificati). asta sa ne fie valoarea?

Banel jardel :D are meritul ca a marcat golul care pana la urma s-a dovedit a fi decisiv. bravo Nicolita!

si eu sunt de parere ca niculae (sau Nicolae, nu am stiut niciodata exact cum il cheama) nu merita rosu. corect ar fi fost un galben pentru simulare. oricum, gestul sau de milog spune multe despre mentalitatea tipic ghiulesteana. ma bucur insa ca va lipsi urmatoarele meciuri. cu siguranta Romania are atacanti mai valorosi decat el.

axl2304.06.2007 06:30
Iar Niculae nu merita rosu aseara. Aia era o faza pe care un arbitru mai meserias o trata cu doua galbene si atata tot. Daca nu era 2-0 pentru noi, nu risca el sa dea afara doi jucatori aiurea.

de acord, arbitrul a exagerat cu cartonasele. asta nu scuza totusi gestul inutil al lui niculae. plus simularea aia penibila.

costy_k1_G.04.06.2007 07:22
de acord, arbitrul a exagerat cu cartonasele. asta nu scuza totusi gestul inutil al lui niculae. plus simularea aia penibila.

Poate a exagerat dar a facut bine ca i-a dat rosu "a la france" poate se satura Piti si nul mai cheama in lot si atunci ar avea o sansa si Badea. :wink:

alexblaja04.06.2007 07:39
Daca ar fi vorba de vointa si nu de putinta multi dintre noi ar ajunge la Steaua, sunt convins ca sunt printre noi unii care au o conditie fizica mai buna ca a lui Banel si ipotetic stiu la fel de mult fotbal ca si el, :D, ii vezi cumva jucatori de Steaua ?

Nu cred, cum nici pe Banel nu il vad sa merite sa joace etapa de etapa titular la noi, cu atat mai putin la Nationala unde ar trebui sa fie numai crema, dar asta e treaba lui nea Piti.

Stau si ma intreb si stiu ca nu e frumos sa doresti raul altuia, dar cum naiba s-au accidentat numai jucatorii nostri exponentiali, in timp ce gigei, lovini si chiar Banei nu au facut nici o intindere macar, asta ca sa nu mai zica gura lumii ca Dumnezeu este stelist, daca era nu s-r fi intamplat asa, :D

Cat despre a-l compara cu Pippo, e deja prea mult, nu cred ca o sa se mai nasca fotbalist asa speculativ ca el prea curand, nu mai spun de faptul ca putine sunt partile anatomice ale corpului cu care Pippo nu a marcat, dar Banel si daca ar depune 150% efort si transpiratie tot nu ar ajunge la conditia de geniu, cateodata ii mai intra si lui, daca as juca si eu cat el probabil ca mi-ar iesi si mie mai des pase bune, preluari si goluri, hai sa nu il suparam pe Pippo,

Parerea mea, :mrgreen:

Dupa cum am spus, Banel nu ar trebui sa joace etapa de etapa titular la Steaua, am si scris ca i-ar face bine nitica concurenta pe post....referitor la aceia dintre noi care ar merita sa joace la Steaua nu pot decat sa comentez sincer ca eu nu as merita...despre altii nu zic nimic, ca nu-i cunosc....

Despre faptul ca Banel a fost selectat la Nationala, uite ca a fost bine pana la urma. Oricum, in momentul in care de la Steaua a fost selectat 1 (un) jucator la echipa Nationala in primul 11 si ala a dat un gol decisiv, eu nu pot decat sa ma bucur si sa-l apreciez pe acel jucator....

referitor la accidentari, no comment decat ca intr-adevar nu este bine sa doresti raul altuia

Eu nu l-am comparat pe Banel cu Pippo, am spus doar ca nici Pippo nu s-a vazut tot meciul, ci doar in fazele in care a dat golurile....Dupa cum am spus nu am vazut meciul cu Slovenia, nu stiu ce a facut Banel in restul meciului, cum s-a achitat de sarcinile lui, de aceea nici nu intru in polemica legata de acesta spect. Eu stiu un lucru: am batut cu 2-1, iar al doilea gol a fost inscris de Banel Nicolita, singurul stelist convocat la Nationala ca titular pentru acest meci!

audiopixel04.06.2007 08:33

Se pare ca de data asta o sa ajungem la un turneu final.Asta daca echipa ramane la fel de determinata.Desi Piturca nu e chiar modelul meu de antrenor trebuie sa recunosc ca a facut o echipa,in adevaratul sens al cuvantului.Iar miscari gen Nicolita si chiar Dorel Stoica arata ca Piti are personalitate.Nu inteleg nemultumirile unora tocmai acum cand Romania incepe sa arate A echipa.Sau ca Slovenia e de doi bani si ne-am chinuit cu ea.Olanda s-a chinuit mult mai rau decat noi.

foreminescu2405.06.2007 07:54

ma bucur pentru rezultate nationalei! cat despre Piturca, as vrea sa-i folosesc cat mai rar numele...in fapt ce nevoie are selectionerul Romaniei, de un jucator titular la Ajax, daca are "super-valori" de la retrograda celta vigo, din marele campionat al rusiei, de la "multipla campioana" a frantei auxerre, de la cea mai "galonata" echipa italiana fiorentina, de la roma 1-7, etc!!! singurul roman care joaca la un club cu adevarat colosal in europa este Ogararu!!! pai ma selectionerule, ce motiv mai bun vrei pentru a-l convoca!!! opameni buni, olteanul asta cand o sa moara, o s-o faca injurandu-i pe cei care vin langa patul lui de moarte cu o vorba buna! pe motiv ca n-au gandit ca el...in rest, hai Romania!!!! eu am capacitatea sa te ignor, selectionerule, chiar daca ai fost unul din mari jucatori ai Stelei!!!! si stii de ce?! tu confuzi razbunarea cu rautatea! hai pa

AmuntBoy05.06.2007 10:06

Sper sa ajunga la Euro2008 sa ajung si eu prin Elvetia ;)

«12»