FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Așteptãm

«12»
sorin_daniel04.06.2007 06:39

din pacate din nou foarte multa vrajeala din partea lui Becali o sa vedeti n-o sa mai fie decat 2,3 transferuri si o sa spuna gata avem cel mai puternic lot am facut cele mai bune transferuri o sa jucam in semifinale sau chiar finala cl .inca nu s-a inteles ca Becali este un mare mincinos? Becali vrea sa fie "singurul,unicul stapan" iar restul sa fie sclavii lui. oare chiar nu intelege ca daca vrea sa fie respectat trebuie sa respecte la randul lui ?

Kreator04.06.2007 07:05

_becali _george apare ZILNIC la stirile sportive de pe toate canalele de televiziune din Romania.

De ce?

Pentru ca mereu are cate o "bomba" de anuntat.

Daca ar spune doar banalitati, reporterii rupti de foame, care alearga dupa senzational nu ar avea ce insera in stirile sporive.

Asa ca _becali a inteles ce are de facut pentru ca imaginea sa sa fie transmisa zilnic la TV, si asta gratis!

Totul tine de a da reporterilor stiri senzationale.

Asa au aparut "ofertele" pentru Mirel Radoi de 10 milioane de euro.

Asa a fost cotat Banel Nicolita la 20 milioane de euro.

Acum cumparam jucatori argentinieni de 25 milioane de dolari (bucata, ha, ha).

Toate televiziunile, ziarele, posturile de radio, vorbesc despre asta.

_becali acapareaza 90% din spatiile stirilor sportive.

Daca faza cu ofertele de zeci de milioane de euro pentru jucatorii stelisti nu o mai poate folosi, acum a trecut la "cumpararea" lor.

Si la final o sa avem jucatori liberi de contract care vor semna cu Steaua, sau tinere talente precum Cosmin Contra, adusi la echipa (dupa ce Ogararu a fost vandut...).

onlySteaua04.06.2007 07:23
... așteptãm cu incredere transferurile promise...

cred ca glumesti. bineinteles ca le dorim, dar in nici un caz nu cred ca putem vorbi de incredere. usurinta, nonsalanta si nesimtirea cu care minte, asociate cu firea lui puerila, haotica si schimbatoare, m-au facut sa nu mai am pic de incredere in absolut nimic din ceea ce spune "voievodul". as vrea sincer sa-mi dea o palma peste nas si maine sa-l vad pe belluschi la Steaua, dar in privinta asta te asigur ca stau al naibii de linistit.

valdrag04.06.2007 07:33

Elton vrea sa joace la Steaua si nici nu e mercenar. A zis ca se intoarce in Brazilia, daca este dat afara. Mie imi place cum joaca si cum trage echipa in ofensiva. Nu sunt antrenor, dar nu-mi place cand Steaua se apara cu toata echipa de frica echipelor din Liga I.

Mihai Gruia04.06.2007 08:15

CRed ca cel mai bine ar fi sa asteptam incheierea perioadei "legale" de transferuri si apoi sa vedem daca ce s-a transferat e bun sau nu. Deocamdata e clar ca singurul care poate aduce un plus in jocul echipei este Badoi, ceea ce nu este deajuns. Insa repet, cred ca mai trebuie sa asteptam...

Referitor la bombe nu pot sa cred ca Belluschi sau Abbiati vor veni la Steaua ... daca totusi se va intampla asa voi fi cel mai mare fan Jiji. Ii spal si maybach-ul gratis in pauza meciurilor din templu :))

DonAndres04.06.2007 09:01

Hai sa asteptam totusi terminarea perioadei de transferari si apoi sa discutam.Eu unul am mare incredere in Adi Ilie si in talentul sau de a alege jucatori pentru Steaua.Sa dea Dumnezeu sa fie lasat sa-si faca treaba,oricum avid de electorat cum il stim,cred ca Gigi va baga de data asta mana mai adanc in buzunar sperand sa castige voturile stelistilor!

Forza Steaua!!!!!

«12»