FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania pe primul loc in grupa G

«12»
fcsteaua.ro03.06.2007 00:54

Romania a trecut fara probleme, sambata seara, de Slovenia, cu 2-1, in Grupa G a preliminariilor EURO 2008. Au marcat pentru tricolori Tamas si Nicolita. Romania a fost privata de doua ocazii importante prin semnalizari eronate de offside. Elevii lui Piturca trec pe locul 1 in Grupa G.

Pentru Romania au marcat Tamas '51 si Nicolita '78. Slovenia a punctat prin Vrsici '90+2.

Tricolorii au inceput bine meciul reusind sa se instaleze cu usurinta in jumatatea slovena. In ciuda acestui lucru, cei care au avut prima ocazie a meciului au fost gazdele, care in minutul 9, dupa o faza fixa, puteau deschide scorul, insa Lobont a intervenit providential scotand in lateral.

Faza a continuat si Lobont a mai fost inca o data intrebuintat la un sut din marginea careului.

Am dominat aproape in totalitate meciul, profitand si de faptul ca slovenii au cedat deliberat jumatatea terenului, multumindu-se sa respinga departe de poarta proprie. Prima noastra ocazie a venit abia in minutul 23, sutul lui Mutu trecand mult peste poarta aparata de Handanovic.

In minutul 36, tusierul a indicat eronat offside la Adrian Mutu.

Trei minute mai tarziu puteam asista la deschiderea scorului, insa Mavric a judecat bine anihilihandu-l pe "ucraineanul" Marica cu pretul unui cartonas galben. Aproape de finalul reprizei, in minutul 39, s-a consumat cea mai mare ocazie a partidei. Mutu i-a pasat excelent lui Codrea, acesta l-a driblat pe Handanovic, dar a ratat din 6 m trimitand peste poarta slovena.

Asa cum ne-au obisnuit, tricolorii au explodat in repriza secunda reusind sa deschida scorul in minutul 50 prin Tamas, care a trimis un sut violent fara replica pentru Handanovic. Un sut dintr-un unghi foarte greu, o executie de exceptie.

Cu un minut inainte, Mutu a amenintat si el printr-un sut la coltul scurt ce nu a reusit sa-l surprinda pe portarul echipei gazda. Cea mai frumoasa faza a meciului a fost reusita de Adrian Mutu in minutul 57, autorul unui sprint senzational finalizat slab.

Minutul 69 a adus desprinderea la doua goluri in urma unei greseli de incepator a lui Cesar, care l-a lasat singur pe Nicolita. Cu mult sange rece stelistul a marcat printr-un sut la coltul lung.

O imbranceala reciproca intre Cesar si Daniel Niculae a facut ca arbitrul Stuart Dougal sa le arate acestora cartonasul rosu cu zece minute inainte de finalul meciului. Pe un fond de relaxare, ultimul minut de prelungire a adus golul slovenilor, reusit de noul intrat, Vrsic.

Sursa: Onlinesport

hypno03.06.2007 02:07

au jucat ca fundul ... SLovenia un e echipa de fotbal asa ca nu mira pe nimeni ca am castigat. .. dar un joc de 2 lei facut de mandra noastra echipa . Felicitari si astept sa ajungeti la Euro sa va arate Spania sau alte tari cum se joaca fotbal.

Forza Steaua !

hypno03.06.2007 02:17
au jucat ca fundul ... SLovenia un e echipa de fotbal asa ca nu mira pe nimeni ca am castigat. .. dar un joc de 2 lei facut de mandra noastra echipa . Felicitari si astept sa ajungeti la Euro sa va arate Spania sau alte tari cum se joaca fotbal.

Forza Steaua !

Mutu a fost mega egoist ... cre ca au fost cateva contraatacuri in care putea lejer sa dea drumu la minge, dar noah el e mega star de fiorentina cum sa-i dea mingea lu unu de la Sahtior care sterge banca .... chiar ce cauta rezervele astea in nationala Romaniei ? Lobont nu s-a facut de ras, Chivu si-o dat cu stangu-n dreptu asta ca sa le arate la aia de la INter de ce nu va ajunge la ei, dar de remarcat tinerelu' de la Craiova .. aduce aminte de Radoi :)

Cine o mai jucat ? hmmm Codrea cel mai slab jucator din echipa aia din Italia .. cum ii zice? Palermo, Siena ? Dzeu stie dar si-a demonstrat tatã clasa cu poarta goala ... jucatori de nationala ce sa mai ... care sunt criteriile de selectie si titularizare totusi? Nu contest pe Lobont, Banel si Stoica .. dar ... Rosu, Codrea si alte verze nu prea au ce cauta la Nationala ... tot respectu pentru tara asta de rahat care nu ma lasa nici sa vad un meci online, dar .... aia nu-s jucatori de fotbal. Is de toata jena si de toata rusinea acestui sport. Driblezi portaru si sutezi ca bou-n grajd peste poarta ... doamne feri .. cu asa jucatori si joc ma si bucur ca nu pot vedea meciurile (am reusit sa vad meciul dar prin cu totul alte cai decat cele puse la dispozitie de patria mea care-si iubeste si adora cetatenii ...).

Ma distreaza cum presa ii pupa-n fund amu pe toti .. vai mama ce nationala avem ... i-am batut chinuit pe aia .. cine ? ah tara aia .. e tara sau oras ? hhm .. slovenia domle aia cu cosmaru nu-i stii?

Sper ca Steaua sa nu ma faca sa-mi vina sa-mi arunc calcu pe geam , ca dupa meciuri ca asta ...

Si sa nu uit, ZerOli vezi ca ai tren ... du-te poate-l prinzi pe Pitzi si va luati de mana, 2 looseri cu ochi.

Forza Steaua !!!

costy_k1_G.03.06.2007 07:01

Daca NU Banel atunci CINE? Prima repriza a fost penala rau parca jucau in reluare s-a vazut ca nu mai e Dica. A doua a jucat fotbal am avut noroc si de portarul Javrelor care a iesit in evidenta. Nu stiu ce cauta Marica din min. 60 pe teren ca na mai facut nimic...dar pana la urma am castigat ceea ce e bine.

martanu03.06.2007 07:13

La cat de slaba a fost Slovenia trebuia sa le dam mai multe. Sunt niste expirati pe la nationala ..... nu mai are rost sa-i amintesc ca-i stim toti. Oricum, cel mai penibil a fost cioara aia vopsita "a la france" D. Niculae. A batut chiar recordul lui Jean Vladoiu. Decat sa-l vad pe asta la noi mai bine Jijel Comanitza Comanescu(alt deraiat mental).

daniel.steaua03.06.2007 07:23

Mutu a fost mega egoist ... cre ca au fost cateva contraatacuri in care putea lejer sa dea drumu la minge, dar noah el e mega star de fiorentina cum sa-i dea mingea lu unu de la Sahtior care sterge banca .... chiar ce cauta rezervele astea in nationala Romaniei ? Lobont nu s-a facut de ras, Chivu si-o dat cu stangu-n dreptu asta ca sa le arate la aia de la INter de ce nu va ajunge la ei, dar de remarcat tinerelu' de la Craiova .. aduce aminte de Radoi

Cine o mai jucat ? hmmm Codrea cel mai slab jucator din echipa aia din Italia .. cum ii zice? Palermo, Siena ? Dzeu stie dar si-a demonstrat tatã clasa cu poarta goala ... jucatori de nationala ce sa mai ... care sunt criteriile de selectie si titularizare totusi? Nu contest pe Lobont, Banel si Stoica .. dar ... Rosu, Codrea si alte verze nu prea au ce cauta la Nationala ... tot respectu pentru tara asta de rahat care nu ma lasa nici sa vad un meci online, dar .... aia nu-s jucatori de fotbal. Is de toata jena si de toata rusinea acestui sport. Driblezi portaru si sutezi ca bou-n grajd peste poarta ... doamne feri .. cu asa jucatori si joc ma si bucur ca nu pot vedea meciurile (am reusit sa vad meciul dar prin cu totul alte cai decat cele puse la dispozitie de patria mea care-si iubeste si adora cetatenii ...).

prietene esti cam suparat in dimineata asta....sau cine stie poate tu aseara ai vazut alt meci..........Mutu e cel mai bun jucator al Romaniei la ora actuala (si nu o zic numai eu, o zice toata italia), intr-adevar o mai strica el din cand in cand da' asta e, nici Ronaldinho nu e perfect......cat despre Chivu, eu cred ca e unul din cei mai buni fundasi din lume........iar restul jucatorilor sunt pe undeva pe acolo intre mediocru si bine...........hai s-o lasam asa deocamdata si sa nu-i mai atacam, a fost o victorie si au acum sunt pe primul loc, ce altceva vrei de la ei? FORZA Steaua FORZA Romania

Am2peu03.06.2007 07:53

pana Acum nu va convenea deloc Banel dar cum se face ca daca joaca o data bine repede la laude mai lasatine fratilor sa respiram si noi un pic cum greseste omu gata cu gura sariti daca nu va convine echipa vorbiti cu piti poate va baga pe teren.Habar nu aveti de nimic !!! Fotza Banele Hai Braila

costy_k1_G.03.06.2007 07:54

Hipno egal Daniel.Steaua ne-ai intoxicat!!!ai vrut sa te faci remarcat? ai reusit.

Am2peu03.06.2007 07:54

pana Acum nu va convenea deloc Banel dar cum se face ca daca joaca o data bine repede la laude mai lasatine fratilor sa respiram si noi un pic cum greseste omu gata cu gura sariti daca nu va convine echipa vorbiti cu piti poate va baga pe teren.Habar nu aveti de nimic !!! Fotza Banele Hai Braila

zloty03.06.2007 08:41

A dat un gol Banel aseara atata ,de jucat na jucat nimica , la unele faaze era complet liber si era ignorat de coechipieri tocmai pentru ca stiau "ce poate" .

Cum greseste unu sarim totzi cu gura?? a avut un sezon n"gresit" atunci ce plm sa zicem?? si vad ca nu se aduce nimic pe postu lui iar ramanem in babuinu asta.

a si aproppo bine ca ai tu habar de multe expertule

Wally03.06.2007 08:59

Un meci slab facut de "ai nostri"...totusi sunt importante cele 3 puncte...m-a surprins placut Dorel Stoica...

cristi_mold03.06.2007 09:02

Bai fratilor voi sunteti nebuni. Am jucat slab. Da atunci olandezii cum au jucat in Slovenia. Sau bulgarii cu Belarus. A-ti vazut careva Franta - Ucraina. Joc de doi bani al francezilor. Noroc ca ucrainieni au venit doar sa se apere si sa il lase pe Sheva in atac. Nu mai vorbiti numa asa vorbe in vant. V-ati luat de Dorel Stoica. Cel mai bun de la nationala aseara alaturi de Chivu. Si da Chivu este unul dintre cei ma buni fundasi ai lumii. Poate doar Nesta si Canavaro se pot compara cu el. Mutu, aici aveti dreptate, egoist insa mare jucator.

Ziceti de Banel. Pai n-a jucat nimic asearea, ca si la Steaua. Fuge ca un disperat si cand sa dea centrarea, aceasta nu trece de primu om.

Parca vad ca acuma ii criticati pe toti, si pe Piturca, dar cand ne calificam sunteti primi in Piata Universitati. De-asta ii Steaua in starea asta, din cauza suporterilor ca voi.

FI-TI SUPORTERI ADEVARATI, NU DOAR LA GOL SA APLAUDATI!!!!!!

greenyes03.06.2007 09:30
Mutu a fost mega egoist ... cre ca au fost cateva contraatacuri in care putea lejer sa dea drumu la minge, dar noah el e mega star de fiorentina cum sa-i dea mingea lu unu de la Sahtior care sterge banca .... chiar ce cauta rezervele astea in nationala Romaniei ? Lobont nu s-a facut de ras, Chivu si-o dat cu stangu-n dreptu asta ca sa le arate la aia de la INter de ce nu va ajunge la ei, dar de remarcat tinerelu' de la Craiova .. aduce aminte de Radoi :)

Ma distreaza cum presa ii pupa-n fund amu pe toti .. vai mama ce nationala avem ... i-am batut chinuit pe aia .. cine ? ah tara aia .. e tara sau oras ? hhm .. slovenia domle aia cu cosmaru nu-i stii?

Sper ca Steaua sa nu ma faca sa-mi vina sa-mi arunc calcu pe geam , ca dupa meciuri ca asta ...

Si sa nu uit, ZerOli vezi ca ai tren ... du-te poate-l prinzi pe Pitzi si va luati de mana, 2 looseri cu ochi.

Forza Steaua !!!

Nici eu nu sutn asa entuziasmat de jocul nostru dar am remarcat o alta atitudine, suntem mai rai, facem presing, parca parca suntem pe drumul cel bun, si nu l inghit pe Piturca pentru ca a reusit sa ne strice Steaua. Legat de faptul ca te iei de Codrea ca a ratat cu poarta goala demonstreaza fie ca nu ai jcuat fotbal in viata ta fie ca esti rau intentionat. De ratat au ratat jucatori ca Vieri, Ibagaza, Adriano si multi altii, din faze mult mai clare asa ca... ar fi trebuit sa te gadnesti de doua ori inainte sa scrii ce ai scris.

Iar referitor la laude, ar trebui cum ai spus si tu mai contenite, pot fi laudati dsi nu e bine la romani sa faci asta, dupa ce bat Olanda, Bulgaria, atunci putem spune ca avem o echipa buna.

Pana atunci HAI Romania!

Joga Bonito03.06.2007 09:33

"Si da Chivu este unul dintre cei ma buni fundasi ai lumii. Poate doar Nesta si Canavaro se pot compara cu el."

Hahahahahah ... am ras minute bune la faza asta. Chivu e umflat de presa. Imi place caracterul lui, dar ca jucator e slabut. Nu e constant deloc, a gafat de nenumarate ori.

Azzido03.06.2007 09:48
septi_eu03.06.2007 11:02

Cum va suna o nationala informula asta?

Lobont-Ogararu,Tamas,Radoi,Chivu-Streit,Margaritescu,Lazar,Vlad Munteanu-Mutu,Dica

cu mentiunile:

- pentru ca Radoi e accidentat, Goian sau Chivu si in stanga Pulhac,

- pentru ca Dica nu e in forma, Sergiu Radu sau Marica

astept raspuns ;)

DONNATELO03.06.2007 11:05

rezultat bun meci slab parerea mea Mutu chiar isi da prea multe impresi in afara de 2 driblinguri nimic chiar ni'mi place Mutu si pe Banel saracu la stricat Oli cu posturile pe care tot il plimba !!!!!!!

Wally03.06.2007 11:11

Lobont-Ogararu,Tamas,Radoi,Chivu-Streit,Margaritescu,Lazar,Vlad Munteanu-Mutu,Dica

Margaritescu si Lazar nu au valoare pentru "nationala"...sunt fotbalisti de duzina si fara experienta...

Stryker03.06.2007 11:31

Eu as prefera un 4-1-2-1-2 de genul:

Lobont-Ogararu,Tamas,Radoi,Chivu-Streit,Lazar,Vlad Munteanu-Dica-Mutu,Marica

stelista2303.06.2007 12:19

ma bucur ca am castigat...dar totusi echipa nu a jucat cine stie ce aseara...ma bucur ca Banel a dat un gol(chiar dak a avut noroc) si sper sa-si revina pentru sezonul urmator dak tot ramane la Steaua....totusi e bine ca s-a terminat 2-1 pentru noi.. :)

bucur titu03.06.2007 12:30
Bai fratilor voi sunteti nebuni. Am jucat slab. Da atunci olandezii cum au jucat in Slovenia. Sau bulgarii cu Belarus. A-ti vazut careva Franta - Ucraina. Joc de doi bani al francezilor. Noroc ca ucrainieni au venit doar sa se apere si sa il lase pe Sheva in atac. Nu mai vorbiti numa asa vorbe in vant. V-ati luat de Dorel Stoica. Cel mai bun de la nationala aseara alaturi de Chivu. Si da Chivu este unul dintre cei ma buni fundasi ai lumii. Poate doar Nesta si Canavaro se pot compara cu el. Mutu, aici aveti dreptate, egoist insa mare jucator.

Ziceti de Banel. Pai n-a jucat nimic asearea, ca si la Steaua. Fuge ca un disperat si cand sa dea centrarea, aceasta nu trece de primu om.

Parca vad ca acuma ii criticati pe toti, si pe Piturca, dar cand ne calificam sunteti primi in Piata Universitati. De-asta ii Steaua in starea asta, din cauza suporterilor ca voi.

FI-TI SUPORTERI ADEVARATI, NU DOAR LA GOL SA APLAUDATI!!!!!!

Banel a fost singurul de pe teren in stare sa dea o centrare, primul gol tot din centrarea lui a venit si Mutu daca ar fi fost cel mai bun jucator din Serie A trebuia sa inscrie din pozitia pe care o avea asa ca lasati-l in pace pe Banel, si-a facut treaba. Altii au fost pe acolo care nu au ce cauta la Nationala: Codrea in a doua repriza nu eram sigur daca mai joaca sau nu, Contra e depasit fizic, marica nu s ce plm cauta asta la echipa nationala (probabil ca i s-a promis lui Piturca procent dintr-un eventual transfer al lui), eu as fi jucat mai bine decat Marica aseara, Rosu e dus si asta, o schimbare tre sa o pastreze pentru el intotdeauna, cat despre Chivu fotbalistu pizdii aduceti-va aminte ca a pierdut o minge la mijlocul terenului si daca nu avea Lobont acel reflex altul era rezultatul. Am vazut si meciul Bulgariei si dupa parerea mea Berbatov e mult peste ce joaca Mutulica. Oricum daca Pizdurca nu face o selectie reala a jucatorilor romani ori nu ne calificam ori o sa avem o prestatie de rahat la turneul final (a se citi Ogararu, Vlad Munteanu si de ce nu Vali Badea... de fapt orice atacant din campionatul intern e mai bun decat Marica)

Forza Steaua....M..e lu Becali

p.s. Cum a ramas... strangem bani sa angajam un lunetist?

bucur titu03.06.2007 12:38

faptul ca ii iei apararea lui Codrea si il compari cu Adriano, Vieri demonstreaza ca esti varza. Orice jucator rateaza dar mai au si realizari din cand in cand, Codrea ce plm realizari a avut?

ariell03.06.2007 12:57

Cred ca ai vazut alt meci, din pasa primita de la Cesar cred ca 90% dintre cei care postam pe aici am fi reusit sa dam gol, a avut un noroc chior si atat, Banel este bun la atletism cu fotbalul are la fel de multa tangenta cat am eu cu limba chineza.

Sper din tot sufletul ca de la vara sa il vad pe banca de rezerve la Steaua, sa-l ia piti titular la Nationala cat o vrea, da in Ghencea si statutul de rezerva e mult la ceea ce ne ofera Banel.

septi_eu03.06.2007 13:25
Eu as prefera un 4-1-2-1-2 de genul:

Lobont-Ogararu,Tamas,Radoi,Chivu-Streit,Lazar,Vlad Munteanu-Dica-Mutu,Marica

Da, m-am gandit si eu la formula asta, dar daca nu sunt inchegate bine relatiile de joc, e posibil sa nu facem faca in faza defensiva. Dar daca se stiu bine jucatorii, am putea juca de la egal la egal cu orice nationala. Cea mai buna aparare e atacul, nu? Eu personal sunt adeptul acestei maxime.

Margaritescu si Lazar nu au valoare pentru "nationala"...sunt fotbalisti de duzina si fara experienta...

Ok, zi-mi tu doi mijlocasi centrali buni, ca mie nu prea mi-au venit in minte multi. Recunosc ca nu stiu multi fotbalisti, si poate ma insel... dar nu prea avem mijlocasi centrali buni romani.

hypno03.06.2007 14:15
Hipno egal Daniel.Steaua ne-ai intoxicat!!!ai vrut sa te faci remarcat? ai reusit.

?

«12»