Rar mi-a fost dat sa traiesc de-a lungul carierei mele de "stelist profesionist" asemenea clipe precum cele pe care le traim in momentul de fata cu totii.
Am trecut peste clipe grele, peste infrangeri rusinoase, peste dezastre fotbalistice, am trecut cu greu peste toate, cu capul sus, pentru ca am simtit aproape de fiecare data ca va veni o zi mai buna, ca idolii nostri isi vor reveni si ne vor aduce din nou bucurii, ne vor face sa ne bucuram din nou...A fost greu, a fost dureros (ex: Milan, PSG, Slavia Praga, Dynamo Kiev, Sant Gallen) ... si totusi exista speranta si asta pentru ca aveam demnitate.
Am crezut ca le-am vazut pe toate dupa ce am scapat de Piti, am crezut ca mai rau nu se poate ... Si totusi, odata cu venirea lui "Pinochio din Pipera" ne-am pierdut si demnitatea.
Tocmai de aceea aceste clipe sunt cele mai grele clipe traite de mine de cand tin cu minunata Steaua Bucuresti...Ma incearca uneori sentimente de dispret, de nepasare...dureros, greu de inteles, si oricat as vrea sa ma detasez nu pot sa o fac decat temporar.
Satul de aceleasi discutii, despre Gigi, MM, Elton, Belluschi si alte aberatii as vrea sa ne detasam de problemele Stelutei noastre si sa ne intoarcem temporar spre vechea si poate intaia dragoste a fiecaruia: "Nationala Tricolora"
Avem sambata si miercuri doua meciuri foarte importante care cred eu ca vor decide in mare masura calificarea tricolorilor la Europenele de anul viitor.
Cred cu tarie in noua echipa nationala chiar daca am fost la un moment dat reticent fata de Piturca...E facut sa fie selectioner si nicidecum antrenor al unei echipe de talia Stelei.
Vina de a fi stat atata timp la carma Stelei nu ii apartine in totalitate, dar asta e alt subiect.
Ar trebui sa trecem peste ce a fost si sa ne intoarcem spre "nationala", pentru ca simt ca vor fi din nou prezenti in fotbalul mare in vara anului viitor.Nationala joaca altceva in ultima vreme si sincer sa fiu imi place sa vad cum jucatorii pun osul cand vin la nationala.
Spree deosebire de "cincinalul negru" 2001-2005 selectionerul are "baza de selectie" si pare dispus sa faca concesii si sa aduca la nationala(cu mici exceptii) cei mai in forma jucatori.
Jucam mai ofensiv decat am facut-o vreodata (chiar daca cele mai bune rezultate le-am avut cu un sistem 6-3-1) si jocul promite.
Avem jucatori de perspectiva alaturi de jucatori experimentati si consacrati si sunt convins ca vom redeveni ce-am fost ... mi-e dor de verile oferite de Nationala si pentru asta sambata seara voi fi cel mai infocat suporter....Pentru ca vreau sa strig cu voce tare din nou : HAI Romania, HAI TRICOLORII!