FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu fata spre ceva uitat!

«12»
fcsteaua.ro01.06.2007 17:50

Rar mi-a fost dat sa traiesc de-a lungul carierei mele de "stelist profesionist" asemenea clipe precum cele pe care le traim in momentul de fata cu totii.

Am trecut peste clipe grele, peste infrangeri rusinoase, peste dezastre fotbalistice, am trecut cu greu peste toate, cu capul sus, pentru ca am simtit aproape de fiecare data ca va veni o zi mai buna, ca idolii nostri isi vor reveni si ne vor aduce din nou bucurii, ne vor face sa ne bucuram din nou...A fost greu, a fost dureros (ex: Milan, PSG, Slavia Praga, Dynamo Kiev, Sant Gallen) ... si totusi exista speranta si asta pentru ca aveam demnitate.

Am crezut ca le-am vazut pe toate dupa ce am scapat de Piti, am crezut ca mai rau nu se poate ... Si totusi, odata cu venirea lui "Pinochio din Pipera" ne-am pierdut si demnitatea.

Tocmai de aceea aceste clipe sunt cele mai grele clipe traite de mine de cand tin cu minunata Steaua Bucuresti...Ma incearca uneori sentimente de dispret, de nepasare...dureros, greu de inteles, si oricat as vrea sa ma detasez nu pot sa o fac decat temporar.

Satul de aceleasi discutii, despre Gigi, MM, Elton, Belluschi si alte aberatii as vrea sa ne detasam de problemele Stelutei noastre si sa ne intoarcem temporar spre vechea si poate intaia dragoste a fiecaruia: "Nationala Tricolora"

Avem sambata si miercuri doua meciuri foarte importante care cred eu ca vor decide in mare masura calificarea tricolorilor la Europenele de anul viitor.

Cred cu tarie in noua echipa nationala chiar daca am fost la un moment dat reticent fata de Piturca...E facut sa fie selectioner si nicidecum antrenor al unei echipe de talia Stelei.

Vina de a fi stat atata timp la carma Stelei nu ii apartine in totalitate, dar asta e alt subiect.

Ar trebui sa trecem peste ce a fost si sa ne intoarcem spre "nationala", pentru ca simt ca vor fi din nou prezenti in fotbalul mare in vara anului viitor.Nationala joaca altceva in ultima vreme si sincer sa fiu imi place sa vad cum jucatorii pun osul cand vin la nationala.

Spree deosebire de "cincinalul negru" 2001-2005 selectionerul are "baza de selectie" si pare dispus sa faca concesii si sa aduca la nationala(cu mici exceptii) cei mai in forma jucatori.

Jucam mai ofensiv decat am facut-o vreodata (chiar daca cele mai bune rezultate le-am avut cu un sistem 6-3-1) si jocul promite.

Avem jucatori de perspectiva alaturi de jucatori experimentati si consacrati si sunt convins ca vom redeveni ce-am fost ... mi-e dor de verile oferite de Nationala si pentru asta sambata seara voi fi cel mai infocat suporter....Pentru ca vreau sa strig cu voce tare din nou : HAI Romania, HAI TRICOLORII!

no_problem01.06.2007 18:02

Nu exista nimic mai important decat FC Steaua Bucuresti 1947

SebaSS01.06.2007 18:04

HAI Steaua, steaua_ro HAI Romania

Romania - Slovenia 2001, a fost ultimul meci la care am plans pentru nationala Romaniei :(, avem 15 ani...din pacate nici pana astazi nu s-a inchis rana. Si acum mai visez faza lui Mihalcea din minutul 94 cand s-a aruncat in careu ca la Dinamo, in loc sa traga la poarta aia nenorocita...:(

Totusi ce s-a intamplat la Boro...nu se va sterge niciodata din memoria noastra :( Si acum mi se inmoaie picioarele numai cand ma gandesc la ce am fi putut realiza si la ce s-a intamplat

Duckadam01.06.2007 18:06

" Tocmai de aceea aceste clipe sunt cele mai grele clipe traite de mine de cand tin cu minunata Steaua Bucuresti...Ma incearca uneori sentimente de dispret, de nepasare...dureros,greu de inteles, si oricat as vrea sa ma detasez nu pot sa o fac decat temporar. "

Perfect de acord. Credeam ca numai mie mi se intampla asta si nu intelegeam de ce. Dar dupa ce stau putin sa imi revin, imi dau seama ca sunt si mai stelist si ca trebuie sa trecem si prin clipe mai grele pentru a vedea cu adevarat cat de mult tinem cu aceasta echipa.

Multumim Steaua ca existi !

axl2301.06.2007 18:16
Nu exista nimic mai important decat FC Steaua Bucuresti 1947

ba da, exista. n-o sa stau sa enumar acum.

AndreyCor01.06.2007 20:01

stie cineva unde se poate vedea meciul nationslei pe internet...pls

zloty01.06.2007 20:33

Doamne ma uit la meciu echipei de tineret , ce arbitraj penal , jaf pe fatzaaa ce arbitru nesimtzit

Martin_Tudor1201.06.2007 20:47

Franta 1-1 Romania(u21)

ce sa zic...asta e...eu zic ca pana la urma a esit bine

LARI02.06.2007 00:47

M-am uitat si eu la meciul nationalei de tineret.

Daca aia a fost tactica de joc, inseamna ca Oli e un super-tehnician. Eu ii cam dau dreptate arbitrului, desi a fost marlan in dese randuri: nu se poate sa "joci" asa si sa te numesti fotbalist. Cum o suporta Keseru asemenea "tehnician"?

HAI Romania!!!

Zerg02.06.2007 02:12
HAI Steaua, steaua_ro HAI Romania

Romania - Slovenia 2001, a fost ultimul meci la care am plans pentru nationala Romaniei :(, avem 15 ani...din pacate nici pana astazi nu s-a inchis rana. Si acum mai visez faza lui Mihalcea din minutul 94 cand s-a aruncat in careu ca la Dinamo, in loc sa traga la poarta aia nenorocita...:(

Totusi ce s-a intamplat la Boro...nu se va sterge niciodata din memoria noastra :( Si acum mi se inmoaie picioarele numai cand ma gandesc la ce am fi putut realiza si la ce s-a intamplat

Am ramas cel putin 20 de minute blocat pe scaunul din peluza aia nenorocita de la Boro si nu realizam cum am putut pierde finala de la 3-0... dar totusi durere mai mare a fost cu Dinamo in Ghencea (din puncutul meu de vedere).

Cat despre meciurile nationalei, de la meciul cu Danemarca nu am mai simtit un gust amar, iar un sentiment de emotie l'am simtit la meciul cu Olanda din martie de la Rotterdam; presimt ca diseara voi incepe sa simt din nou acele "furnicaturi" care nu le'am mai simtit de mult pentru Nationala. Calificarea este aproape! Putem!

Hai Romania!

lupisor02.06.2007 03:07
stie cineva unde se poate vedea meciul nationslei pe internet...pls

http://www.myp2p.eu/Saturday.htm

http://sportfive.jumptv.com/

cristi_mold02.06.2007 08:03
Ar trebui sa trecem peste ce a fost si sa ne intoarcem spre "nationala", pentru ca simt ca vor fi din nou prezenti in fotbalul mare in vara anului viitor.Nationala joaca altceva in ultima vreme si sincer sa fiu imi place sa vad cum jucatorii pun osul cand vin la nationala.

<!--<link exchange zone>-->

<div class="sponsored"><a href="http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/2946" target="blank">2_n.m._tut-1297243713.jpg

<center>N.M.Tut

</a></center></div>

<!--</link exchange zone>-->

Aici iti dau dreptate! Romania joaca altceva in ultima vreme dar parca iarasi ne prea bagam cu curu'-n poarta. Asa a fost si in Olanda asa a fost si cu Bulgaria la Constanta.

Ce am observat eu ca jucatorii romani sunt crescuti in acest spirit. Si la nationala U21 am vazut aceasi tactica. Si poate ca este bine. Nu stiu cati dintre voi au vazut meciul Germania - Japonia de la Festivalul de la Toulon. Japonezii au stat tot timpu in aparare si in 1 min au intors jocul de la 1-0, pentru a castiga cu 2-1.

In schimb aseara am vazut Ghana - Germania si ghanezii au aratat ceva fotbal. Chiar daca si ei au cam stat in aparare. Dar faptul ca au jucat fotbal s-a vazut si la echipa mare, fiind dupa parerea mea cea mai buna echipa africana de al WC 2006!

SSK02.06.2007 08:43

Hai Romania!

AndreyCor02.06.2007 09:11
bucur titu02.06.2007 15:43
Hai Romania!

unde?

axl2302.06.2007 15:47

bucure, bucura-ne si lasa-ne!

am o presimtire in legatura cu meciul din seara asta dar inca nu-mi dau seama despre ce e vorba.

leynad7202.06.2007 16:01
bucure, bucura-ne si lasa-ne!

am o presimtire in legatura cu meciul din seara asta dar inca nu-mi dau seama despre ce e vorba.

Iarta-l ma, a facut si el o gluma...

axl2302.06.2007 16:03

nu stiu ce e cu mine, am fost foarte evil azi, m-am luat chiar si de o fata...

iov02.06.2007 18:42

Urmeaza un meci de rahat, nu am incredere in echipa din cauza grupului Mutu-Chivu-Lobont-contra.

Paranoia poate...discutam dupa...in echipa joaca supervedete de ziare de scandal si "salahori".

predatorpulse702.06.2007 19:47

E pauza si e 0-0 cu slovenia. Singura faza importanta a fost ratarea lui codrea. Imbecili arbitrii de la acest meci,au fost cel putin 2 ofsaiduri aiurea. Jocul echipei noastre a fost mediocru spre slab oricat ar incerca sa-l cosmetizeze comentatorii de la tvr.

Piti o fi orb,s-a vazut ca de fiecare data cand am scos mingea in margine s-a creat ceva cat de cat periculos,in schimb jucatorii au jucat numai pe centru la devieri si a iesit o singura faza periculoasa ,cea a lui codrea. Problema este ca nu avem jucatori valorosi pe margini:

-contra-are experienta dar nu prea urca,are rol mai mult defensiv

-rat-mi se pare in scadere de forma,si la nationala cat si la sahtior

-Nicolita-nu comentez,nu stiu ce cauta la nationala,la Steaua a avut un sezon slab,plus ca nu stie sa dribleze sau sa depaseasca,daca este un jucator in fata lui ori da mingea in el si iese in aut ori o da inapoi.

Daca as fi piti in a 2-a repriza l-as baga pe zicu sau de ce nu si pe Niculescu,ca daca scoatem vreo lovitura libera,poate marcheaza. Se vad absentele lui Dica si Radoi la greu,poate ar fi bun Goian la un moment dat ca am avut vreo 5 cornere si n-a iesit nimic,poate ar ajuta inaltimea lui Goe.

Oricum trebuie sa marcam in primul sfert de ora ca altfel e de rau ca bulgaroii conduc cu 2-0 la minsk si au jucat bine impotriva bielorusilor. Noi sa batem,dar trebuie schimbat ceva.

FORZA Steaua(si nationala)!!!

Intotdeauna superiori.

axl2302.06.2007 20:36

2-0

e bine, sa vedem ce se intampla miercuri.

remarc puterea de concentrare a lui Lobont, mare portar.

al nostru Banel, binisor.

crap!! 2-1. si tocmai il laudam pe Lobont. la reluare dau vina pe Chivu.

zloty02.06.2007 20:43

daomne cine l-a chemat la natzioanla pe nicolitza , vai **** lui da prost , jucator ca asta de slab nam vzt de la Gigel Coman in coace si cred cal intrece banelinho

Azzido02.06.2007 22:19
daomne cine l-a chemat la natzioanla pe nicolitza , vai **** lui da prost , jucator ca asta de slab nam vzt de la Gigel Coman in coace si cred cal intrece banelinho

Se pare ca jucatorul asta slab a dat gol in seara asta. :))

Sper sa fie tot asa de "slab" si in campionat.

Cat mai des daca se poate. :P

Felicitari tricolorilor !

Maine o sa aveti si meciul pe tracker.

Cu dedicatie pentru romanii din strainatate

ariell02.06.2007 23:09
Se pare ca jucatorul asta slab a dat gol in seara asta. :))

Sper sa fie tot asa de "slab" si in campionat.

Cat mai des daca se poate. :P

Felicitari tricolorilor !

Maine o sa aveti si meciul pe tracker.

Cu dedicatie pentru romanii din strainatate

As fi de acord daca ar juca prost meci de meci dar si sa "greseasca" de fiecare data si sa dea cate un gol ori macar 2-3 centrari bune pe meci

Deie domnu sa isi revina da' sincer nu vad de ce e titular la Steaua cu atat mai putin la nationala, sper sa ma insel si sa isi revina, dar nu prea are cu ce,:(

alice4steauaBUC02.06.2007 23:19

JUcatorul asta slab..vai ****lui de prost...a dat un super gol asta seara...asa ca....macar sa dea el cate un gol pe fiece meci si in camiponat:)sau macar 2..3..pase de gol:D

«12»