Nu sunt de acord cu tine cand spui ca motivul pentru care acesti jucatori vor pleca de la Steaua este invidia patronului fata de popularitatea acestora.Elton nu cred ca poate face fata la nivelul meciurilor internationale.In privinta lui Thereau cred ca este un jucator util Stelei,dar daca el vrea sa plece de la club ce putem face?Cred ca campania de achizitii a Stelei de pana acum este buna dar cred ca ar mai fi nevoie de inca un mijlocas central cu profil ofensiv.
FORZA Steaua
Ba si eu sunt ferm convinsa ca unul si poate si cel mai important motiv pentru care bki ii vinde pe acestia 2(Elton si Thereau), este popularitatea pe care atistia si-au castigat-o....
Ce o gandi el cu mintea aia intunecata..."astia doiiii sunt mai iubitiiii decat sunt eu....care sunt un mareeee om si o mareee vedetaaaa"....este invidios!asta cred eu!si mai cred ca mandria aia a lui care ii intuneca mintile l-au determinat sa "scape" de cei 2....erau jucatori adusi de Meme, si cum a avut grija sa scape si de Meme asa va proceda si cu cei doi...
Spui ca nu paote face fata Elton meciurilor internationale....gresesti total!poate Coman si Gurita vor face fata...Eton are viteza, stie tactica, stie ce si cum sa faca cu mingea aia...pe cand Coman din 3 pase 4 le da gresite( :lol: ).
Cum poti sa crezi ca Thereau vrea sa plece?tu chiar crezi ce zice ciobanoidu'...ca vezi dom'le a declarat Thereau la misto tot ce a spus...acum, da, poate vrea sa plece...din cauza ciobanoidului si a aberatiilor pe care le-a scos....Si...daca stau bine si ma gandesc, bine ar fi sa plece pentru el...cred ca oricine in locul lui ar fi procedata asa...