FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pretul popularitatii

«12»
alice4steauaBUC30.05.2007 14:04
Nu sunt de acord cu tine cand spui ca motivul pentru care acesti jucatori vor pleca de la Steaua este invidia patronului fata de popularitatea acestora.Elton nu cred ca poate face fata la nivelul meciurilor internationale.In privinta lui Thereau cred ca este un jucator util Stelei,dar daca el vrea sa plece de la club ce putem face?Cred ca campania de achizitii a Stelei de pana acum este buna dar cred ca ar mai fi nevoie de inca un mijlocas central cu profil ofensiv.

FORZA Steaua

Ba si eu sunt ferm convinsa ca unul si poate si cel mai important motiv pentru care bki ii vinde pe acestia 2(Elton si Thereau), este popularitatea pe care atistia si-au castigat-o....

Ce o gandi el cu mintea aia intunecata..."astia doiiii sunt mai iubitiiii decat sunt eu....care sunt un mareeee om si o mareee vedetaaaa"....este invidios!asta cred eu!si mai cred ca mandria aia a lui care ii intuneca mintile l-au determinat sa "scape" de cei 2....erau jucatori adusi de Meme, si cum a avut grija sa scape si de Meme asa va proceda si cu cei doi...

Spui ca nu paote face fata Elton meciurilor internationale....gresesti total!poate Coman si Gurita vor face fata...Eton are viteza, stie tactica, stie ce si cum sa faca cu mingea aia...pe cand Coman din 3 pase 4 le da gresite( :lol: ).

Cum poti sa crezi ca Thereau vrea sa plece?tu chiar crezi ce zice ciobanoidu'...ca vezi dom'le a declarat Thereau la misto tot ce a spus...acum, da, poate vrea sa plece...din cauza ciobanoidului si a aberatiilor pe care le-a scos....Si...daca stau bine si ma gandesc, bine ar fi sa plece pentru el...cred ca oricine in locul lui ar fi procedata asa...

Virgil30.05.2007 14:10
megalomania este dupa infantilism si prostie, principala "calitate" a ciobanului,...

Megaloman,da ! Infantil si prost ? Habar nu aveti voi cât de viclean si rapace este...

Lorentzo_77730.05.2007 14:46

Ciobanu' asta deja incepe sa ma dispere mai tare decat Dinamo !!! Asta mare stelist si strica tot ce ii bun la echipa asta !!! Ce p*** mea are el cu strainii daca joaca bine ??? Si mai zice ca el nui comunist cand daca cineva nul asculta cu sfintzenie din echipa il zboara afara !!! Cand ma gandesc acum 2 ani cata simpatie aveam pentru. el !!! Elton ca Elton,...,imi place de el ca ii tehnic si are viteza da nu prea am vazut sincer sa fi facut foarte multe !!! Nu zic ca nu ar fi bun,Doamne fereste ca a participat de multe ori la actziuni ofensive ale Stelei si a declanshat multe care sau soldat cu gol,...,dar sincer eu nu il vad ca altzii super vedeta Stelei,e bun dar poate mai mult :D !!! Mie de Thereau imi pare cel mai rau ca el o fost biletu nostru castigator in nenumarate meciuri,...,dupa parerea mea era cel mai bun atacant din lot si oieru il arunca afara ca asa i se scoala lui in vise ca nui mai tre straini in echipa X(X(X( !!! Omu' asta trebe inlaturat de la Steaua cu orice pretz pana nu strica de tot echipa asta minunata !!! La ritmu de acuma si la ce face aurolacu ala de la oi din echipa in 5 ani nu castigam CL cum o zis el ca retrogradam in B !!! BEEEEECALI TREBE INLATURAT !!! m-am SATURAT DE UN CIOBAN CARE II LA CONDUCEREA UNEI IUBIRI ETERNE CUM ESTE Steaua !!! ULTRAS 4 EVER !!! FORZA Steaua !!!

cipri7730.05.2007 15:37
Becali LASA-NE

Becali e un idiot

Vrea sa fie presedintele tarii si nu e in stare sa tina 3 jucatori iubiti in echipa

Nu tine cont de parerea suporterilor

Este un egoist prin definitie

vrea sa nu lase nici o urma de MM

sa vanda Steaua, sigur se va gasi un om capabil sa o cumpere.

El mai mult scoate bani din Steaua decat baga

sper sa nu fie tarziu si sa nu mai aiba ce cumpara alticineva

cipri7730.05.2007 15:46
steagcruce2 vinde`ti tot neamu`... Becali vinde`ti tot neamu` !! steagcruce2 dar lasa`ne sa ne bucuram de Steaua... nu ne lua bucuria.. nu ne luat singuru` nostru drog... nu ne lua ultima sperantza de a mai spera ca vom fi din nou ce am fost odata... pacat de Elton... pacat de Thereau... nu ne trebuie ciori sau spurcati !! poate ca pana la urma dak n`au semnat deja cu o alta echipa Elton si Thereau se vor intoarce... si il astept pe Neaga... nu pe Gurita... astept sa fim iar S T E A U A...

Gurita E MOSNEAG

MAI BINE PLECA Becali DECAT TEREAU

Oradeanu30.05.2007 19:04

@ULTRAS_FLORIN

Deci tu esti multumit ca pot pleca ambii atacanti de careu iar in locul lor vin Gurita (34 - TREIZECISIPATRU) de ani si Neaga, care intr-adevar sunt atacanti dar nu de careu - si cat a strigat Zenga sa i se aduca atacanti de careu. OK

Si in rest sunt din nou jucatori de profil defensiv, nu?

Esti un fraier care crede ca daca vin astia Steaua VA ATACA MAI MULT. Cu Oli ROIU nu cred ca vor mai veni atacanti la echipa. Sper sa ma insel, dar ...

onlySteaua30.05.2007 19:33
Megaloman,da ! Infantil si prost ? Habar nu aveti voi cât de viclean si rapace este...

viclenia implica si inteligenta, iar din comportamentul sau absolut haotic nu reiese asa ceva. asta face exact ce-i trece prin cap la vremea respectiva, singura lui virtute ramanand doar credinta, desi si aceasta este dusa cateodata pana in pragul blasfemiei.

mecarm30.05.2007 19:45

Olaroiu este cea mai mare curva din toata povestea asta.Daca el i-ar fi vrut nu cred ca Jiji ii vindea.Apropo !De ce nu mai intervine Radoi pentru cei doi? Alta curva de om.Dar lasa,incepe el campionatul.AAAAH ce bine imi pare ca incepe anul electoral si in loc de aplauze(care oricum nicioadata nu au fost) o sa primesti multa m..e d-nul Jiji.Cine face pariu cu mine ca Olaroiu dupa max 3 etape isi da demisia?

onyx30.05.2007 20:30

Se face prea mult caz pe fondul declaratiilor lui Gigi, cu toate ca toata lumea stie ca el vorbeste mult si prost. Deocamdata Elton si Thereau sunt jucatorii Stelei, cu contracte pe citiva ani. Nu trebuie sa luam de bun tot ce spune presa, chiar daca uneori ziaristii pun ghilimele ca sa fie mai credibili. De la zvonuri si vorbe pina la un transfer real e cale lunga. Din pacate romanii sunt mari consumatori de asa zise bombe de presa si declaratii razboinice. Sintem singura tara din Europa, si probabil din lume, unde stirile din sport dureaza 30 minute, asta tocmai din cauza celor care devoreaza prostiile debitate de conducatorii si fotbalistii de la noi, si conflictele dintre ei.

eddie the 'ead30.05.2007 20:59
Olaroiu este cea mai mare curva din toata povestea asta.Daca el i-ar fi vrut nu cred ca Jiji ii vindea.Apropo !De ce nu mai intervine Radoi pentru cei doi? Alta curva de om.Dar lasa,incepe el campionatul.AAAAH ce bine imi pare ca incepe anul electoral si in loc de aplauze(care oricum nicioadata nu au fost) o sa primesti multa m..e d-nul Jiji.Cine face pariu cu mine ca Olaroiu dupa max 3 etape isi da demisia?

As pune eu pariu cu tine. N-ai vazut ca si-a dat demisia dupa meciul cu Timisoara, dar s-a razgindit, ca sa "sufere" alaturi de echipa? Daca Steaua va pierde primele trei meciuri din campionat, va gasi el un motiv. "Dinamo, Rapid sau toate celelalte echipe din campionat, inceputul sezonului, jucatorii noi, arbitrii, ghinionul, Dumnezeu etc". :))))) e o panarama de om, e tot mai clar. mai ca imi pare rau ca s-a terminat campionatul... dar lasa, ca nu e pauza asta asa de lunga.

stelist24/2431.05.2007 15:25

Imi pare rau dar este, asa, va inteleg ca nu sunteti multumiti de jocul Stelei,dar voi la urma urmei sunteti in Romania, cel putin odata i-ati vazut "live", dar eu niciodata, si sufar mai tare ca voi fiindca nu i-am vazut vreodata. asa ca bucurati-va ca aveti sansa sa va vedeti jucatorii favoriti :)

axl2301.06.2007 06:02
viclenia implica si inteligenta, iar din comportamentul sau absolut haotic nu reiese asa ceva. asta face exact ce-i trece prin cap la vremea respectiva, singura lui virtute ramanand doar credinta, desi si aceasta este dusa cateodata pana in pragul blasfemiei.

viclenia NU IMPLICA neaparat inteligenta. cu blasfemia ai dreptate. oare de ce nu traim in evul mediu? m-as fi facut inchizitor.

zipper01.06.2007 06:56

Nu vreau sa dau senzatia ca am trecut de partea lui Gigi, dar urmarind aseara emisiunea nasu', voi refuza de acum inainte sa-l mai atac pe Gigi, sa-l judec pentru anumite gesturi, iesirrii... Daca pentru unii faptul ca Gigi si-a pus fularu lu' Dinamo la gat, sau ca nu-l mai vrea pe Elton, valoreaza mai mult decat vietile unor oameni, printre care ne putem numara si noi intr-o zi (Doamne fereste), atunci eu nu mai sunt unul dintre voi. Unii or sa afirme ca scopul era unul pur electoral; si eu va intreb: Conteaza motivul pentru care se fac astfel de gesturi? Altii isi fac campanii aruncand cu banii pe la firme de publicitate, sau prin altfel de moduri pur capitaliste.

Pentru ceea ce a facut Gigi, asa cum e el, mai ales aseara (cand mi-a venit sincer sa plang vazand ce viata am eu fata de altii), eu consider ca nici unul dintre noi nu mai are dreptul (moral) sa-i doreasca moartea sau raul acestui om!!! Indiferent cat de prost de gura este si va fi in continuare. Pana la urma si pentru. noi, stelistii, a facut unele lucruri bune...

steagcruce2

axl2301.06.2007 07:02

@zipper

nimeni nu cred ca nu-i recunoaste meritele filantropice ciobanului, dar ar putea totusi sa faca astfel de gesturi cu mai multa eleganta. putea, de exemplu, sa deschida o fundatie, fie ea si "fundatia caritabila Gigi Becali, Io, voievodul" care sa se ocupe de astfel de cazuri, sa le analizeze, etc., si sa aloce bani. dar ce face Gigi e taranie, aproape ca anuleaza jumatate din efectul gestului caritabil.

uite, se comporta exact ca in reclama aia cu nuntasii, cand socrii se intrec in cadouri. aia cu masina de spalat decapotabila. numai ca el se ia la intrecere cu el insusi, exista o multime de oameni bogati care ajuta pe altii, Ion tiriac, andreea Marin, mihaela radulescu, etc. dar o fac altfel, prin fundatii, prin mediatizare si strangere de fonduri, fara sa-si aroge drepturi feudale.

zipper01.06.2007 07:18

Pai tocmai asta e: exista o fundatie care-i poarta numele si care este super bine organizata si in plus e infiintata inca dinainte ca el sa vina la Steaua si sa devina cunoscut. Iar cand e vorba de acte caritabile nu se poate vorbi de tiganeala! Tiganeala e sa-i vedem pe alti bogatasi cum se filmeaza pe la petreceri, cheltuind sute de mii de euro, sfidand saracia care exista la noi in tara.

zipper01.06.2007 07:23

Si repet NU TREC DE PARTEA LUI SI NICI NU-I IAU APARAREA, eu doar consider ca nu sunt indreptatit sa-l condamn pentru. anumite gesturi. Probabil ca multi dintre noi l-ar ierta doar daca l-ar pastra pe Elton sau Thereau, ar iesi in fata camerelor si ar da foc la un fular de caine. Pentru mine e deajuns ce a facut aseara sau in alte dati...

axl2301.06.2007 07:47

nu stiam de existenta acelei fundatii. in fine, nu-mi schimba parerea despre el.

dar, ca sa-ti cant un pic in struna, nu l-am atacat decat atunci cand a meritat-o.

«12»