FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pretul popularitatii

«12»
fcsteaua.ro30.05.2007 04:46

Prima saptamana care a urmat unui final de sezon si asa trist, sufocat de acuze si lovituri sub centura intre protagonisti a fost, asa cum era de prevazut, agitata in ceea ce ne priveste. Fidel stilului sau populist, dictatorial, demagogic si publicitar, patronul clubului nostru tine in continuare capul de afis al mediei sportive romanesti. Alungarea lui Elton din Ghencea, coroborata cu declaratiile contradictorii in cazul Thereau, un francez macinat subit de o brusca stare de inadaptabilitate in Romania...Si, colac peste pupaza, noua emanatie a elucubrantei sale personalitati, reprezentata de presupusa achizitionare a unui aparat de zbor Boeing 737, inscriptionat "a la Becali"...Suficiente motive pentru a delecta o parte a publicului si pentru a ne insuti noua ura si dezgustul resimtit fata de acest personaj!

Iminentele plecari ale lui Elton si Thereau, doi dintre cei mai iubiti jucatori ai Stelei dupa Revolutie, nu sunt deloc intamplatoare, avand, din punctul meu de vedere, conotatii multiple.

In principal, ele par a fi rodul unei gandiri profund bolnave si unidirectionate exclusiv catre propriul ego, pentru ca acesti jucatori nu au avut alta vina decat aceea de a se fi lasat ovationati atunci cand patronul si cel care ii antreneaza erau huiduiti copios, la scena deschisa.

Mai mult, avand in vedere considerentele de popularitate mentionate anterior si cota ridicata a afectiunii suporterilor in ceea ce ii priveste pe cei doi fotbalisti, aceste doua plecari fac parte, in opinia mea, dintr-un prim episod al unui lung sir de represalii gandite de patron impotriva noastra. Nu ma asteptam insa ca orgoliul aberant de prostesc al patronului sa mearga pana acolo incat sa determine actiuni ce ar intra in contradictie flagranta cu interesele imediate ale echipei. Iar acestea sunt, din punctul meu de vedere, ca atat Elton, cat mai ales Thereau sa continuie in Ghencea.

In fine, politele pe care le au de platit unii altora cei ce formau acum cateva luni un cuplu aparent indestructibil in Ghencea, ne reveleaza anumite aspecte ale guvernarii clubului din ultimii ani, atat in plan profesional, cat si uman. Desi e dificil si riscant sa-i faci un rechizitoriu lui Mihai Stoica exclusiv pe baza declaratiilor patronului, nu poti sa nu iti pui intrebari vizavi de modul aparent pagubos de negociere si incheiere a tranzactiilor in cazurile Andrey si Elton. Cum este posibil sa ajungi sa platesti unor firme de consultanta un comision mai mare decat insusi pretul jucatorului? Cum este posibil ca Mihai Stoica sa nu-si probeze cu acte nevinovatia, astfel cum sustinea, cu surle si trambite, acum ceva vreme, ca o va face? Cum este posibil ca intr-un club ce se vrea "european", acomodarea unui stranier sa se bazeze aproape exclusiv pe relatia acestuia cu managerul general care l-a adus la echipa? Se afla Mihai Stoica in spatele ultimelor declaratii ale lui Thereau? Il va convinge pe Elton sa plece la UTA, slabind astfel Steaua? Sincer, refuz sa cred ca Mihai Stoica i-ar calca pe urme lui Victor Piturca (de notorietate fiind "demersurile" acestuia din urma pe langa jucatorii fideli in primul mandat al lui Olaroiu la Steaua si ulterior, dupa debarcarea de la conducerea tehnica), dar in mediul toxic in care a trait in ultimii ani, orice s-ar fi putut intampla cu persoana sa...

Probabil ca multi dintre voi sunteti deja suprasaturati de acest gen de articole, care graviteaza de ceva timp invariabil in jurul prestatiei lamentabile a patronului clubului Steaua. Poate ca aveti dreptate. In timp ce le chestionati insa utilitatea, ganditi-va pentru o clipa ca uitarea si blazarea lucreaza acum in defavoarea noastra. Daca le vom invinge, poate ca vom avea o sansa. Credeti ca merita si meritam asta?

Forza Steaua! Intotdeauna Superiori!

Alex (Piece)

axl2330.05.2007 05:02

br][br pe-asta cu avionul n-o stiam. dobitocul!

astept cu nerabdare ca pe Gigi sa-l apuce criza varstei a treia, sa-si ia amanta tanara, s-o iubeasca la nebunie si asta sa-l bage in faliment.

la cat e el de talentat sper sa faca precum travolta, sa-si conduca singur avionul, prin furtuni, tornade, turbulente, goluri de aer, triunghiuri bermudale si portale interplanetare. br][br

ultras_florin2030.05.2007 05:44

Nu sunt de acord cu tine cand spui ca motivul pentru care acesti jucatori vor pleca de la Steaua este invidia patronului fata de popularitatea acestora.Elton nu cred ca poate face fata la nivelul meciurilor internationale.In privinta lui Thereau cred ca este un jucator util Stelei,dar daca el vrea sa plece de la club ce putem face?Cred ca campania de achizitii a Stelei de pana acum este buna dar cred ca ar mai fi nevoie de inca un mijlocas central cu profil ofensiv.

FORZA Steaua

Kiti18430.05.2007 06:19

Barvo!Un articol bun!Deja am impresia ca Golden boy de Romania a inceput deja sa ii puna sa posteze commenturi pe cei din PNG!Nu conteaza ca vor aparea 100,1000,10 000 de comenturi pro Becali pentru ca noi suntem mult mai multi si vom merge pana la capat si indiferent de ce va face de acum incolo cat v a mai fii legat de numele Stelei noi nu il vom slabii!!!Multi dintre noi avem curajul de a scrie multe pe forumuri dar putini dintre noi avem curajul sa ne manifestam pe stadion...printre acesti oameni ma clasez si eu...si nu pentru ca imi e frica dar imi este in general scarba sa merg pe stadion la meciuri interne unde de multe ori se incepe cu cantece si se termina cu injuraturi si batai!Elton si MM sunt primele 2 motive concrete pentru cxare nu mai suport acest om.......PLEACA DIN GHENCE Becali!Forta MM!Forta Elton!Forta Steaua!

andyro30.05.2007 06:27

Salut Alex,

Total de acord in legatura cu popularitatea.

In legatura cu MM, scuza-ma, dar e inca preferatul meu. Plata unor comisioane unor firme de consultanta mi se pare oarecum similara platii comisionelor catre agentul jucatorului, pentru ca firmele au cam acelasi rol (din ce imi zice Google). Mai mult, comisioanele nu erau doar pentru Elton, ci si pentru alti jucatori care urmau sa vina, ceea ce poate explica suma destul de mare.

Cat despre a-si demonstra nevinovatia cu acte, ce sa isi demonstreze ? Singurul lucru de care l-a acuzat clar Becali a fost plata comisioanelor, si nu stiu daca avea de ce sa se dezvinovateasca aici. In rest, aberatii ca i-a pus in pericol familia, ca a cumparat meciul cu CFRul, ca si-a tras comisioane pentru el, FARA NICI O DOVADA CONCRETA. De altfel, cum obisnuieste, Becali a aruncat niste cuvinte care sa faca titlu de ziar, si apoi s-a facut ca uita de ele.

Referitor la Elton si Thereau, dupa declaratiile tampite ale patronului (gen "circar", "il bag sa amuze publicul", "nu vreau straini la echipa", etc), crezi ca mai e nevoie de interventia lui MM ? Sa vii cateva mii de km, din campionatul brazilian la o echipa din Europa aproape necunoscuta in America de Sud, sa lasi in urma tot, si sa fii bagat doar 10-15 minute, desi ai fost unul din cei mai buni jucatori de pe teren si gandesti mult mai rapid si mai bine decat toata echipa, sa fi facut in toate felurile de patron si de antrenor....tu crezi ca mai e nevoie sa mai spuna MM ceva ?

cris30.05.2007 06:46

Ce va face sa credeti ca Elton nu face fata ? I s-a oferit sansa sa demonstreze ce poate? Cat despre Thereau sunt de parere ca nu a vrut sa plece dar la mijloc pot sa fac pariu ca este mana lui JJ care l-a alungat.

Piece of Mind30.05.2007 06:59
Salut Alex,

Total de acord in legatura cu popularitatea.

In legatura cu MM, scuza-ma, dar e inca preferatul meu. Plata unor comisioane unor firme de consultanta mi se pare oarecum similara platii comisionelor catre agentul jucatorului, pentru ca firmele au cam acelasi rol (din ce imi zice Google). Mai mult, comisioanele nu erau doar pentru Elton, ci si pentru alti jucatori care urmau sa vina, ceea ce poate explica suma destul de mare.

Cat despre a-si demonstra nevinovatia cu acte, ce sa isi demonstreze ? Singurul lucru de care l-a acuzat clar Becali a fost plata comisioanelor, si nu stiu daca avea de ce sa se dezvinovateasca aici. In rest, aberatii ca i-a pus in pericol familia, ca a cumparat meciul cu CFRul, ca si-a tras comisioane pentru el, FARA NICI O DOVADA CONCRETA. De altfel, cum obisnuieste, Becali a aruncat niste cuvinte care sa faca titlu de ziar, si apoi s-a facut ca uita de ele.

Referitor la Elton si Thereau, dupa declaratiile tampite ale patronului (gen "circar", "il bag sa amuze publicul", "nu vreau straini la echipa", etc), crezi ca mai e nevoie de interventia lui MM ? Sa vii cateva mii de km, din campionatul brazilian la o echipa din Europa aproape necunoscuta in America de Sud, sa lasi in urma tot, si sa fii bagat doar 10-15 minute, desi ai fost unul din cei mai buni jucatori de pe teren si gandesti mult mai rapid si mai bine decat toata echipa, sa fi facut in toate felurile de patron si de antrenor....tu crezi ca mai e nevoie sa mai spuna MM ceva ?

Andyro, MM ne-a spus, in cadrul unor convorbiri private pe mail, ca va astepta finalul sezonului, pentru a nu destabiliza echipa, dupa care se va apara cu acte in fata acuzatiilor patronului. Avand in vedere reprosurile grave formulate de Becali la adresa sa, nu crezi ca ar fi trebuit sa intervina si sa lamureasca lucrurile? Asa, din punctul meu de vedere, impresia pe care o lasa MM este aceea a unui om prins cu mata in sac. Fie ca a fost vorba de rea-credinta, fie de incompetenta manageriala.

onlySteaua30.05.2007 07:00

megalomania este dupa infantilism si prostie, principala "calitate" a ciobanului, iar consecintele sunt evidente. asa cum ai sugerat, si eu sunt convins ca ne asteapta si alte surprize, prima probabil fiind Dica.

MM Stoica cu siguranta nu a fost mielusel. a avut mana libera si a mai scos si el "un ban" in plus, dar greseala este tot a ciobanului. niciun om de afaceri nu da "mana libera" cuiva. maxim poate accepta ca cineva sa-i fie "mana dreapta".

de multe ori i-am luat apararea lui MM si imi mentin si acum parerea ca prezenta lui la Steaua a fost un mare plus. nu poate insa sa nu ma deranjeze ultima sa declaratie: "Voi continua sa tin cu Steaua in cupele europene, dar doar atit". pai cum vine asta? ipocritule!

ai dreptate cand spui ca suntem suprasaturati de accest gen de articole dar nici nu le putem condamna. din pacate ele sunt consecinta unor evenimente care nu au cum sa ne ramana indiferente. e frustrant si trist pentru noi sa urmarim tot "spectacolul" asta grotesc, dar oare am putea momentan face ceva? eu cred ca absolut nimic. mizeria asta ovina a profitat din plin de terminarea campionatului si sunt sigur ca elucubratiile lui (legate de Steaua) se vor diminua si vor inceta odata cu inceperea noului sezon. asta doar o scurta perioada pentru ca nu-i sta in fire grandomanului sa nu fie in prim plan.

sa nu uitam ca la anul sunt alegerile si aici spun eu ca este cheia.

eu unul in nici un caz nu ma voi complace in mizeria actuala si nici nu voi uita. desi nu-mi place sa recunosc, ura-mi creste pe zi ce trece. de mult, mult prea mult timp ciobanul isi bate joc de ceea ce pentru mine reprezinta un lucru sfant, Steaua Bucuresti !

@ultras_florin20

banuiesc ca tu consideri si ca ciobanul a facut tot circul din groapa "pentru binele Stelei".

naivitatea asta!

intotdeauna superiori!

hai Steaua! hai Armata!

axl2330.05.2007 07:05
nu poate insa sa nu ma deranjeze ultima sa declaratie: "Voi continua sa tin cu Steaua in cupele europene, dar doar atit". pai cum vine asta? ipocritule!

br][br mai, MM lucreaza acum pentru alta echipa, imi pare normal sa nu declare ca va tine cu Steaua si in campionat, si in cupa, si in amicale. nu pe el il gasesc ipocrit aici. br][br

mariuss_d30.05.2007 07:17

la ce discurs a afisat Becali in privinta lui Elton nici nu cred ca era nevoie ca MM sa zica ceva. Cand tu declari ca daca Elton vrea poate sa plece si a 2-a zi anunti ca te-ai inteles cu UTA fara ca jucatorul sa fie de acord...

cat despre Thereau, el este prea simtit ca sa stea sa-l dea Becali cu suturi in fund afara.

onlySteaua30.05.2007 07:32
mai, MM lucreaza acum pentru alta echipa, imi pare normal sa nu declare ca va tine cu Steaua si in campionat, si in cupa, si in amicale. nu pe el il gasesc ipocrit aici.

pe tot parcursul perioadei sale la Steaua si chiar si cand a plecat de la noi a declarat ca e stelist de mic copil si ca va tine toata viata cu Steaua. mie nu mi se pare normal "sa nu declare ca va tine cu Steaua". mai normal ar fi fost sa se abtina. care a fost scopul acestei declaratii? presiunea publicului din Urziceni? era poate de inteles daca ajungea la crrapid sau dinamu, dar asa!? inteleg ca omul este platit de alt club si trebuie sa-si faca treaba acolo, dar afirmatia sa a fost gratuita. chiar daca intrebarea a venit de la un jurnalist dornic de scandal (cum sunt aproape toti de altfel) putea fi evitata foarte usor. si dupa afirmatiile lui inseamna ca l-ar cam durea undeva daca Steaua termina in spatele spurcatilor sau milogilor, nu?

si acuma serios, cum iti explici tu faptul ca tine cu o echipa doar in anumite competitii? ce parere ai despre acesti "suporteri"?

adi_steaua30.05.2007 07:52

In privinta lui MM Stoica, a mai spus-o cineva aici: "nu l-ati vrut pe MM, acum suportati-l pe Becali" In fine..fiecare cu opiniile lui..le respectam pe toate..sau aproape toate. Personal in apreciez enorm pe Mihai Stoica, am mai spus-o si consider ca e cea mai mare pierdere a Stelei.

Dar unde Olaroiu? Avea curaj sa faca pariu ca pe Thereau si Elton nu-i vinde Becali pentru nimic in lume. Unde e acuma? Sa iasa ..sa aiba o atitudine de antrenor..sa spuna ca acestia sunt f utili echipei. Dar el, Olaroiu e o voma de om, un pres, un sclav...imi este cel mai dezgustator personaj. Apropo, toti dinamovistii pe care ii cunosc ma "felicita" ca a ramas Olaroiu la echipa.

Despre Becali nu mai e nimic de comentat. Il urasc! II PREVAD SFARSITUL! Sper sa fiu acolo...sa fim acolo si sa-l calcam in picioare.

II prevad sfarsitul, ca lui Ceausescu!

valdrag30.05.2007 07:54

Becali e mai avar decat Copos ! Problema la Elton&Thereau e salariu. Cu salariile lor plateste 5 Gurita. El vrea sa faca Steaua o echipa de divizia B, care sa se bata in LC cu AC Milan ! Super idee !

M.P30.05.2007 08:16
mai, MM lucreaza acum pentru alta echipa, imi pare normal sa nu declare ca va tine cu Steaua si in campionat, si in cupa, si in amicale. nu pe el il gasesc ipocrit aici.

Axl23 , in Romania sunt destui ANTRENORI care tzin cu Steaua si au declarat public treaba asta (ex. Panduru, Popa , Grigoras .. ) .. Meme daca avea coloana vertebrala, sustzinea Steaua in continuare si in campionatul nostru indiferent ca el este acum la Urziceni , pentru ca, din cate tzin eu minte, el s-a declarat Stelist pana la moarte ... Din moment ce te declari asa , asa ramai, nu te suceshti precum bate vantul .. Tare`mi e mie ca Meme a avut 2 fetze ...

potra30.05.2007 08:51

buee frate nu mai puneti poze din astea ca imi dau lacrimile...unu a plecat, celalalt e pe cale...si ambii au fost /sunt iubiti...desi in legatura cu MM multi si-au dat seama abia dupa ce acesta a plecat

blazarea este periculoasa si destul de aproape, periculos de aproape dar uitarea in niciun caz....trebuiesc muuulti ani ca Steaua sa fie uitata, sau mai bine zis performantele ei

ce-mi pare rau este ca nu avem si noi o echipa precum cea din '85-'89 si ca ne-am nimerit fix in aceasta perioada nefasta(sau ma rog..o parte din noi)....oricum si noi astia mai tineri am avut parte de super momente care, la fel, nu vor fi uitate prea curand!! dar sunt convinsa ca o sa depasim aceasta perioada, o sa rasara soarele din nou! ESTE VORBA DE Steaua NU DE VREO DIVIZIONARA B!

G.H.O.S.T.30.05.2007 09:44

cel mai rau ma ataca faptul ca vrea sa isi ia avion in loc sa bage banii aia in stadion. :neutral:

andreich30.05.2007 10:09

Unde este Olaroiu? Am vazut emisiunea la care a fost invitat si toate declaratiile. Unde este Olaroiu sa raspunda la minciunile pe care le-a declarat. Este un om fara onoare. Onoarea lui o reprezinta doar banii. Atinge-l pe R.Lucescu poate te murdaresti si tu de putina onoare de la el. A demonstrat ca este carpa lui Becali. Unde este Olaroiu? Am nevoie de o carpa pentru catelul meu este mult mai sensibil decat Becali si nu cere mult.

bad_joke30.05.2007 10:28

N-ai ce sa spui despre Becali,din pacate se pare ca nu am facut nimik,nici-un PROTEST,nici-o REVOLUTIE,asa acum anuntam pe site, eu as fi venit la Bucuresti sa-i sustin pe stranierii nostri iubiti,Becali a distrus o relatie cu greu stabilita cu strainii,pentru ca acestia sa poata veni in Campionatul Romaniei,ei bine a reusit sa-i manjeasca de noroi pe toti stranierii,ala circar,ala nu s-a adaptat il dau pe 3 mil la schimb cu D,Niculae,ca sa vedeti cat e de bolnav,l-am vazut la un SPECIAL,era invitat M. Niculae si intra ''pricipele'' si zice,da un jucator foarte bun M.Niculae,pai el trebuia sa ajunga la Steaua,nu Elton,la care M.Niculae iy Neaga vehement, pe fatza lui Becali,si el continua sa sustina ca el a fost cu un picior in Ghencea,deci....va las pe voi sa trageti concluzile

forever_STEAUA30.05.2007 10:36
Dar unde Olaroiu? Avea curaj sa faca pariu ca pe Thereau si Elton nu-i vinde Becali pentru nimic in lume. Unde e acuma?

Macar de paria pe postul lui de antrenor...

Chaos30.05.2007 10:45
pe tot parcursul perioadei sale la Steaua si chiar si cand a plecat de la noi a declarat ca e stelist de mic copil si ca va tine toata viata cu Steaua. mie nu mi se pare normal "sa nu declare ca va tine cu Steaua". mai normal ar fi fost sa se abtina. care a fost scopul acestei declaratii? presiunea publicului din Urziceni? era poate de inteles daca ajungea la crrapid sau dinamu, dar asa!? inteleg ca omul este platit de alt club si trebuie sa-si faca treaba acolo, dar afirmatia sa a fost gratuita. chiar daca intrebarea a venit de la un jurnalist dornic de scandal (cum sunt aproape toti de altfel) putea fi evitata foarte usor. si dupa afirmatiile lui inseamna ca l-ar cam durea undeva daca Steaua termina in spatele spurcatilor sau milogilor, nu?

si acuma serios, cum iti explici tu faptul ca tine cu o echipa doar in anumite competitii? ce parere ai despre acesti "suporteri"?

eu zic totusi ca Meme va ramane stelist.Doar ce vroiai sa raspunda in fata jurnalistului? dak zicea ca este stelist , in campionatul viitor auzeai : MM a trantit meciul cu Steaua (f probabil chiar sa auzim lucrul asta avand in vedere ce minte au jurnalistii). Si oricum dak nu raspundea la aceasta intrebare,tot ca tine cu Steaua se subintelegea.

Cu articolul ai dreptate, mai ales pe sfarsit.Iertarea nu-si mai are locul.Tot noi o sa avem de suferit

grizzly30.05.2007 11:19

eu as gandi un pic altfel situatia asta. adica Elton si Thereau au fost "lucrati" din echipa. as putea pune pariu ca Radoi, Iacob si Nicolita au pus umarul la plecarea celor 2. sau, ma rog, la caderea lor in dizgratia ciobaniferului.

andyro30.05.2007 11:25
Andyro, MM ne-a spus, in cadrul unor convorbiri private pe mail, ca va astepta finalul sezonului, pentru a nu destabiliza echipa, dupa care se va apara cu acte in fata acuzatiilor patronului. Avand in vedere reprosurile grave formulate de Becali la adresa sa, nu crezi ca ar fi trebuit sa intervina si sa lamureasca lucrurile? Asa, din punctul meu de vedere, impresia pe care o lasa MM este aceea a unui om prins cu mata in sac. Fie ca a fost vorba de rea-credinta, fie de incompetenta manageriala.

Pai care acuzatii ? Becali a aberat pe 2 teme :

- Ca a luat legatura cu cineva de la CFR ca sa tranteasca meciul (prin intermediul unui nepot sau nu)? - cum demonstrezi, "cu acte", ca NU ai luat legatura cu cineva de acolo ?

- Ca a luat comisione pentru transferurile lui Elton si Andrey ? - Becali a renuntat chiar el la "acuzatii" dupa ce a lansat petarda si nu a mai zis nimic, nici dupa ce a verificat actele de transfer.

Singura chestie de care il acuza Becali e gestionarea proasta a transferurilor, prin plata comisionelor catre firmele de consultanta. Chestie despre care ziceam mai sus, ca mi se pare absolut normala, si nu vad ce acte ar trebui sa prezinte ca sa se isi demonstreze "nevinovatia".

Sforza30.05.2007 11:28
Nu sunt de acord cu tine cand spui ca motivul pentru care acesti jucatori vor pleca de la Steaua este invidia patronului fata de popularitatea acestora.Elton nu cred ca poate face fata la nivelul meciurilor internationale.In privinta lui Thereau cred ca este un jucator util Stelei,dar daca el vrea sa plece de la club ce putem face?Cred ca campania de achizitii a Stelei de pana acum este buna dar cred ca ar mai fi nevoie de inca un mijlocas central cu profil ofensiv.

FORZA Steaua

Mai baiatule eu am impresia ca traiesti pe alta lume, doar un sfat pot sa-ti dau: nu mai pune botul la ce spune Beeeecaliii.

onlySteaua30.05.2007 11:42

@Chaos

bine, dar era ceva rau in a recunoaste ca este stelist? au recunoscut lucrul asta Hagi, Petrescu sau Popa. s-a predat cumva urziceniul sau iasiul in fata Stelei? sunt profesionisti si isi fac treaba indiferent de clubul pentru care muncesc. doar nu pot toti sa antreneze sau sa conduca Steaua. suspiciuni din partea "ziaristilor" vor exista mereu, nu trebuie bagati prea mult in seama.

si eu mai spun ca pasiunea, iubirea pentru o echipa nu se pot schimba in functie de cum bate vantul. cel putin nu asa repede precum s-a intamplat cu MM. el a vrut sa loveasca in cioban si in olita, dar a lovit in Steaua si in noi, suporterii Stelei. am spus-o si o repet, l-am apreciat pentru aproape tot ce a facut la noi si din punctul meu de vedere era singura persoana din tot clubul capabila de a-i reda Stelei stralucirea. poate si de aici vine dezamagirea mea fata de el.

UltrasInter30.05.2007 13:14

steagcruce2 vinde`ti tot neamu`... Becali vinde`ti tot neamu` !! steagcruce2 dar lasa`ne sa ne bucuram de Steaua... nu ne lua bucuria.. nu ne luat singuru` nostru drog... nu ne lua ultima sperantza de a mai spera ca vom fi din nou ce am fost odata... pacat de Elton... pacat de Thereau... nu ne trebuie ciori sau spurcati !! poate ca pana la urma dak n`au semnat deja cu o alta echipa Elton si Thereau se vor intoarce... si il astept pe Neaga... nu pe Gurita... astept sa fim iar S T E A U A...

«12»