FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Gurita la Steaua

«12»
potra30.05.2007 08:34

macar a fost sincer omu si a zis de ce vine....in rest da Doamne! sa fie de bine ca de rau ne-am saturat, e deja prea mult!

Zoli30.05.2007 10:01
Nu am nimic cu Gurita, pentru el e foarte bine ca a venit, problema este daca este bine si pentru Steaua.

O fi jucator bunicel dar nu a excelat niciodata. Daca era mare fotbalist juca la nationala.

Imi pare rau dar ce sa faci cu un jucator de 34 ani si fara o experienta internationla?

Ai dreptate, dar sa nu uitam ca el nu prea a avut noroc. De la Otelul, unde a fost aruncat ca o masea stricata pentru ca avut curajul sa nu fie lingau, a ajuns la Farul, o echipa de pluton. Sincer, l/am vazut de cateva ori si pere un fotbalist muncitor. Cred ca asta ne trebuie, jucatori muncitori, nu vedete sa cine stie ce super valori nationale cu aere de vedeta. Istoria o poate demonstra. Se stie ca jucatorii muncitori dau valoare echipei. Asta pentru ca jocul conteaza, nu vedetismul. cred ca Gurita o sa faca treaba buna daca linia de mijloc, care este cea mai importanta dintr/o echipa, o sa/l ajute cu pase bune. A, Gurita am observat ca de multe ori la Farul era nevoit sa vina sa/si ia baloane pentru a/si crea ocazii. Numai ca noua ne trebuie unui, chiar si mai putin talentat, ca sa o bage/n poarta. Vrem un Pipo. de asta avem nevoie.

RicaNeaga30.05.2007 10:07

Eu zic ca este un transfer foarte bun...La Otelul a jucat foarte bine iar la Farul la fel

Acum 2-3 sapt in direct al Telesport Panduru se mira cum de Gurita, cel mai batran din lot, alearga cel mai mult la antrenamente si acest lucru se vede si in meciurile oficiale... chiar zicea ca el este un model pentru jucatorii Farului si dc toti s-ar fi antrenat si jucat ca el, Farul nu mai avea probleme cu retrogradarea.

Deci, eu zic ca va cam grabiti cu aceste critici.

Eu zic ca este un transfer reusit, o sa vedeti...

bad_joke30.05.2007 10:15

bun venit Gurita,sunt convins ca vi face fatza,si asa numai avem cine stie ce echipa,n-ati auzit,Oli s-ar fi ''certat'' pentru Saban si nu a zis nimik la tranferul iminent al lui Elton la UTA,multumim tzie mare sef de trib ZerOLI,lasa ca jucam cu jucatori numia romani,ce dak vine Neaga si Gurita,nu a spus nimeni ca nu or sa faca treaba parerea mea este ca amandoi au fost si au ramas stelisti,dra problema amandurora este TEHNICA,si revenim la o echipa foarte,foarte monotona de ''RASBOINICI'' care stiu numia sa dea cu latu o pasa,nu exterior sau Doamne Fereste de vreun calcai,va anuntz de pe acuma vor veni vremuri grele,meciuri de rahat ale Stelei pe banda rulanta,ma refer la meciuri foarte plicticoase cu vesnicele pase laterale catre Baneeeeeel Nicolitaaaaa,superstarul de 100 mil de euro a lui Becali

ibadarau30.05.2007 10:41

Si eu sunt ingrijorat de varsta jucatorului si e ceva atipic la Steaua: de obicei se cumparau jucatori tineri... Dar cred ca punctul lui forte va fi tocmai viteza si rezistenta.. Gurita e genul de jucator care alearga de rupe terenul, indiferent de varsta....

Oricum, e bine ca vin jucatori, poate nu de cea mai inalta clasa, dar in general transferurile facute pana in prezent imi par ca sunt peste "plecari": Stancu, Coman, Baciu

E de apreciat ca Steaua si definitivat programul inter-competitional si ca se misca repede si pe piata transferurilor. Ne va astepta un sezon nebun in Liga Campionilor si o lupta pe viata si pe moarte pentru locul inati in campionat: loc ce asigura calificarea directa in LC si implicit, 10 mil euro... cu tot cu bilete si drepturi TV...

Daca ar fi sa creionam o echipa, la acest moment...

Cernea

Nicolita, Goian, Radoi, P. Marin

Badoi, Dica, Para, Croitoru

Badea, Thereau (Neaga)

foreminescu2430.05.2007 11:55

Gurita nu e un transfer pe care sa-l putem considera bomba, dar se poate spune ca un sezon- doua poate duce greul, mai ales in sezonul intern( unde toti ne rup picoarele din toate pozitiile). cred ca se va integra, mai ales ca varsta il ajuta sa treaca peste tracul debutului la Steaua. sa avem rabdare, si eu pariez ca va fi util!!!

grizzly30.05.2007 13:34

Gurita nu a fost adus sa fie titular. si nu cred ca va prinde vreun minut in CL. e o varianta de rezerva, una potrivita, dupa mine. e un jucator serios, profesionist si fara figuri. ne foloseste sa avem un lot cat mai numeros iar Gurita a fost adus tocmai in ideea asta. un jucator de 34 de ani nu o sa emita pretentii de titular.

hypno30.05.2007 13:36
ce necredinciosi,ghiauri sunt Elton si Thereau.??????tu nu stii ce vorbesti...mai bine ramanea Thereau decat sa vina unu de 34 ani......si Elton....era foarte bun.....dribla...in schimb Gurita ce face nik...nu prea l-am vazut jucand dar cand l-am vazut....nu prea mia lasat o impresie foarte buna adik e bunicel dar nu exceptional

se numeste ironie . cati ani ai ? 12 ? ai buletin ? la lectiile de gramatica ai lipsit cu siguranta .. sper ca macar la poza de buletin n-ai lipsit.

Forza Steaua !!!

alice4steauaBUC30.05.2007 13:49

@hypno

Nu mai fi asa rautacios cu fata...ea doar si-a spus parerea...ca nu e una tocmai buna asta e altceva...mie imi place sa vad ca se inmultesc fetele pe aici...ma simteam prea singura uneori :oops:

Oricum, nu toata lumea se pricepe la fel de bine la tactici si tehnici...importatnt este ca, suntem stelisti cu totii!

SAl'tare!

Mihai Gruia30.05.2007 13:50

Bun Venit Gurita ! Bun Venit BADOI ! Bun Venit BICFALVI ! Bun Venit PINTILII !

RICA - Adi Ilie NE ERA DOR DE VOI ! Bine ati Revenit !

se7en30.05.2007 13:59

transfer bun, chiar daca este batran. poate fi folositor in meciurile de Cupa sau cand unul din titulari se accidenteaza si i-ar putea invata ceva pe cei mai tineri.

avocatelul30.05.2007 14:00
Gurita nu e un transfer pe care sa-l putem considera bomba, dar se poate spune ca un sezon- doua poate duce greul, mai ales in sezonul intern( unde toti ne rup picoarele din toate pozitiile). cred ca se va integra, mai ales ca varsta il ajuta sa treaca peste tracul debutului la Steaua. sa avem rabdare, si eu pariez ca va fi util!!!

Gurita nu o sa faca fata la Steaua. Nu inteleg aceasta politica de transferuri. Cu Gurita 34 ani, Badoi 31 ani si asa mai departe o sa ne alerge orice echipa di CL de nu o sa terminam o repriza in picioare. Acolo se joaca fotbal.... Doamne fereste sa ajungem in CL. Cum sa-l dai pe Thereau, pe Elton si sa iei astfel de jucatori. Cred ca Gigi si-a propus sa ne distruga.

Virgil30.05.2007 14:26

Gurita = un jucator la sfârsit de contract cu Farul.Luat aproape degeaba.Practica obisnuita la Becali.

Credeti ca va plati 800.000 euro pe Neaga ? Sunt tare curios.

vanfootball30.05.2007 14:35

Adica da 16 milioane pe Belluschi si nu da 800.000 pe Neaga? :))

Cine o fi mai raspandint si zvonul asta, cu Belluschi?! Cred ca ziarele din Argentina au preluat stirea cu avionul din ziarele romanesti, probabil "avionul" e porecla lui Belluschi pe-acolo si s-a produs o confuzie.

Chaos30.05.2007 16:42

Cine o fi mai raspandint si zvonul asta, cu Belluschi?! Cred ca ziarele din Argentina au preluat stirea cu avionul din ziarele romanesti, probabil "avionul" e porecla lui Belluschi pe-acolo si s-a produs o confuzie.

:)) poate

atunci oare ce o sa scrie ziaru din argentina cand o sa afle ca Becali vrea sa-l "tatueze" pe sfantul Gheorghe pe avion?

Da pe mama lui 16 mil.Mai bine ar construi culturi satanice decat sa dea atat pe un fotbalist

deeaisa30.05.2007 17:28

bine , Gurita a fost adus la Steaua , va face fata nu va face vom vedea , insa am si eu o intrebare legata de Neaga : mai vine la Steaua , ce se mai aude de el ?

leynad7230.05.2007 17:32

Tocmai am auzit la stiri.

Cea mai mare idiotenie, m-am spart de ras !

Nu numai pretul de 16 milioane, ci mai ales salariul : 5,5 milioane pe 3 ani !!!!!

Nu ma pot opri din ras !

Da' apropos....la banii astia, stie sa faca si faza defensiva ?

Ca altfel nu prea merita...si am vazut ca e cam tehnic, deh...nu prea e de Steaua, ce mama dreaq...alt circar ?

vanfootball30.05.2007 20:11

Cred ca pentru banii astia va acoperi si postul de portar, scouter, bodyguard, sofer si tot el va infiinta si conduce noul departament de marketing.

Pe de alta parte, Belluschi are impresari geniali. Sa raspandesti zvonul ca cineva ii ofera aproape 2 milioane de euro pe sezon e ceva pentru imaginea lui.

PS:Situatia asta imi aminteste de "oferta" celor de la Leeds, inainte sa retrogradeze, de 80.000.000 pentru Ronaldinho (pe atunci la Gremio), cand erau in pragul falimentului.

alex_9331.05.2007 14:17
asa Becali face echipa de mosnegi..... sal mai aduca si pe Moldovan si alti mosnegi si o sa aiba Steaua o echipa de locurile 6-9.......sa speram ca totusi va aduce si jucatori tineri sa luam titlul din nou hai steauaaaaaa fularsteaua2
golden31.05.2007 19:21

eu disper cand ii aud pe unii si pe altii "badoi in sus..Gurita in jos... lasa-ti in pana mea in pace sa demonstreze ce au de demonstart si dupaia sa-i ii criticati sau sa-i laudati...hai acuma sa aducem copii de 17,18 ani si sa-i si bagam titulari in CL si sa facem o echipa la Steaua de liceeni.. eu zic ca cu venirea lui badoi la Steaua Steaua a castigat f.mult ganditiva ca e jucator de echipa nationala....si cati jucatori sunt selectati la echipa nationala din campionatul intern...ff putini..numai cei ce au valoare...

Playmaker02.06.2007 05:49

Un transfer reusit cred. Toata lumea stie c poate singura intrebare ramanand de ce abia acum??

«12»