mda
in loc sa luam jucatori tineri, ca sa ii putem forma in spiritul Stelei noi aducem batranei..
buna gandirea Jiji
ideea este ca nu trebuie sa aruncam cu noroi in jucator
trebuie sa asteptam sa vedem cum joaca...
desi nu cred ca poate mai mult de 30 de min
ramane de vazut
ideea cu badoi la Steaua nu este rea, deoarece el este un jacator cerebral, nu ii tremura chilotii daca va juca sub presiune, asa cum i se intampla lui Nicolita...
majoritatea golurilor crapizilor au fost marcate din centrari marca badoi.
pentru moment e bun, chiar un an s-ar putea sa mearga, dar trebuie cumparat (promovat de la echipa a II) un junior care sa invete "meserie" de la Petrica si chiar si de la badoi...
trebuie sa ne construim o echipa bazata pe jucatori tineri, remarcabila ideea cu bicfalvi teusan si pintilii, desi nu cred ca o sa aiba cum sa joace la prima echipa...
asta in ideea in care ramane zeroli antrenor...
oliiii trebuie sa ne aparam tata, baga-i in teren la mijloc pe Lovin, Para, ovidel, "copacel"
am avea o echipa de vis cu cei enumerati mai sus..
un mijloc imbatabil..
ai innebunit?? cum sa joci cu Neaga Dica Radoi Croitoru la mijloc???
ne aparam cat mai mult si poate poate isi dau aia vreun autogol si astfel o sa castigam si noi vreun meci....
acum trecand peste ironii, parerea mea este ca ar trebui investiti niste bani in echipa a II, sa intre in Liga a II si astfel sa ii rodeze acolo pe cei tineri sau sa ii imprumute la echipe din divizia lu' mitica...
poate o sa avem si noi un departament de scouting acum cu venirea lui Popescu si a lui Adi Ilie..
sa cumparam jucatori tineri si de mare perspectiva, asa cum face arsenal (ex. : cei 2 jucatori maghiari cumparati de la mtk budapesta parca....)
LOCUL 2 NU E PENTRU NOI!!!!!!!!
Becali PLEACA DIN Ghencea!!!!!!