FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Gurita la Steaua

«12»
fcsteaua.ro29.05.2007 19:19

Steaua si Farul Constanta au finalizat discutiile pentru transferul lui Mihai Gurita in Ghencea.

Atacantul a semnat un contract pe doi ani cu optiune pe inca unul, devenind jucatorul ros-albastrilor cu acte in regula.

"Am venit cu un singur scop aici. Sa joc in Liga Campionilor si sa castig campionatul cu Steaua. Le multumesc conducatorilor de la Farul pentru intelegere, domnului Becali pentru incredere, iar suporterilor stelisti le transmit sa creada in mine si sa fie convinsi ca voi da totul pe teren pentru a nu-i dezamagi", a declarat Gurita pentru www.steauafc.com.

SteauaFC.com

alice4steauaBUC29.05.2007 19:26

Acelasi lucru ca si in cazul lui Badoi, sa-l lasam sa-si faca treaba, sa-l vedem la munca si apoi vom discuta daca este sau nu un transfer reusit!

Multa bafta!Si la cat mai multe goluri :lol:

steag3

dI@bL029.05.2007 19:30

lume,lume ascultati c zice Becali ca face baza sportiva d 70 mil avionu l a cumparat(pe care va scrie mare beeeeeeecali),dar dak ar avea macar putina minte l ar fi pastrat si p Elton da totusi sa nu l dea p Thereau ca e jale **** crima.dak ar avea putina doar putina minte si cu banii p care ii are ar fi patronu perfect d club.

Cazorla29.05.2007 19:40

La prima vedere nu pare un jucator de Steaua , are 34 de ani , dar daca a fost adus trebuie sa-l sustinem si sa-l incurajam.

Bafta Gurita !!

Mereu superiori ! steagcruce2

fl029.05.2007 19:42

inca un sucevean la Steaua!!! asteptam si un coreean si atunci atacul e rezolvat!! insa mai trebuie si un Dica/Elton, asta daca stie Oli ce e aia mijlocat in spatele varfurilor :D Forza Steaua!!!!

kristina_steaua_4_ever29.05.2007 20:00

N-are rost.......Mda sa vedem ce face si asta.....dar fara Thereau:(:(:(

soare4ever29.05.2007 20:00

Il stiu pe Gurita inca de cand evolua la Foresta Falticeni (Suceava).E un tip care pune suflet in tot ce face si e foarte muncitor pe terenul de fotbal ,ramane numai ca zerolaroiu sa-l agreeze cat de cat si sa -l bage in echipa.BAfta Gurita!!!

Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!

Lex-00729.05.2007 20:01

Mdaaa... eu nu comentez nimic,,,car stiu una... ca o sa fie rau din Steaua!imi e frica ca nici pe linga Champions League nu o sa ajunga!

Gigi! Gindestete bine la ceea ce faci!

Pnetru noua MOSNEGI la echipa?34 de ani ... MAMA DRAGA!

steven_gerrard29.05.2007 20:14

Gurita e ANTI-Javra,anul trecut adik ak 2 ani cand javrele au batut cu 1-0 la Ct gol zicu de a iesit bataie aia cu bestiile in albastru & javrele el a fost singuru care s-a luat de javre & arbitrii deci BINE AI VENIT Mihai Gurita steagcruce2 fular-campionii fularsteau2 fularultras steagsahmic steagsimplu forzateauafularsteaua2 steaua_ro

georgev29.05.2007 20:15

mda

in loc sa luam jucatori tineri, ca sa ii putem forma in spiritul Stelei noi aducem batranei..

buna gandirea Jiji

ideea este ca nu trebuie sa aruncam cu noroi in jucator

trebuie sa asteptam sa vedem cum joaca...

desi nu cred ca poate mai mult de 30 de min

ramane de vazut

ideea cu badoi la Steaua nu este rea, deoarece el este un jacator cerebral, nu ii tremura chilotii daca va juca sub presiune, asa cum i se intampla lui Nicolita...

majoritatea golurilor crapizilor au fost marcate din centrari marca badoi.

pentru moment e bun, chiar un an s-ar putea sa mearga, dar trebuie cumparat (promovat de la echipa a II) un junior care sa invete "meserie" de la Petrica si chiar si de la badoi...

trebuie sa ne construim o echipa bazata pe jucatori tineri, remarcabila ideea cu bicfalvi teusan si pintilii, desi nu cred ca o sa aiba cum sa joace la prima echipa...

asta in ideea in care ramane zeroli antrenor...

oliiii trebuie sa ne aparam tata, baga-i in teren la mijloc pe Lovin, Para, ovidel, "copacel"

am avea o echipa de vis cu cei enumerati mai sus..

un mijloc imbatabil..

ai innebunit?? cum sa joci cu Neaga Dica Radoi Croitoru la mijloc???

ne aparam cat mai mult si poate poate isi dau aia vreun autogol si astfel o sa castigam si noi vreun meci....

acum trecand peste ironii, parerea mea este ca ar trebui investiti niste bani in echipa a II, sa intre in Liga a II si astfel sa ii rodeze acolo pe cei tineri sau sa ii imprumute la echipe din divizia lu' mitica...

poate o sa avem si noi un departament de scouting acum cu venirea lui Popescu si a lui Adi Ilie..

sa cumparam jucatori tineri si de mare perspectiva, asa cum face arsenal (ex. : cei 2 jucatori maghiari cumparati de la mtk budapesta parca....)

LOCUL 2 NU E PENTRU NOI!!!!!!!!

Becali PLEACA DIN Ghencea!!!!!!

daniel_mititelu29.05.2007 21:09

Nu zic ca e fotbalist rau Gurita sau Badoi dar citi ani au ei?Impreuna trec peste 100??Ce experienta are de ex Gurita?Cu el vom juca in CL?Sa fim seriosi!!Eu zic ca ne asteapta o perioada grea.

R25Neaga29.05.2007 21:10

dak nu ar fi fost Jiji atat de idiot sa dea acele declaratii si sa il fak pe Thereau sa plece....pe Elton sa il umileasca...si sa il transfere pe rand pe la toate echipele din campionat spunand ca e un circar...(acum cik il da la UTA) am fi avut o concurenta foarte mare pe posturi ceea ce era foarte bine...pentru ca dak vine si RICA am fi avut un atak foarte bun...dar oierului ii place sa se dea in spectacol la TV si sa fie pe rand... urs, zeu,stapan al luminii si mai shtiu yo ce alta divinitate....

Oricum sa speram ca Gurita va fi o mutare reushita iar impreuna cu Neaga vor reushi sa suplineasca lipsa lui Thereau si Elton...Multa bafta!!!

steagsimplu Forzza Steaua!!!! steagcruce2

fularultras

Jiji MARSH LA CATEI!!!!ca ORICUM NU TREC DE TURUL 3!!!

fularultras

daniel_mititelu29.05.2007 21:14
N-are rost.......Mda sa vedem ce face si asta.....dar fara Thereau:(:(:(

mda si mie mi-a placut de Thereau.

Chaos29.05.2007 22:27
lume,lume ascultati c zice Becali ca face baza sportiva d 70 mil avionu l a cumparat(pe care va scrie mare beeeeeeecali),dar dak ar avea macar putina minte l ar fi pastrat si p Elton da totusi sa nu l dea p Thereau ca e jale **** crima.dak ar avea putina doar putina minte si cu banii p care ii are ar fi patronu perfect d club.

poate deseneaza el cu maaaaana aia de bbbb artiiiiist si o turma de oi pe avion ca sa avem cu adevarat de ce ne mandri,dar mi si frica sa mai zic ceva ca poate invata sa citeasca , citeste post-ul meu si chiar o sa puna in practica.

Gurita desi are o varsta mai inaintata ii bun acolo langa Neaga,Dica....la 34 de ani fugea mai mult decat cei de 20 de ani de la Farul asa ca sa nu ne grabim cu concluziile.Totdeauna cand vine un jucator mai rau sau mai batran uitati-va la Coman si ganditi-va: se putea si mai rau...pacat si de el...pe cand juca la national chiar il admiram.Pe atunci juca mijlocas stanga park si era mai ofensiv.Avea un sut bun.Dar marele Oli a reusit sa fak si din acesta o non-valoare (ca si el de altfel)

Gurita bafta si demonstreaza la cei care nu cred in tine ca ai valoare de Steaua. La cat mai multe goluri

Forza Steaua. Mereu superiori

DONNATELO30.05.2007 01:17

respect pentru Gurita da mie ca a fost adus stearga scaunele de pe banca de rezerve din partea mea poate sa il aduca si pe Mutu, Chivu etc vanzarea lui Elton e cea mai mare prostie posibila de la STAUA !!!!!!!!!!

axl2330.05.2007 04:55

raman circumspect la transferul asta, sper sa ma insel. Gurita e un om muncitor, nu stiu cat o sa-l mai duca picioarele.

Andrei stelistul30.05.2007 05:44

Il stiu bine pe Gurita pentru ca sunt din Constanta.Are viteza si tehnica,cea ce ii trebuie unui varf.

steagcruce2

costy_k1_G.30.05.2007 06:05

Nu ar trebui sa spunem lucruri rele despre el pana nu-l vedem ce poate.Daca el are ambitie cred ca va reusi cat de cat.

Sforza30.05.2007 06:33

Nu am nimic cu Gurita, pentru el e foarte bine ca a venit, problema este daca este bine si pentru Steaua.

O fi jucator bunicel dar nu a excelat niciodata. Daca era mare fotbalist juca la nationala.

Imi pare rau dar ce sa faci cu un jucator de 34 ani si fara o experienta internationla?

chino30.05.2007 06:54

pariez ca o sa fie titular la Steaua. un fotbalist excelent, 2 ani cel putin va face linistit fata. Un jucator care nu si-a batut joc de fotbal, un profesionist desavarsit un exemplu pentru cei mai tineri. Aveam nevoie de un 'batran' la echipa. Pacat ca asa tarziu a prins o echipa mare, asta e, mai bine mai tarziu decat niciodata.

cris30.05.2007 07:00

Astept sa vad ce poate si dupa aceea o sa imi dau cu parerea , pana atunci ii urez bun venit la cea mai iubita echipa din tara si asa din curiozitate vreau sa stiu daca face faza defensiva ? ( criteriul cel mai important pentru a ajunge la Steaua , momentan sper)

n_am_kef30.05.2007 07:44

Nu-mi place sa-l critic inainte sa-l vad la treaba, dar la Farul era un jucator mediocru. Are si 34 de ani si habar nu are ce e o cupa europeana. Mi-se pare un transfer prost. Dar in fine, o fi vreun pui de Rivaldo in plina explozie si nu stiu eu.

ps - incredibil, dar am vazut pe un alt thread de aici pe cineva laudand transferurile Stelei. Oare si-a scos Jiji aplaudacii la atac sau chiar sunt atat de multi prosti pe lumea asta?!

valdrag30.05.2007 07:45

E super transfer, de fapt toate transferurile sunt top class. Dam afara ghiaurii si necredinciosii vezi Elton si Thereau si luam adevaratii razboinici caliti in lupta pentru evitarea retrogradarii in Liga I vezi Gurita. Nu mai comentez varsta lui si faptul ca nu a demonstrat nimic niciodata. Dar asta e Oli rullez si eu o sa protestez in fata sau in interiorul stadionului Ghencea, impotriva distrugerea unei mari iubiri Steaua Bucuresti !

Ank_fan_badea_steaua30.05.2007 08:06

cam batran pentru fotbal ma refer.......dar sa speram ca va face ceva la Steaua in cei 2 ani de contract....un meci intreg nujt dak va putea juca dar...........in fine......Forza Steaua!!!

E super transfer, de fapt toate transferurile sunt top class. Dam afara ghiaurii si necredinciosii vezi Elton si Thereau si luam adevaratii razboinici caliti in lupta pentru evitarea retrogradarii in Liga I vezi Gurita. Nu mai comentez varsta lui si faptul ca nu a demonstrat nimic niciodata. Dar asta e Oli rullez si eu o sa protestez in fata sau in interiorul stadionului Ghencea, impotriva distrugerea unei mari iubiri Steaua Bucuresti !

ce necredinciosi,ghiauri sunt Elton si Thereau.??????tu nu stii ce vorbesti...mai bine ramanea Thereau decat sa vina unu de 34 ani......si Elton....era foarte bun.....dribla...in schimb Gurita ce face nik...nu prea l-am vazut jAs vrea sa stiu si eu daca Thereau a plecat sau daca se mai intoarce si daca Elton nu vrea la UTA ce se intampla ? Cine stie sa imi zica si mie va rog .ucand dar cand l-am vazut....nu prea mia lasat o impresie foarte buna adik e bunicel dar nu exceptional

bodanelu30.05.2007 08:23
ce necredinciosi,ghiauri sunt Elton si Thereau.??

mai citeste mesajul... daca nu intelegi citeste-l de mai multe ori ;)

«12»