FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Elton la UTA (GSP)!

«12»
c477u7u02.06.2007 08:11
"Nu va juca la UTA"

Gazeta l-a contactat ieri pe agentul sud-americanului, procuratorul Alex Duarte. Acesta s-a arãtat dezamãgit de cele spuse de Becali. "Elton la cine? La UTA? E o glumã proastã, asta cred eu. Elton nu va juca niciodatã acolo. El a venit în România pentru a ajuta Steaua, pentru a juca la Steaua. Apoi, vãde ceã Becali spune cã voi ajunge acolo joi. Nici vorbã de așa ceva. Eu voi veni, alãturi de Elton, pe 15 iunie, cînd este programatã reunirea Stelei. Atunci vom discuta viitorul jucãtorului", a declarat Duarte.

ce ma bucur steagsimplu :grin:

Ura Elton. Este un razboini. Mai bn prefere sa il vad jucand la o echipa buna in strainate decat sa il vad jucat la UTA. Elton sper sa ramana si sa ii de-a peste nasul ala mare lui Becali at cand va marca gol dupa gol si ii va creste valoarea. FoRzA Steaua

c477u7u03.06.2007 19:41

Deci vreau si eu sa ma lamuresc. Se auzea ca impresarul lui Elton nu vrea sa auda ca el sa joace la UTA si ca ramane sa se intalneasca joi la intregirea lotului si sa discute despre viitorul lui Elton la Steaua. Pana la urma cine minte si cine spune adevarul ? Sper din tot sufletul sa ramana la Steaua, iar daca nu sa plece la o echipa mare fularsteaua2

«12»