FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Elton la UTA (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro29.05.2007 19:02

Brazilianul Elton va juca din sezonul viitor la UTA.

"M-am înțeles Cu Bara care mi-a oferit 500.000 de dolari pentru Elton. Joi va veni impresarul jucãtorului în țarã și, dacã va fi de acord, Elton va juca la UTA. Dacã nu, sã fie sãnãtos!", a declarat Becali.

Interesați de brazilian au fost și cei de la Universitatea Craiova. "Da, l-au vrut și cei de la Craiova, dar s-au obișnuit rãu. Becali cumpãrã cu bani mulți și vinde cu bani puțini", a spus Becali.

dica 10029.05.2007 19:14

Bravo Gigi,o noua tampenie de a ta.sa vdem dak vin sau nu aia 10 jucatori.

alice4steauaBUC29.05.2007 19:29

S-a tot discutat pe marginea acestui subiect...ce ar mai fi de spus?

Eu ma bucur dk va ramane in Romania, ma bucur ca va fi alaturi de Meme...

Cat despre declaratiile ciobanoidului....no comment..nu vad ce ar mai fi de spus! :roll:

zloty29.05.2007 19:35

In nici un caz nu va merge la UTA statzi linistitzi , no sa vrea Elton sa mearga acolo , probabil se va intoarce in brazilia

cris429.05.2007 20:01

Elton e un super jucator pentru. Romania insa pentru. Liga Campionilor... sa fim seriosi.. la un duel gerrard - Elton... nu stiu ce sar intampla cu el... sorry

Sper totusi sa nu plece !

brandutz29.05.2007 20:03

ciobeneee ce faci??? ..distrugi Steaua..dute in padure si dati foc la oi... nu la mandria noastra X(X(X(

danielcristian29.05.2007 20:30
S-a tot discutat pe marginea acestui subiect...ce ar mai fi de spus?

Eu ma bucur dk va ramane in Romania, ma bucur ca va fi alaturi de Meme...

Cat despre declaratiile ciobanoidului....no comment..nu vad ce ar mai fi de spus! :roll:

Cred ca ai vrut sa spui alaturi de Lacatus, MM e la Urziceni...

alice4steauaBUC29.05.2007 20:54
Cred ca ai vrut sa spui alaturi de Lacatus, MM e la Urziceni...

Upssss!nu mi-am dat seama :mrgreen: eu...am citit Urziceni acolo...sau asa am avut impresia :oops:

Alin B.29.05.2007 21:53

Sper ca gb sa se prabuseaca cu avionul lui de 16 milioane de euro. Eu unul nu o sa mai urmaresc meciurile Stelei in sezonul viitor. Aceasta nu mai e Steaua noastra.

Stanici29.05.2007 21:58
Sper ca gb sa se prabuseaca cu avionul lui de 16 milioane de euro. Eu unul nu o sa mai urmaresc meciurile Stelei in sezonul viitor. Aceasta nu mai e Steaua noastra.

Macar sa se prabuseasca peste jiulesti sau groapa, cand or avea meci dinamu si rrrapid meci... CU spectatori.

Raul198829.05.2007 22:40

"Nu va juca la UTA"

Gazeta l-a contactat ieri pe agentul sud-americanului, procuratorul Alex Duarte. Acesta s-a arãtat dezamãgit de cele spuse de Becali. "Elton la cine? La UTA? E o glumã proastã, asta cred eu. Elton nu va juca niciodatã acolo. El a venit în România pentru a ajuta Steaua, pentru a juca la Steaua. Apoi, vãde ceã Becali spune cã voi ajunge acolo joi. Nici vorbã de așa ceva. Eu voi veni, alãturi de Elton, pe 15 iunie, cînd este programatã reunirea Stelei. Atunci vom discuta viitorul jucãtorului", a declarat Duarte.

ce ma bucur steagsimplu :grin:

DONNATELO30.05.2007 01:09

Becali esti un mare R>A>H>A>T si nimic mai mult sper din tot sufletu ca Elton sa nu semneze cu UTA si sa ramana la Steaua singurul jucator care mai dribleaza si da pase de geniu care joaca pentru suporteri este gonit de un patron care din punctu meu de vedere il da din cauza sustineri pe care o are Elton in Ghencea devenind peste noapte daca nu cel mai iubit unul dintre preferati suporterilor.....BERBECALI dute tata si lasa'ne "Dumnezeu si'a luat mana de pe tine de mult timp" altfel nu imi explic porcariile care le faci toata lumea il vrea pe Elton la Steaua numai tu si Oli =>2 prosti va bateti joc de el HUAAAAAAAAAAA !!!!!!

steauaforever0830.05.2007 04:35

meri la mata in **** de cioban.. dute si paste-ti oile nu ne strica noua echipa... deja nu ma mai pot abtine sa nu il injur cum sa ne vanda cel mai bun si mai iubit jucator... futea-i pa doamna mata in gura de oier cu 4 cls si alea le-ai luat cu pile.vai s-amamr de fata ta si sa stii ca nc nu ma mai gandesc sa te votez ca ar fi dezastru in tara cu unu ca tine in unctia suprema.. imi bag **** in tine de dobitoc..

steauaforever0830.05.2007 04:37
"Nu va juca la UTA"

Gazeta l-a contactat ieri pe agentul sud-americanului, procuratorul Alex Duarte. Acesta s-a arãtat dezamãgit de cele spuse de Becali. "Elton la cine? La UTA? E o glumã proastã, asta cred eu. Elton nu va juca niciodatã acolo. El a venit în România pentru a ajuta Steaua, pentru a juca la Steaua. Apoi, vãde ceã Becali spune cã voi ajunge acolo joi. Nici vorbã de așa ceva. Eu voi veni, alãturi de Elton, pe 15 iunie, cînd este programatã reunirea Stelei. Atunci vom discuta viitorul jucãtorului", a declarat Duarte.

ce ma bucur steagsimplu :grin:

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nu pleaca?

szuperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

HAI ELTONNNNNNNNNNNNNNN ESTI UN LIPTATOR NU NCUM SE CREDE Jiji..............**** LA OIER

axl2330.05.2007 04:53

ce ironie ar fi fost ca in sezonul viitor Elton sa le innoade picioarele lui Radoi, Goian, Banel, badoi(?!), etc.

costy_k1_G.30.05.2007 06:01

Mie imi pare rau mai mult de Thereau pentru ca am vazut ce poate insa Elton nu a avut cand sa-si arate valoarea totusi cred ca ar fi trebuit sa mai stea cel putin un an. Unii fac prea mult gura cand e vorba de Elton nici Ronaldinio daca era la Steaua nu-l bagam meci de meci daca nu era o strategie anume. Daca dadea mai repede drumul la mingie poate mai statea pe la Steaua dar lui Jiji nu-i plac scamatorii lui ii plac Forza si viteza cum e si-n campionatul german, pana la urma nu cade Steaua daca nu e Elton totusi imi pare rau de el.

Kiti18430.05.2007 06:38

Noi trebuie sa ne legam de HAHAlera asta oriunde!Acasa,in deplasare,in Europa!Steaua de acum nu mai are legatura cu nimik din ce a fost,cel mai dureros este ca aceasta echipa de la mic la mare este sluga fara voie a lui Becali!LASAL PE Elton!PLEACA TU CIOBANE!

cris30.05.2007 07:12

Sa dea Dumnezeu ca Elton sa nu plece si sa mai revina si Thereau si atunci eu nu o sa mai zic de jj nimic . Dar sincer as vrea sa il vad pe Radoi fata in fata cu Elton , si sa aud explicatii in cazul unei injosiri sa vad cam ce ar putea spune Gigi . In orice caz Elton nu merita sa fie jignit de catre un parvenit. Capul sus Elton , orice s-ar intampla tu vei ramane pentru mine jucatorul pentru care am asteptat 75 de minute doar sa te vad jucand , lucru care nu mi s-a mai intamplat pana acum .

potra30.05.2007 08:25

"Da, l-au vrut ?i cei de la Craiova, dar s-au obi?nuit r?u. Becali cump?r? cu bani mul?i ?i vinde cu bani pu?ini", a spus Becali.

pey daca esti prost....tie ce-ti zice faptul ca tu il iei scump si il dai ieftin? ca undeva s-a facut o subapreciere sau o supraapreciere? la Elton care o fi Doamne?

Kustic30.05.2007 14:29

sa iti luam toata familia in **** Becali esti un om de nimic

Elton este un mare jucator..

mountytoma30.05.2007 20:11

behehe stie sa cumpere terenuri extravilane cu 0,00 euro/mp, sa mituiasca primarul sa mute granita de extravilan dincolo de terenurile lui pentru ca apoi sa le vanda ca intravilane cu 100-150 euro/mp...

dar nu stie decat sa

cumpere un Carlos cu x sute de mii de euro si sa il piarda pe degeaba

cumpere un Saban cu x sute de mii si ...vom vedea

cumpere un Elton cu x milioane si... in loc sa faca ceva cu el ca e un fotbalist pe care chiar poate lua 10 milioane de euro, si nu pe Dica, Radoi sau Nicolita (nu de alta, dar ei nu sunt brazilieni, si asta conteaza!), il da aproape degeaba la UTA.

mai boierule fara B, nu ti-a zis nici un prost din cati ai in jur ca jucand cu Elton in Liga Campionilor ii poti face un nume in europa si un pret pe masura?

ca degeaba spun toti suporterii ce el stie fotbal cel mai bine, ca te doare in c...r

mai ce mi-ar placea sa te doara la propriu acolo! ca cu ala gandesti cand e vorba de fotbal si politica!

Andrei stelistul31.05.2007 07:58

Elton nu trebuie vandut.Este un jucator bun de care Steaua are nevoie.

steagcruce2

Mely_stelista31.05.2007 10:42

Becali e un om de nimic....cum sa'l dea pe Elton?? sau mai ales pe Thereau? ce'o fi in capul lui??? M**e ciobanule!!!!Fortzza Steaua

alex_9331.05.2007 14:15

imi pare rau ca pleaca Elton sunt foarte curios ce va realiza Steaua lui Jiji Becali steagcruce2

c477u7u02.06.2007 08:01
Mie imi pare rau mai mult de Thereau pentru ca am vazut ce poate insa Elton nu a avut cand sa-si arate valoarea totusi cred ca ar fi trebuit sa mai stea cel putin un an. Unii fac prea mult gura cand e vorba de Elton nici Ronaldinio daca era la Steaua nu-l bagam meci de meci daca nu era o strategie anume. Daca dadea mai repede drumul la mingie poate mai statea pe la Steaua dar lui Jiji nu-i plac scamatorii lui ii plac Forza si viteza cum e si-n campionatul german, pana la urma nu cade Steaua daca nu e Elton totusi imi pare rau de el.

Nush ce ai tu cu Elton dar el a dovedit ca e un jucator de mare valoare. Iar daca tot aduci aminte de Ronaldinio tin sa iti amintesc ca at cand a fost adus la Barcelona a jucat titular si a castigat campionatul Barcelona datorita lui in proportie de 70%. Iar daca vorbim de campionatul Germaniei sa ne uitam mai bn ce au facut ei in CL cand ei au fost eliminati de Rapid si nici anul asta nu au reusit mai nimik si sunt sigur ca nu vor reusi nimik. Daca antrenor era acum Protasov sau Zenga, care aveau un joc agresiv si bine gandit, acum Steaua avea oferte de peste 10 milioane pentru micutul Elton si poate ca Steaua avea mai multe sanse sa castige anul asta CL. Bineinteles si Thereau trebuie sa ramana pentru ca ne-a dovedit cat de bun este si sunt sigur ca greu vom mai gasi un jucator ca el si sa nu uitam ca la echipa vine si Rica Neaga si at poate face echipa cu el in atac si de ce nu chiar si cu Gurita sa ii ajute din spate. Sunt sigur ca un atac ca asta ar face orice echipa invidioasa iar Borcea ar deveni fan Steaua, ca daca Jiji a devenit dinamovist de ce sa nu devina si Borcea stelist. Ramana la parerea ca Elton cu Thereau trebuie sa ramana sa joace cu Gurita, Neaga in teren pentru a face un atac cu care putem sa ne apropiem de CL.

Sper intr-o revenire a lui Berbecali si sa ii sa strice aerul conditionat de la Mayback ca sa nu il mai doara capul cand declara la TV numai tampenii. FORZA Steaua

«12»