Virgile, tu chiar ma faci sa rad cu asa o pofta! Uite, de asta imi placi! :wink: Al doilea rand e ceva de domeniul SF-ului!
Virgile, tu chiar ma faci sa rad cu asa o pofta! Uite, de asta imi placi! :wink: Al doilea rand e ceva de domeniul SF-ului!
Insasi ideea ca Dinamo va lua vreun trofeu anul acesta e de domeniul SF-ului... Faptul ca s-a amanat returul nu face decat sa va prelungeasca agonia...
Dupa meciul cu Steaua multora o sa le para rau ca sunt dinamovisti...
Mie nici daca ajunge Dinamo in C nu imi va parea rau ca sunt Dinamovist! Orice ar fi, raman Caine!!!! Cu fruntea sus! ![]()
te felicit cutzu pentru meciul de aseara cu Farul ! :o
Merci de felicitari, totusi care a fost faza de pe Dinamo? Sa nu ne mai injuri ca ti-o iei! :evil: :!:
nu v-am injurat ci v-am felicitat si v-am cantat un cantec... :wink:
"am vrut sa spun sa se p..e toti p. t..e " Iti suna cunoscute aceste tampenii de cuvinte? :evil: :!:
pai da ca scrisesem gresit ceva si de aceea am modificat...dar oricum nu vreausa comentam acele chestii intamplate pe d. ...aici se discuta despre Steaua...
Acum iti dai si tu seama de anumite chestii. Mai bine mai tarziu decat niciodata!