FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stele paralele

«12»
cristinelly28.05.2007 16:42

Praf articolu!!! Orice jucator din Romania ar fi mandru si bucuros sa evolueze la Steaua. De unde ati mai scoso si pe asta cu "Steaua refuzata"?? Refuzata de Hagi?? Il respect enorm pentru tot ce a facut ca fotbalist, dar ca antrenor, parerea mea ca nu e mai bun ca Oli (ne luam dupa performante) Oricum se vede ca prin orice articol incercati sa criticati tot ce e la Steaua in acest moment. Pacat. Aceasta echipa cu acest antrenor npe banca a obtinut cele mai mari performante de dupa '90. Si am o intrebare pentru toti cei care sunt in potriva lui Oli: Daca o sa se califice din nou Steaua in grupele CL o sa fiti tot impotriva lui Oli??

twetwet28.05.2007 16:55

@ cristinelly

IMI DORESC SA NU TRECEM DE TURU 2!! PUNCT cu asa conducere si asa atmosfera si umilinta la care suntem supusi, ca sa nu mai vorbesc de tactica de 2 bani, nu meritam sa trecem in grupe. Pentru ce? ca sa-i mai intre zabalosului aluia inca 10 mil in buzunar?

INCETATI CU CELE MAI MARI PERFORMANTE DE DUPA 90!!! Oli NU E RESPONSABIL pentru ele...acum echipa merge din inertie din cauza muncii lui Zenga, Protasov, Meme si a jucatorilor( unii)...

problema cu inertia e ca inceteaza la un moment dat....

w3bmaster28.05.2007 18:32

Nu sunt de acord zi ce jucatori au refuzat Steaua ?

Nicolae sau Mariu Nicolae e o cioara si un caine si nau ce cauta in Ghencea plus nus nici buni alti nu imi trec in minte si nu stiu la cine te mai referi

Restu de probleme cu "nebunia lu Becali" asta da problema

maimultdecatstelist28.05.2007 18:56
IMI DORESC SA NU TRECEM DE TURU 2!! PUNCT cu asa conducere si asa atmosfera si umilinta la care suntem supusi, ca sa nu mai vorbesc de tactica de 2 bani, nu meritam sa trecem in grupe. Pentru ce? ca sa-i mai intre zabalosului aluia inca 10 mil in buzunar?

INCETATI CU CELE MAI MARI PERFORMANTE DE DUPA 90!!! Oli NU E RESPONSABIL pentru ele...acum echipa merge din inertie din cauza muncii lui Zenga, Protasov, Meme si a jucatorilor( unii)...

sefu', mai las-o incolo de inertie ca prea bataie lunga are.

inteleg 1 luna, 2 luni hai 3-4 dar sa afirmi ca si acum totul merge din inertie e prea mult.

a trecut 1 1/2 an de la instalarea lui Oli si tu tot inertie vezi ?

traim in universul inertiilor, nu ?

traim intr-un fotbal al inertiilor: hai sa vedem ce inertie o mai avea Cluju', Rapidu', etc. !!!

"acum echipa merge din inertie din cauza muncii lui Zenga, Protasov, Meme si a jucatorilor" - te cam contrazici: din cauza ori datorita muncii ...

scuze ca te-am citat. imi cer de fapt mie scuze (sic!) ca te-am citat.

leonardo28.05.2007 19:22

Ce difrenta vedeti voi intre Oli si prietenul sau Zenga ? Amandoi erau sa piarda campionatul pe final, iar anul asta Oli era sa piarda si locul doi ! Este egalitate perfecta intre acesti doi antrenori !

twetwet28.05.2007 19:54
"acum echipa merge din inertie din cauza muncii lui Zenga, Protasov, Meme si a jucatorilor" - te cam contrazici: din cauza ori datorita muncii ...

scuze ca te-am citat. imi cer de fapt mie scuze (sic!) ca te-am citat.

munca celor mentionati este cauza....cauza produce un efect...efectul in aceasta situatie este inertia

ex propozitie: pierd timp explicand gramatica din cauza lui "maimultdecatstelist".

cauza: maimultdecatstelist

efect: pierd timp

cat despre universul inertiilor...mai stii? poate Steaua e perpetuum mobile (asta chiar nu ti-l mai explic sic!)

o zi buna.

twetwet28.05.2007 19:58
Ce difrenta vedeti voi intre Oli si prietenul sau Zenga ? Amandoi erau sa piarda campionatul pe final, iar anul asta Oli era sa piarda si locul doi ! Este egalitate perfecta intre acesti doi antrenori !

macar Zenga era inspirat la schimbari, asta ca sa nu mai mentionez prima participare in grupele UEFA, episodul valencia...

plus ca Zenga stia sa-i mobilizeze....chit ca noi castigam cu 1-0 da macar stiam sa tinem de rezultatu ala (un joc uratzel dar eficient)

acum DACA mai castigam cu 1-0 o facem chinuit rau

oare Zenga in locu dobitocului astuia la middlesborough cum ar fi procedat? iti spun eu ca nu pierdea jucatorii pe drum

asa ca: jet Oli-Poli, jet cioban agramat!

forza Steaua suporterilor!

maimultdecatstelist28.05.2007 20:41
munca celor mentionati este cauza....cauza produce un efect...efectul in aceasta situatie este inertia

ex propozitie: pierd timp explicand gramatica din cauza lui "maimultdecatstelist".

cauza: maimultdecatstelist

efect: pierd timp

cat despre universul inertiilor...mai stii? poate Steaua e perpetuum mobile (asta chiar nu ti-l mai explic sic!)

o zi buna.

silogismul cu cauza - efect nu se potriveste in contextul atat de neinspirat ales de tine.

era vorba de nuanta: "din cauza" = locutiune prepozitionala si nicidecum subst. cum mi-ai dat ulterior explicatia.

in prima postare ai vrut sa spui ca jocul bunicel al echipei este meritul lui Protasov, Zenga ... nicidecum ca jocul bunicel al echipei este un efect negativ al perioadei Protasov, Zenga.

twetwet28.05.2007 21:22
silogismul cu cauza - efect nu se potriveste in contextul atat de neinspirat ales de tine.

era vorba de nuanta: "din cauza" = locutiune prepozitionala si nicidecum subst. cum mi-ai dat ulterior explicatia.

in prima postare ai vrut sa spui ca jocul bunicel al echipei este meritul lui Protasov, Zenga ... nicidecum ca jocul bunicel al echipei este un efect negativ al perioadei Protasov, Zenga.

felicitari ca ai cautat termenul silogism si l-ai folosit in mod corect...=> ca le ai cu google-ul

o sa recunosc ca am gresit in prima parte dovada ca fara sa realizez in a doua postare ti-am dat un exmplu bun (cauza-efect) asa e...cauza determina un efect negativ

pana una alta eu stau la discutii cu cineva cu nick-ul mai mult decat stelist?? O_o

Joint29.05.2007 06:04

Iti spun eu o diferenta, pe care ar fi trebuit sa o stii si tu : MENTALITATEA. Zenga a preluat echipa de la o varza ( Piturca) si a eliminat cu ea pe Valencia. A insuflat jucatorilor o mentalitate de profesionisti, de invingatori. Uoli a preluat echipa de la un antrenor de valoare si a terminat-o, a nenorocit-o. A indus jucatorilor mentalitate de looseri. Goian, pe vremuri un super fundas, acum gafeaza meci de meci. Compara prestatiile lui Bostina si Banel in timpul celor doi antrenori ( daca uoli se poate numi antrenor, ma rog). Dupa parerea mea, avea cel care a zis-o pe aia cu inertia: echipa a mers o perioada din inertie, acum s-a dus dracu si aia...si nu mai merge deloc.

ce zici, exista vreo diferenta ?

Il Soldatino29.05.2007 08:07
Nu sunt de acord zi ce jucatori au refuzat Steaua ?

Nicolae sau Mariu Nicolae e o cioara si un caine si nau ce cauta in Ghencea plus nus nici buni alti nu imi trec in minte si nu stiu la cine te mai referi

Restu de probleme cu "nebunia lu Becali" asta da problema

Intr-adevar, daca ne-am raporta asa la aceasta problema privindu-i pe toti caini sau rapidisti, atunci inseamna ca nu exista niciun jucator care a refuzat Steaua...In realitate sunt multi care au preferat sa fie "caini" sau "porumbei" desi, eu CONSIDER ca la fel de bine puteau fi ros albastri daca nu ar fi avut de-a face cu Becali: Costin Lazar, Mazilu, Alexa, Marius Niculae, Plesan. Acesta este si MESAJUL textului. Eu fac referire doar la jucatorii de valoare si nu la jucatori adusi de finantatorul nostru ca rest la o cina in oras. Mai departe, pentru a aduce un argument in plus, vreau sa-ti amintesc cum s-au facut achizitiile Stelei din campionatul Romaniei: jucatori adusi doar pe baza de prietenie (Bacau, Vaslui) sau prin alte tertipuri (pe care nu vreau sa le amintesc acum) si nu transferuri castigate prin competitia directa cu rivalele din Bucuresti. Steaua pe care o stiam eu, deja ii avea in lot pe Lobont, Ganea, Plesan, Mazilu sau Costin Lazar (un jucator extraordinar).

In alta ordine de idei, chiar daca o sa sochez, sa stii ca eu nu sunt atat de inversunat impotriva jucatorilor care au fost la alta rivala din Bucuresti. Eu stiu ca Steaua a facut mereu performante cu fotbalisti adusi de la Dinamo sau Rapid. Intr-adevar exista unele exceptii cu fotbalisti care nu au ce sa caute in Ghencea, dar acestea sunt putine (Viorel Moldovan sau Karamian, Maldarasanu sau Pancu). Eu nu stiu de ce esti atat de inversunat impotriva unui jucator atat de valoros ca Niculae, un fotbalist facut pentru echipa noastra, care ar putea sterge toate injuraturile adresate Stelei cu goluri umilitoare impotriva Rapidului, eventual cu un umar pus la castigarea unui trofeu european. Atunci cand se va trage linia ai sa vezi ca Niculae se va gandi de doua ori daca este rapidist sau daca este stelist. Hagi s-a nascut stelist? Nu stiai ca Lacatus trebuia sa joace pentru Dinamo?....Hai sa ne gandim...

Portocalu`29.05.2007 15:01

asta se intampla in mare parte , pentru ca suporterii nu iau atitudine , exact ca si in cazul lui Elton si Thereaux . Nimeni nu ia atitudine . Toti spun ca sunt interesati , injura , blestema , insa Steaua , pentru care verbal afiseaza atata suferinta si dragoste , se pierde in mijlocul problemelor banale .. cotidiene . In fond si la urma urmei .. ce e atat de rau in faptul ca Steaua a ajuns sa transfere jucatori de +32 de ani , care deja sunt dejectiile unor lungi cariere la echipele adverse ? Ce e asa rau in faptul ca jucatorii de talie europeana ai Stelei , sunt jigniti si umiliti constant , de catre un patron imbracat in sutana in schimb mereu prins cu mana in pantaloni ? Florin Calinescu (desi probabil majoritatea stelistilor nu`l simpatizeaza .. eu il respect sincer pentru faptul ca e om direct si fara ocolisuri) spunea intr`o emisiune ca diferenta dintre noi si neam`urile occidentale este ca ca noi nu avem CO**E (intelege`ti voi :) ) Noi mereu am fost cei calcati in picioare si cotropiti ... nu cei care au calcat in picioare si au cotropit .. Noi cochetam mereu cu DEFENSIVA.

Iar cei care se evidentiaza si au taria de caracter de a pune piciorul in prag ..mereu darama casa , mereu se transforma in personajele negative pe care le antipatizeaza toata lumea . De ce ? Pentru ca li se permite ! Pentru ca firea cetateanului roman nu prevede inscrierea la lupta pentru apararea adevaratelor valori morale . Asta este Romania .. acestia` sunt romanii . Bun venit in lumea lenesilor , a lasilor si a lacomilor . Mi`e rusine ca sunt roman ..

Ps : Tocmai vizionez stirile de la SPORT.RO .. si am aflat ca Elton a fost transferat la UTA . Thereaux a plecat .. Elton a plecat .. iar Olaroiu mai dovedeste inca o data ca e om lipsit de cuvant , demnitate si onoare .

«12»