Nu sunt de acord zi ce jucatori au refuzat Steaua ?
Nicolae sau Mariu Nicolae e o cioara si un caine si nau ce cauta in Ghencea plus nus nici buni alti nu imi trec in minte si nu stiu la cine te mai referi
Restu de probleme cu "nebunia lu Becali" asta da problema
Intr-adevar, daca ne-am raporta asa la aceasta problema privindu-i pe toti caini sau rapidisti, atunci inseamna ca nu exista niciun jucator care a refuzat Steaua...In realitate sunt multi care au preferat sa fie "caini" sau "porumbei" desi, eu CONSIDER ca la fel de bine puteau fi ros albastri daca nu ar fi avut de-a face cu Becali: Costin Lazar, Mazilu, Alexa, Marius Niculae, Plesan. Acesta este si MESAJUL textului. Eu fac referire doar la jucatorii de valoare si nu la jucatori adusi de finantatorul nostru ca rest la o cina in oras. Mai departe, pentru a aduce un argument in plus, vreau sa-ti amintesc cum s-au facut achizitiile Stelei din campionatul Romaniei: jucatori adusi doar pe baza de prietenie (Bacau, Vaslui) sau prin alte tertipuri (pe care nu vreau sa le amintesc acum) si nu transferuri castigate prin competitia directa cu rivalele din Bucuresti. Steaua pe care o stiam eu, deja ii avea in lot pe Lobont, Ganea, Plesan, Mazilu sau Costin Lazar (un jucator extraordinar).
In alta ordine de idei, chiar daca o sa sochez, sa stii ca eu nu sunt atat de inversunat impotriva jucatorilor care au fost la alta rivala din Bucuresti. Eu stiu ca Steaua a facut mereu performante cu fotbalisti adusi de la Dinamo sau Rapid. Intr-adevar exista unele exceptii cu fotbalisti care nu au ce sa caute in Ghencea, dar acestea sunt putine (Viorel Moldovan sau Karamian, Maldarasanu sau Pancu). Eu nu stiu de ce esti atat de inversunat impotriva unui jucator atat de valoros ca Niculae, un fotbalist facut pentru echipa noastra, care ar putea sterge toate injuraturile adresate Stelei cu goluri umilitoare impotriva Rapidului, eventual cu un umar pus la castigarea unui trofeu european. Atunci cand se va trage linia ai sa vezi ca Niculae se va gandi de doua ori daca este rapidist sau daca este stelist. Hagi s-a nascut stelist? Nu stiai ca Lacatus trebuia sa joace pentru Dinamo?....Hai sa ne gandim...