FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pretul

«12»
cristian8627.05.2007 20:50

Un jeg . O mizerie . O nulitate. O oaie .

Steaua ne-a fost furata , fratilor !

Din pacate cred ca ne-am trezit prea tarziu.

Animalule , dupa ce ai purtat fularul lui West Ham Ham du-te si behaie cu Niculae, pupa carpa crapidului; dispari din Ghencea , bisnitar si vanzator ambulant de branza.

Scuze pentru limbaj , dar nu suport sa vad astfel de specimene alterate , care isi bat joc de renumele Stelei , de gloriile ei , de suporteri si chiar de membrii echipei .

vanfootball27.05.2007 21:03

Faceti pariu ca in maxim 5 ani Becali va schimba numele Stelei? Ne vom numi "Steaua Sfantului Gheorghe", "Steaua Becali" sau pur si simplu "Fc Steaua Bucuresti". Nu va suporta sa nu-si puna amprenta puternic asupra istoriei noastre, o sa vrea sa rupa orice legatura cu trecutul. Va mai amintiti de "Steaua Crestina"? Am o banuiala ca MM l-a oprit atunci; acum cine il va mai opri?!

hypno27.05.2007 21:19

Gigi isi cumpara avion ... vrea sa plece mai repede pesemne .. halal oier, modern de-a dreptu monsieur. Hai sa decolam oitza mea sa cautam iarba mai buna in alte parti ca aici e cam fumata treaba ... LOL 8O

Forza Steaua !!!

vanfootball27.05.2007 21:25

"Marius Niculae, daca era dupa mine, acum era la Steaua. Dar in loc sa-l iau pe Marius Niculae l-am luat pe Elton. M-am luat dupa altii si l-am luat pe Elton. Au fost discutii, au fost negocieri, dar nu are curajul raspunderii sa spuna. Au fost discutii sa vina la Steaua. Asa mi-a spus Mihai. Eu stiam ca trebuie sa vina la Steaua." Gigi Becali

:)) Hai ca asta-i tare! Se contrazice singur (nu ca ar fi prima oara). Pai ori l-a vrut el la Steaua pe M. Niculae, ori MM a negociat cu jucatorul de capul lui. Eu nu inteleg, daca e cineva care vorbeste becaliana, il rog sa-mi traduca.

DanStan27.05.2007 21:26
4 jucatori si Cristocea nu mai intra in vederile mele, le-am spus sa isi caute echipe

Toti fotbalistii de valoare se vor feri de noi ca de dracu'. E prea riscant pentru ei sa depinda de simpatia finantatorului, plus ca felul in care Becali intelege sa incheie o colaborare e mai mult decat umilitor. In momentul asta problema Stelei nu mai e daca se va califica sau nu in grupele CL (sanse foarte mici) ci daca va supravietui nebuniei razboinicului. Este evident ca Becali nu intelege niste aspecte elementare legate de fotbal. Avand insa puterea absoluta isi poate impune punctul de vedere. Si ce se va intampla atunci cand esecurile vor incepe sa curga ? Becali ii va tine in brate doar pe cei care-l pupa in dos mai cu talent si va da vina pentru insuccese pe toti ceilalti. Si probabil va da afara pe banda. Nici nu vreau sa-mi inchipui cum va arata echipa Stelei peste un an-doi ...

hypno27.05.2007 21:29

sa-si plimbe familia daca pune numele Becali pe avion. Sa-si plimbe familia, oile, nevasta si fiicele nu pe Steaua. ***** masii de oier, pana cand i se permit toate ineptiile astea ? Bah oiere, ai vazut cumva scris Ferguson, Abramovici sau alte nume de patroni pe avioanele cu care zboara echipa ? Bah imbecilule ma rog sa-ti explodeze Maybachu in fata casei sa pieri si odata cu tine tot neamu tau de oieri bashinosi. Scuzati toate injuriile si cuvintele de "bine", nu prea am obiceiul sa-mi ies din fire, dar faza cu avionu' , faza cu il dau afara, il trimit nush unde, cer atata pe el ... IMbecilu asta se crede in evul mediu ? ai de capu lui .. noroc ca e-n Romania. IN alte tari pana amu platea despagubiri de nu mai stia sa-si numere oile pentru cum isi bate jos de oameni. Sa faca careva naibii o petitie pentru drepturile omului sau ceva ca altfel nu ai cum sa-l infunzi pe imbecilu' asta. Ori imi dati un sniper si i-o trag de la 1 km, ori ii explodeaza Maybachu in fata ori ii dau strainii in bot. Care o alegem ? La cum cunosc poporu roman ... niciuna ... vom continua sa ne plangem amaru prin baruri si mai nou pe bloguri ... pacat.

Forza Steaua !!!

vanfootball27.05.2007 21:34

"Nu mai intra in vederile mele". Retineti sintagma!

Si-a insusit si vocabularul antrenorului, deci a preluat in mod oficial banca Stelei. Tot voiam noi un nou antrenor, uite ca dorinta ni s-a implinit. Stiti vorba aia "ai grija ce-ti doresti...".

Le reseau pansant27.05.2007 21:42
Sa faca careva naibii o petitie pentru drepturile omului sau ceva ca altfel nu ai cum sa-l infunzi pe imbecilu' asta.

dar de ce sa faca petitie, crezi ca are ceva de castigat sau vreun efect. Nu de alta, dar a facut el alte nazbitii mai mari si nu s-a sesizat nimeni si se vor sesiza acuma ca a zis el ca il da pe Elton sau ca nu stiu ce face.

Oricum eu am impresia ca ciobanu asta a inceput faca in asa fel incat el sa fie clubul, cred ca mai are putin si ii da afara si pe Oli si pe Argaseala, ca si asa nu sunt buni, ca oricum tot el face echipa, tot el aduce, vinde, cumpara jucatori. Cred ca ar trebui sa si intre sa joace, ca daca pleaca Elton ,Thereau, Saban, Andrey cine mai ramane.

Ori imi dati un sniper si i-o trag de la 1 km, ori ii explodeaza Maybachu in fata ori ii dau strainii in bot. Care o alegem ?

eu zic pe amandoua, sa nu esueze vreuna, da tre sa actionam cat mai repede ca pe urma va fi aparat de SPP-isti si la Cotroceni e greu de patruns cu explozibili si arme.

hai ca am plecat sa ma culc, ca abia mai vad tastele astea si nici nu mai este cine stie ce activitate

salve si noapte buna

vanfootball27.05.2007 21:52

"Oricum eu am impresia ca ciobanu asta a inceput faca in asa fel incat el sa fie clubul"

Foarte bine spus, Le reseau pansant! Exact asta e planul becalianului. Il deranjeaza ca se striga "Forza Steaua!". Cum asa, el baga banii si noi sa strigam "Steaua"?! El vrea sa scandam "Forza Becali!" si ca sa ne intre bine in cap sloganul isi va scrie numele peste tot: pe avion, pe autocar, poarta stadionului, tricourile jucatorilor si, de ce nu?, pe stema clubului. Ne asteapta vremuri si mai grele, asta e doar inceputul.

predatorpulse727.05.2007 22:07

Din pacate pentru Steaua delirul lui Becali continua si va continua. Singura scapare a noastra ar fi un om profesionist si cu destula carisma cat sa-l mainpuleze pe Jiji in privinta cheltuielilor si a transferurilor.

Pe MM multi l-au acuzat de pupincurism,lucru de care s-a facut vinovat de cateva ori,insa si-a facut treaba f bine,cu exceptia ultimului an. MM era genul de om care ii spunea lui Jiji "patroane,uite jucatorul asta e bun,trebuie sa-l luam neaparat",ii baga o caseta ceva si-l imbuiba pe Jiji astfel incat sa aduca acel jucator. Il stia cineva pe Nicolita,pe acest Ochirosii,Dica era un jucator bun la Arges dar nu superstar,Cristocea e jucator bun si lista ar putea continua. Peste jumatate din jucatori sunt adusi de MM,sunt putini jucatori care au ramas de pe vremea lui piti.

MM poate nu era scouter,dar stia sa-l convinga pe Jiji in privinta transferurilor.Acum Jiji face ce vrea el si mama ce se vede.

Cand a venit la inceput ciobanul jucatorii de atunci nu erau inoculati cu becalism,iar apoi a venit antrenorul cu mentalitatea si anume Zenga. Cu jucatori profesionisti,care se daruiau,si un antrenor strain Steaua si-a facut treaba. Ciobanul spunea tampenii si atunci dar atunci rezultatele si fanii Stelei ii luau fata si nu avea ce sa faca,nu avea partid si inca nu devenise atat de popular.

Acum situatia e dezastruoasa in ceea ce priveste viitorul,nu neaparat prezentul. Ok,un patron da banii si are dreptul sa taie capete,dar el trebuie sa angajeze oameni profesionisti nu sclavi care sa-i pupe picioarele. Problema este ca nu are cine sa-l franeze,sa-i spuna "mai Jiji eu zic sa nu faci asa ceva sau sa declari asa ceva". Ce,credeti ca el respecta fanii Stelei acum 3 ani? NU,doar ca atunci tacea din gura.

Inainte era MM,Zenga dadea si el din gura cand s-a luat Jiji de el. Oli tace malc,e carpa lui Jiji si se potrivesc f bine.

Cel mai grav este ca s-a creat un cerc inchis la Steaua,asa numita "familie" a Stelei,adica a lui Becali. Steaua nu se prezinta ca un club deschis,in care oricine este binevenit daca are valoare si daca vrea performanta. Ca sa vii la Steaua mai nou trebuie sa:

-fii facut egal impotriva Stelei sau sa o fi batut in campionat

-sa nu ai tatuaje

-sa nu ai cercei

-sa nu ai freze care nu sunt pe placul ciobandantului

-sa nu faci curvasaraie(mai stii teoria cu 1/2 pasarica cu Bostina? cum l-a sfatuit Jiji?)

-sa nu zici ceva impotriva patronului

-sa fii crestin ortodox si sa ai nume de sfant

Daca cerintele de mai sus sunt indeplinite jucatorul e invitat la Jiji in birou unde e pus sa jure cu mana pe biblie ca va fi "razboinicul lui Jiji" si ca-l va asculta mereu.

Lasand gluma la o parte,este grav ca jucatorii nostri se caca pe ei cand e vorba sa zica ceva rau de Becali,desi ar avea destule sa zica in aceste zile,mai ales ca nu le-a dat primele de pe tot campionatul. De ce nu zic nimic? E simplu. pentru ca acum Jiji alcatuieste in tenebrele mintii lui lista neagra si orice chestie poate fi interpretata. Cernea va fi dat(nu mi se pare portar de Steaua) pentru ca s-a luat in gura indirect cu finul nu ca a aparat prost si acelasi lucru se va aplica la orice alt jucator. Jiji tine clubul in dictatura nu in patronat. Oare credeti ca la Liverpool,Manchester,Milan jucatorii si suporterii ar suporta asemena iesiri din partea patronilor lor? Nu prea cred. Acei patroni ar fi sanctionati de public in secunda 2.

O mare dezamagire pentru mine este ca nici un jucator de la Steaua nu a tinut cat de cat partea suporterilor in conflictul cu Becali,nici macar cei mai vechi,alta dovada ca s-au becalizat. Cum ar fi fost ca berlusconi sa stea cu fularul interului si sa se pupe cu moratti cantand imnul interului?

Radoi sau Paraschiv ar fi trebuit sa zica ca a fost un gest gresit si ca oamenii au dreptate sa-l conteste,chiar daca l-au contestat intr-o forma violenta. Cum poti sa sustii un gest ca cel pe care l-a facut Jiji,fiind stelist? Nici nu conteaza ce esti,suporter,sef de galerie,jucator,antrenor etc,asa ceva nu se face,nu vinzi onoarea unui club pentru 3 puncte,mai ales clubul meu de suflet.

Dar Jiji nu stie acest cuvant "onoare",el stie sa umileasca oameni si atat,ba nu mai stie sa faca si bani negri,fraierind oameni,cum a facut dupa revolutie cu terenurile din pipera.

Ciobanul n-ar fi un patron rau,chiar daca e incult si imbecil,atata timp cat ar baga mai multi bani si ar sta in umbra,insa din pacate pentru noi e exact opusul acestui ideal.

Nu stiu ce se va intampla in continuare,dar cineva trebuie sa-l opreasca pe Jiji,in orice mod posibil,pentru ca altfel ne va duce in rapa,deja suntem pe marginea prapastiei din pc de vedere administrativ,sunt numai sclavi in jurul lui Jiji si sunt adusi numai viitori sclavi,nu profesionisti.

Majoritatea jucatorilor nu mai au personalitate(si asta se vede si in joc),sunt ca niste zombi ahtiati dupa banii lui Jiji,nu mai exista bucurie in joc,antrenorul e o carpa cu idei tactice ciudate iar patronul un caz de balaceanca. Oare ce ne va astepta in sezonul urmator? Eu ma rezum la fraza care m-a ghidat pana acum:

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

alice4steauaBUC27.05.2007 22:22
"Maine ma duc sa semnez contractul ca sa cumpar avion pentru Steaua. Ma va costa 16 milioane de euro. E un avion de 100 de locuri cu 44 de fotolii. Va avea sigla pe avion cu Sfantul Gheorghe si va fi scris mare Becali. Ce Steaua? Becali! Ca doar eu dau banii...", a declarat patronul Stelei la TV Sport.

Idiotul reloaded!

Adevaru e ca avion ne trebuie :roll: doamne cata minte pe el!!!

Tara arde si becallli cumpara avioane...in loc sa intareasca lotul, sa se ocupe un pic de stadion, de echipa de juniori...el cumpara avioane....Doamneee mare Ti-e gradina....

vilcea27.05.2007 23:06

vorbe....vorbe si iar vorbe !!!!! doar stim sa ne plangem de mila dar nimeni nu face nimic, ne complacem in propria situatie .....vai de Steaua noastra .Suntem multii.....dar degeaba!!!!!!!!!

Zerg28.05.2007 01:23

Sunt absolut anti Hagi ca antrenor, dar dupa parerea mea esti singura varianta pentru Steaua peste care Gigi nu s'ar baga, ar avea respect, nu ii va dicta jucatorii si va tine cont de parerea lui... Sunt rude, sunt amandoi machedoni (si stiti cum e Gigi cu familia), Gigi mereu a ascultat sfaturile lui Hagi...

Daca as avea puterea sa decid antrenorul la Steaua care sa lucreze pe viitor cu Gigi...sincer chiar nu as sti pe cine (multi ar spune Protasov, Zenga...etc... aiureli, nu ca ar fi antrenori slabi dar nu ar face fata figurilor lui Gigi), singurul care imi vine in minte si care ar putea sa ii faca fata lui Gigi este Hagi ... sau un antrenor cu un contract gros, in care sa aiba o clauza clara... Gigi sa il plateasca mult daca il demisioneaza ...nu am inspiratie la ora asta de clauze de contracte dar ceva care sa zica clar "daca te bagi peste mine la echipa plec; daca ma dai afara imi dai atatia bani" ceva de genu' ... intelegeti voi ce vreau sa zic...

The Flyer28.05.2007 08:41
"Maine ma duc sa semnez contractul ca sa cumpar avion pentru Steaua. Ma va costa 16 milioane de euro. E un avion de 100 de locuri cu 44 de fotolii. Va avea sigla pe avion cu Sfantul Gheorghe si va fi scris mare Becali. Ce Steaua? Becali! Ca doar eu dau banii...", a declarat patronul Stelei la TV Sport.

Idiotul reloaded!

asta nu mai este prostie,e chiar paranoia!cum dracu' sa pictezi asa ceva???????incredibil,nu exista nimeni sa-i spuna oligofrenului ca a luat-o rau pe miriste?parca-i si vad sleahta de pupincuristi rizind si spunind:"ce tare e seful!"

si mielul de Oli,cirpa aia jegoasa,de ce tace?de ce taci,bai,cretinule?'rai9 al dracu' de sclav al brinzarului,asta te lasa fara lot si accepti ca prostul!

si astia pro-oeir:cum e zdrentelor,ciobanul tine la Steaua,nu?daca asta nu schimba numele echipei,asa cum a mai spus cineva aici,mare minune!

bobochyka1729.05.2007 10:19
Adevaru e ca avion ne trebuie :roll: doamne cata minte pe el!!!

Tara arde si becallli cumpara avioane...in loc sa intareasca lotul, sa se ocupe un pic de stadion, de echipa de juniori...el cumpara avioane....Doamneee mare Ti-e gradina....

Si a lasat si portile deschise.

_yang30.05.2007 07:54
Nu va suporta sa nu-si puna amprenta puternic asupra istoriei noastre, o sa vrea sa rupa orice legatura cu trecutul. Va mai amintiti de "Steaua Crestina"?

Atat ii mai trebuie... Atunci chiar ca o sa fie revolutie...

«12»