FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pretul

«12»
fcsteaua.ro27.05.2007 00:46

Steaua. Zeci de ani de istorie, tradiție, glorie, performanțe, fosta reginã a Europei și pentru totdeauna regina inimilor noastre. Modul nostru de viațã, visul, suferința și bucuria cuprinse in acest cuvânt, Steaua. Ce inseamnã sã fi antrenor al echipei de fotbal Steaua București? O uriașã responsabilitate. Practic, inseamnã renunțarea la tine. Dedicare absolutã, trup și suflet, fãrã rețineri. Steaua este "leoaica tânãrã" a lui Nichita, o iubitã mândrã, pãtimașã care nu acceptã jumãtãți de mãsurã. Nu ia prizonieri și pretinde loialitate totalã, dusã la extrem.

Nu stiu câți antrenori din Liga 1 ar corespunde, in acest moment, cerințelor existente la Steaua. S-au vehiculat nume, s-au rãspândit zvonuri, s-au facut calcule si supoziții, dar este o mare diferențã intre a câștiga câte ceva și a fi obligat sã câștigi tot. Afirm de la bun inceput cã Oli ar trebui sã plece din cauza uzurii morale la care a fost expus prin apropierea de persoana lui Gigi. Pentru a-și recãpãta integritatea, Oli trebuie sã demonstreze in altã parte cã este un antrenor valoros. Sã o ia de la capat, cu rãbdare, sã arate ca are resurse fizice și morale pentru o nouã provocare – ãsta este aluatul din care sunt fãcuti adevãrații invingãtori.

Referindu-ne strict la viitorul tehnician insã, nu trebuie scãpat din vedere un lucru extrem de important. In fapt, cel mai important aspect: relația patron-antrenor. S-a vorbit la modul superficial despre acest lucru, considerat de multi ca neavând mare relevanțã. Indrãznesc sã afirm cã atâta timp cât Gigi va fi patronul Stelei, nu vom avea parte de un tehnician 100% onest, curajos, moral. Pentru mine asta nu e o simplã presupunere ci un truism. Amintiți-vã degetul arãtat de Rãzvan lui Copos dupã meciul cu Feyenoord din Cupa UEFA. Câți dintre antrenorii actuali din Liga 1 ar fi continuat la Steaua dupã un astfel de gest? Vã spun eu, nici unul. S-a vorbit de varianta Grigoraș, care mie personal imi place foarte mult. Ce se va intâmpla insã in momentul in care Gigi va dicta titularii? Un antrenor integru iși va da demisia și nu va accepta acest lucru, nu-i așa? Emoționant pânã la lacrimi, intr-adevãr, dar efectul asupra echipei va fi negativ. Pe noi nu ne intereseazã tehnicieni (fie ei oricât de morali) care sã demisioneze dupã juma' de campionat, pentru cã avem exemplul Dinamo de anul trecut. Vrem stabilitate, vrem o viziune și un plan pe termen lung, pentru a putea emite pretenții la dezvoltare. Repet, varianta antrenorului integru pe care ni-l dorim cu toții nu e viabilã atâta timp cât Gigi este patron. Pentru cã Gigi nu va accepta niciodatã ca altcineva sã fie vioara intâi. Din aceastã cauzã, afirmațiile de genul "da dom'le, da' mãcar nu va ține de scaun, va avea onoarea sã-și dea demisia" pe mine unul nu mã incãlzesc deloc. Noi trebuie sã ne gândim in primul rând la impactul pe care il vor avea aceste demisii asupra concepției de joc/rezultatelor, nu suntem aici pentru a acorda note antrenorului la capitolul moralitate. Pentru cã in viața oricãrei echipe vin și perioade mai putin bune, care oferã premisele pentru amestecul patronului in treburile bãncii tehnice. Pentru un tehnician moral, acest amestec este echivalent cu o demisie.

Rețeta succesului o reprezintã, dupã mine, mariajul aproape perfect dintre finanțator și antrenor. Ceea ce unii numesc slugãrnicie poate fi interpretatã ca diplomație, pentru cã, in cazul lui Gigi, o impotrivire fãțișã nu-și are rostul. Un al doilea element al succesului ar fi un echilibru intre stilul de joc și rezultate. Sunt convins cã nici unul dintre noi, oricât de infocați suporteri am fi, nu ar accepta ca Steaua sã nu aiba rezultate pentru perioade indelungate de timp. Sã luãm exemplul rapidului care, dupã mulți, practicã cel mai atractiv fotbal. Un atac impecabil, furtunos, multe faze de poartã, goluri, v-ați aștepta sã curgã numai lapte și miere...Ei bine, nu. Rãzvan este pe picior de plecare iar majoritatea suporterilor îi cer demisia din cauza lipsei rezultatelor. Ați vrea sã fim in locul lor? Sã dãm locul 2, calificabil in Champions League, pe cupa Romaniei și spectacol? Nu vã grãbiți sã spuneți da...

Portretul tehnicianului ideal? In primul rând, bun diplomat. Prieten cu Gigi, fãrã a deveni insã marioneta acestuia. Adeptul unui joc ofensiv și spectaculos, in limita in care aceastã spectaculozitate nu prejudiciazã rezultatul. Foarte important, un dram de nebunie și curaj atunci când situația o cere. Pentru cã soarta ține, intotdeauna, cu cei indrãzneți.

Andrei (papillon)

capone27.05.2007 01:38

Frumos spus, dar atata timp cat mizeria de Gigi va patrona echima nu o sa vedem un astfel de antrenor la Steaua. In curand cred ca va fi si mai rau decat e acum, o sa ne ducem in jos rau de tot, Gigi o sa distruga tot. Dar noi trebuie sa luptam impotriva lui, trebuie sa fim uniti, TREBUIE SA NE RECAPATAM ECHIPA !!!

steaua_ro

danny234527.05.2007 02:54

oricat de mult ne-am dori ... se pare ca o REVENIRE la normal la ceea ce inseamna Steaua nu o sa se faca decat prin ..... privarea suporterilor de niste ... rezultate.

sunt mai mult decat convins ca - Olaroiu nu va pleca de la Steaua decat dat afara

- el va fi dat afara DOAR atunci cand nu mai exista nici o AMAGIRE (gen locul 2=CL, )pentru jocul lipsit de orizont si lipsa rezultatelor cu adevarat notabile

- atunci cand acest antrenor, care ne face pe toti suporterii FARA VINA a neputintelor sale, nu va mai fi, noi putem recastiga PLACEREA de a si stelisti

- la ora actuala, avand in vedere valoarea jucatorilor nostri, o oarecare putere financiara si mai ales sprijinul suporterilor din toata tara, orice alt antrenor cu sanse reale de a antrena Steaua , poate sa ne ofere muult mai mult din toate punctele de vedere;

De aceea consider eu ca o deceptie de genul necalificarii in CL si mai ales un inceput slab de campionat poate sa il trezeasca pe soimu nostru becalian din minciuna in care ne-a infundat....

NU vreau sa anticipez, dar in ceea ce priveste calificarea in CL cred ca totul depinde de adversarul care ne va fi repartizat, pe cand in privinta campionatului urmator sunt 95% convins ca nu o sa convingem pe nimeni .............

Si ca sa inchei, ma intreb chiar asa mai Oli, chiar crezi ca viata nu o sa-ti "rasplateasca" caracterul pe care ne-ai demonstrat ca il ai????

stelist si ... nimic mai mult!

cris27.05.2007 05:19

Becali este puternic datorita oamenilor fara pic de respect fata de milioanele de fani care urmaresc meci de meci echipa favorita , datorita antrenorilor care lasa capul jos si sunt de acord sa se manjasca doar pentru pastrarea postului , si as mai putea continua dar ma opresc aici ca tot ce fac este sa invart cutitul in rana . Avem nevoie de oameni cu caracter gen Protasov , Zenga , Petrescu sau Sabau care parerea mea sunt oameni care pun piciorul in prag indiferent cine ii da salariul . Dar cum acesti oameni sunt din ce in ce mai rari , si in locul lor apar tot felul de hahalere fara pic de respect nu imi ramane nimic de zis decat ca suntem pierduti.

FortuneTeller27.05.2007 05:51

Oli - 2 lei, Elton - 1.5 mil, demnitate si onoare - priceless. Nu exista nici un pret, pentru ca nu e nimic de vanzare. Relatia intre suporteri si Becali a depasit punctul de intoarcere. In acest moment e mai important sa se restaureze baza morala pe care s-a construit Steaua. Steaua a fost zamislita din onoarea Armatei Romane, cea care a putut spune "pe aici nu se trece!". Steaua n-a fost creata din compromis, si nici nu a evoluat catre "capul plecat sabia nu-l taie". Asta este Steaua care a castigat milioane de inimi inainte sa castige CCE sau 23 de campionate. Ce vrea Becali nu avem noi de vanzare, caci rezultatele NU pot veni cu un astfel de conducator blocat de propria vanitate si neputinta intelectuala. Nu prieteni, el nu vrea sa ne "cumpere" la pret de o finala de LC, ci doar ne trateaza ca un bisnitar obisnuit sa-si fraiereasca clientii, el ne propune jucatori second-hand si locuri 2 in campionatul de burgeri. Pardon, dar nu cred ca ne intereseaza afaceri d-astea, ne pastram demnitatea si onoarea, plus speranta ca o sa vanda Steaua cuiva mai cu cap de indata ce va realiza ca nu poate ajunge Presedinte. Iar fara baza solida ce fel de organizatie poti construi? Deci e inutil acum sa vorbim de antrenori si jucatori, de relatiile lor cu patronul, inainte sa ne facem curat in casa. Atentie insa, ar fi o greseala si mai mare sa abandonam Steaua acum doar pentru ca Becali detine actele de proprietar. Stiu ca e frustrant, dar trebuie sa ramanem si la greu alaturi de ce iubim si sa continuam sa presam pentru revenirea la valorile de baza: DEMNITATE SI ONOARE!

NU Becali, NU!

flo man27.05.2007 05:56

Antrenorul ideal? Unul care sa aiba puterea fantastica de a se opune ciobanului.De a nu-i pasa atu

nci cind oligofrenu cu crucea in mina si brinza in cap isi da in petec.Din pacate nu s-au inventat antrenori de fier , sau cu armura impotriva tembelismului.Istoria? pentru noi nepretuita, valoarea,lupta, onoarea, locul 1, acestea nu sunt de cumparat.Nu se dau la troc pe o oaie sau un miel la tirg.Onoarea si spiritul stelist nu se repara cu ranga, nu se gaseste la billa sau in pipera..

Te intreb domnule Olaroiu cum poti dormi noaptea cind sti ca te-ai transformat in hirtie igienica?

Cum te poti privi in oglinda stiind ca distrugi un lucru sfint pentru noi?.Cum te poti minji cu rahat doar pentru ca antrenezi Steaua? Tu ai idee ce inseamna Steaua?.Pe tine Gigi nu te intreb nimic deoarece vrei sa fi presedinte visand sa cintam toti dimineata crezul.Visezi ca vom sta drepti in fata stinei tale si te vom lauda la infinit.O sa fi crunt dezamagit.Suntem invatati deja cu personaje ca tine.Nu ne mai temem.Oricite gorile ai avea, ori citi zmarandesti aduci, cu forta nu rezolvi nimic.Culegi doar praf.Deja culegi vint fiindca semeni furtuna.Nu te intreb deoarece te inchini la zeci de icoane dar in sinea ta esti un fariseu, un fals, un monstru aparut din mlastina tranzitiei.

Sa nu uiti Gigi ca au mai fost citiva ca tine, megalomani, nebuni, rupti de realitate.Unul vedea divizii de tancuri cu care sa cucereasca lumea si a sfirsit sub mormane de moloz, iar altul demn de balaceanca a sfirsit la zidurile Tirgovistei de craciun cu un sac de gloante.Te ascunzi sub haina unui om milos care face lucruri bune din suflet.Incep sa cred ca te crezi un fel de Dumnezeu, un sfint care sa ne aduca pe calea cea dreapta.Nu ai invatat ca dictaturile se termina in singe mai mereu?

Zici ca urasti comunismul dar tu il aplici cu o verva care l-ar face invidios si pe Lenin.Iti doresc sa treci sufleteste prin ce trec si eu acum cind vad ce ai facut din echipa mea.Tu zici ca e casa ta dar eu iti spun cu mina pe inima ca esti un musafir nepoftit in casa Stelei.Un musafir care intra in casa Stelei incaltat cu cizme de guma murdare de rahat .Ce ma mir? Si tu si Olaroiu va balaciti in rahat incit ati ajuns sa il considerati parfum frantuzesc.Thereaux si Elton nu se inchina zeului Becali, ursului, principelui, razboinicului luminii si trebuie sa plece.Gigi iti recomand calduros niste rudotel,electrosocuri si in final o camasa cu manecile legate la spate, asa cum ii sta bine unui principe al nebuniei.Caci esti un nebun.Ai bani dar esti nebun.Intelegi sensul? Nebun.Nu nu-l intelegi pentru ca esti si prost.Sa sti ca va veni o vreme cind vei pleca pe usa din dos a istoriei iar eu si inca 4 mil de fani stelisti vom fi sa te vedem cum inghiti in sec.Sti cind? La alegeri .Atunci vei vedea ca in afara de puradeii din Zabrauti si citiva exaltati in supradoza nu te vota nimeni.Voi fi acolo ca sa te vad cu mori timpitule!! Forza Steaua!!!

joe2127.05.2007 06:35

Mai ca bine i-ai zis-o, ai sintetizat toate sentimentele negative ce le degaja acest om...Sunt perfect de acord cu tine, am mai spus-o si eu, acest cioban este fariseu, niciun om cu frica de Dumnezeu si bun crestin nu se lauda ca dementul asta in gura mare care se crede presedinte.Propun sa na strangem toti sa mergem pe la sate si sa-i facem anticampanie oierului ...

Mafia27.05.2007 06:41

Dupa ce Gigi ciobanul va pleca de la Steaua atunci vom pute sa avem un antrenor care sa faca echipa asa cum doreste el

potra27.05.2007 07:10

ba sa stii ca nu ma grabesc deloc...o gandesc chiar de mult timp...si am ajuns la concluzia ca singura posibilitate de a readuce Steaua pe fagasul cel bun este acceptarea unei perioade nefaste in scopul refacerii echipei

ma gandesc si la o solutie extrema pana la urma...sa vina alti antrenori cu caracter si sa demisioneze imediat ce Gigi si-a varat coada....si ma gandesc ca dupa ce demisioneaza 1..2..3...4 poate se trezeste si asta la realitate...dar asta ar insemna sacrificarea rezultatelor si o perioada in care Steaua nu va mai straluci asa tare :cry:

dutzu_yo27.05.2007 07:11

eu zic sa il punem pe Nicu gheara antrenor.....sunt curios daca mai are tupeu Gigi sa ii faca si lu' ala echipa :))

vanfootball27.05.2007 07:36

Singurul care se incadreaza in tiparul tau, papillon, e Gica Hagi.

In ceea ce-i privese pe alti antrenori, ar fi un lucru bun pe termen lung daca niciun antrenor nu ar accepta sa se bage Gigi peste el. Oli demisioneaza, vine Grigoras, la primul "sfat" de la patron sa plece si el, iar cu urmatorul antrenor sa se intample la fel. Poate dupa astfel de experiente, Becali ar renunta sa se erijeze in tehnician. Dar nu vom afla asta, pentru ca Oli e infipt bine acolo, e ascultator, e prieten cu Gigi si e sprijinit de unii jucatori.

_yang27.05.2007 08:06
Indrãznesc sã afirm cã atâta timp cât Gigi va fi patronul Stelei, nu vom avea parte de un tehnician 100% onest, curajos, moral. Pentru mine asta nu e o simplã presupunere ci un truism.

Exact de asta nu-l vom mai avea nicodata alaturi de noi pe Lacatus... cel putin pana cand clanul machedonilor nu va vinde Steaua oricui altcuiva...

alexys27.05.2007 08:07

....Ciobane,te urasc din tot sufletul si mai am in spate sute de mii ca mine,poate milioane."Steaua e casa mea"-nici nu meriti sa stergi de praf vitrina cu trofee a clubului!!

...Olaroiule,esti o nevertebrata demna de tot dispretul!Ce faci tu nu se numeste diplomatie,ci prostitutie.

...Un nebun si un nesimtit au ajuns sa tarasca prin noroi istoria Stelei.Se rasuceste in mormant Alexandrescu cand vede unde a ajuns Steluta lui..Da ,a lui si a celorlalti ca el care au dus glorie acestui club, dar NUMAI CU ONOARE!

...Nu va mai suport,grobienilor!Va umpleti de penibil la TV si vreti respectul nostru?Nu o sa-l aveti niciodata pentru ca nu-l meritati!!

AdrianUltras2527.05.2007 09:21

becalii trebuie sa plece.

numai daca pleaca el poate sa fie bine pentru ca nici un antrenor de valoare nu ar accepta ca patronul sa ii dicteze echipa.

asta e adevarul.nu trebuie sa plece doar Oli

trebuie sa plece si becalii

desi nu stiu cat de bun antenor e, eu mi-as dori in acest moment ca Hagi sa vina la Steaua.Sa incerce sa faca ceva.Ca stiu sigur ca Hagi,daca vine la Steaua si nu are rezultate, isi da demisia.Si nici nu lasa ciobanul sa ii dicteze echipa.

Mi-ar place sa vina antrenori Hagi sau Lacatus.

Cred ca Laca si-a demonstrat valoarea cand a luat echipa aradului, care cu cateva saptamani inainte de inceperea campionatului nu avea jucatori, a adus jucatori,si-a facut echipa buna, si a indeplinit obiectivul.ba chiar a avut si unele rezultate superbe iar echipa a jucat in multe meciuri un fotbal frumos.

Insa atat timp cat becalii e acolo, Laca nu se va putea intoarce in Ghencea.Hagi ar fi cam singurul care ar putea veni antrenor dintre toti fostii mari jucatori ai Stelei.

Ilie Dumitrescu si Balint nu vor veni pentru ca nu sunt antrenori-sclavi si nu lasa pe nimeni sa se bage peste ei.Dan Petrescu s-a pus rau cu jucatorii cand i-a injurat si acum, de cand e prieten cu MM,cred ca a trecut si pe lista dusmanilor a lui becalii.

De antrenori straini nu zic nimic.la cat de rasist si xenofob e ciobanul imi e greu sa cred ca Zenga sau Protasov se vor putea intoarce vreodata in Ghencea.

Thereau si Elton ocupa locurile 2 si 3 in topul celor mai buni fotbalisti ai Stelei(dupa notele date de gsp) in acest sezon.Locul 1 e al lui Dica.Daca becalii ii da pe ei doi afara pentru ca e rasist si xenofob, credeti ca o sa aduca el antrenor strain?

Astept si sper ca in una din urmatoarele zile sa apara la stiri o informatie cum ca Oli a plecat de la Steaua si ca noul antrenor e Hagi.Repet.Chiar daca nu stiu daca Hagi e peste Oli ca antrenor stiu sigur un lucru:Hagi are "testicole" si e stelisti 1000%.Hagi nu ar accepta niciodata ca Steaua sa joace ultradefensiv, ca Steaua sa piarda sau ca suporterii Stelei sa fie injurati si suparati.Asta stiu sigur.Daca Hagi nu ar reusi sa faca treaba la Steaua el si-ar da demisia in secunda 2.Sigur!

Hagi are onoare si mandrie si curaj si mai ales ambitie.Eu zic ca in momentul de fata, aceste calitati compenseaza pentru lipsa lui de experienta ca antrenor.

p.s. in momentul de fata imi e frica de ceea ce se intampla la Steaua.presimt o noua era Piturca.poate chiar mai rea ca precedenta.cu Oli in rol de piti 2 si cu becalii scapat total de sub control.sper din tot sufeltul ca acesta sa nu fie inceputul sfarsitului pentru noi.

The Flyer27.05.2007 11:38

in articol e vorba de pret!sa fiu scurt:platim,ca suporteri,un pret prea mare pentru a vedea Steaua!care Steaua nici macar nu ne mai reprezinta!a ajuns o echipa oarecare sub conducerea handicapatului!

bad_joke27.05.2007 13:25

Pana una alta,am un mesaj pentru mari OPERATORI de al site-ul acesta,dak zicem ca toata lumea nu e de acord cu ramanerea lui Oli,ei bine va sfatuiesc s ava uitati la ce a zis si distrusul de ZerOli:''Daca nu mai ma vrea suflarea stelista,nuami ma sufera stelisti ca antrenor,va-ati uitat la sondaje pe toate site-urile Stelei,cine e pe primu loc ca antrenor pentru Steaua?Nu cumva''retardatu'',ei bine are dreptate,dak noi vb de rau pe acest antrenor,marioneta,prost,vai de capu lui,uitati-va la sondajul dupa acest site,cat sunt impotriva si cati pentru ramarea lui Oli,si fac apel la mari operatori acre realizeaza articole pe acesr site,dak majoritatea suporterilor sunt pentru Oli atunci ce rost are s amai vorbim despre plecarea antrenorului actual? Repet uitai-va la sondajul dak va reusi Oli sa califice echipa in Champions League?Stiu nu va da nimeni dintre operatori importantza pareri mele,dar eu spun asta vazand mai multe sondaje de opinie care spun eu releva ceva. FORZA Steaua!!!

w3bmaster27.05.2007 13:54

Singuru antronor din ro care e prieten cu Gigi da nu va fi sluga e Hagi doar e nasisu

Cat despre partea cu plan pe termen lung continuitate se bat cap in cap cu Gigi asa ca nu prea vad deunde

florinmax27.05.2007 17:59

Nu- mi place de Oli din cauza stilului de joc ( nepotrivit pentru Steaua ) si nu pentru ca nu ar fi un antrenor bun. Daca vrem un antrenor adevarat ( Lacatus ) trebuie sa plece Becali. AFARA!!!!!

Hagi a fost mare ca jucator dar ca antrenor e varza. Sunt antrenori mai buni prin Liga2. Il vreau pe Hagi in Ghencea dar intr- o functie de conducere, nu pe banca.

vanfootball27.05.2007 19:02

Si de ce Lacatus ar fi mai bun decat Hagi?

eddie the 'ead27.05.2007 19:02
Pana una alta,am un mesaj pentru mari OPERATORI de al site-ul acesta,dak zicem ca toata lumea nu e de acord cu ramanerea lui Oli,ei bine va sfatuiesc s ava uitati la ce a zis si distrusul de ZerOli:''Daca nu mai ma vrea suflarea stelista,nuami ma sufera stelisti ca antrenor,va-ati uitat la sondaje pe toate site-urile Stelei,cine e pe primu loc ca antrenor pentru Steaua?Nu cumva''retardatu'',ei bine are dreptate,dak noi vb de rau pe acest antrenor,marioneta,prost,vai de capu lui,uitati-va la sondajul dupa acest site,cat sunt impotriva si cati pentru ramarea lui Oli,si fac apel la mari operatori acre realizeaza articole pe acesr site,dak majoritatea suporterilor sunt pentru Oli atunci ce rost are s amai vorbim despre plecarea antrenorului actual? Repet uitai-va la sondajul dak va reusi Oli sa califice echipa in Champions League?Stiu nu va da nimeni dintre operatori importantza pareri mele,dar eu spun asta vazand mai multe sondaje de opinie care spun eu releva ceva. FORZA Steaua!!!

Variantele de raspuns la acel sondaj sunt alese gresit, zic eu. Si eu cred ca Olaroiu va duce iar echipa in grupele CL, dar asta nu inseamna ca doresc sa ramina la Steaua, pentru ca mi-a ajuns. De asemenea, nu cred ca e un antrenor "distrus", dar ii lipseste tupeul, nebunia. Sunt convins ca e foarte bun ca teorie, dar cedeaza in fata celor care ridica mai tare glasul, cum ar fi Becali, poate Radoi...

In concluzie, opinia suporterilor despre antrenor s-ar vedea doar in cazul unui sondaj clar "vreti sa ramana Olaroiu la Steaua? - Da/Nu".

Gabinho6927.05.2007 19:08
....Ciobane,te urasc din tot sufletul si mai am in spate sute de mii ca mine,poate milioane."Steaua e casa mea"-nici nu meriti sa stergi de praf vitrina cu trofee a clubului!!

...Olaroiule,esti o nevertebrata demna de tot dispretul!Ce faci tu nu se numeste diplomatie,ci prostitutie.

...Un nebun si un nesimtit au ajuns sa tarasca prin noroi istoria Stelei.Se rasuceste in mormant Alexandrescu cand vede unde a ajuns Steluta lui..Da ,a lui si a celorlalti ca el care au dus glorie acestui club, dar NUMAI CU ONOARE!

...Nu va mai suport,grobienilor!Va umpleti de penibil la TV si vreti respectul nostru?Nu o sa-l aveti niciodata pentru ca nu-l meritati!!

CITAT(Le reseau pansant @ May 26 2007, 10:57 PM)

Pentru a nu stiu cata oara sut pus in fata acelorasi declaratii date de eminentul JJ Kant Bkl, aceleasi promisiuni marete, aceleasi clisee abjecte care demult ne provoaca sila si scarba, aceleasi aberatii spuse intr-o criza acuta de logica.

Cum mama dreacu sa spui ciobane ca vrei sa faci o echipa numai din romani cu care vrei sa mai si castigi LC, cine te mai crede nesimtitule cand promiti lucruri care in viitorul aprpopiat stim bine ca nu se vor intampla. Tu nu iti dai seama cat de penibil esti cand spui ca vrei sa faci o echipa de LC? nu ciobane, tu nu vrei sa faci nimic din Steaua, vrei doar sa iti faci tu nume, sa ramai tu ca cel care a facut si a realizat unele lucruri la aceasta echipa. Vrei ca sa fie doar numele tau si a lingailor tai, doar tu.

Tu nu iubesti Steaua si nu esti atasat de ea deloc, faci totul doar pentru a incerca sa pari ca tu esti trimisul, salvatorul, cel fara de care noi nu am mai putea face nimic. Afla acum (desi ti-au mai spus-o si altii) ca tu nu esti nimic, ca esti doar bataia de jos si presul pe care se stegre toata lumea, esti un om fara cuvant si fara credibilitate, esti batjocura si deraderea tuturor.

Steaua nu este a ta, si nu mai spune asta niciodata, tu esti doar un simplu finantator, ala care da niste bani-mult prea putin pentru traditia si pretentia noastra, tu nu repreziti Steaua deloc, din contra ii prejudiciezi si ii murdaresti istoria prin fiecare gest, prin fiecare declaratie prin insuti prezenta ta.

Ciobane, tu nu ne merti, tu nu meriti Steaua, nu meriti nimic la cum te comporti si cine te crezi, va trebui sa pletesti pentru asta iar din pacate cei care platim suntem noi si nu tu. Ne tot spui ca vrei sa faci o echipa de talie europeana, oierule echipa asta asa a fost de cand a luat fiinta, Steaua este Steaua astazi pentru ca a are o traditie si o istorie fabuloasa pe care tu nu numai ca nu le stii, dar vrei sa le si distrugi. Da vrei sa distrugi mitul Stelei de aur ca sa apari tu ca salvatorul si binefacatorul echipei, insa nu vei reusi, nu uita un monument ridicat pe decenii de lupta nu poate fi distrus prin declaratii si circ grotesc la TV.

Uite-te ciobane acuma, asta este Steaua ta, asta care este suspectata de blaturi si aranjamente, asta care abia inscrie 1 gol pe meci si nu joaca nimic, asta care practica antifotbalul si omoara spectacolul, Steaua ta e aia care umbla cu bani dupa adversare sa castige cand joaca cu javrele si sa o lase mai usor cand joaca cu noi, ca daca ar fi cinstit nu e sigur daca ar realiza ceva.

Esti o mizerie de caracter si personalitate, esti un fudul prost, infatuat, vanitos si fara respect, fara nimic demn si moral in tine, fara nimic maret si inaltator, esti doar o jigodie care se ascunde sub mantia credintei ca sa atraga oameni simpli si fara orizont.

Esti un mare fatarnic, un parvenit care mirosi a branza si lana chiar daca proti Armani si ai Maybach, esti un ipocrit si un om fara cuvant, o persoana care pentru interesele tale intri in cele mai sinistre combinatii si cele mai infame jocuri, te vinzi ieftin si minti cu nerusinare ca o faci pentru noi, NU ciobane o faci doar pentru tine si pentru plecerile tale interne, pentru megalomania ta patologica. Iti place sa te injosesti si sa fi tradat, ii iubesti pe cei care te umilesc si care te fac in toate felurile pentru ca nu ai discernamantul necesar sa iti dai seama ce esti, te consideri cel mai important dintre toti cand tu de fapt nu ai nicio valoare si esti un zero.

Infatuatule, daca te inconjori de oameni care te ridica in slavi nu inseamna ca esti si o mare valoare, daca pentru banii tai te lauda toti, ce o sa faci cand banii nu vor mai conta? Nu uita, ca nimic nu se compara si nimic nu este mai de pret decat valoarea umana si demintatea unui om. Ciobane, vrei sa fi iubiti si idolatrizat ca Lacatus, el ne-a cucerit pe toti prin daruire, prin respect, prin atasament fata de noi si culori, niciodata nu a venit sa ne spuna infumurat ca suntem golani si ca ne cumpara pe toti, asa cum ostentativ faci tu de fiecare data cand cineva este contra ta.

Le reseau pansant @ May 26 2007, 10:57 PM

Am raspuns prin parerea unui alt suporter, parere pe care o impartasesc si o respect 100%.

vanfootball27.05.2007 19:44

"Maine ma duc sa semnez contractul ca sa cumpar avion pentru Steaua. Ma va costa 16 milioane de euro. E un avion de 100 de locuri cu 44 de fotolii. Va avea sigla pe avion cu Sfantul Gheorghe si va fi scris mare Becali. Ce Steaua? Becali! Ca doar eu dau banii...", a declarat patronul Stelei la TV Sport.

Idiotul reloaded!

sile-jardel27.05.2007 19:48

deci pleaca si Cristocea plus inca 4.mai bine ar pleca el

ciudani27.05.2007 19:51

"... ciobane ...nesimtitule...trimisul, salvatorul, cel fara de care noi nu am mai putea face nimic. ......nu esti nimic, ca esti doar bataia de jos si presul pe care se stegre toata lumea, esti un om fara cuvant si fara credibilitate, esti batjocura si deraderea tuturor....esti doar un simplu finantator, ...Esti o mizerie de caracter si personalitate, esti un fudul prost, infatuat, vanitos si fara respect, fara nimic demn si moral in tine, fara nimic maret si inaltator, esti doar o jigodie care se ascunde sub mantia credintei ca sa atraga oameni simpli si fara orizont. "

Bine Jiji, mancati-as...mi-ai facut o mare bucurie in seara asta

Nu stiam eu exact ce-i lipseste Stelei pentru performanta; intuiam dar imi statea pe varful limbii.

Raspunsul mi l-ai dat in seara asta la TvSport: avion, cu motor, personalizat.....

dar stai , ca imi vine rau, nu cu Steaua , nu cu echipa, nici cu stema echipei , ci cu cea a sfantului Gheorghe, si langa va sta scris (ca de-a dreapta Tatalui) Becali...si dupa aia si stema Stelei...

Bai nesimtitule, basinosule, puturosule, tu care te speli cu branza in loc de pasta de dinti, si care in loc de palos, ai rasul acela grotesc...cum de te mai suporta pamantul bai nesimtitule?

daca eu vin cu bani la tine in casa , si iti cer gazduire, si dupa aia imi pun WC-ul in mijlocul casei , iti convine?

mai scoti tu mirosul de rahat de pe gresia de spania? nu...

Asa este si cu tine!Scopul iti este atins.

Pentru ca si dupa ce tu vei pleca (si vei pleca, ca doar nu traiesti vesnic) lumea isi va aduce aminte de tine , ca e de bine sau ca de de rau, egal, tu asta vrei SA TE TINA MINTE LUMEA.

Ma picur pe capatana ta de oaie , bai nesimtitule....cum vrei tu sa candidezi pentru tara?

Cu ce ? Cu cine? Cu bani?

Crezi ca este suficient?

Daca da , eu il aleg pe Tiriac.

Iti urez doar atat: piei SATANA!

Le reseau pansant27.05.2007 20:20

Acuma am vazut pe scroll-ul de la TV Sport unele "ziceri" ale patronului nostru, nu stiu daca a intrat in direct telefonic, daca a fost un interviu sau altceva, dar esentialul este in frazele urmatoare.:

1.Daca era dupa mine il luam pe Marius Niculaie nu pe Elton,

2. 4 jucatori si Cristocea nu mai intra in vederile mele, le-m spus sa isi caute echipe

3.pe Elton il dau cu 500000

4.Pe mine nu ma intereseaza decat Liga Campionilor

Ciobanete vezi ce penibil esti, tu te auzi ce spui? tu gandesti cand vii si iesi cu astfel de tampenii pe post, nu iti dai seama ce mizerie de personalitate ai, de ce te razgandesti asa de usor si ne minti numai pentru a te acoperi in aberatiile pe care ni le spui.

Unde esti cavalerule cu declaratiile in care spuneai ca tu vezi si vrei numai locul 1, ca pentru tine nu exista altceva, ? ai uitat, sau era una din crizele acute ale paranoiei care te lovea? ce vrei sa spui ca nu te intereseaza decat Liga Campionilor, si daca te intereseaza ce? uite ca pe noi nu ne intereseaza asa ci ca Steaua sa castige meci de meci. Cu alte cuvine daca si din divizia B am merge in Liga pe tine nu te-ar afecta nici daca am retrograda. Ce facem prealuminate, daca Dinamo si rapidul (ca si Steaua) au un parcurs lung si in 2,3 ani si de pe 3 mergem in Liga, vrei sa terminam pe 3?

"pe Elton il dau cu 500000 imediat"

Bine faci patroane, vezi sa il dai la Dinamo sau rapid. Ce este pentru Securitate 500000 de euro? Tu nu te gandesti la jucatorul asta, nu te uiti la modul in care il tratezi, unde iti este marea familie Steaua, unde este casa ta din moment ce il tratezi pe Elton ca pe un sac de cartofi in targ.

Ipocritule, abia astept sa apara cineva sa te umileasca si sa te batjocoreasca asa cum faci tu cu jucatorii nostri.

"La 4 jucatori le-am spus sa isi caute echipa", frumos domnu George, foarte frumos, as vrea sa va intreb si eu unde este profesionismul acela de care se vorbeste la Steaua, unde este respectul fata de jucatori. Ma intreb de ce nu le-ai spus prin BBC ca vrei sa ii dai afara. Asa ceva nu se face never, te duci la un jucator si ii spui- amice tu esti prea prost pentru Steaua, vezi ce faci ca eu nu te mai tin, adica mi se rupe de tine.

Cat despre Marius niculae......, primata tu nu stii ca rosu a jucat la Steaua, tu nu stii ca Trica a fost jucator 5 ani la noi, ai urmarit vreunul din jucatorii astia, de ce vrei tu sa aduci niste jucatori care cand aud de Steaua fie injura fie scuipa si dau cu picorul?

Mai tii minte anul trecu cand rapidistii au facut memoriu la UEFA pentru ca scandari rasiste cine dadea declaratii contra noastra, cine canta in padurea cu alune pana ragusea? daca nu stii iti spun eu-Daniel Nicolae(sau cum MM se scrie), scarba aia de fotbalist dupa care tu mori sa il aduci la Steaua.

«12»