FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dialog Cu Gigi Becali

«12»
Danny25.05.2007 14:32

Domnule Becali :(((((( poate ca daca vbesc frumos cu dumneavoastra o sa va reveniti dupa lovitura la kp ca alcumva nu imi explic cum de ati facut asa ceva :(((((( .MARE MARE MARE MARE MARE GRESEALA . Daca Steaua nu va ajunge mult mai departe in CL anul asta decat anul trecut ..... NU O SA TIO IERT NICI O DATA JURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fedora25.05.2007 14:44

Cu tot respectul, Virgil, cred ca astfel de interviuri nu-si au rostul.

cristi_mold25.05.2007 17:21

Ma bucur ca s-a scris de la inceput ca acesta este un interviu imaginar, pentru ca celelalte mi-au placut si la final am vazut ca sunt false.

In ceea ce priveste interviul: daca GG ar avea aceste ganduri ar fi bine, insa el nu cred ca gandeste asa ceva si de aici incepe razboiul

La bine, la rau

Alaturi de Steaua

Mereu!!!

cristinelly25.05.2007 17:44

Daca tot ce zice e adevarat?? E bine. Sper sa nu plece nici Elton nici Thereau.

leonardo25.05.2007 18:21

O sigura remarca, din totdeauna machedonii din Pipera-Tunari au tinut cu dinamu, asta se stie de pe vremea lui Ceau'. De ce credeti voi ca ciobanul sef ar simtii altfel in sufletul sau ?

Quetzalcoatl25.05.2007 18:45
Cateva franturi de interviu care s-au pierdut la tipar...

"Io a fost cu oiili, ah, oh, ih, si care e problema, ah, eh, ih, cu fulare si astea... Noi cu crucea, ah, oh, ih, nu ca, ah, oh, ih, comunistii astia. Ahhh, pai sa va zic io, mama a facut iaurt, ah, oh, eh, si mergem la lupta, cu razboinicii mei, ah, oh, ih... <pauza de consultare cu Pavel, sclavul consultant pe probleme de politica> Asa, baaaa, poporu ma iubeste, ah, oh, ih pentru ca io la Steaua, ah, eh, oh am facut multe si... niste derbedei, dom'le!! Astia nu iubeste Steaua, dom'le, e niste, ah, agh, cum le zice, d-aia care merge la psiholog sa se caute la cap, asa! Noi cu crucea, ca si oameni mi-a zis mie, ah, oh, ah, ca Becali a facut multe, ca nu e comunist. In 5 ani mergem in finala, ne batem, ah, uh, ah, cu astia, Milan si Celsiia, ce e mai bun aia decat Badea? Ce Elton si Tereo, astia nu stie tactica lu Oli, ah, eh, uh, ca e pe viata la Steaua, am semnat contract, ca ii baiat bun, cu el am prietenie mare, ah, eh, ih, nu ca cu Meme care a vrut sa-mi aduca brazilieni pe banii mei, ah, ca cica Lovin si Coman nu merge in Sampions Lig. <pauza de apa, vizibil afectat de efortul intelectual pentru pastrarea coerentei in vorbire> Baa, hai ca mai vorbim ca acu' tre' sa plec la spartani, ca are chermeza faina, vine si Adi de la Valcea si io ma duc cu crucea. <catre sclavul cu muschi, da-i p-astia d-aicea ca murdareste covorul si iese prost la TV)".

Nu-i vrem pe Becali si Oli!

:lol:, buna asta, Fortune Teller

Hmmm, sincer nu prea am gustat interviul imaginar. Nu stiu, nu-i amprenta ciobanului..prea multa coerenta, logica-n ceea ce "zice " . Intrebarile-si au rostul lor, da' raspunsurile......o nota de amuzament si ironie ar fi prins mai bine, altfel....nu-i vad sensul :-?

Dulah25.05.2007 19:24

Ideal ar fi sa plece lasul de Oli si sa vina un antrenor strain ,apoi se vor schimba treburile.

shab25.05.2007 19:55
1.8 Nu sunt admise "clonele" sau inregistrarea sub alt nume pentru a evita suspendarea unui cont. O astfel de abatere duce la stergera conturilor si blocarea adreselor/plajelor de IP. Credeti-ne, moderatorii si administratorii studiaza.
«12»