Cateva franturi de interviu care s-au pierdut la tipar...
"Io a fost cu oiili, ah, oh, ih, si care e problema, ah, eh, ih, cu fulare si astea... Noi cu crucea, ah, oh, ih, nu ca, ah, oh, ih, comunistii astia. Ahhh, pai sa va zic io, mama a facut iaurt, ah, oh, eh, si mergem la lupta, cu razboinicii mei, ah, oh, ih... <pauza de consultare cu Pavel, sclavul consultant pe probleme de politica> Asa, baaaa, poporu ma iubeste, ah, oh, ih pentru ca io la Steaua, ah, eh, oh am facut multe si... niste derbedei, dom'le!! Astia nu iubeste Steaua, dom'le, e niste, ah, agh, cum le zice, d-aia care merge la psiholog sa se caute la cap, asa! Noi cu crucea, ca si oameni mi-a zis mie, ah, oh, ah, ca Becali a facut multe, ca nu e comunist. In 5 ani mergem in finala, ne batem, ah, uh, ah, cu astia, Milan si Celsiia, ce e mai bun aia decat Badea? Ce Elton si Tereo, astia nu stie tactica lu Oli, ah, eh, uh, ca e pe viata la Steaua, am semnat contract, ca ii baiat bun, cu el am prietenie mare, ah, eh, ih, nu ca cu Meme care a vrut sa-mi aduca brazilieni pe banii mei, ah, ca cica Lovin si Coman nu merge in Sampions Lig. <pauza de apa, vizibil afectat de efortul intelectual pentru pastrarea coerentei in vorbire> Baa, hai ca mai vorbim ca acu' tre' sa plec la spartani, ca are chermeza faina, vine si Adi de la Valcea si io ma duc cu crucea. <catre sclavul cu muschi, da-i p-astia d-aicea ca murdareste covorul si iese prost la TV)".
Nu-i vrem pe Becali si Oli!