FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dialog Cu Gigi Becali

«12»
fcsteaua.ro25.05.2007 04:42

Categoria articolului : fictiune

Ieri dupa amiaza,în jurul orei 15:00,Gigi Becali ne-a primit la Palatul sau din Aleea Alexandru nr.1. S-a bucurat ca avem posibilitatea sa publicam dialogul ce va urma, pe foarte cunoscutul site al suporterilor fcsteaua.ro. Un site pe care-l citeste uneori, dar cu inima strânsa pentru ca 1/2 din mesaje, cel putin, sunt departe de adevar, contin injurii care îl vizeaza si asta îl irita, spune domnia sa.

Asadar :

- Buna ziua !

- Hai noroc ! Cu ce problema pe la mine ? Ati venit sa va cereti scuze ?

- S-a încheiat un sezon,cu rezultatul pe care îl cunoastem si am socotit ca ar fi cazul sa revedem împreuna unde a fost bine si unde s-a gresit.Nu în ultimul rând,socotim ca ar fi normal sa ne punem de acord asupra unor aspecte în relatia suporteri-patron al echipei de fotbal,pentru a evita în viitor acele tensiuni care au existat pe acest sfârsit de campionat.

- Foarte bine.Eu doresc sa ma am bine cu toata lumea,inclusiv cu suporterii,numai ca voi în loc sa apreciati ce fac eu pentru acest club,ma criticati,ma înjurati,îmi intimidati familia.Daca nu cadem la pace si doriti razboi,voi veti fi aceia care veti pierde.

- Nu cred ca poate exista razboi, atâta timp cât si noi si dv avem acelasi tel : binele Stelei.Stiti,uneori faceti niste greseli elementare...

- Te referi la faptul ca am vazut alaturi de Borcea meciul Dinamo-CFR ?

- Printre altele si la acel episod.Ati pus la gât fularul lui Dinamo,gest echivalent cu tradarea si cu umilinta,pentru suporterii adevarati ai Stelei.Ati fost chemat la salutul câinilor, moment în care au strigat lucruri urâte la adresa Stelei si ati dat curs chemarii.

- Nu mi-am dat seama atunci.Nu ma gândeam la altceva decât la succesul lui Dinamo,care ar fi permis Stelei sa urce pe locul doi.Asa cum de altfel s-a întâmplat.

- Parerea generala este ca ati fi putut-o face mai demn.Intr-un fel ati adus prejudicii imaginii Stelei.

- Nu am prejudiciat cu nimic Steaua.Umilinta a fost a mea,în niciun caz a Stelei, si atunci când vom ajunge în grupele CL,sper sa întelegeti.

- Jigniti în permanenta suporterii.Ii numiti derbedei si vagabonzi.De ce o faceti ? V-ar conveni sa va jigneasca cineva copiii ?

- Cum pot fi numiti acei oameni care m-au înjurat non stop 90 de minute, asa cum au facut-o la meciul cu Ceahlaul ?

- In niciun caz derbedei si vagabonzi.Majoritatea sunt elevi,studenti,titrati,muncitori,oameni cu familii.Si v-au sanctionat pentru greseala de care am vorbit mai înainte.

- Inseamna ca nu stiti cum m-am simtit eu.E posibil sa fi gresit,dar ati gresit si voi.

- Ati spus ca nu veti mai elibera abonamente.

- Asa ati fi meritat,dar eu am suflet bun.Voi permite eliberarea în continuare a abonamentelor.

- Asa ne gândeam si noi.Ar fi fost un non sens închiderea peluzelor.Domnule Becali,ne-ati zapacit de tot cu declaratiile dv.Ba jucam numai cu români,ba pleaca Elton,ba nu mai pleaca.Va jucati cu nervii nostri.

- Stiu.Si voi v-ati jucat cu linistea mea si a familiei mele,asa ca nu va mai plângeti.

- Olaroiu a spus ca va ramâne si pentru sezonul urmator la echipa.Jocul lui nemultumeste suporterii.Si pe buna dreptate.Dintr-o echipa care facea spectacol când a preluat-o,a ajuns uneori,mai ales dupa ce echipa marcheaza,sa faca antijoc.Asa a ajuns Steaua ? Stim ca si dv doreati viteza si spectacol.

- Olaroiu ramâne pentru ca si-a îndeplinit obiectivul de a participa în preliminariile CL.Jocul echipei nu mi-a placut nici mie mereu si am spus-o atunci când a fost cazul.

- Veti face transferuri utile sau veti lua numai jucatori la sfârsit de contract,indiferent de postul pe care joaca ?

- Pai uite,îl iau acum pe Vâtca.Voi ce credeti ? Il iau pentru ca avem nevoie de el sau pentru ca ma costa doar 500.000 euro ?

- Veti renunta la Elton si la Thereau ? Ne mai tineti mult în stres ?

- Elton va ramâne.In ceea ce îl priveste pe francez,timpul îsi va spune cuvântul.Pentru ca vor veni si Gurita si Neaga,si înaintasii se cam vor calca pe bataturi.In plus Cyril îsi doreste sa plece.

- Dar cu liniile de fund si de mijloc cum ramâne ? Vor fi completate ? Ma gândesc la fundasii laterali.

- Cheia e la Olaroiu.El spune cine pleaca si pe cine doreste sa aduca.

- Va mentineti afirmatiile facute în privinta lui MM ?

- Ce afirmatii ?

- Ati spus ca MM v-a furat la transferul lui Elton.Recent am citit ca v-a mintit în legatura cu contractul lui Andrey,motiv pentru care trebuie sa-l mai tineti pe acesta un an.Minte presa ?

- S-a vorbit prea mult despre acest caz.Ma calca deja pe nervi.Gata,ajunge.

- Veti mentine cam acelasi lot.Cu câteva plecari si câteva sosiri de jucatori.Antrenorul va ramane pe loc.Credeti ca avem sanse sa realizam mai mult decât în acest campionat ?

- Avem în continuare cel mai bun lot.Radoi si Ghionea vor fi recuperati,accidente de lunga durata sper sa nu mai fie pentru ca am alungat raul.Pe preparatorul italian si pe doctorul grec.

Ii voi cere lui Olaroiu sa joace cu curaj,ofensiv,în viteza.O garantie a jocului ofensiv va fi prezenta numarului mare de atacanti din cadrul echipei.Vreau suturi la poarta,vreau goluri multe,spectacol si o Ghencea unita.

- Asta dorim si noi,dar Elton tocmai a plecat în Brazilia si se speculeaza ca nu ar mai veni.Intr-un fel ar fi de asteptat.Oli l-a umilit introducându-l numai pe finaluri de meci,iar dv l-ati numit circar.

- Eu mi-l doresc si pe mai departe,dar daca el nu mai doreste sa continue cu Steaua,care-i problema ? Nu pot sa-l tin împotriva vointei lui.

- Dar pe Thereau cum de îl puteti tine ? Solicitarea a 3 milioane euro pentru transferul lui de la Steaua,e sinonima cu refuzul de a-l lasa sa plece.

- Daca tine foarte mult sa plece,va pleca.Eu am cerut trei milioane,dar suma se poate negocia.

- Stirea despre aducerea lui Daniel Niculae a fost petarda ?

- Sa zicem ca a fost o miscare de învaluire a lui Copos.

- Asa cum a fost si acea stire despre venirea lui Badoi si a lui Buga ?

- Va spun cu sinceritate ca mi-i doresc.

Dupa acest raspuns, desi doream sa continuam cu o serie de întrebari incomode, care ar fi constituit deliciul interviului, a intrat secretara si a soptit duios la urechea boss-ului. Acesta ne-a privit usor încurcat, a bâiguit câteva cuvinte în legatura cu timpul sau limitat, ne-a salutat militareste,cu palma mâinii drepte la tâmpla , si ne-a adresat un "hai noroc !" sec.

Intrevederea se încheiase.

Virgil

FortuneTeller25.05.2007 05:13

Cateva franturi de interviu care s-au pierdut la tipar...

"Io a fost cu oiili, ah, oh, ih, si care e problema, ah, eh, ih, cu fulare si astea... Noi cu crucea, ah, oh, ih, nu ca, ah, oh, ih, comunistii astia. Ahhh, pai sa va zic io, mama a facut iaurt, ah, oh, eh, si mergem la lupta, cu razboinicii mei, ah, oh, ih... <pauza de consultare cu Pavel, sclavul consultant pe probleme de politica> Asa, baaaa, poporu ma iubeste, ah, oh, ih pentru ca io la Steaua, ah, eh, oh am facut multe si... niste derbedei, dom'le!! Astia nu iubeste Steaua, dom'le, e niste, ah, agh, cum le zice, d-aia care merge la psiholog sa se caute la cap, asa! Noi cu crucea, ca si oameni mi-a zis mie, ah, oh, ah, ca Becali a facut multe, ca nu e comunist. In 5 ani mergem in finala, ne batem, ah, uh, ah, cu astia, Milan si Celsiia, ce e mai bun aia decat Badea? Ce Elton si Tereo, astia nu stie tactica lu Oli, ah, eh, uh, ca e pe viata la Steaua, am semnat contract, ca ii baiat bun, cu el am prietenie mare, ah, eh, ih, nu ca cu Meme care a vrut sa-mi aduca brazilieni pe banii mei, ah, ca cica Lovin si Coman nu merge in Sampions Lig. <pauza de apa, vizibil afectat de efortul intelectual pentru pastrarea coerentei in vorbire> Baa, hai ca mai vorbim ca acu' tre' sa plec la spartani, ca are chermeza faina, vine si Adi de la Valcea si io ma duc cu crucea. <catre sclavul cu muschi, da-i p-astia d-aicea ca murdareste covorul si iese prost la TV)".

Nu-i vrem pe Becali si Oli!

Kiti18425.05.2007 05:14

Cata minte are ciobanu asta imputit!Cum terfeleste imaginea Stelei peste tot in lume!Adica dak strainii nu vor sa plece din Ghencea ii faci tu sa plece imputitule!Prin afirmatii defaimatoare la dresa unor talente incontestabile!Orice ai face acum ciobane si pe Ronaldo dak il aduci aici nu mai esti dorit!STELISTII NU TE VOR!STELISTII NU TE VOTEAZA!STELISTII NU TE VOR!MARSH DE LA Steaua!MARSH DIN TARA COMUNISTULE!

nicolaef25.05.2007 06:06

Amuzament si umor negru

Virgil, mi-a placut foarte mult "interviul" tau. Lasand gluma la o parte, se pare ca echipa noastra de suflet traverseaza cel mai negru moment din istoria ei. Noi suporterii nu am avut niciodata acest sentiment ciudat de penibil pe fondul unei tristeti care nu se mai termina. Am sentimentul ca suntem un fragment din celebra carte a lui George Orwell, 1984. Evident, cartea se refera la altceva. Este o carte semnal contra totalitarismului. Ramanand in sfera fotbalului, finantatorul echipei noastre este un "Big Brother" care, din momentul "alungarii" lui Zenga, realizeaza saptamanal, daca nu zilnic, scene de ridicol in planul clubului pe care il reprezinta si nu numai. Ma intreb cand vom iesi din infernul acesta? In ciuda acestei situatii ridicole, am toate motivele sa continui sa spun: mandru ca sunt stelist!

kristina_steaua_4_ever25.05.2007 06:30

MAH DA UNDE AI INVATZAT SA MINTZI ATATA????.....cu TN LA CONDUCERE Steaua NU O SA MAI EXISTE:(.RAMAI U cu Olaroiu..cu FINU TAU LOGIK...SI inca KATZIVA cred;)....Jiji LASA-NE LASA-NE...TE URASSCC LA INFINIT pentru ca L-AI DAT PE Thereau:(:(((:(((:(((..SI pentru CEEA CE NE FACI...DAK VREI BINELE Stelei ATUNCI PLEAK:)..ORICE AR FI PANA LA MOARTE fularsteaua2

kristina,încearca sa scrii si tu cum scrie

toata lumea.Fara sa abuzezi de caps lock(majuscule).Altfel,conform

regulamentului,vei fi sanctionata.Si înca ceva.Atunci când scrii aproape

exclusiv cu caps lock,înseamna ca tipi,ca te rastesti.

Moderatorii

narkiss25.05.2007 06:34

e adevarat interviul?sau e caterinca?Oricum jos cu bERBECALI :twisted:

EuroSTELIST25.05.2007 07:03

Doamne...chiar sunt unii care au crezut ca e pe bune? Eu si fara sa citesc subtitlul cu "fictiune si amuzament" mi-as fi dat seama ca nu e el...nu de alta, Virgile, dar ai facut o greseala capitala, cand vine vorba de respectivul personaj: ai formulat replici coerente, fara nici macar interjectii specifice! :lol:

costy_k1_G.25.05.2007 07:06

Daca e adevarat interviul BRAVO voua si pana la urma mergem mai departe cu jucatorii care isi dau sufletul pe teren nu cu aia care viseaza noaptea " plec raman, plec raman"

Later edit : Bravo de caterinca n-am vazut titlul....

onlySteaua25.05.2007 07:30

acuma doar am vazut "fictiune & amuzament". eram prea orbit de ura si nervi.

si ce m-am mai chinuit sa-l injur pe cioban! :)

acum sa continui si eu tot in ritmul asta: virgile, de mult tot am vrut sa te intreb, ce cauta Mazilu pe "Spectru Ros - Albastru"? :-D

cris25.05.2007 07:52

Oare chiar asa sa isi bata asta joc de noi , chiar asa lipsit de bun simt sa fie? Sincer intrece orice limita. Eu am crezut ca il va tine pe Thereau pentru ca este jucator cum zice si el , bazat pe forta si viteza si o sa se scape de Elton ca este doar un circar dar vad ca asta chiar este chiar ticnit.

Uite asa cum porcedeaza el este modul perfect sa isi curete mainile murdare , pleaca Thereau adica scapa de el si ramane Elton care , pot sa fac pariu, nu o sa se integreze in echipa si pana la urma tot va pleca si el , iar Becali o sa faca pe nevinovatul si o sa spuna ca el a facut tot ce se putea face , dar daca el vrea sa plece asta este nu poate sa mai faca nimic , la fel cum a facut si cu Cyril . Sa iti fie rusine mai NEBUNULE strici absolut totul sper ca esti multumit tu cu PNG -ul tau .

Virgil25.05.2007 08:32

acum sa continui si eu tot in ritmul asta: Virgile, de mult tot am vrut sa te intreb, ce cauta Mazilu pe "Spectru Ros - Albastru"? :-D

Glumesti, desigur.:) E Tudorel Stoica toata ziua.Iar cupa aceea din bratele lui,e chiar CCE.

AdrianUltras2525.05.2007 09:15

Ciobane esti prost!...Te vom zdrobi...si te vom arunca in vant!

acum sa continui si eu tot in ritmul asta: virgile, de mult tot am vrut sa te intreb, ce cauta Mazilu pe "Spectru Ros - Albastru"? :-D

ai de capu' meu!!! Mazilu?

poate ca totusi nu e cel mai inspirat nick. OnlySteaua...poate ca ar trebui sa fie OnlySteaua2007 sau OnlyThe90'sSteaua

Saracul Tudorel, nu merita sa fie umilit in asa hal.

El a fost fotbalist adevarat.

Mazilu mai trebuie sa creasca....mult!!!

onlySteaua25.05.2007 09:36

stati mai nu sariti asa!

evident, a fost o gluma.

eu chiar fac parte dintre privilegiatii care au urmarit finala din '86. marele absent de atunci, Tudorel Stoica, era chiar unul dintre favoritii mei, alaturi de Belodedici si Boloni (pe care personal l-as vrea din tot sufletul la Steaua).

dandu-mi seama ca tot interviul lui virgil a fost o gluma si datorita asemanarii fizionomiei celor doi in poza respectiva, am spus clar: "acum sa continui si eu tot in ritmul asta...".

ce-i asa greu de inteles? chiar nu mai stim de gluma?

vasilestelistul25.05.2007 10:19

asta isi bate joc de noi si asta nu imi place deloc.nici el nu mai stie ce sa zica odata zice ca pleaca x odata zice ca nu asta e bataie de joc.si mai spera sa cerem scuze da pentru ce??? el trebuie sa ne ceara scuze ca si-a batut joc de noi si de imaginea Stelei

PLEACA DIN Ghencea

tudor3725.05.2007 11:32

Boss-ul din Ghencea a spus și cã Steaua va avea un nou imn. "Va fi unul religios pe care-l voi cînta eu", a spus Becali

:)) si nu e o gluma

Virgil25.05.2007 11:34

In ritmul asta o sa schimbe si numele echipei.In Steaua CRESTINA.

Matteo25.05.2007 11:44

ce gluma haha......pentru asta chiar l-as ucide....

cetateandeonoare25.05.2007 12:13

pana la urma voi ati vrut sa faceti un compromis vorbind cu GIGICA despre impacare si liniste la echipa ... se pare ca noi suporterii (sau voi suporterii ca se pare ca avem gandiri diferite ) am cedat primii in acest razboi .... zic io ca asta era sansa noastra sa il dam jos ,daaa...... nu ai cu cine !!!

thereau_8625.05.2007 12:28

pleaca tarane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!locul tau e la stana...javra imputita!!!!!!!!!!!!o sa te calcam in picioare!!!!!!!iti aratam noi ce inseamna Steaua..razboiu de abia a inceput...

Matteo25.05.2007 12:37

imi explica si mie care-i rostu acestui dialog imaginar?

sisu_stelistul25.05.2007 13:27

va place sa il tot injurati pe Becali , dar voi ce credeti ca face spurcatu de Borcea cand vede ca noi in familia noastra ne injuram. Eu spun sa il iertam ca oricum Becali face lucrurile fara cap. Sa ne unim si noi si el , si sa facem o FAMILIE. O familie in care sa putem fii invicibili in fata dusmanilor ( de astfel cum am fost si pana acum).

zi de zi respir aer rosu-albastru

DanStan25.05.2007 13:52

1. Mi se falfaie de ce crede Borcea. Cand treaba e serioasa nu intreb potaile din curte daca le place sau nu.

2. Despre iertare ... asta merge cand ai de-a face cu unul care e constient de ceea ce face. Dar din delirul de la TV reiese ca deja nu mai e cazul.

3. O mare familie cu Becali nu putem fi pentru ca atunci cand pekinezii ne injurau ca la usa cortului Becali isi punea streangul alb-rosu la gat. Nu faci asa ceva cand niste neica nimeni iti injura familia.

4. Invincibili ? Cu Becali antrenor principal, scouter, psiholog, etc si Slugaroiu antrenor secund ? Penibil ! Nu vrea Becali sa ne lase pe noi in pace si sa plece antrenor la Chelsea sau la Barcelona ? Ca el oricum se pricepe la toate si daca vrea muschiul lui de razboinic pana si Gigel Coman va fi mai tare decat Roberto Carlos si Ronaldinho la un loc.

Shabalala25.05.2007 13:54

Atac fara noima la adresa autorului.

Moderatorii

vanfootball25.05.2007 14:03

@sisu_stelistul

Familie????? Becali, parte din familia Stelei? NICIODATA!!! Pentru asta ar trebui sa fie stelist.

frunji25.05.2007 14:14
In ritmul asta o sa schimbe si numele echipei.In Steaua CRESTINA.

Nu mai avem decat sa facem haz de necaz steagsahmic BINE AR FI DACA VA RAMANE Elton DOAMNE AJUTA

«12»