FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Thereau: "Vreau sã plec definitiv din România" (Prosport)!

«12»
fcsteaua.ro24.05.2007 17:18

"Vreau sã plec definitiv din România, automat înseamnã cã și de la Steaua. ªtiu cã mulți se vor întreba de ce. Pentru cã mã simt și chiar sînt departe de familie, de prieteni, de apropiații mei. În plus logodnica mea suferã pentru cã aici nu se aflã lîngã cei dragi", a spus Thereau la TVR 1.

"Sper ca Oli sã înțeleagã situația", a adãugat francezul. Thereau a comentat și faptul cã Becali a spus cã va solicita 3 milioane de euro în schimbul sãu. "E o sumã mare pentru orice club din Belgia, nu cred cã va lua atît", a continuat Thereau, dupã care a ținut sã vorbeascã și despre MM: "M-am simțit foarte apropiat de el, sper sã mã revãd cu el și e persoana cu care îmi va face întotdeauna plãcere sã stau de vorbã"

Matteo24.05.2007 17:25

cu draq sa plece.....are contract! ciobane [...........] cu declaratiile tale de [........................] + ca sunt sigur ca l-a obligat sa plece !

brandutz24.05.2007 17:30

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ...adik vrei sa pleci din Romania...si de duci in belgia ? nu inteeleg...acolo oare nu esti departe de ai tai :(

Gabinho6924.05.2007 17:32

e trist. ma simt neputincios. m-am uitat azi la stirile din sport si momentan nu vreau sa cred ce am auzit acolo. daca Elton si Cyril parasesc Steaua e din vina unui singur om...hmmm om?!?! cioban sa-i zicem. oierule nu te mai suferim. mai bine pleci tu pentru ca ai inceput sa patezi Steaua si sa-ti bati joc de 60 de ani de istorie. DISPARI din Ghencea ciobanule!

Ice_Angel24.05.2007 17:32

Chiar dak si ciobanul a gresit in declaratiile lui despre Thereau,aici cred ca e si mana lui MM....Parca ar fi o razbunare din partea lui pentru bkli....prea repede si-a schimbat Thereau declaratia,d la cea de saptamana trecuta cand zicea ca vrea sa joace din nou cu Steaua in UCL,la ce a zis azi ca nu s-a adaptat...ceva e putred aici.....

studentul24.05.2007 17:37

Hai frate [.....................] .... Manca-te-ar shobolanii Becali ... si pe tine si pe toti verishorii tai si clanu tau !!! Uite frate cum face pe om sa plece ... [..........................................]!!!!

MALDINI_STEAUA24.05.2007 17:38

[...................................................]Pleaca cel mai bun atacant al nostru...se pare ca va pleca si Elton..o sa ajungem o echipa de tot ["succesul"]..nu se poate :(

dr.adrian924.05.2007 17:40

adevaratu motiv pentru ce pleaca

e ca sa saturat de Gigi

eu dupa cum vad ca actioneaza gig asta cred ca ar trebui sa ne lase ca ii se va intampla ceva

a veni unu fanatic rau de tot si il impusca

sper sa nu se ajunga asa ca prin bulgaria

cyril_thereau_2124.05.2007 17:40

Eu nu cred ca asta e adevaratul motiv de care vrea sa plece Thereau de la Steaua ci de afirmatiile Oireului de Becali..

Yoyoyoi24.05.2007 17:42

nu pot sa cred... nu pot sa cred...

cum naiba sa plece definitiv, cand sapt trecuta zicea ca nu va pleca, oricare ar fi oferta..... atunci era si adaptat si cu prietena langa el si cu relatiile facute...

ceva s-a intamplat acolo :mad:

Irresistible23Steaua24.05.2007 17:42

Becali esti o mizerie!!!!

MALDINI_STEAUA24.05.2007 17:43

Totu e din cauza lu Jiji....nu se poate asa ceva :(

emmynem24.05.2007 17:48

100% obscen.Atentie !

Moderatorii

cyril_thereau_2124.05.2007 17:49

Imi poate spune cineva cine este adiminul acestui forum?

bibbi24.05.2007 17:54

nuuuuuu...nu pleca,ia-ti toti prietenii si apropiatii aici in Romania!Dar nu pleca!

NU PLECA!

Dute incolo de Becali ! Ciobane care-te odata!

Daca vrei sa nu pleci,nu mai comenta de jucatori ca de asta incepem si noi suporterii sa comentam de tine bai!

Cyril NU PLECA!

cristian01424.05.2007 18:11

Cyril are o personalitate prea puternica pentru o tara ca a noastra, si din cauza asta va pleca, nelasandu-se calcat in picioare de Becali. E imposibil ca intr-o saptamana sa-ti schimbi parerea radical, incat sa-ti doresti sa parasesti Romania din cauza unor probleme care au existat si pana in momentul de fata.

Probabil ca francezul a fost constrans si nu doreste sa faca vreun compromis, iar atitudinea sa mi se pare perfect normala.

100% Becali l-a fortat pe Thereau sa plece, dar francezul nu acuza pe nimeni, dand dovada inca o data de caracter.

Pentru acest comportament demn Cyril Thereau merita tot respectul nostru.

In aceeasi situatie se afla si Elton sau Andrey.

Dar nu-i bai sa ne intristam, Contra isi face bagajele pentru Romania, Bucuresti - Ghencea mai exact.

Contra, Niculae, Badoi, Buga..cine urmeaza ? Borcea "Leonidas" presedinte ?

Inca o lovitura sub centura aplicata noua de catre oligofren.

Martin_Tudor1224.05.2007 18:13

CUM MA????????

[......................................]

Jiji vremea ta se apropie!!!

NOI SUNTEM Steaua NU tu...

suporter_8624.05.2007 18:15

BAI ce e aici ma SITUL LU' M*** Stoica ???? Toata lumea il acuza pe Becali in timp ce adevaratul vinovat e cu conturile pline si a semnat cu Urziceni. Ce dreaq !??? Becali il vrea dar daca Stoica vorbeste zi de zi cu el si-l imbarliga ?? Probabil vrea sa-l ia la Urziceni ! ... sau mai vrea sa mai ia niste bani de la vreun off-shore !? Vad ca pe situl asta nu-l injura nimeni pe M*** Stoica !??

xtrip1924.05.2007 18:16

Doamne, juur..ca imi vine sa plang;

NU mintea deloc MM cand spunea ca se apropie dezastrul, cum dracu..cum naiba e posibil sa-i umileasca nesimtitul asta de cioban pe jucatorii astia. Imi era asa mila de Elton saracul, un copil...un inocent ,cum poate nenorocitul asta de Becali sa-si bata joc in asa hal. Sper sa-i dea D-zeu acelasi noroc...si umilire in viata

In acest moment orice om cu, capul pe umeri ar evita Steaua, fie el conducator, jucator..antrenor.

abia acum vedem si intelegem cat de mult a insemnat MM pentru clubul..asta

offf...unde esti Tu MM?...

deja..parca simt ca se rupe ceva in mine

zic..la toti ca tzin cu Steaua, ...dar ce este acum Steaua?..ce a mai ramas din Steaua noastra iubita???

doar istoria, un nume, o emblema...si in rest rusine...rusine

jur ca as prefera sa jucam in div C, dar cu onoare, demnitate, mandrie d ce am suntem decat in Liga Campionilor cu o asa o rusine

Doamne ...fa o minune si Da-ne Steaua inapoi!

cristian01424.05.2007 18:21
BAI ce e aici ma SITUL LU' M*** Stoica ???? Toata lumea il acuza pe Becali in timp ce adevaratul vinovat e cu conturile pline si a semnat cu Urziceni. Ce dreaq !??? Becali il vrea dar daca Stoica vorbeste zi de zi cu el si-l imbarliga ?? Probabil vrea sa-l ia la Urziceni ! ... sau mai vrea sa mai ia niste bani de la vreun off-shore !? Vad ca pe situl asta nu-l injura nimeni pe M*** Stoica !??

Cat mai e cotizatia lunara in PNG-CD ?

steauaforever0824.05.2007 18:35
CUM MA????????

[......................................]

Jiji vremea ta se apropie!!!

NOI SUNTEM Steaua NU tu...

ai dreptate. ii un mare dobitoc ii da pa toti jc buni. si Oli ala e prost nu zice nimik. doamne batel pa Gigi.

TE RUGAM Thereau SA NU PLECI DIN Ghencea. PANA ACUMA ZICEAI CA NU VREI SA PLECI. ACUMA DIN SENIN VREI SA PLECI. STIU CA DIN VINA DECLARATILOR LUI Gigi DA DA-L INCOLO CA II UN MARE DOBITOC TE ROG FRUMOS PE TINE SI PE Elton SA NU PLECATI...

ar trebui sa facem ceva.. sa ne intalnim in centru in buc si sa facem scandari sa ii rugam sa plece si sa nu ne lase asa si sant sigur ca nu vor pleca.... haideti baietii sa nu ii lasam sa plece.. hai ma sa fim tari..

daniel.steaua24.05.2007 18:55

taci dreacu........bai tavalitule ai vazut tu actele semnate de Stoica, ai vazut tu banii furati de Stoica?.......taci da-te dreacu de maimutoi........am vazut acum ca panarama asta de finantator nu le-a dat toti banii la jucatori, bai baieti va spun eu berbecarul asta nu are multi bani asa cum cred toti spurcatii de romani care ii cer autografe si il iubesc asa mult.........el vb de milioane de euro, da' cred ca e mai zgarcit decat Copos.

twetwet24.05.2007 19:08

ba tu esti handicapat de-a dreptu...iesi in pm de pe forumu asta ca ma scoti din sarite...normal ca nimeni nu-l injura pe Meme ...toata lumea ii injura pe bekali si pe tine...iesi dreaq ca ma dezgusti

predatorpulse724.05.2007 19:25

Nu sunt un om violent in viata de zi cu zi,dar parca singura solutie pentru Becali este glontul,frate.

Este un om paranoic si sclerozat si a inceput incet si sigur distrugerea Stelei de la plecarea lui MM. Din cate inteleg din declaratiile lui a facut "indirecte" cu adversarele contracandidatelor ca sa ajungem pe 2,lucru ilegal si imoral,a dat declaratii tampite inainte de meciuri ca transfera de la echipele pe care urma sa le intalnim,s-a umilit la dinamovisti si ne-a distrus psihic 2 jucatori importanti pe care din cate am inteles i-am pierdut. Si asta doar in ultima luna,dezastrul va continua incet si sigur,cu un antrenor marioneta si cu jucatori romani adusi care n-au prins 5 meciuri cu adevarat tari in viata lor vor fi adusi sa joace in CL.

N-au facut fata in CL cei ce jucasera inainte 2 sezoane f bune in UEFA si o sa faca fata alde Gurita de la Farul,szekely sau vatca. Neaga e un transfer bun dar dupa ce a jucat in modestul campionat coorean nu stiu daca va fi in forma pentru CL. Plus ca exista sansa f reala ca in sistemul de joc spectaculos al lui Oli sa se piarda si el,ca multi alti jucatori de-ai nostri care fac sarcini care n-au nici o legatura cu postul lor(Croitoru,mijlocas de creatie face mai mult faza defensiva ca sa-l dubleze pe Banel care e tinut acolo pentru ca Oli a primit ordin d la Becali sa nu-l mai bage pe Saban-ce mai lantul slabiciunilor).

Poate ca post-ul meu pare apocaliptic dar asta ne asteapta in continuare. Cu un patron schizofrenic,xenofob,rasist care se pisa pe toti angajatii lui si pe suporteri,cu un antrenor care se vede clar ca e carpa de sters pe jos si cu mentalitatea ciobaneasca care vad ca i-a atins pe destui jucatori de la noi nu numai ca nu o sa facem performanta,ci o sa mergem in jos de tot.

RESPECT PE VIATA pentru Thereau SI Elton!!! Mai stelisti decat multi mercenari care au ramas pentru branza lui Becali si care nu l-ar critica in viata lor pe Becali nici daca i-ar scuipa in fata.

Acesti 2 jucatori straini au venit in familia noastra,pe pamant strain si au jucat cu sufletul si au facut-o foarte bine. Lui Elton nu i s-au dat sanse desi a demonstrat ca ofensiv e un jucator f bun,dar nu-i asa Oli,asta nu face faza defensiva,chiar in meciuri cu Pandurii,Ceahlaul si Jiul fiind jucat maxim jumatate de ora.

Thereau si-a dovedit caracterul si valoarea,un jucator cu f mult bun simt,doar Ogararu avea acest bun-simt innascut din echipa Stelei.

S-a uitat atat de repede ca el a facut faza prin care Badea a dat gol madridului,ca a dat vreo 10 goluri in scurta perioada in care a stat aici si daca nu se accidenta dadea si mai mult. S-a uitat golul dat rapidului sau faptul ca francezul fuge f mult in fiecare meci,se zbate pentru a crea spatii,fiind uneori prea altruist,lucru care demonstreaza ca juca pentru echipa.

Si inca o chestie care poate parea micuta,dar e f importanta pentru mine: Thereau a pupat stema de pe piept de f multe ori din respect pentru echipa unde joaca si pentru suporterii acesteia iar apoi a venit si a salutat galeria cand altii mergeau la cabine sa ia prima lui Jiji.

Si el si Elton mi s-au parut profesionisti desavarsiti care ar fi putut face meciuri f bune la Steaua in continuare si care ar fi adus un plus de valoare,dar n-a fost sa fie pentru ca unui anume oier i s-au soptit numai vorbe de bine despre ei.

Cu un minim de sustinere,acesti jucatori ar fi putut ramane,dar probabil au fost amenintati de cioban ca nu vor juca,iar jucatorii gandindu-se la viitorul lor si-au schimbat declaratiile si au plecat de la echipa.

Scuzati-mi limbajul,dar nu mai pot sa ma abtin: ciobane sper sa ajungi cersetor dupa ce iesi din inchisoarea in care o sa intri si sa te vad pe langa stadion cersind maruntis,nu voturi.

Sperand la o Stea mai curata si fara branza pe langa ea spun atat:

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

AndreyCor24.05.2007 19:40

BAI TU ESTI PROST SAU TIA DAT CIOBANU BANI?MM ERA SINGURUL CARE AVEA CEVA DE SPUS IN FATA CIOBANULUI SI DE ASTA A FOST ELIMINAT DIN SISTEM(OAMENI BUNI DECAT SA SPUNETI ASA CEVA SI SAI LUATI APARAREA CIOABNULUI SI ARGATULUI OLITA MAI BINE VA IMPUSCATI)

«12»