FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "Sã-mi dea cineva 500.000 € și îl dau pe Elton" (Prosport)!

«12»
Kiti18424.05.2007 16:06

Ciobannnnneeeeee!!!!Sa plece si sa ne lase,voi credeti ca din cauza elicopterului cu multe butoane nu a venit zoofilul???Nu a venit pentru ca era iar injurat si era ultimul meci!Orice ar fii CIOBANUL sa plece!Mai bine saraci,cinstiti,curati..etc decat in halul in care am ajuns.Pleaca ciobane!Steaua nu te vrea!

Kekea24.05.2007 17:02

Parerea mea este ca ar tb sa se faca un articol in care sa se ceara scuze din partea suporterilor pentru modul in care s-a purtat Becali cu Elton si Thereau.Mai ales ca vad ca Cyril vrea sa plece cu orice pret, probabil dezgustat de comportamentul lui Becali.

vasilestelistul24.05.2007 17:04

asta-i nui normal imi pare rau ca nu pot sa injur de nu....... vai de viata lui cum poate sa il vanda pe un jucator asa talentat? nu conteaza inaltimea sper sa fie numa vb aruncate in vant si sa nu il vanda ca dupa isi pune mai rau suporterii in cap

PLEACA DIN Ghencea Becali

STELIST PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA

FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!

kristina_steaua_4_ever24.05.2007 20:28

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH NENOROCITULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TEEEEEEEEEEEEEEEEE URASCCCCCCCCCCCCCCCC LA NEBUNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..........DIN CAUZA TA A PLEKAT THREAU:(:(:(.........M**E BAH CIOBANEEEEEEEEEEX(X(X(..SI Elton NIKI MULT NU MAI ARE:(......DC NU PLECI MAH TU???X(X(.......VAI DE NOI....UNDE-I Steaua NOASTRA?:(forzateaua

predatorpulse724.05.2007 21:17

Asa ceva nu se poate,trebuie sa se initieze o forma de protest la palatul ciobanului sa vada cati "derbedei" suntem. Elton si Thereau sunt plecati dar nu avem ce sa facem acum insa si noi suntem vinovati de aceasta nenorocire care s-a abatut asupra echipe.

Trebuia reactionat mai puternic,prin protest mai ales la plecarea lui Neaga. Au fost atunci cateva voci dar nu multe si ciobanul si-a dat seama ca poate sa dea afara pe cine vrea fara prea multa opozitie din partea suporterilor.

Daca un jucator are prea multa personalitate in afara terenului,daca nu-l asculta pe Radoi,daca nu-l linge pe Jiji in fund,sau daca nu joaca unde-l baga Oli acel jucator este out de la echipa.

Cazul Neaga a fost chiar asa,a fost acea perdea de fum cum ca a vrut acel transfer,de fapt acel transfer s-a facut pentru ca ciuobanul l-a anuntat ca nu mai avea loc la echipa iar rica fiind ramas fara echipa a mers pe acea oferta banoasa.

Se pare ca motivul pentru care Neaga a fost exclus din echipa a fost un conflict cu Radoi,finul care incepea sa fie pe locul 2 in preferintele suporterilor dupa Neaga. Transferul lui in acea perioada a fost f ciudat,starul echipei a fost dat pe un pret destul de mic la o echipa obscura din Asia,dupa ce jucase foarte bine si in UEFA. Atunci n-am protestat destul si s-a creat precedentul periculos Neaga,in care ciobanul si-a dat seama ca poate trata jucatorii si suporterii cum vrea el.

Au fost jucatori care atunci cand au plecat au fost tratati rusinos:

-rachita care a fost dat afara pe loc cand a gresit intr-un singur meci cu zeleznik. Nu era rachita o super-valoare dar asa ceva nu se face,sa dai un jucator afara care a jucat atatia ani la Steaua doar pentru ca gresise o data

-Hamutovski-cand a plecat a vrut sa dea mana cu Jiji si ciobanul l-a ignorat

-Neaga-dat la coreeni inexplicabil

-Cristea-omul care a eliminat valencia si care a marcat golul egalizator in meciul pentru titlu cu Poli.

Evaluat de Jiji la 20 milioane,dupa cateva luni mai tarziu Jiji declara "ca nu e asa de bun",si e aruncat ca o masea stricata

-Elton si Thereau-jigniti amandoi,li s-a spus in fata ca sunt pe lista de transferuri doar pentru ca sunt

straini,unul dintre ei fiind facut si circar.

-in final,si poate cei mai importanti,suporterii Stelei. Ei au fost jigniti de atatea ori de Becali,fie direct fie indirect,s-au trimis gorilele in peluze sa ii bata pe cei ce nu sunt cu voievodul,iar pe aia care au ramas nebatuti i-a cumparat.

Asocierea lui cu Steaua a atras un public din ce in ce mai josnic la meciurile Stelei,se dau stelisti toti sclavii care vor banii lui Becali,iar fanii adevarati au fost indepartati pentru ca nu-i asa sunt "derbedei".

Miscarea stelista adevarata trebuie sa se ridice impotriva ciobanului,macar ca atitudine daca nu ca fapte pentru ca nu putem noi sa-l dam jos,poate doar daca-l omoram.

Sunt stelist de 12 ani dar n-am trait asemenea umilinte ca in acest sezon:

-infrangere cu Dinamo in Ghencea dupa 18 ani

-infrangere in ambele meciuri cu dinamu,lucru care nu s-a mai intamplat din 75'

-jocuri penibile in campionat,joc f slab in campionat si cateva luni fara victorie in deplasare

-carpa noastra de antrenor,l-am vazut la fanatik nu stie sa lege 2 vorbe,cat despre tactica lui cred ca se vede in jocul Stelei,fricos si neinspirat

-patronul nostru,care musteste de incultura si umileste suflarea stelista prin orice vorba scoasa pe gura,il doare in cot de suporteri si vrea numai sclavi in jurul lui,atentie nu subalterni,ci sclavi

-multi dintre jucatori care sunt submediocri si odata cu venirea la Steaua s-a vazut caracterul lor de mercenari si lipsa lor de mandrie si onoare,multi nesufland in fata lui Becali,nici macar nu au opinii proprii,cum zice patronul e bine.

-unii "suporteri" care au facut numai tampenii si nu au lasat adevaratii suporteri sa-si vada echipa in templu,suspendandu-ne terenul nu stiu cate etape.

Daca cu unii jucatori si suporteri se rezolva problema eu nu stiu cum o sa scapam de Jiji si de Oli. Trebuie sa mentinem stelismul in viata,asta a pericolul adevarat,nu ca pierdem titluri si cupe ci ca ne pierdem identitatea,ne pierdem onoarea sub acest cioban care crede ca poate redefini stelismul dupa chipul lui murdat si ipocrit.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

«12»